Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 20, 14:06)
Dėkui mergaitės už palaikymą.
Protas viską suvokia, čia mamiški , savininkiški instinktai prasimuša . Reikia išgyventi tai . Aš nesu mėgėja vaistais savo jausmų ramintis, išgyvensiu  susidėliosiu ... susitaikysiu galų gale. O kai neišgyveni savo jausmų ,  skausmų , nesusitaikai o tik nuslopini  -  man rodos jausmai niekur nedingsta  - kokia liga išlenda ... Tai tik mano teorija smile.gif filosofija ...
Pirma savaitė sunkiau , paskui vis lengvyn , lengvyn ...

tikrai taip verysad.gif žinau ...
laikas geras gydytojas 4u.gif
nepamiršiu neikad kaip ATE42 ir kavasucintrina virtualiai tuštinom vinčiaus būtelį aaačiū mergučios labai dėkinga jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 09 20, 12:11)
laikas geras gydytojas  4u.gif
nepamiršiu neikad kaip ATE42 ir kavasucintrina virtualiai tuštinom vinčiaus būtelį aaačiū mergučios labai dėkinga jums  wub.gif

O ko siandien nepabaliavojus,asaru nenuplovus,tuo labiau,kad yra dar proga,mano svorio metimo 6 sav.programa baigta,vos atlaikiau sios dienos klase.Manau,kad taip sunku buvo todel,kad mano psichikoj uzsikodavo,jog paskutine diena,tai taip sunku buvo iveikt.
Statau.issvajota vyno taure.Kas su manim.

vartotojo įkelta nuotrauka
Kvieciu,jau pilstau. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 rugsėjo 2018 - 15:47
QUOTE(Muka @ 2018 09 20, 14:11)
laikas geras gydytojas  4u.gif
nepamiršiu neikad kaip ATE42 ir kavasucintrina virtualiai tuštinom vinčiaus būtelį aaačiū mergučios labai dėkinga jums  wub.gif

Muka, ir kaip ten ypatingai tuštinom, kad vis atsimeni? biggrin.gif. Ir už ką mums dėkot? Kiba mes mažai gėrėm, o tau beveik viską atidavėm? biggrin.gif

Luety, prie 2 valgymo įsipyliau pati, balto biggrin.gif. Nu Unikauskas sako, kad alkoholis su maistu ne kas - taip niekaip neateis eilė riebalų skaidymui, bet ai... D
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 09 20, 16:44)
O ko siandien nepabaliavojus,asaru nenuplovus,tuo labiau,kad yra dar proga,mano svorio metimo 6 sav.programa baigta,vos atlaikiau sios dienos klase.Manau,kad taip sunku buvo todel,kad mano psichikoj uzsikodavo,jog paskutine diena,tai taip sunku buvo iveikt.
Statau.issvajota vyno taure.Kas su manim.

Kvieciu,jau pilstau. biggrin.gif  4u.gif

jamu smile.gif virtualią smile.gif bo dar lėksiu smegenis prasivėdint į sportą

Pirmą kartą auginau ir valgiau spagetinį moliūgą smile.gif užskaitau ... išsikepiau į darbą įsidėti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 rugsėjo 2018 - 15:56
vartotojo įkelta nuotrauka prasom balto.Nesk Dusia ta moliuga cia,prie vyno

as atnesu savo sviestini riesuta siandien sitaip kepu kartu su lasisa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 rugsėjo 2018 - 16:07
Nu va,pirk snapsa,samdyk pijoka...vieni nuostoliai.Kava pasivaideno ir su savo vynu pasislepe,kad neisgertumem jos,Dusia bijo prisigert pries sporta,Muka sugunde ir pasislepe,o as ka,einu savo sviestinio riesuto ragaut.Gal nereiks nei lasisos,jei labai skanus bus.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 09 20, 16:39)
Nu va,pirk snapsa,samdyk pijoka...vieni nuostoliai.Kava pasivaideno ir su savo vynu pasislepe,kad neisgertumem jos,Dusia bijo prisigert pries sporta,Muka sugunde ir pasislepe,o as ka,einu savo sviestinio riesuto ragaut.Gal nereiks nei lasisos,jei labai skanus bus.

