Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos. Pirtelė  yra gerai drėgnu šaltu oru. Česnakų ištrauka pravalo kvėpavimo takus, geris sloguojat. Isbandyta  daug kartų. Muka gero skrydžio. Pavydu. Man tik šaltis, niuruma ir darbas iki Kalėdų laukia... Kaledom vaikai sugrįš . Širdį pradžiugins. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 29, 10:58)
<p>Labos. Pirtelė  yra gerai drėgnu šaltu oru. Česnakų ištrauka pravalo kvėpavimo takus, geris sloguojat. Isbandyta  daug kartų. Muka gero skrydžio. Pavydu. Man tik šaltis, niuruma ir darbas iki Kalėdų laukia... Kaledom vaikai sugrįš . Širdį pradžiugins. </p>

Laba, Dusiuk, imk 4u.gif . Suprantu kaip tau dabar nelengva.
Nepasiduok. Kažkaip lyg liūdnos gaidelės. Laikykis. Tu protinga moteris. 4u.gif
Atsakyti
Zinoma,kad tavo gyvenimo etapas dabar toks laukime nuo vienu vaiku atostogu iki kitu,ir jis jau bus toks visada,tik tie tarpai vis ilges.Paguodziau ane? wub.gif
Nu bet reikia rast pozityvo ir tame gyvenimo tarpsnyje:pasinert i darba,uzsiimt hobiu megstamu,maziau valgyt reikia daryt,maziau tupinet apie puodus,kambariu tvarkyme... 4u.gif 4u.gif Laikas bega labai greit,nepajusi,kaip mokslai bus baigti,o ziurek,mazu ir Lietuvon patrauks gyvent.Nieko niekada nezinai,kas musu laukia ateity.Jei pries 20m kas bus pasakes,kad as senatve leisiu Uk,buciau pirstu prie smilkinio jam parodzius. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Luety dekui. Aš jau niekada nesakau niekada... Tikiu kad kaip bebūtų viskas tik į gerą. Bus šalnos naktį manau. Giedras be vejo vakaras. Ir labai vėsus. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 29, 20:04)
<p>Luety dekui. Aš jau niekada nesakau niekada... Tikiu kad kaip bebūtų viskas tik į gerą. Bus šalnos naktį manau. Giedras be vejo vakaras. Ir labai vėsus. </p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif Uz pozityvu mastyma.Sianakt as jau irgi salau,nors ir pukine kaldra,bet vasarine,turejau uzsidengus dar adijala,bet nepakako,tikrai naktys saltos.Dziedulis mano,kaip ir as,jau pelenus barstom,tai susilt sunku kad ir dviem. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas. Kavos nebus telefonu nemoku. O jau vejas vėjas mano kaime. Prikurenau vakare du pečius, iki ryto isvaike šiluma. Geri tie pečiai tik langus reikia dubultus žiemai susidet. O tai iki ryto dingsta šiluma. 

Atsakyti
Kavos savo atsigeriau,dar buvau pas tevuli nuvaziavus,apsirgo labai,dvi dienas tempera virs 38,bet si ryta jau geriau,temperos nera,bet karkalu daug ir kosint skauda sonai.Gydymas matyt geras,kad jau geriau jauciasi,tikekimes niejko blogo neatsitiks.
Oras sauletas,bet vesus,ruduo.
O tai zadat gyvent jau ten,kad langus desit,ar siaip,ziurint i perspektyva.
Atsakyti

Luety senovinių triobu ipatumai - antri, ziemiai langai isimami.  Spalio mėnesį jei miegam isidedam miegamajam ir virtuvej. Pavasari kai atsyla išimame. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 30, 14:03)
<p>Luety senovinių triobu ipatumai - antri, ziemiai langai isimami.  Spalio mėnesį jei miegam isidedam miegamajam ir virtuvej. Pavasari kai atsyla išimame. </p>

jo jo zinau tokius,esam tureje vaikuystej mano biggrin.gif biggrin.gif as galvojau,kad madingus stikklo paketus norit det?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 09 30, 18:57)
jo jo zinau tokius,esam tureje vaikuystej mano biggrin.gif  biggrin.gif as galvojau,kad madingus stikklo paketus norit det?

Labas rytas,
Luety jokių kapitalinių įdėjimų nedarysim . Žiemą nelabai ten važiuoja net MB su nakvyne. O plastikiniai langai blogis tokiam senam namui -nes kai nebus ventiliacijos ateis pelėsis.

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Šaltas rytas, gal ir buvo šalna. Šiltnamį nuroviau , burokėlius, morkas, pupeles susirinkau , tuneliukus beveik nuroviau . Liko salierai , porai ir pastanokai . Jau reikia poilsio nuo daržų smile.gif

Atsakyti
Labas,Dusia,
as su kava skaitau tave,gryzau is Fat burning klases.Energijos daug,smagi klase,sunki,bet istempiama,nes be sunkumo nera jokio gerio.Is svorio metimo fronto,1000 kcal man,valgau ka noriu.Planuoju meniu dienai i prieki ant app MyFitnessPal.Ir sportas sportas.Nieko naujo.Kai isils oras,reik i soda patraukti,dar reikia sparagines israut,ir siaip darbelio visokio.
Tevulis jau geriau,temperos nera,si ryta buvo gydytojas atejes,brolis buvo uzkvietes,visi parametrai puikus,bet plauciuose yra karkalu,tai sake be antibu neapsieis,israse antibu,dar ten kazkokiu vaistu,brolis pasieme iseigines,turi dar darbu namie,tai kartu paziures ir tevuli,vaistus sugirdys,nereikes man lekt per visa miesta del vaistu girdymo,nebent broli iskviestu i darba.
Naktys labai saltos ir pas mus,bet vistiek siltnami palieku virsu atvira skersai,nes labai prigaruoja,o pomiku dar yra ne mazai.
Atsakyti
Labas rytas

Luety net paguglinau kas tas Fat burning... Smagu ir sunku smile.gif Palyginus su mano joga tai labai sunku . Nors joga irgi savotiškai sunku ... bet ten kitaip.

Atnešu kavos :
vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar taip sunku buvo anglų pamokoj , ko tai liežuvis visai žodžių nedėlioja. Taisykles suprantu smile.gif Kaip dėlioti suprantu . Tik žodžių tarimas išsitrina . Reiktų daugiau skaityt ir filmų žurėt... O kada ?

Šaindien išleidžiu paskutinį studentą iš namų.Liūdna . Mergytė patenkita ir mokslais ir naujais draugais. Kol kas jai ten labai smagu smile.gif Gerai būtų MB priaklabinti lapričio antroj pusėj nuskristi apsilankyti . Kiek žinau pigių bilietų išmeta. Matysim .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 spalio 2018 - 08:07