Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labusenkos,

pareinu po veseles,isleidau svecius i aerouosta,atlikau savo sporto valanda,ilsiuosi,dreba visi raumenukai ir lasinukai.Per savaite 2,5kg minus,neziurint,kad per vesele isgeriau 1 stikla sampano tikro(neskanus),ir balto vyno stikla.Ragavau jaunuju torto ir valgiau karsto puse ka buvo ideje.Vakar pas broli rinkomes,tai vel geriau balto vyno stikla ir nieko.Siandien jau doros kelyje.Kaloriju nesurinkau,o surinktos buvo is negeru angliavandeniu,bet susitvarkiau.Liko dvi savaites intensyvaus sportavimo,o tada matysim,kaip cia seksis.Viso jau numeciau,beveik 10kg nuo programos pradzios,o siaip jau ir skaiciu pameciau,zodziu dvi ismieras jau susitraukiau.
O siaip nerturiu ka parasyt,sodas vietoj,maras neisigalejo,pomikai subres dar,jau pasikasiau savo pastarnoku,grazus,skanus,vaisinau vakar svecius,patiko.
Einu pailsesiu,jauciasi nuovargis.Amzius daro savo.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar nusikasiau bulbas, šlapios rupke, tai in dėžukes ir džiovinsiu, ne kaži kas ale bus kelimes kugeliams, radau jau net supuvusiu susivėlinau nes anos tai ankstyvos.
Luety šaunuolė va ir atlaikei svarbu nusiteikti ane ;) Tiesa ar šumna veseilė, ar gerai atrodei:) pasiekimai tavo stulbinantys čiupk 4u.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos , ko tai miego trūkumas .

Luety pasiekimai tikrai nuostabūs . Galiu mokytis iš tavęs pozityvo ir kad metai pradėti kažką naujo ne riba 4u.gif 4u.gif 4u.gif dėkui brangioji , kad esi .

Vakar anglų kursai jau šiek tiek lengviau ... Bet jau ėmiau suprasti ką darom smile.gif

Šiandien bėgu mokytis ... GPaisų . Ot nesąmonių sugalvoja .

Atsakyti
Labutis,

pasiekimai nera tokie stulbinantys,kiek jutimiskai tvirteju.Veidas nekusta,tas gerai.Bet jus zinot kiek įtupstu vakar per treniruote padariau?20x10!Dvidesimt minuciu darom taip:Per 1 minute 10 įtupstu+ 3x iskelt 2po 2,5kg svorius virs galvos,toliau,kol pasibaigs minute,ilsiesi.Ir taip 20 min.Padarau,bet pavargstu labai.Stebi atsistatyma kvepavimo ir fizini stovi,ar gali padaryt,kaip greit atstatai kvepavima ir t.t.Yra tokiu,kur nepadaro,jos jaunesnes uz mane.Bet kojos kusta.Kelenai skaudena pamanomai.
Vesele jauniem sumna,man norejosi tradiciju,ju nebuvo visiskai.Kazkodel jauni ju nebenori,o man atrodo tokios mielos jos.Internacionalas didelis:vokieciai,lietuviai,anglai,afrikieciai.Bet buvo linksma.Ilindau i savo 16 usm suknele,jauciaus gerai,o tai svarbiausia,pasipuose buvo tik lietuves,angle viena atejo su vasarine tunikyte ir juodom timpkem,apranga cia dzin,svarbu,kaip jautiesi.
Stengiuos laikytis pozityvo,nors gyvenimas ne lengvas,bet paciam lengviau.
Dusia,faina,kad jau prabunda anglu k.moketos zinios.As mokykloj mokejau atrode blogai ,bet kazkur pasamonej buvo pasislepe ir tai ka mokytojai moke,bet as neigyvendinau,o koledzas man uskele viska i pavirsiu ir supratimas jau buvo,tik daug lengvesnis,nei mokykloj.Manau ir metodika buvo liuksiska,tik angliskai destytoja kalbejo,nors buvo lenjaite su rusu kalbis zinojimu.Ji iskart pasake,kad nekalbes jokia kalba,tik anglu,norit paklaust,klauskit,kaip mokat,issiaiskinsim.Labai gerai taip.
Atsakyti
Luety nemokėjau aš tos kalbos smile.gif TY labai prastai mokėjau , vis prasisukdavau . Pas mane gera operatyvinė atmintis . Buvo smile.gif Išmokstu tam kartui atsiskaitau ir dingsta. Gal kaip tokiuose metuose ir žinai , kad pinigai mokami kitas požiūris .
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Kava
vartotojo įkelta nuotrauka
Luety tradicijos ir čia lietuvoje blėsta verysad.gif kažkaip ir man gaila... bet gyvenimas toksia nereikai nei sutikti jaunųjš su duona ir druska, nei vainikėlio deginti nei nuometo nusekti nei prijuostės užrišti... dabar keliaraštis nuimamas, metama puokštė terliojamais su tortu.... aha esu sena bambeklė smile.gif
Dukra mano mamos padedadma nusipirko overloką net cypia iš laimės o močiutė švyti, kad galėjo anūkei padėti išsirinkti o tiesiog su savo meistro pagalba išrinkti smile.gif žodžiu kraička dar vien abus mažu o man tik į gerą nereikės mokintis ant senatvės vyrui kelnias palenkti smile.gif
Dusia37 nu kaip tas GPM ar šuds, vėl plaukus rausime sausio 01 dieną. Tiesa gal su pensijom kažkas aišku... jklmn aš net nežinau ką daryti nes aš toje antroje pakopoje verysad.gif
o aš kalboms visai negabi ....
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 12 rugsėjo 2018 - 06:45
Labas rytas,

