Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 28, 07:31)
Labas rytas,
Kavos ?

Luety žinau kodėl Tau raumenų neskaudėjo - taigi sportavai kiekvieną dieną . Labiausiai skaudą antrą dieną smile.gif Šiandien vėl be jokio raumenų skausmo , nes vakar ištampiau .
Kaip gerai miegu nuo jogos. Gal net per daug gerai smile.gif
Na ką laukia derliaus rinkimo savaitgalis smile.gif Šalnas žada ir saulėtą orą. Pats tas susitvarkyti dažus smile.gif

Labas rytas,

pas mus atsalo,bet kol kas sauleta,bet siaures vejas.Nebeturiu ka jau sode berinkt,pomikai nesirpsta,paprikos irgi ne labai,buroku,poru,pastarnoku nerausiu,kol nebus indikaciju,sparagines irgi vos kelios ankstys,briuselio kopustu kerams nukirpau virsunes,eme sukt kopusciukus,bet jie bus tik lapkrity kazkur,man liko tik tvarkymas sode,,lysviu valymas,geliu sutvarkymas.Turiu daug maziuku burokiuku,seta buvo rasodaui,bet kurmis pasidarbavo,tai jie po to mazai beaugo,zadu nuraut ir sudet i stiklainiukus cielus,bet neturiu obuoliu sulciu,o pirktines brangu gausis,sakau,gal koki marinata isvirt jiems?
Is ryto leksiu i funny aerobic(kardio)ir po to senjoru fitness,sporto savaite bus baigta.Kelenai skaudena be nuskausminamuju po truputi,bet negersiu ,lauksiu iki kiek isiskaudes giliai,tada galvosiu ka daryt.
Muka isvyko atostogu jau?Neatsisveikinus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 rugsėjo 2018 - 09:05
Luety nežinau kur Muka ??? Ko gero jau išlėkė, arba labai dirba paskutines dienas prieš atostogas.

Aš rausiu šiltnamyje pomidorus, tuneliukuose paprikas , pasėsiu garstyčias . Žadu nurauti burokėlius ir morkas . Nukarpysiu gėlynus . Užmulčiuosiu daržą ir bus ramybė iki pavasario . NEBENORIU . Jau šalta niūru ir paskutinis rimtesnis valgytojas antradienio ryte į mokslus išmauna verysad.gif Liks porai , salierai ir pastarnokai . Porai ir salierai iki sniego ar šalčių pastanokai žiemos . Dar šparagines reiks nusirauti -paskutiniu nebeskyniau , nebešaldžiau. Išaižytas sumesiu šaldiklin , bus sriubai .

