Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2018 09 18, 19:35)
Aciu,Dusia,atrodo visai man tiktu,persivedus pinigus ,galeciau nusiimt grynais,ko man labai truksta su lietuvos banko kortele,nes mokesciai dideli uz grynu nuemima.
Kaip tu uzsisakei internetu,ar uztenka telefona app atsisiust?
Del skandinavu banku,ka as zinau,musu miestelyje ,kai atsidarinejau saskaita pensijai pervest,sitas pasitaike su maziausia eile,tai ir atsidariau tame.Apie G.N nenoriu net girdet.

Luety , kažkaip nemokėdama kalbos užsisakiau . Ir per el paštą ir per telefoną smile.gif. Pabaigė registraciją vaikas , kad telefonu galėčiau pinigus siuntinėti smile.gif Bet jau tuo laiku fizinę kortelę turėjau . Šiai dienai reikėtų pasižiūrėti ar kortelė nemokama ? O jei mokama kiek kainuoja ir ar verta ...

PS lietuvoje visi bankai skandinaviški smile.gif Na o lietuviški bankai tai net nežinia ar ten bankai smile.gif
Atsakyti
Luety dabar kainuoja kortelė 6 EUR . Tai gal verta ?
Atsakyti
As radau triju variantu.Du mokami,vieNAS NE.tIK AS NEISIVAIZDUOJU,MAN uK UZSISAKYT AR lt?Risciau prie Lietuvos banko korteles.
https://www.revolut....pricing?lang=lt
Bet kol kas nieko nesuprantu,kaip ja uzsisakyt.radau,jog reikia irasyt savo mobilaus numeri,tada ar jie skambins arba leis toliau uzsisakyt.Nu reik daugiau patyrinet,kad suprasciau.
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Man reikia kokio kibiro šiandien.

Luety - ten kur nuorodą įdėjai tai sąskaitos planai . Imk tą nemokamą. Su juo tau kainuos tik kortelė - 6 EUR ? ar 6 svarai ? bijau pamaeluoti . Vienkartinis mokestis . O kai jau turėsi telefonę programėlę reikia prisirišti prie lietuviškos sąskaitos . PS kad galėumei pradėti naudotis reiks pravesti 10 EUR ... Juos galėsi panaudoti . Mano vaikai turi lietuviškas Swedbanko korteles , bet UK su jomis kursas plėšikiškas . Apie išgryninimą net nekalbu - studentams kiekvienas centas brangus . Jei Tau reikalinga - tai tikrai gera primonė taupiai išleisti lietuvišką pensiją ....

Vaikai išskrido , liūdna nors sienom lipk . Bent išsižliubt galėčiau . Suėmė. Nieko nieko išgyvensiu . O darbai laukia i- safai netvarkyti ir tt.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Dusia37 širdele čiupk 4u.gif Tu stipri vakai lizdus palieka ir et mes kažkada išskridom tokia dalia vaikai savarankišti turi tapti kas iš to po sijonu laikyti juos ... ech ne man tave mokintis tu dar mane gali pamokinti mirksiukas.gif taip kad motera reikai žliumk lipk sienom bet paskui susitvarkai neklris į tą pilakają ... ir žinau nekrisi ne tokia ištiželė kaip aš kuri nenulipa nuo v...aus verysad.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Na va sveteliai atlėkkė iki sodo, bet Kaune dar reikalų tai išgužėjo kol susodeliojau jau vakaras miegot tokia savaitė visa bus ir dar kitos dalelė, nieko viskas tvarkoje reikia jau peržiūrėti skarmaliukus į ką itelpu ar maudimkės tvarkingos ar sukenkos išplautos žodžiu svečiai neišlėkė o aš lagaminus kraunu ....Einu ir aš Safintis smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,
vejas kyla didelis,antro uragano atgatsis,pats uraganas pasidave i Skotija per Airija.
Dusia,paverk,mieloji,po to isijunk i darba,kad uzsimirstum,o visa kita tik laikas palengvins,bet mintys bus visa laika ijungtos.Dabar lengviau,komunikacijos priemoniu daug,o,kai mano vakai isejo is namu,tai tk telefonas laidinis buvo ir tas ne namie,o paste.
Viskas bus gerai,isikurs,prades mokslus ir susitvarkys visos mintys visiems.
As anukus isleidziu o mokykla si ryta,keliau 5val ir vaziavau pabut kol kelsis,sunus aerouoste marcia parsives ,gryzta is LT.
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Dusia37 kaip nuvyko?
o aš vakar kaip kumelė variau atvažiavus iki sodo tai dar pasėdėjau mašinoje nuovargis bezbožnas dar plius naktis nemiegota žodžiu šiandiena kaip transe bijojau net vairuoti:( Nikeo nedaug liko bus savaitgalis. Tiesa mislinu daryti plovą kazane, nes vėsumą praneša tai manau bus pats tas smile.gif
Dusia37 mislinu kirpti pomidorų viršūnes vistiek jau nieko gero neužmegs o dar išvažiuoju keliom savaitėm kaip manai? Kaži morkus palikti lauke ar rauti....?
Luety ką nusprendei dėl to papildomo sporto su meniu?
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 09 20, 05:54)
Labos iš ryto smile.gif

