Labos iš ryto
Ką tik dantų higienisto dar per valandą neiškrapštė teks dar lankytis na žodžiu ...
Kava
Luety čia tik mano nuomonė... kaip mes neisparisnim, kad nereida svoris, ar jis kažkur pastrigs manau tik tada būsime sveikos ... o dabar amžinoje baimėje čia angliavandenis čia tas čia anas... mes taip įsisukame tą baimių ratą, kitas etapas gailestis savęs o po šito etapo klausimas kodėl taip ... ir paskui velniop vistiek niekas neišeina... Taip kad nesigailėk svarbu gerai atrodyti
Bučkas
QUOTE(Muka @ 2018 08 28, 07:58)
Labos iš ryto
Ką tik dantų higienisto dar per valandą neiškrapštė teks dar lankytis na žodžiu ...
Kava
Luety čia tik mano nuomonė... kaip mes neisparisnim, kad nereida svoris, ar jis kažkur pastrigs manau tik tada būsime sveikos ... o dabar amžinoje baimėje čia angliavandenis čia tas čia anas... mes taip įsisukame tą baimių ratą, kitas etapas gailestis savęs o po šito etapo klausimas kodėl taip ... ir paskui velniop vistiek niekas neišeina... Taip kad nesigailėk svarbu gerai atrodyti
Bučkas
Kava
Bučkas
Labas rytas,
aciu,Muka,uz kava,as su ja prie kompo,rytine meditacija,kol MB lovoj dar.Bet si ryta turiu anukus,nes tevai dirba.
Del svorio,del kiekvieno s...kasnio jau nebesijaudinu,bet prisiziuret turiu del sveikatos ir isvaizdos.Kaip gali gherai atrodyt,jei nesijaudini del kasniu,kai zinai,jog nuo netinkamo maisto storeji.Gal ne tiek,kad jaudintis,bet tiesiog stebet privalai save visa gyvenima,cia mums,kurios linke i storejima.Neprisiziurint nei sveikatos nei isvaizdos neturesi.o mano amziuje isvaizda nebera super aktuali,bet sveikata labai,o tai suriska vienu stipriu mazgu,nes gi ne be reikalo sake,kaip jauties,taip ir atrodai.Kune riebalai -trumpesnis gyvenimas,sirdies -kraujagysliu ligos,sanariai.Ir zinoma isvaizda.
Ruosiuos islekt pasportuot.
Labos ,
Luety pritariu kiekvienam Tavo žodžiui ... jei jau turi bėdą- reikia išmokti su tuo gyventi
Susižiūrėjau , kur nuo rugsėjo eisiu jogintis ... nes jau baigiu suragėti . Ir nuotaikos pagerės ir savijauta . O tai išvažiavus mergytei galiu pasiduoti pilkajai .
Daugiau nieko naujo mano kaime ....
Luety pritariu kiekvienam Tavo žodžiui ... jei jau turi bėdą- reikia išmokti su tuo gyventi
Susižiūrėjau , kur nuo rugsėjo eisiu jogintis ... nes jau baigiu suragėti . Ir nuotaikos pagerės ir savijauta . O tai išvažiavus mergytei galiu pasiduoti pilkajai .
QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 28, 10:23)
Labos ,
Siandien isleide anukus varem i soda.Vel 2 kibirai pomidoru,kibirelis paprikos,sparaginiu kasute ir cukiniju6 nemazos.Apziurejau cukiniju krumus,zali,bet jau su miltlige ir nera daugiau uzmegztu nieko,tai paemiau ir isroviau visas keturias.Liko tik arbuzai ir butternutai.Keturis butternutus nusiskyniau,reiks kazka sugalvot is ju.Esu darius kazka,nebeprisimenu,tik zinau,kad patiko.Reiks i google kreiptis.
Pasisejau ridiku,salotu,spinatu,krapu.Suspes paaugt,nesuspes,priklausys nuo oru.
