Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,

kavos reikia ir tabletkos smile.gif Galvą ne nuo vyno skauda , bjaurybės MM smile.gif smile.gif

Vakar vakare truputi pakalbėjau su mergyte:) Jie kol viskas gerai, ir visai neturi laiko biggrin.gif biggrin.gif Tvarkosi popierius ir tt. O šiaip sakė jaučiasi kaip ateivis ... Bet britams egzotika patinka ? smile.gif smile.gif smile.gif
Ryt brolis prasiras namo , išsitardysiu labiau . Bus viskas gerai , geriausi metai studijos. O jei nepavyks , nepatiks ir tt visada gali grįžti namo . Turi tėvus ...

Spagetinį moliūgą auginau pirmą kartą . Visai skanu, bent jau man smile.gif užskaitau . Kiek pas mane moliūgų nežinau . Išsivaikščiojo po pievas , reiks susirinkti ir nusirauti . Orus jau nebe kažką praneša.

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 09 21, 07:56)
Tiesa o gal jau močiutėsnan ruošiama kaip dukriukam abiem gal lėksi lankyti užmarin ?

ne, Muka, neruošiama smile.gif. Abiem viskas po senovei. Lėkti užmarin nesiruošiu. Lyg pati žada kitais metais parlėkt.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2018 09 21, 11:01)
ne, Muka, neruošiama smile.gif. Abiem viskas po senovei. Lėkti užmarin nesiruošiu. Lyg pati žada kitais metais parlėkt.

na ir puiku smile.gif gerai kaip vaikai atalėkia smile.gif

Ate42 ir gerai paislėkite, o jūsų užmojai ogogo tai trioba bus kaip reikalas šaunuoliai 4u.gif Man irig patinka puodas iš moliūgo smile.gif

Dusia37 o ai vaikis namo pas tvai atlėks ar jau univeran?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 21 rugsėjo 2018 - 09:50
QUOTE(Muka @ 2018 09 21, 09:48)
na ir puiku smile.gif gerai kaip vaikai atalėkia smile.gif

Ate42 ir gerai paislėkite, o jūsų užmojai ogogo tai trioba bus kaip reikalas šaunuoliai  4u.gif Man irig patinka puodas iš moliūgo smile.gif

Ne moliūgas bet....kviečiu pietų po poros valandų. Jautienos faršu įdarytos paprikos.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 09 21, 13:00)
Ne moliūgas bet....kviečiu pietų po poros valandų. Jautienos faršu įdarytos paprikos.

Čia tipo motera atostogų pasiėmė, gal gulėti kojas pakėlus tai ji po virtuvę neršia blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 09 21, 11:51)
Čia tipo motera atostogų pasiėmė, gal gulėti kojas pakėlus tai ji po virtuvę neršia  blink.gif  biggrin.gif

Tai kokios dar geresnės atostogos.. keliaut neišeina, lieka ėst ir gulėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 09 21, 10:48)

Muka parlėks iki namų . Bilietas atgal tik 30 EUR, o jo mokslai tik spalio 4 prasideda.

Ate42 dėkui už pietus . Labai skanu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 09 21, 06:35)
Labas rytas,
Mergaitės, dar pataluose vartaus. Kaimuke. Turiu dvi laisvas. Saulutė ritinėjas. Paukščiai, nežinau iš kur jie,  čiauška. Šunė greta įsitaisė. Geraaaaaa wub.gif
Reia kilt kavos.
Mukute, neskubam. Dirba tik dvi rankos. Dar dvi atvažiuoja, kai gali ir reikia pagalbon. Liko visa apdaila. Antro aukšto šildymas.
Neturiu šiemet nei vieno moliūgo. Reiks kokį nusipirkt. Mėgstam mudu troškinį orkaitėj, kai moliūgas puodu tampa.

Labas rytas,

nu katino atostagos,ate,kaimuke,gamtos apsuptyje,geris.Labai ilgiuosi Lietuvos gamtos.
Gal jau siemet ziema gyvensit cia?

QUOTE(kavasucitrina @ 2018 09 21, 08:01)

Skaitau sita posta ir nieko nesuprantu.Kava atsako i Mukos posta,parasyta siryt 7:56,o jo pas mane nera.Kame reikalas?Ar ir jums buna taip,kad ne visi postai pasirodo?As jau nekarta pastebiu,.kad negaliu susigaudyt kas vyksta,nes truksta postu. wub.gif

QUOTE(ate42 @ 2018 09 21, 10:00)

Aciu uz pietus,man tinka,jautiena ir paprika.

Pasportavau,jauciuos pakyleta,tik pas mus vejas siaubingas,gusinis,o nekti buvo bet ne toks kokio tikejomes,kiek mazesnis aciu die.Bet,kaip atsalo oras...nenoooriu,noriu vasaros.
Dusia,otai kodel ji jauciasi,kaip ateive?Jai viskas nauja?Tikiuosi nenusivyle,tik kad oras ten pas juos ne kas siomis dienomis,uraganai,lietus,vejai baisus.Nieko,ipras,svarbu tinkamai rengtis,nes jurinis klimatas,vistiktai sala.Tuskinama is visu pusiu vejo.

