Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 31, 07:47)
Labas rytas

Imu kavos  4u.gif
Vakar buvau kaime , toks gražus vakaras ...  Idilė .
Pomidorų dar tikrai labai daug . Maro nėra , atėjo dėmėtligė , nemirtina. Šiltnamis atviras abiems galais . Palaisčiau , nes žemė tai pelenas smile.gif  O jau augina ūglius , jau kokią 5 viršūnę bando išleisti .
Cukinijos mažos ir neproporcingos , per vėsios naktys matyt. Moliūgai baigia virkščias nudžiovinti . Dar bus  daug baklažanų ...  Kol kas tegul auga.  Vienžo - derliai į pabaigą. Morkos visos šakotos , muselė pasidarbavo . Burokėliai gražūs smile.gif  Jau  kepiau... Bo pabodo agurkai ir pomidorai . Mano mergytė labai mėgsta burokėlius.

Dėl vaikų auklėjimo - pas mane labai į tuos dalykus kišasi MB . Ypač sūnaus. Gal, kad pats be tėvo augęs?  Ir tikrai dažnai "neleidžia" man jų "perlepinti" .  O kai turi  palaikymą taigi žmonės 19 metų labai būna savarankiški .
Dėl kelionės - na taigi ne pirmą kartą savo gyvenime iš Lietuvos išvažiuos. PS Lauryno klasiokai 99  pr kas studijavo ne Lietuvoj visi važiavo vieni smile.gif Miglės klasiokių apie 70-80  pr mokysis ne Lietuvoj , bent jau jos draugai visi skirs į UK ir kitur vieni ... jei Ją kažkas lydėtų , būtų ne unoras smile.gif O dar tėtis pritaria ....

Nu ir gerai,kad savarankiski,nes tik mes juos ismokinam but tokiais arba ne.Mano norejo but savarankiski,bet as velai tai supratau su savo baimem. unsure.gif
Pomidorai mano irgi siltnamis atviras iki siol,nedarau dar,tik buvau keliom dienom pridarius puse duru del dideliu veju,nes atejus rasdavau nuplestus kotus ant zemes.Ir mano augina daug ugliu,nuskyniau uglius lapus,viska,stovi stagarai su konkolais tik.
ir ka as darysiu be darzo,jis man pabegimas nuo rupesciu,nuo kasdienybes. wub.gif Tiesa,vakar pastebejau,kad mano pupeles tos su violetinem viduj pupelem,kalbu apie sparagines,tai rasykit ,kuri norit seklu,atsiusiu,kol neuzmirsau.Busiu labai laiminga,galedama ta padaryt.Ate,kaip?
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

O aš sode sau leidau pailsėti : primalėm su MB 7 litrus makalošės, išdžiovinau ir 0.5 litro užpyliau aliejumi pomidorus, pomidorus nuskabiau, palaisčiau, pupeles šparagines nuskyniau, avietes nuskyniau išviriau 2 litrus uogienės(dukra mėgsta)... tipo paislėjau, bet knygą į rankas pasiėmiau ooo pažanga. Kavela neprošal ir man smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Bučkas

Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos, dėkui Muka.

Luety , brangioji , man tai tikrai nereikia pupelių sėklų . Dėkui Tau. Tik būk su mumis geriausia dovana ... Jau tikrai nepergyvenk dėl tų kelių išsiųstų sėklų smile.gif Mums kažkas - Mes Tau - Tu kažkam ... Tokie visatos dėsniai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Savaitgalį nieko rimto nenuveikiau. Vakar aplankėm kapus kitam Lietuvos pakrašty , ir pasimatėm su gimine ...
Barškių šį rudenį nesodinsiu , labai sausas ruduo, neprilaistysiu . Gal pavasarį tuos šaldytus daigus . Kiek man tereikia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 03, 09:11)
Labas rytas,
Imu kavos, dėkui Muka.