Dusia37 kaip nuvyko?
o aš vakar kaip kumelė variau atvažiavus iki sodo tai dar pasėdėjau mašinoje nuovargis bezbožnas dar plius naktis nemiegota žodžiu šiandiena kaip transe bijojau net vairuoti:( Nikeo nedaug liko bus savaitgalis. Tiesa mislinu daryti plovą kazane, nes vėsumą praneša tai manau bus pats tas smile.gif
Dusia37 mislinu kirpti pomidorų viršūnes vistiek jau nieko gero neužmegs o dar išvažiuoju keliom savaitėm kaip manai? Kaži morkus palikti lauke ar rauti....?
Luety ką nusprendei dėl to papildomo sporto su meniu?
Bučkas

Laba ryta,

Dusia,kaip?

Mukute,nu nera gerai,taip art,nu bet ka,dirbi kai reikia,ilsies,kai gali.
Mano pomidorai seniai apkirpti,isskabyti ir be lapu beveik,ir be pomidoru jau beveik.Kas keisciausia,net lauke nesusirgo maru pomidorai,nors kituose sklypuose maciau,bulves su ,maru virksciose.O stai agurku,kad ir apdziuvusiu,liejimas,prieziura,pasiteisino.Vis turiu agurkiuku.
Pas mus pranesa vetra didele siandien po pietu,vaziuosim visai uzdaryt siltnami,kai vejas 40-55 m per val.tai jau daug,prilygsta vos me uraganui.
Del sporto,pakalbejau su trenere,siulo eit del riebalu deginimo kol pasibaigs tas depozitas imoketas jau sitos sesijos metu,o meniu mane koreaguos metus laiko.Zadu priimt jos pasiulyma.Nenoriu gryzt i pradzia,pasiekiau daug,sportas gerai,jo bus kiek maziau,ko man ir reikia siuo metu,nebebus to tokio kareivisko spaudimo,viskas bus svelniau,nes cia priklausys nuo manes pacios.Pati nieko nesusitvarkau,nors,atrodo ir zinau kaip,bet istikruju nieko nezinau.Metodika ju senoviska,low fat viskas,nu bet veikia,kaip bebutu ,tai kodel neplaukt su jom.Be to raumenys auga,riebalai tirpsta,kunas stipreja,standeja,o kaip gausis bus matyt.
Einu kavos pasidaryt,Mukos stipri,bet man mazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 rugsėjo 2018 - 08:29
Labas,

Dėkui mergaitės už rūpestį ,vaikai nuvyko normaliai. Vakar tik susirašėm nebelindau į nervą. Tikiuosi vakare susikambinsim , išsiklausinėsiu . Sakau - negaliu verkti - išsikriokčiau būtų lengviau . Neturiu ašarų , tik suspaudžia spazmas gerklę ir ... kažkada pramuš . Man atrodo , kad taip sunkiau išgyventi . Ir kerta man per miegą ...
PS MB , kuris labai buvo prieš FB pasiprašė , kad į tefoną jam parsiųstų mesindžerį ... Ir jau džiaugėsi vakar, kad mato visas vaikų žinutes, kad patogu smile.gif
Katė kaip dūšia be vietos. Viską tie gyvūnai supranta . Našlaitė verysad.gif
Nieko atsigausiu ... vakar kaip zombis , o šiandien dar MM parėjo tai kaip 2 zombiai smile.gif dar vienas naminis Isafas nepriduotas, kažkaip reikia susikaupti vakare . Gausiu baudų smile.gif vis gyvenimo paįvairinimas smile.gif Neveikia galva...

