Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Muka , dėl pensijų - reikia eiti ... Bent paveldės vaikai smile.gif
SD po naujųjų perrašysim vis tiek , tai nebus pačioms skaudu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 12, 09:49)
Muka , dėl pensijų - reikia eiti ... Bent paveldės vaikai smile.gif
SD po naujųjų  perrašysim  vis tiek  , tai nebus pačioms skaudu smile.gif

Laba,
dėl pensijų kur reikia eit? Aš ten kur dalį į privačius fondus investuoja iš sodros, kur nieko prisidėt nereikia. Kur eit, ką pasirinkt? man 55,5 metų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 09 12, 11:33)
Laba,
dėl pensijų kur reikia eit? Aš ten kur dalį į privačius fondus investuoja iš sodros, kur nieko prisidėt nereikia. Kur eit, ką pasirinkt? man 55,5 metų. unsure.gif

Ate42, jei aš žinočiau kuris pensijų fondas bus pelningiausias galėčiau patarti ... ir kad valdžia nieko nepakeis po kelių metų verysad.gif

Eiti - čia perkeltine prasme: reiktų pasirašyti pensijos sutartį dėl 3 pakopos .
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Joo pensija toks toliams ir taip reikalingas apsisprendimas kas kur ir kaip... na turiu gyvybės draudimą( be max apsuagų tik kaupimui) paskui pasirašiau kur 2+2 , valdžia kelis kart mažino kelis kart keitė kur žinot ar vel neikes... na bet vistiek reikai pačiam kaupti kažkaip... aiškų šį kart kainuos daugiau nei buvo:(
Luety mano brolio dukra irigi turi bėdų su asuytėmis laukia kada išaugs irigi vargšiukai šiteip skauda:( mano dukrai daug sieros bdavo tai LOR sena tokia gyd. prisakė pilti vandenilio peroksido ir žinok veikė neblogai. gal pabandyti ...
Ate42 oi kaži ką aš tau galiu patarti verysad.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos ... Kokia tai pikta ir užsilaksčiusi šiandien smile.gif

Kažkiek palijo ir ko gero ateina ruduo. Reiks vasarines suknias slėpti smile.gif

Pensiją rašysiuosi nuo 2019 , nes labai geras laikas smile.gif bent jau man kaip buhalterei taip atrodo smile.gif vis tiek visas DS perrašinėsim , sumos bus kitokios.

Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 13, 10:42)
Labas rytas,

Imu kavos ... Kokia tai pikta ir užsilaksčiusi šiandien smile.gif

Kažkiek palijo ir ko gero ateina ruduo. Reiks vasarines suknias slėpti  smile.gif

Pensiją rašysiuosi nuo 2019 , nes labai geras laikas  smile.gif  bent jau man kaip buhalterei taip atrodo smile.gif vis tiek visas DS perrašinėsim , sumos bus kitokios.

Gražios ir darbingos dienos  4u.gif

Darbo sutarčių nereikės perrašinėti, bent tokie komentarai buvo iš VMI ir DI. Žinia iki to laiko dar gali ir pasikeisti nuostatos.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 09 13, 10:18)
Darbo sutarčių nereikės perrašinėti, bent tokie komentarai buvo iš VMI ir DI. Žinia iki to laiko dar gali ir pasikeisti nuostatos.

Muka įrašus DS reiks daryti . Nereiks jei :

1. Jei nurodyta DU suma ne skaičius o minimali alga.
2. Jei nurodyta suma gaunama į rankas , o ne priskaityta "ant popieriaus ".

Vis kita didinant jį 1,289 karto. Ir darai įrašus .... O kai žmonių ne 10 ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 rugsėjo 2018 - 10:21
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 13, 12:20)
Muka įrašus DS reiks daryti . Nereiks jei :
1. Jei nurodyta  DU suma  ne skaičius  o minimali alga.
2. Jei nurodyta suma gaunama į rankas ,  o ne priskaityta "ant popieriaus ".

Vis kita didinant jį 1,289 karto. Ir darai įrašus .... O kai žmonių ne 10 ?

na ne taip supratau tada taip bus galima ir susitvarkyti su pensiją ;)
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 09 13, 11:46)
na ne taip supratau tada taip bus galima ir susitvarkyti su pensiją ;)

drinks_cheers.gif ok.gif

pribuhalterinom temą smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,buhaltersos,

Gerai moket skaiciuot biggrin.gif
Siandien buvau klube ant tokios protingos masinos,kuri parodo vidinius ,isorinius riebalus,kur ju yra daugiausia,kiek vandens suvartoju,kiek jo yra viduje ir kiek reiktu del hidratacijos,kiek sveria mano kaulai,ir koks mano metabolinis amzius,ir dar daug daug visokiu daviniu.
Trumpai:vidiniu riebalu turiu 12 cm3,kas labai mazai,daugiau jie isoriniai.Ant ranku ju yra dar po 3kg perdaug,o ant koju net po 9.Visi klausia,kur tas tavo svoris,nieko nesimato-tai va,prasau kur.Ties liemeniu riebalu nera.Na ir mano metabolinis amzius 65.Tikejaus virs 70,bet pasirodo visai neblogai.Jei buciau ta testa darius sausyje,butu buve tikrai virs 70.Paziuresiu metu gale kaip eisis.Visa medziaga atsiunte i emaila,galiu pasiziuret,o kai pakartosiu gruody,galesiu palygint,kaip keiciasi.
Liko 1 savaite mano programos,jauciuosi tvirta,sulieknejus,laiminga,energinga.Kas galejo pasakyt,kad mane taip itrauks sportas? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 09 13, 14:45)
Jauciuosi tvirta,sulieknejus,laiminga,energinga.Kas galejo pasakyt,kad mane taip itrauks sportas? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Luety 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Džiaugiuosi už Tave.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 13, 12:55)
Luety  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Džiaugiuosi už Tave.

As pati apsipatenkinus biggrin.gif biggrin.gif ,aciu,Dusia. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti