Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 16, 10:58)
Labos,

Imu kavos,  dėkui Muka  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Atostogų ir aš norėčiau tokių... Pavydžiu baltu pavydu  biggrin.gif  4u.gif

Laikysis tie tavo burokėliai  manau smile.gif  Druska ir actas geri koncervantai . O žalias paprikas drąsiai marinuok  - techninė branda, pilnai valgomos. O jei morkytes gerai su šepetuku nuplovus , blanširavus ir užšaldžius ? Aš praėjusiais metais  taip dariau  - nelygias paskutau , lygias  gerai nuploviau , galiukus nupjausčiau  2 minutes verdančiam vandeny , atšaldžiau  ir šaldiklin - troškinai buvo puikūs . Ar keptos skardoj prie mėsos ...
Šiemet mano morkos arklinės.... Tik labai šakotos . irgi nieko gero .

Luety kaip svoris ? ir kaip maitiniesi 2 ar 3 sykius ? Geras tas tavo sportas , ech.

O mane vakar anglų pamokoj pagyrė smile.gif  Juokėsi , kad pirmoj pamokoj matė tik mano diiiideles akis smile.gif ir daug baimės. O dabar jau po biški  imu pati  žodžius dėlioti.  Svarbu neapleisti , dar po žingsnelį į priekį . Man gana būtų filmus žiūrint viską suprasti , ir susikalbėti svečioj šaly: kelio pasiklausti  ir tt. Tiek kiek reikia smile.gif

Labos,

as kaip visada ateinu tik po treniruotes su kava
Smagui,kad jau isibegeja darbai,Muka,nors ir kaip nesinori,bet ka daryt?Reikia iki pensijos dirbt.As neisivaizduoju saves daugiau dirbancios,bet niekada nesakyk niekada, wub.gif
Siaip laukia sode darbukai,pas tevuli vaziuot,bet kazko aptingau papusryciavus.
Valgau 3x,taip isakyta per programa.Isejus is programos remu,svoris stovejo,o si ryta net pasoko,o kodel zinau,todel jau nuo siandien vel gryztu i bazini maitinimasi,koki buvo paskyre peogramos pradzioj,negaliu leist prazut jau pasiektam.Labai sunku ,tik truputi alko,ar saldumynu ir svoris soka i virsu.Lesitina paklaida 2lb,t.y. pagal ju svorio mata iki 1kg.Kai pasoka 1kg,tada jau reikia gryzt prie bazinio maitinimosi.Ta ir padariau.Bandysiu issilaikyt ant jo iki Kaledu.Matysim,kaip seksis.O siaip,pagal musu treneres,tai mityba yra 70% svorio mettimo sekmes,o sportas tik30%,bet sportas stiprina raumenis,padeda atsikratyt riebalu,degina juos.
Dusia,mokykis mokykis,ir bandyk kalbetis su vaikais angliskai,kaip moki,o jie lai taiso tavo kalba,tuoj prasilausi.
Turiu daug blusiniu burokeliu,bet ir dideliu daug,tai dabar nezinau,ar man cia marinuot tuos blusinius,ar bus kas valgo,kai zaliu pilna?Butu jau vistukai,isvirciau joms su kuom nors pamaisyciau,mazu lestu,o dabar ka? wub.gif Vargas,kai nenumerkavoji kiek ko.Briuselio kopustu kiek turesiu doh.gif tik kur asdesiu tiek?
Einu baigt nert Peppa Pig,anuke atvaziuoja menesio gale,o jos dabar Peppa Pig amzius,tik ir ziuri multikus su ja.O ji man tokia negrazi,nu bet jau surinkineju,ko labai nemegstu.
Atsakyti
Luety apie Pepa Pig negirdėjus buvau . Kake Make tik žinojau smile.gif Mažų vaikų arti jau nėra...