Luety , brangioji , man tai tikrai nereikia pupelių sėklų . Dėkui Tau. Tik būk su mumis geriausia dovana ... Jau tikrai nepergyvenk dėl tų kelių išsiųstų sėklų smile.gif  Mums kažkas - Mes Tau - Tu kažkam ... Tokie visatos dėsniai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Savaitgalį nieko rimto nenuveikiau. Vakar aplankėm kapus kitam Lietuvos pakrašty ,  ir pasimatėm su gimine ...
Barškių šį rudenį nesodinsiu , labai sausas ruduo, neprilaistysiu . Gal pavasarį tuos šaldytus daigus .  Kiek man tereikia smile.gif

Labukas,
Luety, ačiū, dūšele, tikrai nesiųsk jokiųsėklų. Dusia turi to ko ieškau, žadėjo pasidalint.
Per savaitgalįstatybos darbai, bet kažkokia nedrūta. Tik pajudu, dusina, širdelė permuša. Vyrai dirbo aš gulinėjau. Senatvė. Žinau ką daryti ir jau darau. biggrin.gif
tiesa, išbandžiau šaldytas slyvas. Labai patiko. Visiškai nekinta skonis. Prisiskyniau ir kiek vietos šaldikly turėjau jomis užkroviau.
Atsakyti
Labos,

na nenorit mano seklu,nereik,bet jei reiks ko,pasiatengsiu surast.
As irgi savaitgali tinginiavau,tik braskes pradejau ravet ir viena lysve jau apsodinau.Pas mys irgi sausa,kisau vos ne i pelenus,bet priliejau gausiai.Labai skanios apvalios paprikos,parsinesiau zalias,vos su violetine spalva,po 2d.jau raudonos ir geltonos.Atrodo Ate sekla,labai geros,storasienes,pasidarysiu seklu butinai.
Sakiau papriku nebesodinsiu,bet sitas ir Dusios pailgas vel sesiu.
Pomidoru daug,kas dvi dienos skinam po kibireli,vakar broliui ir sunui isdalinau.Vakar kaimynas pasidalino nainais i pomidorus,sparaginem pupelem tamsiai violetinese ankstyse,vakar apviriau,soalva dingo,liko zalios,tik daugiau mesingos ankstys,gana neblogos,gal kt meta ir sesiu.
Lauke turiu 2 peniu krumus,jokio maro,o jau derlingas,visi stebisi.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Vakar pazyzinau arbatos( medetkos, katžolė, šalavijas, mėtos pūkės) jau maišą nemažą turiu, bet daug kas ima tai reiks dar iki išvažiavimo pazyzinti per nakt ir vsio maišyk ir būrk arbatą. dar prieskonių reikia, nes brolis atvažiuos ims, dar mama ir žiū man liks smile.gif Taigi dirbam smile.gif Dėl paprikų nuostabios tikrai tos geltonos storasienes, raudonos tiu tiu (ate42 pasidalinsi stoju in eilę...) Tik jas ir sodinsiu smile.gif
Luety tikrai norėsiu, jeigu tik su Dusia37 nesusitarsiu, vis iš Kauno pasiimti nei tau vargti su tom siuntom 4u.gif Na staikau tavo postą ir širdis džiaugiasi, pamenu, kaip pabedavojai, kad galimybių nė sodo ir t.t. o čia garbanas papurtei ir vualia kibiars pomikų ten kibiras šen smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos smile.gif Priklausoma aš nuo jos . Dėkui Muka 4u.gif

Jokių arbatų nebegeriam . Prisidžiovinau čiobrelio , raudonėlio , peletrūno ir pelyno . Vaistažolėm .

Mėtų net nedžiovinsiu, nebenorim .

Žadėjo šiandien lietų . Galėtų palyti , nes jau sausa sausa.