Muka GPaisa reikia susivesti iki 2018 10 01... Už 9 mėn , čia po trečio atidėjimo . Bet pas tave gal nėra pakuočių , atliekų ir tt ? PS vienkartiniai indai pakuotė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Išskyrus įrankius ir šiaudelius smile.gif O pas mane prekės važiuoja ir iš ES ir iš Kinijos ... Kaip supratau , reikia 2 žmonių , kad suvesti pagal reikalavimus į jų sistemą... Neįmanoma.
Overloko ir aš noriu . Ir siuvimo kursų noriu . Bet savaitėj tiek dienų nėra....

PS sūris gavosi tobulas smile.gif vis dar džiovinu . Savaitgalį virsiu antrą . O gal ir 2 puodus smile.gif lengvai jis man virėsi , tik plyteles pasivalyt kažkiek reikėjo . Sulčių žiemai nespausim .... Niekas negeria .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 12, 09:14)
Labas rytas,

Muka GPaisa reikia susivesti iki 2018 10 01... Už 9 mėn , čia po trečio atidėjimo . Bet pas tave gal nėra pakuočių , atliekų ir tt ? PS vienkartiniai indai pakuotė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Išskyrus įrankius ir šiaudelius smile.gif  O pas mane prekės važiuoja ir iš ES ir iš Kinijos ... Kaip supratau , reikia 2 žmonių , kad suvesti pagal reikalavimus į jų sistemą... Neįmanoma.
Overloko ir aš noriu . Ir siuvimo kursų noriu . Bet savaitėj tiek dienų nėra....

PS sūris gavosi tobulas smile.gif vis dar džiovinu . Savaitgalį virsiu antrą . O gal ir 2 puodus smile.gif lengvai jis man virėsi , tik plyteles pasivalyt kažkiek reikėjo .  Sulčių žiemai nespausim .... Niekas negeria .

ai čia ne GPM kur darbo užmokesčio reforma tiontė supratau kas svarbu šiam etapui smile.gif

Smagu gridėti, akd sūris išėjo aš nerizikuoju daugiau po sudeginto puodu keramikinės plytelės subraižytos ir galų gale išmesto supelyjusio sūrio ...
Grįšiu iš ataostogų sakiau virsiu burokėlių mišrainių pas sodybietes ten tiek visokaiusių receptų prisiskaičiau pamislinau reikai ir man išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 09 12, 08:18)
ai čia ne GPM kur darbo užmokesčio reforma tiontė supratau kas svarbu šiam etapui smile.gif