Dėl anglų nokslų - nežinau ar gausiu antrą kursą pamokų, reikia kalbėti su Valdžia... Svarbiausia pajudėjau iš mirties taško, net azarto yra išmokt . Šiaip tai gyvenime niekas neatsitinka be priežasties ... jei gavau progą , turiu ja pasinaudoti .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 16, 12:33)
Luety apie Pepa Pig negirdėjus buvau . Kake Make tik žinojau smile.gif Mažų vaikų arti jau nėra...

Dėl anglų nokslų - nežinau ar gausiu antrą kursą pamokų, reikia kalbėti su Valdžia... Svarbiausia pajudėjau iš mirties taško, net azarto yra  išmokt . Šiaip tai gyvenime niekas neatsitinka be priežasties ... jei gavau progą , turiu ja pasinaudoti .

Kalbos siais laikais butinos,jei kursu netes,ieskok kur mokytis toliau,verta.
Kake Make turi dvi knygas,bet filmukai dabar su Peppa Pig pas ja.
Paridziau kokia Peppa Pig jos laukia pas mane tai paklause,o jos draugu nebus? wub.gif ir candy cat ir rebeca zuikus ir dant dog ir brilus dzordzas,nu zodziu galvasukus mociutei bus.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Luety @ 2018 10 16, 22:06)
Kalbos siais laikais butinos,jei kursu netes,ieskok kur mokytis toliau,verta.
Kake Make turi dvi knygas,bet filmukai dabar su Peppa Pig pas ja.
Paridziau kokia Peppa Pig jos laukia pas mane tai paklause,o jos draugu nebus? wub.gif ir candy cat ir rebeca zuikus ir dant dog ir brilus dzordzas,nu zodziu galvasukus mociutei bus.

net suprunksčiau jooo močiutka varysi draugų ieškoti ale ir mondrumas pavadinimų biggrin.gif

Ačiū Dusia37 ok tegu laikosi tie burokėliai, nes manau bus skanu prie mėsos šmotuko smile.gif Luety aš kažkur ragavusi cielų burokiukš nu man skanų o tie mažiukai greit ir išverda nupylus keliais šalatis vandemis tai išvis puikiai išsineria smile.gif
O aš vakar užsi... au darbe tai nulėkiau iki IKI dangtelių tai į mane kaip į durnę... žodžiu nėra mol, gal bazėje nes reikai pabaigti tvarkyti tas makalošes smile.gif Pomidorai žali eis raugimui į bačkelas, bei ęiliukus varpelius saiau irigi sukrausiu, nes nieko kito neismislinų ką daryti daugiau o prie mėsytės bus skanu pasigardžiuoti smile.gif ačiū Dusia37 už patarimą dėl morkyčių reiks visas blanširuoti bo blusos visos smile.gif
mamukas nupirko kalakutą virš 15 kg, padalino per pus ir ką kaip paršiuką atvežė, eina sau kol aš sudorojau jį krūtinėlę per pus kumpelis sparnas ir kurlšis kas liko kaulai sriubon bus o mėsgaliukai bus troškiniui... žodžiu šaldiklis pilnas kur tas morkas dėt reiks .... unsure.gif ai rasiu ne pirmą kartą tep sakant smile.gif
Džiugu mergai už jus į priekį o aš kol kas velkuosi nei svoris nei... Viskas bus gerai garbanas papurtyk ir į priekį Muką smile.gif
Dusia37 kaip dukra pasakė, kad daugiau nevažiuos į Nidą, mudu su MB buvome nuvažiavę ale ne tas be vaiko, tai pasitaikė proga pabandyti turkija ir... kol kas man labiausiai tinkamos atostogos ten smile.gif man reikia ramybės, komforto, šilto oro, jūros, vaizdų akiai paganyti, geros knygos( tiesa Murakamio Avies medžioklė tobula) ir puikaus pašnekovo ( MB ), neblogo vyno ir atostogos
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos . Priklausoma aš nuo jos biggrin.gif

Luety močiutei nėra kada pasenti - kiek reikalų su mažąją anūke 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nunersi ir draugus smile.gif Kaip smagu 4u.gif