Muka pas mane karpomos viršūnės kas savaitgalį - bet jiems dzin , auginasi naujas. Aš tai jau noriu nurinkti , išrauti , pasėti garstyčias... bet dar nepasiduoda smile.gif
Jei turi kur vėliai laikyti - tai rauk visas gėrybes: ir morkas ir burokėlius . Nebepaugs.

Atsakyti
jooo mano katė kaip dukra grįžo iškart pilvo plaukus ataugo pasiėmėm dabar pas save bet sakė žiemai atiduos smile.gif na jeigu spėsiu tai nurausiu, laikyti kaip ir nelabai turiu rusiuką MB patvarkė bet vistiek jame jaučiu peršals gaila laikyti, bet burokus sakiau suvekuosiu, morkų irigi mizeris liks kopūųstai anie nebijo šalnų? paskui kale kopūstai anie irgi bus, va cukinijas ir moliūgus tai išskinsiu an jų ir nedaug visai ....na laikykis dusia37 pramuš kada čiupk 4u.gif
luety na ir liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 20, 07:57)
Labas,

Dėkui mergaitės už rūpestį ,vaikai nuvyko normaliai. Vakar tik susirašėm nebelindau į nervą. Tikiuosi vakare  susikambinsim ,  išsiklausinėsiu .  Sakau - negaliu verkti - išsikriokčiau būtų lengviau . Neturiu ašarų , tik suspaudžia spazmas gerklę  ir ... kažkada pramuš . Man atrodo , kad taip sunkiau išgyventi . Ir kerta man per miegą ...
PS MB , kuris labai buvo prieš FB pasiprašė , kad į tefoną jam parsiųstų  mesindžerį ... Ir jau džiaugėsi vakar, kad mato visas vaikų žinutes, kad patogu
Katė kaip dūšia be vietos. Viską tie gyvūnai supranta . Našlaitė 
Nieko atsigausiu ...  vakar kaip zombis , o šiandien dar MM parėjo tai kaip 2 zombiai  dar vienas naminis Isafas nepriduotas, kažkaip reikia susikaupti vakare .  Gausiu baudų  vis gyvenimo paįvairinimas smile.gif Neveikia galva...

Muka pas mane karpomos viršūnės kas savaitgalį - bet jiems dzin , auginasi naujas. Aš tai jau noriu nurinkti , išrauti , pasėti garstyčias... bet dar nepasiduoda
Jei turi kur vėliai laikyti - tai rauk visas gėrybes: ir morkas ir burokėlius . Nebepaugs.

Dusiuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gal kokiu uspakajoncu ikalk,bent issimiegosi.Nu viskas bus gerai su tavo vaikais,su mergyte,nesuk galvos taip,iprasi,ieskok tame teigiamu tasku,taskeliu.Kitaip labai sunku bus.
Pergyvena ir TB,tik savaip.Jo matyt mesendzeri gali,net kada paskutini karta buvo prisijunge,tai taip ramina,reiskia tvarkoj jiems viskas,kai matai,kad pasijungineja. biggrin.gif nu as trizniu gimines,tai nesupraskit mano,kaip koki snipa,tiesiog man taip ramiau,ypac,kai buna kokia itampa,jei kur isvyksta,gi neskambinesi,neklausinesi,kaip? biggrin.gif biggrin.gif
O geriausia,pasiprasyk pusdieni is darbo ir viena issiverk,bus geriau.O jei pozityviai,kam verkt,ji Anglijoj,nauji ispudziai,nauji draugai,grazios vietoves,jai patinka viskas kas nauja ir viskas cia gerai.Sypsokis,mieloji,svarbu,kad pinigu pakaktu islaikymui,o visa kita no problem. 4u.gif biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės už palaikymą.
Protas viską suvokia, čia mamiški , savininkiški instinktai prasimuša . Reikia išgyventi tai . Aš nesu mėgėja vaistais savo jausmų ramintis, išgyvensiu susidėliosiu ... susitaikysiu galų gale. O kai neišgyveni savo jausmų , skausmų , nesusitaikai o tik nuslopini - man rodos jausmai niekur nedingsta - kokia liga išlenda ... Tai tik mano teorija smile.gif filosofija ...
Pirma savaitė sunkiau , paskui vis lengvyn , lengvyn ...

Atsakyti