Atsakyti
Labos smile.gif
Dyyyrbū kaip kumelė vakar nuo 5 ryto( radau nesuvestų virš 400 sąskaitų, o aš viena, kolegė atsotogauja) žodžiu variau nes už 08 mėn., paskui visokių galų ire naujų darbų, atrodo kaip tyčia visi lyg nujausdami... na žodžiu šiandien tik dokumentus paisėmiau unsure.gif o juk 2 val . ryto išvažiuojam o adr kur kudlas pasitvarkyti... tai vot prie atostogas kaip kumelė, per atostogas atsipalaiduoji, po jų ratas :0 žodžiu nieko naujo.
Dusia37 smagu, kad kūdikis sukasi šaunuolė ir į ką ji mirksiukas.gif Nevaryk mane į neviltį su daržais mano viskas lauke ir iki spalio vidurio:( na bet ką žadarysi toksai jau gyvenimas noriu atostogų daugiau nei spėju su daržais...
Luety na tavo pasiekimai... eina sau ... mokinsi mane mirksiukas.gif
Ir mergai kaip netasisveikinsiu žinoma atsisveikinsiu, negaliu juk taip. Taip kad pažadu jums ir sau PAILSĖTI vacation1.gif vacation1.gif vacation1.gif leb.gif
Bučkis smile.gif grįšiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 09 28, 13:13)
Labos smile.gif
Dyyyrbū kaip kumelė vakar nuo 5 ryto( radau nesuvestų virš 400 sąskaitų, o aš viena, kolegė atsotogauja) žodžiu variau nes už 08 mėn., paskui visokių galų ire naujų darbų, atrodo kaip tyčia visi lyg nujausdami... na žodžiu šiandien tik dokumentus paisėmiau  unsure.gif o juk 2 val . ryto išvažiuojam o adr kur kudlas pasitvarkyti... tai vot prie atostogas kaip kumelė, per atostogas atsipalaiduoji, po jų ratas :0 žodžiu nieko naujo.
Dusia37 smagu, kad kūdikis sukasi šaunuolė ir į ką ji  mirksiukas.gif Nevaryk mane į neviltį su daržais mano viskas lauke ir iki spalio vidurio:( na bet ką žadarysi toksai jau gyvenimas noriu atostogų daugiau nei spėju su daržais...
Luety na tavo pasiekimai... eina sau ... mokinsi mane  mirksiukas.gif
Ir mergai kaip netasisveikinsiu žinoma atsisveikinsiu, negaliu juk taip. Taip kad pažadu jums ir sau PAILSĖTI  vacation1.gif  vacation1.gif  vacation1.gif  leb.gif
Bučkis smile.gif grįšiu  wub.gif

Mukute, gerų tau atostogų. Daržai -...mat juos galas, pati atsipalaiduok.
Aš irgi jau mandri, pagaliau dasibaigiau su asmens duomenų apsaugos tvarkom, politikom....uf...dabar atsipūsiu. Net mūsų juristai ir advokatas sakė-nėra prie ko prikibt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 09 28, 12:13)
Labos smile.gif
Dyyyrbū kaip kumelė vakar nuo 5 ryto( radau nesuvestų virš 400 sąskaitų, o aš viena, kolegė atsotogauja) žodžiu variau nes už 08 mėn., paskui visokių galų ire naujų darbų, atrodo kaip tyčia visi lyg nujausdami... na žodžiu šiandien tik dokumentus paisėmiau  unsure.gif o juk 2 val . ryto išvažiuojam o adr kur kudlas pasitvarkyti... tai vot prie atostogas kaip kumelė, per atostogas atsipalaiduoji, po jų ratas :0 žodžiu nieko naujo.
Dusia37 smagu, kad kūdikis sukasi šaunuolė ir į ką ji  mirksiukas.gif Nevaryk mane į neviltį su daržais mano viskas lauke ir iki spalio vidurio:( na bet ką žadarysi toksai jau gyvenimas noriu atostogų daugiau nei spėju su daržais...
Luety na tavo pasiekimai... eina sau ... mokinsi mane  mirksiukas.gif
Ir mergai kaip netasisveikinsiu žinoma atsisveikinsiu, negaliu juk taip. Taip kad pažadu jums ir sau PAILSĖTI  vacation1.gif  vacation1.gif  vacation1.gif  leb.gif
Bučkis smile.gif grįšiu  wub.gif

O jej,vargsiuke,as jau galvojau,kad saulute soniukus kaitina,ir skaitai knyga kazkur pajuri,o kad neatsisveikinai,nu mazu kas,gal is tos laimes,kad atostogos ,uzmirsai,o ji aria,kaip kumelaite.Nu ne labai isivaizduoju popieriuku kilnojima prilygint kumelaites darbui,nu bet gi as ne buhaltersa ir siaip popierizmo nekencianti esu labai.Nu tik puoskis ir varyk ilsetis,niekas nesudegs ir nepasikeis,o pati pailsesi,bus kitos nuotaikos darbams.Darzai,tuscia ju,ka jau pasiemei is ju,gana gi,nieko gero ir nebeliko gi lauke.Kas liko del Miko.Manau,kad nieko tiem darzams neatsitiks.Dar gi bobu vasara turi but.
Gero poilsio,mes taves lauksim,kad tik oras lepintu tave,saullute sildytu tave,vandenukas gaivintu,gerk daug vyno,atsipalaiduok visapusiskai.