Man irgi norisi poilsio . Gal kažkaip nors iki Birštono pašoksim kokiam savaitgaliui . Nes darbai niekaip nesibaigia.
Dėl kalbos - kol kas turiu daug užsispyrimo išmokti.
Atsakyti
Sveikos,

Muka,ale surasiau draugus su baisiom klaidom,nepatikrinau,tai sunku ir paciai suskaityt ka parasiau.Is didelio rasto...taip sakant... biggrin.gif biggrin.gif
Niekur nenoriu vaziuot,pas mus labai grazu,tik reikia dazniau uzpakali isnest i gamta ir bus viskas puiku.
Draugu nenersiu,neturiu laiko,mase zaislu pabaigt reikia,o ir laiko ne kazkiek,pas teveli vazineju ,siandien veziau probiotiku nupirkus,nera labai sveikas,jauciasi antibu poveikis alinantis,kad tik issikapstytu.
Ryt laisva nuo sporto diena.Jau reikia jos ir man,o tai varau,kaip uzsukta. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

kava tep sakant į temą atsotogų ;)

Dusia37 o į ką Važiuojate birštone, man visai nieko buvo Vytaute, na kambariai mažyliai bet aplinka man tinka smile.gif
Vakar apvalias paprikytes išdarinėjau jazau po to rankas, kad griaužė, nors ir su prištinėm ale vistiek. šiandien vekuosiu, dar liks žali pomidorai( dar kabo šiltnamyje)ir čiliukai/varpeliai raugti... ir gal viskas su vekavimais..... Ai mamukas man kopųstus užraugs ech gal ir viskas... Va dabar mislinu kaip salierus ilgaiu išlaikyti, daikonų nepavyks, ale anų tai gaila suvysta man jie....Gal kuri turite minčių?
Luety žinai baibokai yra baibokai, vaika, bais rūpi vardai ir t.t. tu tikrai nusotabi močiutėsmile.gif O tiesa gal jau paleidai pardavimus?
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Dėkui Muka už saulėtą kavą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Va apie Vytautą ir aš svajoju . Reiks MB po PVMemo krutint ...

Salierus kuo ilgiau laikyk lauke, jei kaip ir porai salčio nebijo . Kažkaip nespėja suvysti pas mane iki Kalėdų suvalgydavom smile.gif Laikau balkone , popierinėj dėžėj . Jei jau šalčiai ateina užkloju miegmaišiu . Taigi daug aš jų neužsiauginu ...
Šiandien paskutinė graži bobų vasaros diena . Savaitgalį jau ne koks oras. Reikia tulpes pasisodinti ir dar paskutinius čiliukus nusirauti . Likučius.
Nebenoriu jokių daržų , noriu mezginio , siuvimo mašinos , knygą paskaityti ...

Atsakyti
Labas rytas

aciu uz kavyte,geriu ir budinuosi,ziuriu zinias ir dziaugiuosi dar vienu graziu rytu,bet prognozes sako,kad jau kita savaite siluma pasitrauks.Butu gaila,taip gera.
Siandien diena be sporto,tai smagu pailset.
Del mano baiboku,tai niekaip nesukaupiu pardavimui,tai vietiniai pazystami koki uzsako,nuperka,tai isdalinu,tai anukes konfiskuoja.Nu bet jau jau ant dienu bandysiu,turiu uzslepusi grazesnius zaislus,jei neisisuks anuke,tai desiu i pardavima.
As irgi turiu astriu paprikyciu apvaluciu,as jas vadinu sun kiss(saules buciniukai)siandien ardysiu,salinsiu seklas.Is Ates papriku dariau kimstas kalakutiena,ir kimsau i zalias,kai neuzteko nusispalvinusiu ir labai puikiai isejo.Turiu zaliu dar ir namie ir sode ant krumu dar,prisirpsta viena kita,kol silta.Kita meta sesiu ju daugiau,o astriuju daug maziau.Nes astrios labai nasios,as ju negenejui,neskabau ziedu,jos pacios is saves auginasi,kaip nori,tai tikrai krumai veslus ir daug ju.Nezinau,ar vaziuosim i soda,bet but gerai,nezinau,kaip nuotaikos bus.Noreciau pasedet pajuri kokia valanda,kol oras nuostabus,o tai vis lekiu,lekiu ir nera kada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 spalio 2018 - 09:29
QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 18, 11:18)
Labas rytas,

Dėkui Muka už saulėtą kavą  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Va apie  Vytautą ir aš svajoju . Reiks MB po PVMemo  krutint ...