Siltnamyje turiu mara,nuskyniau beveik visus lapus,palikau tik stagarus su konkolais,bet kai kur yra jau ir ant stagaru.Nepurksiu nieko,te pasiuntie,kai lapu nebera,gal neispjaus taip greitai pomidoru,dar spes ir kiti prisirpt.Jau tiek ju ten ir belike,didesnioji dalis nuskinta,bet dar yra yra.Bet jau kaip bus taip tebunie.
Dar ir agurku nemazai radau,nors lapai jau dauguma nudziuve agurku,bet vis dar palieju,ir randu.
MB pradejo ruost serbentams ir agrastams sodint vieta,sukle remus,nenorim kist giliai i zeme,nes ten slapia vieta,tai tik apipilsim toj sukaltoj dezej zemem su meslu,kad saknys nesiektu slapio grunto,gal bus gerai.Zodziu pasodinsim pakeltoj lysvej.
Na,o siaip labai byzi.Ryte anukai,sportklubis,gryzus anukams lancha paruost,paskui sodas,gryzus kol sutvarkai viska,ziurek ir vakaras,nieko nepamezgu,viena remeli nuneriau,antra ipusejau.Penalams laukiau graziu uztrauktuku is Wish,turejo ateit 10 ivairiu spalvu.Atejo siandien 10 tik geltoni ir zali,o man reikia pagrinde raudonu.Susinervinau,nu bet ka darysi.
Lekiu i lovyte,labanakt,ryt maratonas is naujo,abu tevai dirba.anukams dar atostogos,ner kam ziuret.Margo ir pas dukros anyta sia savaite,nes jie jau pradejo dirbt,o darzeliai prades tik rugsejy,ir mokyklele taip pat.
Labos iš ryto
Kavos?
Luety aš apie šitą sakinį kalbėjau :"Kita savaitgali lauks isbandymas-sveciai,vesele suneni,bet zadu atsilaikyt pries alko ir saldumynus,bijau sutrikdyt grazu riedejima svorio." O sporto maitinimosi ir kito prisižiūrėjimo aš nieko apie tai nesakau....Na ir kas griauši save, kad išgėrei taurę vyno ar suvalgei gabalėlį torto... neužsiciklink brangioji nesutrikdysi...
Bučkas
Kavos?
Luety aš apie šitą sakinį kalbėjau :"Kita savaitgali lauks isbandymas-sveciai,vesele suneni,bet zadu atsilaikyt pries alko ir saldumynus,bijau sutrikdyt grazu riedejima svorio." O sporto maitinimosi ir kito prisižiūrėjimo aš nieko apie tai nesakau....Na ir kas griauši save, kad išgėrei taurę vyno ar suvalgei gabalėlį torto... neužsiciklink brangioji nesutrikdysi...
Bučkas
Labas rytas,
Imu kavos .
Luetu tavo varikliukas gerai dirba Imk
Aš šparaginių nebeskyniau savaitgalį , nutariau , kad gana:) mačiau viršūnės ėmė vėl žydėti , tai jei orai leis bus dar šparaginių ir rugsėji... Nelabai man jų bereikia bet tegul auga, žemę azotu gerina .
Pomidorai jau pabodo , ir pridžiovinta , ir padažo privirta, ir sulčių pridaryta ... Jei ateis maras - irgi niekuo nepurkšiu . Bandysiu žalius suraugti . Nes dar viršūnėse yra nemažai .
Reiktų bandyti išvirti obuolių sūrį , dėl vaiko ... Mėgėjas jis Vis sesė jį vaišindavo . Ir antaninių obuolių bele kiek Gal ir aš išmoksiu ?
Imu kavos .
Aš šparaginių nebeskyniau savaitgalį , nutariau , kad gana:) mačiau viršūnės ėmė vėl žydėti , tai jei orai leis bus dar šparaginių ir rugsėji... Nelabai man jų bereikia bet tegul auga, žemę azotu gerina .