Atsakyti
Muka gerų atostogų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes pavydėsim baltu pavydu smile.gif

Luety patikėk , tas popierius taip išsunkia , kad atrodo ha bulbų nukastum biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ate42 kaip visada šaunuole spartuole . Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 28, 16:18)
Muka gerų atostogų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mes pavydėsim baltu pavydu smile.gif

Luety patikėk , tas popierius taip išsunkia , kad atrodo ha bulbų nukastum  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ate42 kaip visada šaunuole spartuole . Imk 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dusia, nesityčiok, bet vien skaitant nesigauna. Dabar bent iš kelių šaltinių žinios. Girsiuosi- auditorė žiūrėjo, apibūdino kaip labai stiprų dokumentą. Vat. tongue.gif
Suskyniau paprikasiš tuneliuko ir čilius. Nagi net rankas užgėlė. Pomidorus vyriškis ir agurkus jis, apskynė, bet dar labai daug liko. Bus kaip bus. Meteo.lt, nerodo šalnos mano apskrity.
Atsakyti
APIE dokumentus jau sakiau,nieko neismanau,tik suprantu,kad Ate susitvarke savo darbo dokus labai gerai,nepriekaistingai. wub.gif 4u.gif 4u.gif
Lauke turiu papriku be jokiu tuneliuku,o kitos siltnamyje,nu bet zalios,o jau daug ju,ir taip silpnai sirpsta,kada jas set,kad spetu bent dauguma isirpt,jos man labai skanios,fainos,ir storasienes Ates ,ir Dusios zalios ar geltonos pailgos.
Naktimis dar 3-4 silumos,niekas nekalba apie salnas pas mus dar.Ir agurku antras kvepavimas atsirado,kai siltnamis uzsidare pusiau,agurku dar gana nemazai.Jiems su pomidorais nepatinka,pomidorai vedinami,o jie skersveju nepernesa,bet nesiskundziu,buvo ne mazai siemet.
Apsipirkom savaitei i prieki,reik eit vakariene ruost.
Siandien po sporto trenere liepe ateit dar i dvi klases riebalu deginimo,po 45min kiekviena,tai teks eit,bet,jei bus sunku,pasiliksiu viena tiktai.
Atsakyti

Luety pavydu tu klasiu... O as kaime eisiu pirtin MB gydit... Visa savaite sloguoja. Duosiu česnako uzpiltines ant akmenu. Mažu atsigaus. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 28, 19:37)
<p>Luety pavydu tu klasiu... O as kaime eisiu pirtin MB gydit... Visa savaite sloguoja. Duosiu česnako uzpiltines ant akmenu. Mažu atsigaus. </p>

Dar masažą su laiminga pabaiga ir abu kaip ridikėliai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Tupiu oro uoste ir atostogos orasidėjo biggrin.gif ačiū palinkėjimis sau ir jums žadu PAILSĖTI wub.gif
Bučkas

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 09 29, 02:55)
Labos iš ryto  4u.gif
Tupiu oro uoste ir atostogos orasidėjo  biggrin.gif ačiū palinkėjimis sau ir jums žadu PAILSĖTI  wub.gif
Bučkas

Labas rytas,

oi,kaip anksti aerouoste.Si ryta rode kad vidurzemio juros regione audra baisine,lietus,ypac ant Graikuijos.Idomu,kur tu skrendi?Jei ten,tai ne kokia pradzia atostogu gali but,nu bet viskas praeina,ypac oras keiciasi greitai.
Gerai pailsek.
AS atsikeliau irgi anksti,skiriu laika sau,kol MB miega,darau ka noriu tas kelias valandas,nuo nieko nepriklausoma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dusia,kaip pirtele baigesi? biggrin.gif

Atsakyti