Laba, užuodžiau, atlėkiau uždusus ir pšššššš..... biggrin.gif
Aūūūūū, jau prisiliuobusios??? unsure.gif blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 09 20, 16:17)
Laba, užuodžiau, atlėkiau uždusus ir pšššššš..... biggrin.gif
Aūūūūū, jau prisiliuobusios??? unsure.gif  blink.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Na as ne,neprisiliuobus.Prisuiliuobt galiu tik su gera kompanija,o cia visos pasiplove.vartotojo įkelta nuotrauka

Ate,tau brendziuko.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 09 20, 17:04)
prasom balto.Nesk Dusia ta moliuga cia,prie vyno

as atnesu savo sviestini riesuta siandien sitaip kepu kartu su lasisa

Luety biški dirbau , paskui namo lėkiau ...

Nu nėr kada prisėst smile.gif
Imk moliūgo :
Papildyta:
ir vyno :
Papildyta:
Ir lekiu iki jogos, gal mintis apraminsiu , stuburą ištiesinsiu ir koki tai giluminį raumenį pajudinsiu ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 20, 16:56)
Luety biški dirbau , paskui namo lėkiau ...

Nu nėr kada prisėst smile.gif
Imk moliūgo :
Papildyta:
ir vyno :

Papildyta:
Ir lekiu iki jogos, gal mintis apraminsiu , stuburą ištiesinsiu ir koki tai  giluminį raumenį pajudinsiu ...

Aciu,Dusia,paragausiu as tavo moliugo,idomus atrodo.
Aloko nebegersiu,,gana,bijau susigadint svori,sekmadieni finalinis sverimas,matavimas ant naujosios masinos.Mano sviestinis riesutas man patiko,nebedalinsiu niekam,valgysiu pati.Ryt darysiu farsiruota su kalakuto farsu.
Gero sportinimosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 rugsėjo 2018 - 18:02
Labos iš ryto 4u.gif

Kam kavos o gal pachmelkos mirksiukas.gif

Soriuks nesudalyvavau lėkiau pardoškėn apsipirkti bo šiandiena jau atalėks sodan bratka su šeima tai reikia pasiruošti ne kas dien ... tik va orus jau š.. praneša ai pabendrausime smile.gif
Kavasucitrina žinok tada ta minutę taip reikėjo su kažkuom papliurpti bo lipau sienom ir čia bac judvi ech nei klausėt nei ką o tiesiog buvote lyg nujausdamos kažką... tai vot ačiū!!! Tiesa o gal jau močiutėsnan ruošiama kaip dukriukam abiem gal lėksi lankyti užmarin ?
Skanūs man moliūgai tokie reiks svečiam iškepti ne spagetinį ale paprastą su sūriu mmm jau užsimaniau smile.gif ale šymet mažai tų moliūgū ai užteks kiek yra smile.gif
Ate42 o kaip statybos mažu jau šymet įkurtuves?
Bučkas

Atsakyti
Labas rytas,
Mergaitės, dar pataluose vartaus. Kaimuke. Turiu dvi laisvas. Saulutė ritinėjas. Paukščiai, nežinau iš kur jie, čiauška. Šunė greta įsitaisė. Geraaaaaa wub.gif
Reia kilt kavos.
Mukute, neskubam. Dirba tik dvi rankos. Dar dvi atvažiuoja, kai gali ir reikia pagalbon. Liko visa apdaila. Antro aukšto šildymas.
Neturiu šiemet nei vieno moliūgo. Reiks kokį nusipirkt. Mėgstam mudu troškinį orkaitėj, kai moliūgas puodu tampa.
Atsakyti