QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 16, 10:58)
Labos,
Imu kavos, dėkui Muka
Atostogų ir aš norėčiau tokių... Pavydžiu baltu pavydu
Laikysis tie tavo burokėliai manau Druska ir actas geri koncervantai . O žalias paprikas drąsiai marinuok - techninė branda, pilnai valgomos. O jei morkytes gerai su šepetuku nuplovus , blanširavus ir užšaldžius ? Aš praėjusiais metais taip dariau - nelygias paskutau , lygias gerai nuploviau , galiukus nupjausčiau 2 minutes verdančiam vandeny , atšaldžiau ir šaldiklin - troškinai buvo puikūs . Ar keptos skardoj prie mėsos ...
Šiemet mano morkos arklinės.... Tik labai šakotos . irgi nieko gero .
Luety kaip svoris ? ir kaip maitiniesi 2 ar 3 sykius ? Geras tas tavo sportas , ech.
O mane vakar anglų pamokoj pagyrė Juokėsi , kad pirmoj pamokoj matė tik mano diiiideles akis ir daug baimės. O dabar jau po biški imu pati žodžius dėlioti. Svarbu neapleisti , dar po žingsnelį į priekį . Man gana būtų filmus žiūrint viską suprasti , ir susikalbėti svečioj šaly: kelio pasiklausti ir tt. Tiek kiek reikia
Imu kavos, dėkui Muka
Atostogų ir aš norėčiau tokių... Pavydžiu baltu pavydu
Laikysis tie tavo burokėliai manau Druska ir actas geri koncervantai . O žalias paprikas drąsiai marinuok - techninė branda, pilnai valgomos. O jei morkytes gerai su šepetuku nuplovus , blanširavus ir užšaldžius ? Aš praėjusiais metais taip dariau - nelygias paskutau , lygias gerai nuploviau , galiukus nupjausčiau 2 minutes verdančiam vandeny , atšaldžiau ir šaldiklin - troškinai buvo puikūs . Ar keptos skardoj prie mėsos ...
Šiemet mano morkos arklinės.... Tik labai šakotos . irgi nieko gero .
Luety kaip svoris ? ir kaip maitiniesi 2 ar 3 sykius ? Geras tas tavo sportas , ech.
O mane vakar anglų pamokoj pagyrė Juokėsi , kad pirmoj pamokoj matė tik mano diiiideles akis ir daug baimės. O dabar jau po biški imu pati žodžius dėlioti. Svarbu neapleisti , dar po žingsnelį į priekį . Man gana būtų filmus žiūrint viską suprasti , ir susikalbėti svečioj šaly: kelio pasiklausti ir tt. Tiek kiek reikia
Labos,
as kaip visada ateinu tik po treniruotes su kava
Smagui,kad jau isibegeja darbai,Muka,nors ir kaip nesinori,bet ka daryt?Reikia iki pensijos dirbt.As neisivaizduoju saves daugiau dirbancios,bet niekada nesakyk niekada,
Siaip laukia sode darbukai,pas tevuli vaziuot,bet kazko aptingau papusryciavus.
Valgau 3x,taip isakyta per programa.Isejus is programos remu,svoris stovejo,o si ryta net pasoko,o kodel zinau,todel jau nuo siandien vel gryztu i bazini maitinimasi,koki buvo paskyre peogramos pradzioj,negaliu leist prazut jau pasiektam.Labai sunku ,tik truputi alko,ar saldumynu ir svoris soka i virsu.Lesitina paklaida 2lb,t.y. pagal ju svorio mata iki 1kg.Kai pasoka 1kg,tada jau reikia gryzt prie bazinio maitinimosi.Ta ir padariau.Bandysiu issilaikyt ant jo iki Kaledu.Matysim,kaip seksis.O siaip,pagal musu treneres,tai mityba yra 70% svorio mettimo sekmes,o sportas tik30%,bet sportas stiprina raumenis,padeda atsikratyt riebalu,degina juos.
Dusia,mokykis mokykis,ir bandyk kalbetis su vaikais angliskai,kaip moki,o jie lai taiso tavo kalba,tuoj prasilausi.
Turiu daug blusiniu burokeliu,bet ir dideliu daug,tai dabar nezinau,ar man cia marinuot tuos blusinius,ar bus kas valgo,kai zaliu pilna?Butu jau vistukai,isvirciau joms su kuom nors pamaisyciau,mazu lestu,o dabar ka? Vargas,kai nenumerkavoji kiek ko.Briuselio kopustu kiek turesiu tik kur asdesiu tiek?
Einu baigt nert Peppa Pig,anuke atvaziuoja menesio gale,o jos dabar Peppa Pig amzius,tik ir ziuri multikus su ja.O ji man tokia negrazi,nu bet jau surinkineju,ko labai nemegstu.