QUOTE(Muka @ 2018 08 24, 10:16)
Labos
Kirpykloje buvau kudlas nukirpo šiek tiek patamsino žodžio atšviežino
Mna labai liūdna darosi, kaip gandrai išskrenda tik šiemet labai nedaug aplink sodą suko ratus nuo pavasario, senbernis ryškiai mergą susirado, o kiti kažkaip mažokai kilo. Lauksime sugrįžtančių
Užvekavau vakar paprikyčiū agurkus reiks vėl užpilinėti uogienės du puslitrinukai(avietės dukra mėgsta) taigi sukuosi ai fermentavau daržoves Dusia37 o kada jau galima valgyti ir ilgai ar gali būti jaučiu reik traukt lauk iš to rasalo?
Bučkas
Kirpykloje buvau kudlas nukirpo šiek tiek patamsino žodžio atšviežino
Mna labai liūdna darosi, kaip gandrai išskrenda tik šiemet labai nedaug aplink sodą suko ratus nuo pavasario, senbernis ryškiai mergą susirado, o kiti kažkaip mažokai kilo. Lauksime sugrįžtančių
Užvekavau vakar paprikyčiū agurkus reiks vėl užpilinėti uogienės du puslitrinukai(avietės dukra mėgsta) taigi sukuosi ai fermentavau daržoves Dusia37 o kada jau galima valgyti ir ilgai ar gali būti jaučiu reik traukt lauk iš to rasalo?
Bučkas
Jei labai šilta ( kai buvo 30 ) aš valgydavau po pusės paros . Ragauk . Nieko aš netraukiu - po 2 parų kišu visą indą šaldytuvan ir valgau dar savaitę Neturiu laiko kada palkt marinatą kas antrą dieną ...