Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Pasportavau.Paskutine savaite svorio metime su sportu,siulo prates uz £15 i savaite,turbut aciu ne.Labai jau brangu.Man jos sporto nereikia,as lankau kluba,o moket vien uz meniu tiek,tiek jau to.Bandysiu apsieit.
Dusia,viskas bus gerai,priprasi,susitaikysi,vaikai turi mus palikt.Va Muka jau nurimo.
Muka,broliuka ne daznai matai,smagu bus pasibut,o ir ji ilghesys isvykus taip nekankins.Kai vaikelis eis i mokykla,nebus galima isvaziuot kada nori,cia neleidzia imt vaiku is mokyklos kada panori,turi taikytis prie vaiku,o tada ir bilietai uzkyla 314 kartus ir viesbuciai ir kt.
Pas mus siandien labai silta.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Na atvyko dabar pas mamuką dantistės kiti reikalai svečiuosna dar ir paskui sodan sakė bais nori, kad tik neatšaltų ... na bet nieko šilčiau apsirengs sode rasiu aprėdų nėra kur ten rodytis smile.gif
Luety tai o tas meniu koksai ? O sporto tai tikrai gauni jau klube manau visakame turi būti saikas ;)
Bučkas
Atsakyti
labas rytas,

Kavos, kavos, kavos ... Bo bjauriai bjauriai nemiegu . Šiandien vėl 5,30 gyva .

Luety tikrai įdomu , kokį meniu tau sudarė ? kalorijas vis tik skaičiuoti reikia ?

Kai vaikai išsivažinės galėsiu ir aš ant bado dietos sėsti smile.gif Mažiau gaminsiu. Be to galima ir pamiršti į parduotuvę užsukti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 18, 10:35)
labas rytas,

Kavos, kavos, kavos ... Bo bjauriai bjauriai nemiegu .  Šiandien vėl 5,30 gyva .

Luety tikrai įdomu , kokį meniu tau sudarė ? kalorijas vis tik skaičiuoti reikia ?

Kai vaikai išsivažinės galėsiu  ir aš ant bado dietos sėsti smile.gif  Mažiau gaminsiu. Be to galima ir pamiršti į parduotuvę užsukti smile.gif

patirtis daugiau suvalgai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 09 18, 09:38)
patirtis daugiau suvalgai verysad.gif

Na ką gali suvalgyti , jei šaldytuve pelė pasikorė ?
Ir jei namo parsirandi 9,30 ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 18, 10:53)
Na ką gali suvalgyti , jei šaldytuve pelė pasikorė ?
Ir jei namo parsirandi 9,30 ?

vekai visokie, paskui duonos sūrio makaronai blynai ir nesvarbu kada parsirandi:(
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 09 18, 10:03)
vekai visokie, paskui duonos sūrio makaronai blynai ir nesvarbu kada parsirandi:(

pagyvensiu pamatysiu , kaip čia man bus . Nespėlioju . PS blynų nekepus kokius 3 metus , makaronų niekada nevalgau ... Man jie neskanu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 09 18, 06:00)
Labos iš ryto  4u.gif

Na atvyko dabar pas mamuką dantistės kiti reikalai svečiuosna dar ir paskui sodan sakė bais nori, kad tik neatšaltų ... na bet nieko šilčiau apsirengs sode rasiu aprėdų nėra kur ten rodytis smile.gif
Luety tai o tas meniu koksai ? O sporto tai tikrai gauni jau klube manau visakame turi būti saikas ;)
Bučkas

QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 18, 07:35)
labas rytas,

Kavos, kavos, kavos ... Bo bjauriai bjauriai nemiegu .  Šiandien vėl 5,30 gyva .

Kai vaikai išsivažinės galėsiu  ir aš ant bado dietos sėsti smile.gif  Mažiau gaminsiu. Be to galima ir pamiršti į parduotuvę užsukti smile.gif