Smagu gridėti, akd sūris išėjo aš nerizikuoju daugiau po sudeginto puodu keramikinės plytelės subraižytos ir galų gale išmesto supelyjusio sūrio ...
Grįšiu iš ataostogų sakiau virsiu burokėlių mišrainių pas sodybietes ten tiek visokaiusių receptų prisiskaičiau pamislinau reikai ir man išbandyti smile.gif

Dėl naujo DU skaičiavimo eisim mokytis gruodžio mėn. Iki to laiko gal kažką pakeis.
Atsakyti
Labas rytas,

obuoliu neturiu,tai ir suris atpuola,o but gerai issivirt,man jis skanu.Kada nors...
Pas mus lyja.Vakar buvo didelis vejas,tai apatinesiltnamio puse uzdarem is vejo puses,nakti lijo,bet be vejo,reikia sianien vaziuot atidaryt,nes ryt vel sauleta rodo iki kito treciadienio.Agurkai igavo antra kvepavima paliejami siltnamyje ir agurku vis randu.Ir ne mazai.Sudygo krapai ,salotos,spinatai,bet ridiku nematyt kazkodel.Nu ir nereikia.Pomidoru vel viedras ir niekam nereikia. unsure.gif ax.gif
Siut nemoku ir netraukia,ant siuvimo,apdailu-abi rankos kairios.
Muka,tai dukra turi potrauki siut?Kursus gal lanke,ar is saves.
Vakar matemes su prancuziukais per mesendzeri,tai dukra sake buvo pas ausu gydytoja su Margo,tai sake, jai kaupiasi skysciai ,serumas,ar kas ten uz ausies bugnelio,gali but suprastejusi klausa ir vaikas nervuotas del to,greit pavargstantis,o taip ir yra.Israse kazkokius stiprius vaistus,kokius nesake,nenervuoja manes,po vaistu,po menesio ateit,gali tekt operuot,idet drena.Po adenoidu operacijos buvo ideje,vienas iskrito,kitas beveik,ir uztai gavo ausu uzdegima toj ausy kur iskrito.Sake,dauguma isauga tai ties 5-6 metais.Nu ji dar tik 3,kt.balandi bus 4.Tevo genus vaikelis paveldejo.Tevas sirgdavo ausu uzdegimais vaikystej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 rugsėjo 2018 - 08:47
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 12, 10:37)
Dėl naujo DU skaičiavimo eisim mokytis gruodžio mėn. Iki to laiko gal kažką pakeis.

jo dėl to ir tempiu irigi nes tikrai keis ne vieną kartą ...

Nuo pat mažens jai patiko siūti į močiutę, o kursus buvo kažkada nuėjusi pasimokinti yra profesinio mokymo mokykla ten metus pavaikščiojo, paskui dirbo vasara Omnitekse paskui prie pamušalų... žodžiu kažkaip ių savės tiesa juk ji ir studijuoija tekstilės inžinieriją tai visuma ir sudarė polinkį :0 o siuvimo mašiną turi nuo pradinių kalsių pradžioje ale tokia laabai butinė mažiukę paskui dešimtoje nupirkome profesionalią dabar overlokas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 12 rugsėjo 2018 - 08:46
QUOTE(Muka @ 2018 09 12, 07:43)
jo dėl to ir tempiu irigi nes tikrai keis ne vieną kartą ...

Nuo pat mažens jai patiko siūti į močiutę, o kursus buvo kažkada nuėjusi pasimokinti yra profesinio mokymo mokykla ten metus pavaikščiojo, paskui dirbo vasara Omnitekse paskui prie pamušalų... žodžiu kažkaip ių savės tiesa juk ji ir studijuoija tekstilės inžinieriją tai visuma ir sudarė polinkį :0 o siuvimo mašiną turi nuo pradinių kalsių pradžioje ale tokia laabai butinė mažiukę paskui dešimtoje nupirkome profesionalią dabar overlokas smile.gif

Nu saunuole kokia ji pas tave.
Atsakyti