Papildyta:
Radau,radau Mukos zinute,pati kalta,ziopla
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Na ką po balių festivalių ... meluočiau jeigu pasakyčiau, kad nepavargau ale... pabuvom pabendravom tiek čia to laiko bus tuoj namo lėks tada aš jau savo lagaminus rinksiu smile.gif Tiesa sode nieko nepadraiu .... geras oras o nieko nepadariau verysad.gif ai trepsėjau trepsėjau tai ačiū die iki pomidoryno nušlaužiau tai pomikus sutvarkiau nušniojau nes jau liūdnai atrodo.... Pamiršau kas kavos;) man reikia smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 24 rugsėjo 2018 - 06:58
Labas rytas,

Imu kavos smile.gif
Pasidarbavau savaitgalį kažkiek . Susirinkau moliūgus , cukinijas.Nes pelės ima graužti . Kelis sutaršė smile.gif Ir taip 2 karučiai, tai nieko blogo , kad pasidalinau smile.gif . MB nelabai mėgsta moliūgo, man vienai tai moliūgų dieta ... Mažiukai mano , auginau tik patinkančio skonio : hokkaido ir buternnutus. Naujiena - spagetiniai. Kitamet tikrai auginsiu spagetinius, skonis geras:)
Užvakavau dar kokį 12 litrų burokėlių su obuolių sultimis. Gerai tokius murzinus darbus kaime dirbti , namai nepasijaukia smile.gif savaitgalį rausiu morkas, burokėlius, pomidorus iš šiltnamio , paprikas ir baklažanus iš tuneliuko . Gana . Jau augti niekas nebeauga . Pasėsiu garstyčias, gal žemė kiek atsigaus . Jau atsivalgėm pomidorų , su malonumu raugintų kopūstų užkasčiau smile.gif
Bjauriai atšalo pas mus, lyja arba lyja. Atrodo rugsėjo nebuvo iš karto spalis . Bet galiu skųstis ir taip nereali vasara buvo , tokios nepamenu .
Atsakyti
Labas rytas,

aciu,Muka,uz kava.Su ja ir savo pusrytiniais proteininias blynukais as pas jus.
Sekmadieni buvo mano svorio metimo sesiu savaiciu sesijos pabaiga.Rezultate praradau 11kg,3,8% viso kuno riebalu,uzsiauginau 12% raumenu,kas mane labai dziugina,tapau tvirtesne,energingesne ir jaunesne 3 metais,pagal metabolini amziu.Labai dziaugiuosi.Tesini pasirinkau maitinimosi reguliavima metams,nes as ir taip sportuoju ,gal dar kokia viena klase pasirinksiu,bet pagal daugeli saltiniu,svorio metime 70% vaidina mityba ir tik 30% sportas ir visa kita,kaip miegas,dienos rezimas ir t.t.Dziaugiuosi be galo,kol kas,kol prasides mano mitybos reguliavimas su ja,klausausi savo organizmo,ko as noriu.Vakar pusryciams 120g varskytes su 100g silauogiu ir avieciu,tai buvo 7:30,vaikai pietuma valge piva su daug surio apie 14 val,tai as labai plona gabaliuka suvalgiau,kad patenkint savo skonio receptorius,po to apie 16val vaziavom pas broli,stikliukas brendzio ta proga,ir mazutis gabaliukas torto,o vakare apie 18 val truputi vistienos krutineles su aguirku,pomidoriuku ir keptu butternutu.Si ryta minus 700g.Zinoma,vakarykste diena blogas mitybos pavyzdys,tik tiesiog tam,kad nebijot maisto,mazais kasneliais patenkinimas skonio receptoriu,bet ir tai nebutina.Ir vistik mane labiau traukia prie dalinio badavimo,bet kol kas manes neleidzia,sake grieztai 3 maitinimaisi su mano medz.apykaita,o nori,suvalgyk viska per tas valgymo valandas.To padaryt as negaliu,man perdaug tiek,kiek yra 3 maitinimuose.Nu tiek to,laikysiuos,kaip jos sureguliuos,tuo labiau ,kad vekia.Tai tiek apie mano experimenta.
Pas mus lijo visa savaitgali ir labasi labai,sianakt naktis salta,vos 4 silumos,kita nakti vel pranesa vos 3 silumos ir rytines salnas kai kur,vasara baigesi,reik eit damust soda ziemai,bet kai taip salta,dirbt nesinori,o turiu gelynus patvarkyt,pamaciau vizija kaip ir ko noreciau,apraut zoles,dar braskes neravetos,neretintos,tik viena lysve pasodinta nauju kitiems metams.Per tuos sportus neberadau laiko ilgiau,kaip tik darzovem susirinkt is sodo.Nu bet gal dar neuzsnigs,tikekimes.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

kavos smile.gif
Luety tavo pasiekimai tobuli blink.gif vau šaunuolė 4u.gif žiū ateis ir Muka in protą ....
O aš ką viskas sodan tik po 2.5 savaitės... kažkaip liųdna buvo palikti šiandiena verysad.gif viskas dar žydi daržas pilnas gėrybių nenurinktu ... ale kon darysi, net palergonojas nenešiau šiltnamin, mažu nenušals ? Gal iki spalio vidurio nebus jų unsure.gif O jau po atostogų reiks rauti rinkti, pomidorų dar yra ale jau visi dantis iššiepia nenori, kitą met bus mažiau ( tikiuosi ateisiu į protą kada nors rolleyes.gif ) Šiandien pas dukrą lėksim visi su broliu, paskui pas mamuką ir tyt braka iš;lekia namo...verysad.gif jooo atrodo pabėdavoji pavargau ir bla bla bla nefiga pats maloniausias nuovargis sutikti brolį... Vsio kažkaip širdį suspaudė ir nėra ko čia dar šinadiena ryt nugnybsiu laiko iš darbo... o dabra vsio garbanas papurtai Muka ir PVM intis :0
Bučkas
Atsakyti