Labas rytas,

pas mus vejas,sonu slenka uraganai,tai pas mus atgarsiai.
Dabar dietos meniu abstraktus.Kaloriju neskaiciuojam,bet kai skaiciavau,kiek cia susidaro,tai nuo 800 iki 1100 surenki,priklauso kiek darzoviu desies,nes jos neribotos.Bet as pastebejau,kuo ju maziau,tuo svoris geriau krinta man.O siaip duota skyreliai:baltyminis maistas,krakmolingi angliavandeniai,darzoves,skyrelis,kokiu nerekomenduoja siuo metu darzoviu,skyrelis-prieskonius kokius gali naudot ir kokius gerimus gali gert.Is tu skyreliu turi susidaryt sau meniu,paimdamas po 1 is kiekvieno skyrelio.Produktai duoti su svoriu,koki kieki gali suvalgyt is kiekvieno skyrelio kiekvieno produkto.Tik darzovu parasyta 2 kumsciu dydzio ir daugiau.Jei kuria domins,galesiu nurasyt smulkiau viska.Gana nuobodokas maistas,man sausokas,nes joiu padazu negalima,ir man neiprastas toks maistas,bet atlaikysiu,liko nebedaug.Bet ji siulo tolimesni meniu,kaip toliau daryt,kad neataugt ir mest toliau svori,ir raso,kad meniu nemokamai,bet...su personaliu treniravimu riebalu deginimo programoje,kuri kainuoja £15 i savaite.Na,kai mano pensija su LT sudaro vos virs £600,man daug tiek moket.Nezinau,mastau dar.Bijau ataugt,bet manau viskas nuo manes priklauso.Ta riebalu deginimo progra,a tai as praejau ir ji mazai keisis,tik sumazes uzsiemimu,ir ja sudaro pagrinde pritupuimai,atsispaudimnai,atsilenkimai,rusiski sukinejimaisi,lenta,pusiau lenta,nu nieko naujo,tik privercia ateit,nes esi imokejes depozita ir nori ji susigrazint.Be to griezta prieziura,kad nesimuliuotum atlikdamas pratimus,dirbtum atiduodamas save visa ir intensyvumas.Zodziu sunku man ,bet jau i pabaiga ir kai jauti,kad tavo kunas tiesiog stangreja,svoris krinta,tikrai labai motyvuoja.Kiek meciau svori anksciau be sporto,tokio jausmo nebuvo.Budavau pavargus,issekinta,kad ir lengva.O dabar tiesiog kojos sustandejo,apkudo dviem ismierom beveik,labai smagu.Ir veidas liko nepakites,kaklas,nes kazkaip su sportu krenta nuo pilvo ir koju.Ten kur reikia.Tai va,esu apmastymuose,ka daryt.Nesu as stipri tame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 rugsėjo 2018 - 10:02
Luety , kaip tenka pakeliauti ir vaikas mokosi ne Lietuvoj , tai labai geras dalykas yra Revolut kortelė. Valiutos konvertavimas nemokamas ir tt. Tau pensijos konvertavimas UK būtų labai puikus - geras kursas , jokių mokesčių . Kortelę aš gavau nemokamai .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 18, 09:21)
Luety , kaip tenka pakeliauti ir vaikas mokosi ne Lietuvoj , tai labai geras dalykas yra Revolut kortelė. Valiutos konvertavimas nemokamas ir tt.  Tau pensijos konvertavimas UK būtų labai puikus - geras kursas , jokių mokesčių  . Kortelę aš gavau nemokamai .

Idomu.Dabar mano pensija eina i Luminor(DNB) banko kortele.As su ja apsipirkineju cia,konvertuoja nemokamai pagal banko kursa.Kiek stebejau,kursas neblogas.
Kuo skiriasi ta Revolut?Gal yra lietuvisko skaitalo apie ja,man meta tik angliskai,bet lietuviskai butu suprantamiau.Kuir ja uzsisakyt,kaip ten vest pensija,ar sutiks pensiju departamentas ja ten pervest.Tiek klausimu iskart. wub.gif Jei ka,as buhalterijoj dundukas. biggrin.gif

radau lietuviskai,skaitau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 rugsėjo 2018 - 12:26
Luety pensijos ten tau neperves ....
Tik jie Revolut kortelę prisiriši prie lietuviškos - pinigai vaikščios tarp jų nemokamai , nemokamai konvertuosis geru kursu į svarus ar kitą norimą valiutą . + iki 200 EUR bet kurioj šalyje išsiimti nemokamai ... Man vergavimas skandinavų bankams jau pabodo . Kai dar Skandinaviškų bankų atstovas nori patapti Lietuvos Tėvu verysad.gif verysad.gif prezidentu .

Nereklamuoju , tik dalinuosi info kaip mes bandom sutaupyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 18, 13:54)
Luety pensijos ten tau neperves ....
Tik jie Revolut kortelę prisiriši prie lietuviškos - pinigai  vaikščios tarp jų nemokamai , nemokamai konvertuosis  geru kursu  į svarus ar  kitą norimą valiutą . +  iki 200 EUR  bet kurioj šalyje išsiimti nemokamai ...  Man vergavimas skandinavų bankams jau pabodo . Kai dar Skandinaviškų bankų atstovas nori patapti Lietuvos Tėvu  verysad.gif verysad.gif prezidentu .

Nereklamuoju , tik dalinuosi info kaip  mes bandom sutaupyti smile.gif

Aciu,Dusia,atrodo visai man tiktu,persivedus pinigus ,galeciau nusiimt grynais,ko man labai truksta su lietuvos banko kortele,nes mokesciai dideli uz grynu nuemima.
Kaip tu uzsisakei internetu,ar uztenka telefona app atsisiust?
Del skandinavu banku,ka as zinau,musu miestelyje ,kai atsidarinejau saskaita pensijai pervest,sitas pasitaike su maziausia eile,tai ir atsidariau tame.Apie G.N nenoriu net girdet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 rugsėjo 2018 - 18:36