QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 02, 07:07)
Labas rytas
Luety net paguglinau kas tas Fat burning... Smagu ir sunku Palyginus su mano joga tai labai sunku . Nors joga irgi savotiškai sunku ... bet ten kitaip.
Atnešu kavos :
Vakar taip sunku buvo anglų pamokoj , ko tai liežuvis visai žodžių nedėlioja. Taisykles suprantu Kaip dėlioti suprantu . Tik žodžių tarimas išsitrina . Reiktų daugiau skaityt ir filmų žurėt... O kada ?
Šaindien išleidžiu paskutinį studentą iš namų.Liūdna . Mergytė patenkita ir mokslais ir naujais draugais. Kol kas jai ten labai smagu Gerai būtų MB priaklabinti lapričio antroj pusėj nuskristi apsilankyti . Kiek žinau pigių bilietų išmeta. Matysim .
Luety net paguglinau kas tas Fat burning... Smagu ir sunku Palyginus su mano joga tai labai sunku . Nors joga irgi savotiškai sunku ... bet ten kitaip.
Atnešu kavos :
Vakar taip sunku buvo anglų pamokoj , ko tai liežuvis visai žodžių nedėlioja. Taisykles suprantu Kaip dėlioti suprantu . Tik žodžių tarimas išsitrina . Reiktų daugiau skaityt ir filmų žurėt... O kada ?
Šaindien išleidžiu paskutinį studentą iš namų.Liūdna . Mergytė patenkita ir mokslais ir naujais draugais. Kol kas jai ten labai smagu Gerai būtų MB priaklabinti lapričio antroj pusėj nuskristi apsilankyti . Kiek žinau pigių bilietų išmeta. Matysim .
Labas rytas,
as su kjava pries treniruote.Fat-riebalai,burning-deginimas.Mokinkis,mokinkis angliskai,pasikalbesim kartu,bus tau praktika.
Anglu sunku tik pradzioj,paskui isikerti kas ir kaip ir vaziuoji.Istikruju kalba nesubnki.Stai prancuzu noreciau ismokt,bet arba mokytojo nerandu gero,arba jau esu beviltiska ismokt.
Reikia ieskot bilietu vos ne kasdien,kad rast.Ir tikrai rasit,tik ne i Londona,o gal i Bristoli,ar aplinkinius aerouostus.Mano brolis vis iesko i LT ir randa.Kiek as esu ieskojus,tai man i viena gala ismeta pigius,o i kita brangius ir gaunasi total-baisi suma.Apie 2005-2006 esu skridus ir uz 1 svara i viena gala,o atgal 30 svaru mokejus,bet vistiek pifgu.Dabar tokiu jau nerandu.O aplankius dukriuka,bus daug ramiau,be to yra ten ka paziuret tame Cardife,tikrai grazi gamta,svarbu uztaikyt gera ora,kas labai sunku,nes tai pietvakarinis kampas,labiausiai nutoles i Atlanta,tai ji plaka vejai,lietus,visi pietiniai ciklonai ten prasideda.
Svoris sugedo