Pomidorai jau pabodo , ir pridžiovinta , ir padažo privirta, ir sulčių pridaryta ... Jei ateis maras - irgi niekuo nepurkšiu . Bandysiu žalius suraugti . Nes dar viršūnėse yra nemažai .
Reiktų bandyti išvirti obuolių sūrį , dėl vaiko ... Mėgėjas jis Vis sesė jį vaišindavo . Ir antaninių obuolių bele kiek Gal ir aš išmoksiu ?
QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 29, 09:07)
Labas rytas,
Imu kavos .
Imu kavos .
Labu, mergaitės.
Dusia, pas tave gal tos šparaginės vijoklinės, pačios pupelės sunokusios tamsiai tamsiai mėlynos, beveik juodos. Plokščia plačia ankšim? Turėjau tokių, labai geros, bet kažkaip sėklą pražiūrėjau. Labai norėčiau atnaujinti. Gal pasidalintum keliom pupukėm sėklai?
QUOTE(ate42 @ 2018 08 29, 10:40)
Labu, mergaitės.
Dusia, pas tave gal tos šparaginės vijoklinės, pačios pupelės sunokusios tamsiai tamsiai mėlynos, beveik juodos. Plokščia plačia ankšim? Turėjau tokių, labai geros, bet kažkaip sėklą pražiūrėjau. Labai norėčiau atnaujinti. Gal pasidalintum keliom pupukėm sėklai?
Ate42, jau kelinti metai nebesodinu vijoklinių , Turėjau gerų sėklų , bet pas mane niekas normalių atramų nepadaro ... Žinau sesė dar augina. Paprašysiu sėklos. Pačios pupelės fioletinės, vienodos . O ankštys būna plokščios , ir 2 spalvų arba žalios, arba geltonos. Ilgai neperauga ty siūlo neturi.
Auginu krūmines iš ŽS sėklos, kokios kada papuola Geltonos labiau patinka nei žalios .
QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 29, 10:22)
Ate42, jau kelinti metai nebesodinu vijoklinių , Turėjau gerų sėklų , bet pas mane niekas normalių atramų nepadaro ... Žinau sesė dar augina. Paprašysiu sėklos. Pačios pupelės fioletinės, vienodos . O ankštys būna plokščios , ir 2 spalvų arba žalios, arba geltonos. Ilgai neperauga ty siūlo neturi.
Auginu krūmines iš ŽS sėklos, kokios kada papuola Geltonos labiau patinka nei žalios .
Labai noriu tų vijoklinių, geltona ankštim. Atramų jokių stebuklingų nereikia. Einu fotkės paieškosiu, kaip tai daroma paprastuoju būdu. Augalai vagoj, vagoje kuoliukai ant kurių riši šniūrą lipti augalams. Va radau, tik čia žirniai.
Ate42 , pupelės apie 2 metrus ūgio . Reikia galingų karčių ir giliai susmeigti . Aš karčių turiu , bet jėgos tiek ne , kad giliai susmeigti . Sunkios jos .... Reikia prašytis MB .
QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 29, 11:59)
Ate42 , pupelės apie 2 metrus ūgio . Reikia galingų karčių ir giliai susmeigti . Aš karčių turiu , bet jėgos tiek ne , kad giliai susmeigti . Sunkios jos .... Reikia prašytis MB .
Kai pupelė perauga kartis(pas mane jos apie 1,3m, tiesiog nukreipiu žemyn....
QUOTE(ate42 @ 2018 08 29, 13:36)
Kai pupelė perauga kartis(pas mane jos apie 1,3m, tiesiog nukreipiu žemyn....
Aš savo smėlynuose jei pati susmeigiu kartis tai išgriūva , o jei MB prašyti tai jis " mano " daržui vis laiko neturi O vietos ne trūkumas tai galiu ir paprastas auginti . Užprašysiu sesės sėklų Tau .