Salierus kuo ilgiau laikyk lauke,  jei kaip ir porai salčio nebijo . Kažkaip nespėja suvysti pas mane iki Kalėdų suvalgydavom smile.gif  Laikau balkone , popierinėj dėžėj . Jei jau šalčiai ateina užkloju miegmaišiu . Taigi daug aš jų neužsiauginu ...
Šiandien paskutinė graži bobų vasaros diena . Savaitgalį jau ne koks oras. Reikia tulpes pasisodinti ir dar paskutinius čiliukus nusirauti .  Likučius.
Nebenoriu jokių daržų , noriu mezginio , siuvimo mašinos , knygą paskaityti ...

naa teisybė pasakius jau ir man.... na nieko praeis vėl sodinsiu pavasarį kaip išprotėjusi... nors dabar jau neee, dar kur gėlynus susitvarkyti, dar daržas vienas pleška nuo gėrybių... durnė ir kam...
Man patiko Vytaute ir kaina gerutė, kambariai mažučiai bet ale kike tu jame būni... pirčių nedaug bet užteko žodžiu jeigu toli nevažiuojat tai alternatyva. Tiesa man biblioteka tobula.. na knygų nepalyginti su Harmony parko ( tokios niekur dar nemačiau) bet savo knygą atsinešus paskaityti tokioje palinkoje wub.gif bet čia mano nuomonė kol nepabandysit nežinosit ;)
Luety nori ir sėdėk užtenka tu prisilakstai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 18 spalio 2018 - 11:32
Labas iš ryto smile.gif

Kavos ?

Šiandiena sodan pomikus viskas nurinskiu suraugsiu kas bus raudona bendradarbei jau ennoriu as ju .... kazkaip skanu ridikeliai daikonai salotos smile.gif Tiesa vakar pabaigiau su morkom špingaletais( ačiū Dusia37 už patarimą), čiliukai sumarinuoti, paprikos irgi( šaldyklyje kalakutas guli vietos ne kitiems) žodžiu jau mažu pabaigon dorojimas ax.gif Užteks čia mums visiems nes mamukas irigi pavarė... jklmn kada ir suvalgysim viską... Tikra žiūrkė viskas kaupiama...Tiesa mislinu ar verta sėti garstyčias šiltnamyje dabar jaučiu nesudigs:(
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Muka , mes ne pelės , mes voverės biggrin.gif 4u.gif Jos ramiai žiemoja kai drevė riešutų pilna 4u.gif
Aš į kaimą važiuosiu ryt. Šiandien jau po darbų man vėlokai gaunasi , o 7 ima temti . Jokių darbų nebepadarau , tik pečius pasikuriu . Darbų daug , bet gyvenimas nėra bausmė ... Ko nepadarysiu rudenį - padarysiu pavasarį smile.gif

Labai pasiilgus mezginio, labai pasiilgus patingėjimo . Na bet lapkričio puse jau baigsis anglų kursai , jei neužpirks antro etapo liks laiko namams ... O mokytis kiek info yra internete , tik netingėk . Galų gale po anglišką filmą su titrais kas vakarą pažiūrėti jau yra šis tas smile.gif

Koncevuoti jau nieko nebenoriu , bet dar teks čilius ... Ir gal burokėlių reiktų dar kokį puodą su obuolių actu pamarinuoti . Kaime patogu tuo užsiimti , neapsiverčiu namų . MB mėgsta rūgščius ... Matysiu kaip darbai ryt dėliosis smile.gif

Atsakyti