QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 05, 06:22)
Labas rytas,
kavos ?
Luety kaip sveikatos ? kaip kosulys ? Sveik Brangioji Gali būna kad sakuda labai nuo viruso . Yra buvę man taip ... Nors šiap tai retai ją skauda .
Pas mane namie moliūgų valgymo sezonas O valgytoja tai aš viena ... tai 1 moliūgėlis per savaitę
Po darbų lekim kaiman . Ten 2 pečiai, o Kaune bute jau vėsoka . Tai vis pajungiu obuolius džiovinti džiovyklę, pomidorus kepti orkaitę. Butas didelis ne kažką ir pasijaučia.
kavos ?
Luety kaip sveikatos ? kaip kosulys ? Sveik Brangioji Gali būna kad sakuda labai nuo viruso . Yra buvę man taip ... Nors šiap tai retai ją skauda .
Pas mane namie moliūgų valgymo sezonas O valgytoja tai aš viena ... tai 1 moliūgėlis per savaitę
Po darbų lekim kaiman . Ten 2 pečiai, o Kaune bute jau vėsoka . Tai vis pajungiu obuolius džiovinti džiovyklę, pomidorus kepti orkaitę. Butas didelis ne kažką ir pasijaučia.
Labryt,
nu galima sakyt sveika,aciu.Nei kosulio nei slogos.Na kosuliukas yra,bet retas,nekelia rupesciu.Ir, vistik,galvoju,jig tas bambos uzkimsimas alkoholiu suvilgytu tamponeliu dave rezultata.Po jo nakti buvo kova imuniteto su virusu,bet imunitetas matyt dar neblogas,nugalwjo virusa,o tas kamstelis issauke ta kova,ir sustiprino imuniteto galias.Po tokio gerkles skausmo budavo geriausiu atveju sloga,blogiausiu-bronchitas,o dabar nieko,puiki savijauta,bandysiu ir kt karta.
Girdejau,jau kitus namus sildo Lietuvoj.Pas mus su siluma be problemu,pasuki ratuka ant sienis ties norima kambario temperatura ir sildo,bet dar nereikua,lauke 18-20.
Vaziuosim i soda,idomu kas ten darosi,be to savaitgalis vejuotas,lietuotas,reik uzdaryt siltnami kad vejas neisisuktu.