QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 30, 07:25)
labas rytas,
Dėkui už kavą .
1. Audžiu mintį virti obuolių sūrį ant krosnies senoviniame turistiniame katiliuke kaime
Namie mano puodai per geri , ir viryklė indukcinė .
Mano sūnus fanas obuolių sūrio , vis sesės virdavo ir jį vaišindavo . Gal šiemet pati užaugau
Kažkada viriau , tai nelabai kas gavosi .
Ir gana jau būtų pomidorų reikia pradėti obuolius džiovinti
2.Luety kaip rimtai tu su svoriu tvarkaisi . Tai jai tokiame kelyje žinoma, kad nesinori "nutrūkt" . Sėkmės
3.š visiems apsiskelbiau , kad nuo antradienio išeinu jogintis
Tai jau neturėsiu kur trauktis .
O tai per vasarą baigiu suragėt .
Muka, pupelėm galėsiu ir su tavimi pasidalinti
jei tik sesė sėkla dalinsis
4.Luety labai gražiai žydi tavo pupelės . Kaip kvietkos. Kažkada auginau "šabalbonus ", buvo MB sėklų parvežęs iš UA , bet paskui aptingau . Vėl tas kartis smeigi ... Tai žydėjo vienos raudonai , kitos baltai , labai gražu.
Labas rytas,
1.Obuoliu neturiu,tai ir galvos neskauda,o siaip Kaune turim tokia anytos drauge,kuri visada mums ideda,kaip atvaziuojam obuoliu surio.Nu skanu jis,mes ryte ant baltos skrudintos duonos dedavomes,kaip sumustini.Esu jaunystej virus,isvire gerai,dziovinau ir saulej ir ant radiatoriu apvartant,tada nepelyja.
2.Svorio metimo programa sporto klubo nuopelnas,pradejau gerai,uzedziau ledu per karscius ir astrigo,tai dabar sudare 6 sav.sporto ir mitybos plana,man jis nelabai patinka,sportas gerai,nors alina labai,bet istversiu,nebeturiu pasirinkimo.Ka pradedu,ta nebaigiu,tai gal tas 6 savaites reikia istempt be nutrukimu,ir kaip tik ta vesele pasitaike,sunkus isandymas,trenere liepia rinktis ar tortas ir alko,ar test programa.
O bus kaip bus.
3.Apsiskelbei,isvykdysi,o kad ir kelias dienas veliau,nieko tokio.Svarbu sau islikt istikimai.
4.Dusia,nuotraukoj ne mano pupeles,bet jos tokios yra pas mane,graziais raudonais ziedais ir svyti is tolo.Seklu turiu daug,uzsipirkau pokeli o sejau nedaug,tai galiu pasidalint,kas norit.Visu adresus turiu,tik Mukos ne.Rasykit,atsiusiu.
Dar, jauciuosi labai skolinga uz jusu visu pagalba seklomis,todel sakykit,gal norit koki zaisleli nunert,kiaules metams parseli gal?Ar zuiki koki,gal durnai cia siulau,bet jei kuriai norisi,rasykit,tikrai nunersiu su malonumu.
Dusia,kada maziuke isskrenda?Skrisi kartu?
Siandien broliene MB isveza i aerouosta,dukterecia isteka,kita savaite jos sunus veda,dar kita savaitgali marti isskrenda i LT,sesers 50-meti,5 rugsejo vaikai iseina i mokykla,zodziu labai byzi rugsejas prasideda.