Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 02, 07:07)
Labas rytas

Luety net paguglinau kas tas  Fat burning... Smagu ir sunku smile.gif Palyginus su mano joga tai labai sunku . Nors joga irgi savotiškai sunku ... bet ten kitaip.

Atnešu kavos :

Vakar taip sunku buvo anglų  pamokoj , ko tai liežuvis visai žodžių nedėlioja. Taisykles suprantu smile.gif Kaip dėlioti suprantu . Tik žodžių tarimas išsitrina .  Reiktų daugiau skaityt ir filmų žurėt... O kada ?

Šaindien išleidžiu paskutinį studentą iš namų.Liūdna .  Mergytė patenkita ir mokslais ir naujais draugais. Kol kas jai ten labai smagu smile.gif  Gerai būtų MB priaklabinti lapričio antroj pusėj  nuskristi apsilankyti .  Kiek žinau pigių bilietų išmeta. Matysim .

Labas rytas,

as su kjava pries treniruote.Fat-riebalai,burning-deginimas.Mokinkis,mokinkis angliskai,pasikalbesim kartu,bus tau praktika.
Anglu sunku tik pradzioj,paskui isikerti kas ir kaip ir vaziuoji.Istikruju kalba nesubnki.Stai prancuzu noreciau ismokt,bet arba mokytojo nerandu gero,arba jau esu beviltiska ismokt.
Reikia ieskot bilietu vos ne kasdien,kad rast.Ir tikrai rasit,tik ne i Londona,o gal i Bristoli,ar aplinkinius aerouostus.Mano brolis vis iesko i LT ir randa.Kiek as esu ieskojus,tai man i viena gala ismeta pigius,o i kita brangius ir gaunasi total-baisi suma.Apie 2005-2006 esu skridus ir uz 1 svara i viena gala,o atgal 30 svaru mokejus,bet vistiek pifgu.Dabar tokiu jau nerandu.O aplankius dukriuka,bus daug ramiau,be to yra ten ka paziuret tame Cardife,tikrai grazi gamta,svarbu uztaikyt gera ora,kas labai sunku,nes tai pietvakarinis kampas,labiausiai nutoles i Atlanta,tai ji plaka vejai,lietus,visi pietiniai ciklonai ten prasideda.
Svoris sugedo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 spalio 2018 - 08:58
Luety ką reiškia žodžiai žinau smile.gif bet kaip atrodo pati treniruotė ieškojau . Daug staksėjimo man rodė ...
Dėl anglų kalbos - žodžius pavieniui dar žinau , perskaičius suprantu apie 60-70 pr. teksto - bent jau mintį pagaunu smile.gif bet kas liečia kalbėjimą pačiai ... Nesiriša , nėra jungčių .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 02, 09:33)
1.Luety ką reiškia žodžiai žinau smile.gif bet kaip atrodo pati treniruotė  ieškojau . Daug staksėjimo man rodė ...
2.Dėl anglų kalbos - žodžius pavieniui dar žinau ,  perskaičius suprantu apie 60-70 pr. teksto - bent jau mintį pagaunu smile.gif bet kas liečia kalbėjimą pačiai ... Nesiriša , nėra jungčių .

1.Treniruote be straksejimo.Dazniausiai buna 5 stoteles salej,parasyta,koks kur kampas kokiam pratimui.Padalina visas dalyves i 5 dalis,buna po 2-3.Ir visos daro skirtingose stotelese po 1 minute ir 20 sek pasiruosimas perejimui i kita stotele ir pratimo darymui.Pavz.vienos daro pritupimus,kitos kojos mostus i sona,kitos atsispaudimus,kitos lenta,o dar kitos pritupimus ant vienos kojos,vad lounge.Ir po 1 min eina i kita stotele,ratu.Taip kokius 5 ratus.Tada vadinamas tabi tab.Pvz.duota taimeris su garsu ir muzika ir suskambus jam,pradedi daryt pritupimus ar koki kita pratima,pvz,liepia 10x ir tada lauki signalo,kol baigsis minute,ir vel is naujo,taip kokia 10-20 kartu.Tada tempimo pratimai ir baigta.Pratimai stotelese keiciasi kas treniruote,buna atsilenkimai,rusiski tvistai ir t.t.,bet stoteliu visada 5.Mazdaug taip apibudinau.
Kalbai reikia gramatikos ir zodziu,o tada destai juos pagal tai kokius ir kiek ju zinai.Jei supranti 70% teksto,reiskia zodziu zinai nemazai,Anglu kalboj vienas zodis turi kelias reiksmes,tai jau nera sunku suregzt sakini is tu zodziu,kuriuos zinai.Svarbu nebijot kalbet.Skaityt reikia balsu sau,kad suprastum kaip tari.Ismoksi,iskart neina,bet kalbet but labai gerai su kuo nors,ar rasyt kazkam laiskus.As bosui rasydavau ataskaitas sms' ais,budavo kad prasedziu valanda kol parasau,o jis paskambina ir klausia,ka norejau pasakyt biggrin.gif ,taip ir ismokau.
Atsakyti
Luety apie bosą prajuokinai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nu turiu išmokti , viena šeimoj nei bum bum ... Vakar atsiverčaiu vadovėlio pradžią - kaip lengva buvo. Gal tobulėju ???? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 02, 18:35)
Luety apie bosą prajuokinai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nu turiu išmokti , viena šeimoj nei bum bum ... Vakar atsiverčaiu vadovėlio pradžią - kaip lengva buvo. Gal tobulėju ???? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