Atsakyti
Labaryta,

del sodo,Muka,buvo svajone mano,ir atrode neigyvendinama,tuo labiau,kad MB nerode entuziazmo,bet reikia labai noret,ir issipildo.Svarbiausdia,jis buvo paciu laiku,kai isejau i pensija ir MB po mnetu,tai ememes abu,susitvarkem pavasari,dabar liko tik tobulint ir zinoma,pavasari butinai vistom tversim ir auginsim dedekles,jei gyvi ir sveiki busim.
Arbatu dziovinau tik medetkos,raudoneluio ir pelyno.Pelyno uzaugo krumai,kad net mazint reiks su kirviu turbut,uzgoze mano gelynus ir visa lysve.Dali ismesiu i patvori,kita ,maza dar pasiliksiu,a vdrug neprigis patvory.
Neisivaizduoju ka daryciau be sodo,be sporto,sedeciau,kaip grybas,megzciau ir subliuksciau.Taip viskas susidelioja,kaip reikia,su Dievo pagalba.
Jau atsportavau,dvi savaites geroji mano trenere isvaziuoja i Maljorka,tai jos klase tik viena kazkas pakeis,o kitos pradings tam laikotarpyje,tai labai liudna,nes jos klases mano varomoji jega,pacios smagiausios.Nu nieko,dvi savaites greit prabegs.
Margo isejo i mokyklele jau,nuo 8,15 iki 16:30, :oh; doh.gif doh.gif,o po to dar i prailginta grupe iki 18,kol tevai pasiima po darbo.Vargsas vaikas,valdiskai auga.Atsiunte nuotrauka,kuprine uz ja didesne,issisiepus visa,o salia du berniukai stovi,vos neverkia,su soskem burnoj ir zaisliukai rankose,o mergaite nepaleidzia mamos is glebio,prisijuokiau is tos nuotraukos.Sake vakar dar is ryto tevai galejo pusvalandi pabut klasej su vaikais mokykloj tai Margo po kiek laiko pareiske:nu tevams jau laikas iseiti...zodziu savarankiska tipo.Ech,kaip gerai,kad tas gandras nepaklydo,atnesdamas jiems ta vaikeli.Dekoju Viespaciui uz tai.
Lietaus ir pas mus nera,o siandien ir saules nera,bet silta.
Atsakyti
Labas rytas,
kavos ?

Luety Jūsų Margo tai toks stebuklas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Muka kažkur prašapo smile.gif Tai man tenka virti kavą.

Vakar buvau po pertraukos jogos treniruotėje. Lengva tokia , įvadinė. Bet rytas žymai šviesesnis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nežinau kol kas ar ilgai lankysiu . Mėnesį palankysiu , o paskui matysiu , gal kažką keisiu, ty trenerę. Nenoriu važinėti toli į kitą rajoną ... Nuo šiandien pradedu mokytis anglų kalbos. Kursai , gavom finansavimą ax.gif . Kažin kaip čia bus man , nuo mokyklos nesimokius, o mokykloj irgi nelabai tvirta ant kalbų buvau , matematikė aš . Tai MB aš auksas ne žmona , dienom darbe , vakare užsiėmus smile.gif

Luety kiek numetei su ta griežta dieta ir sportu ? Pavydžiu baltai tavo motyvacios . Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 rugsėjo 2018 - 09:32
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 05, 08:30)
Labas rytas,
kavos ?

Luety Jūsų Margo tai toks stebuklas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Muka kažkur prašapo smile.gif Tai man tenka virti kavą.

Vakar buvau po pertraukos jogos treniruotėje. Lengva tokia , įvadinė.  Bet rytas žymai šviesesnis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Nežinau kol kas ar ilgai lankysiu . Mėnesį palankysiu , o paskui matysiu , gal kažką keisiu, ty trenerę. Nenoriu važinėti toli į kitą rajoną  ... Nuo šiandien pradedu mokytis anglų kalbos. Kursai , gavom finansavimą  ax.gif . Kažin kaip čia bus man , nuo mokyklos nesimokius, o mokykloj irgi nelabai tvirta ant kalbų buvau , matematikė aš . Tai MB aš auksas ne žmona , dienom darbe , vakare užsiėmus smile.gif

Luety kiek numetei su ta griežta dieta ir sportu ? Pavydžiu  baltai tavo motyvacios .  Imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas rytas,atsikeliau anksti,norejau kavos paruost,bet is telefo neileido mane i troba ir neileidzia iki siol.Kazkokia nesamone,raso,kad,jei nezinau kaip naudotis,pasiskaityciau arba kreipciaus pagalbos. biggrin.gif biggrin.gif
Sveikinu,Dusia,su sporto pradzia.Man geris,kad nereikia eit toli,tos pacios gatves gale,apie 5 min kelio.Geriau ir nereikia,o ir motyvacija tada auksta.Lekiu tiesiai su sportine apranga,tik batus persiaunu.
Tau tikrai reikia rast arciau.
Anglu kaslvba,jei turi pagrindus,nesunku,tik tobulai ismokstama bendraujant anglu kalba,skaitant knygas,laikrascius,ziurint TV.Teorija,dar ne viskas.Pasimokink ir galesim cia angliskai susirasinet. biggrin.gif biggrin.gif
Svoris greit nekrinta.Turejau pries 3 sav 112,dabar 103.Dziaugiuosi kiekvienu gramu,nes amzius ir metabolizmas labai letai atiduoda lasinius,bet esu stangri,lanksti,energinga,Pasiekiu koju pirstus pasilenkus ir istiestais keliais ir isskestom kojom,kas anksciau buvo neimanoma,atsilenkiu 30 kartu per minute ir dar daug daug dalyku,kuriu nepasdarydavau.Siandien klube sverimo diena,ne tos grupes,kur metu svori,bet klubo,eiliniu treniruociu.Cia du frontai viename.
Lekiu pas seimynista,pratest elektronini recepta vaistinei,po to sverimas,matavimas,po to treniruote riebalu deginimo.
Lekiu,grysiu,ateisiu veliau.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 09 05, 11:32)

1.Tau tikrai reikia rast arciau.