buvo ne tipinis bosas,per pirmas kaledas padovanojo deze su 24 fuzerais 4 dydziu.,sekancias kaledas atysiunte geliu puokste labai grazia,dar ir dabar bendraujam .kazin ar bera tokiu bosu pasauly.
As kai atsiverciu knyga kur anglu kalba per 100 dienu,tai juokas ima,kad kazkada is jos mokiausi.
Atsakyti
Labas rytas,

Atnešu kavos
vartotojo įkelta nuotrauka

Jau tokio niūrumo rytas: lyja , tamsu šalta ir šlapia ...

Atsakyti
Labas rytas,

pas mus saule sviecia,grazu,bet kas is to,as nuo vakar vakaro su dideliu gerkles skausmu.Vakar vakare jau geriau arbatas ,skalavau su arbatmedziu,bet visa nakti laksciau i WC,vel skalavau,siandien atsakiau visas sporto klases siai savaitei,nes ir kaulus lauzo ir galva skauda.Seniai toki virusa beturejau.Pradejo brolis,po to tevelis,dabar as.Ka padarysi,teks atiduot duokle rudeniui.
Atsakyti
Luety sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O aš jaučiuosi tokia užsivijus , kad su malonumu pasivoliočiau namie lovoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 03, 10:55)
Luety sveik  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O aš jaučiuosi tokia užsivijus , kad su malonumu pasivoliočiau namie lovoj smile.gif

Na ,as gulet lovoj nelinkus,man sonai paskausta per nakti jau,o ka kalbet dar gulet.
Broliukas kauniskis paskambino,liepe i bamba isidet tamponeli suvilgyta degtine,sake pasveiksi per para.Nu lyg kazkiek ir geriau,o gal psichologiskai cia,pasakysiu rytoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 03 spalio 2018 - 16:30
Labas rytas,

Kavos ?

Luety kaip sveikatos ? Ar padėjo tas šnapas bamboj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ?

O aš jaučiuosi nusikalus, niekur nepėjanti ir tt. Gal ir per daug užsipėšiau šį rudenį - sportai , anglų , darbai . Na nieko savaitgalis ant nosies , gal kiek atsipūsiu . Viltis durnių motina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Labai gražus oras kol kas širyt - saulėta. Ir klevai po truputi ima spalvintis .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 04, 07:47)
Labas rytas,

Kavos ?

Luety kaip sveikatos ? Ar padėjo tas šnapas bamboj  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ?

O aš jaučiuosi nusikalus, niekur nepėjanti ir tt. Gal ir per daug užsipėšiau šį rudenį - sportai , anglų , darbai . Na nieko savaitgalis ant nosies , gal kiek atsipūsiu . Viltis durnių motina  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Labai gražus oras kol kas širyt  - saulėta. Ir klevai po truputi ima spalvintis .

Labas rytas,

nei sveika,nei serganti,kazkokia durna savijauta.Snapso propke gal ir padejo kiek gerklei,nebeskauda,vakar vakare 37.8 temperos,nieko negeriau,uzmigau,pabudau su siaubingu galvos skausmu,ir skruostai ir dantys atrodo skauda,dar tokio galvos skausmo nesu turejus.Pagalvojau,kad gal nuo arbatu su imbieru pakilo spaudimas.,MB 4:30 pamatavo spaudima,normalus,net geras,kaip man 131/80.Tada jau kaliau nuskausminamuosius,kai nustojo galva,uzmigau,miegojau iki 9:30,kaip niekada.Temperos nera,bet silpnumas kazkoks ir kosuliukas prasideda,o ka atnes diena,nezinau.Buciau sveika,jei ne silpnumas.Bus viskas gerai.
Na,o tau,kuo daugiau uzimta,tuo maziau durnu minciu galvoj,viskas tik i gera.Be to ruduo gileja,ir lauko darbu mazeja,reiskia lieko laiko daugiau sau.Pas mus silta,bet saules nematyt.Ryt turetu but labai silta,iki 20 silumos,o savaitgalis lietus,vejas,kazkur uraganas praeis,bet gal ne musu regione.
Atsakyti
Labas rytas,

kavos ?

Luety kaip sveikatos ? kaip kosulys ? Sveik Brangioji 4u.gif Gali būna kad sakuda labai nuo viruso . Yra buvę man taip ... Nors šiap tai retai ją skauda .
Pas mane namie moliūgų valgymo sezonas smile.gif O valgytoja tai aš viena ... tai 1 moliūgėlis per savaitę biggrin.gif
Po darbų lekim kaiman . Ten 2 pečiai, o Kaune bute jau vėsoka . Tai vis pajungiu obuolius džiovinti džiovyklę, pomidorus kepti orkaitę. Butas didelis ne kažką ir pasijaučia.
Atsakyti