2.Anglu kaslvba,jei turi pagrindus,nesunku,tik tobulai ismokstama bendraujant anglu kalba,skaitant knygas,laikrascius,ziurint TV.Teorija,dar ne viskas.Pasimokink ir galesim cia angliskai susirasinet. biggrin.gif  biggrin.gif

3.Svoris greit nekrinta.Turejau pries 3 sav 112,dabar 103.Dziaugiuosi kiekvienu gramu,nes amzius ir metabolizmas labai letai atiduoda lasinius,bet esu stangri,lanksti,energinga,Pasiekiu koju pirstus pasilenkus ir istiestais keliais ir isskestom kojom,kas anksciau buvo neimanoma,atsilenkiu 30 kartu per minute ir dar daug daug dalyku,kuriu nepasdarydavau.Siandien klube sverimo diena,ne tos grupes,kur metu svori,bet klubo,eiliniu treniruociu.Cia du frontai viename.
Lekiu pas seimynista,pratest elektronini recepta vaistinei,po to sverimas,matavimas,po to treniruote riebalu deginimo.
Lekiu,grysiu,ateisiu veliau.

1. Joga dabar man arti namų . Tik trenerė kita. Tai ir nežinau ar tiks man smile.gif nes pas senają važinėti į kitą miesto galą tingiu. Be to kuras irgi kainuoja .

2. Luety , su kalba man ne kas.... Sunku bus mokytis, bet jei gavau proga , reikia bandyti . Pagrindai Tarybiniai , vadinasi jų nėra.

3. Labai greit, per tris sav 9 kg 4u.gif ir dar sportuojant , kai raumenys sveria žymiau daugiau negu riebalas . Šauniai čia 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 09 05, 12:15)
1. Joga dabar man arti namų . Tik trenerė kita. Tai ir nežinau ar tiks man smile.gif nes pas senają važinėti į kitą miesto galą tingiu. Be to kuras irgi kainuoja .

2. Luety , su kalba man ne kas.... Sunku bus mokytis, bet jei gavau proga , reikia bandyti . Pagrindai Tarybiniai , vadinasi jų nėra.

3. Labai greit, per tris sav 9 kg  4u.gif  ir dar sportuojant , kai raumenys sveria žymiau daugiau negu riebalas . Šauniai čia 4u.gif

Nera taip,kaip atrodo.Pirma savaite nukrito 6kg,cia superantama,pradzioj nuo didesnio svorio,daugiau krenta,antra savaite 1kg,o sia savaite 2kg,bet va siandien matavo klube,svere,tai sake nuo pradziu,kokiu svoriu atejau,tai jau numetus 19kg ir tai butyu per beveik 9 menesius,tai ne greitai.Na bet vis i prieki,o ne atgal.Ir kas idomiausia,kad dabar svoris nekrenta nuo veido,kaklo,kaip visada,o su sportu krenta nuo pilvo ir koju,kas man butiniausia.Tas man labai patinka.Kruviai galima sakyt nezmoniski iki viso kuno drebejimo,iki negaliu ir vos ne bizunas kabo virs galvos,nu bet vis i prieki ne atgal.Be to kraujo spaudimas labai susitvarke,si ryta pas seiminista,po kavos puodelio 130/90,sake,kaip jaunos.Didelis pasiekimas.
As atvaziavau i UK su tarybiais anglu kalbos pagrindais,anglu mokytoja mokykloj buvo aukletoja,per pamokas ne kalba mokindavo,o reikalus spresdavo.Per metuys pasiekiau koledze tiek,kad emiau viska suprast,o po to vis pirmyn ir geryn.Svarbu daug skaityt,kaip sakiau ir kalbet kaip moki,kaip supranti,o tave kazkas taisytu.
Varau i soda,dar yra nemazai darbo.Maciau spinatai sudygo jau.
Atsakyti