Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2018 08 24, 10:16)
Labos smile.gif
Kirpykloje buvau  4u.gif kudlas nukirpo šiek tiek patamsino žodžio atšviežino smile.gif
Mna labai liūdna darosi, kaip gandrai išskrenda tik šiemet labai nedaug aplink sodą suko ratus nuo pavasario, senbernis ryškiai mergą susirado, o kiti kažkaip mažokai kilo. Lauksime sugrįžtančiųsmile.gif
Užvekavau vakar paprikyčiū agurkus reiks vėl užpilinėti uogienės du puslitrinukai(avietės dukra mėgsta) taigi sukuosi ai fermentavau daržoves Dusia37 o kada jau galima valgyti smile.gif ir ilgai ar gali būti jaučiu reik traukt lauk iš to rasalo?
Bučkas

Jei labai šilta ( kai buvo 30 ) aš valgydavau po pusės paros . Ragauk . Nieko aš netraukiu - po 2 parų kišu visą indą šaldytuvan ir valgau dar savaitę smile.gif Neturiu laiko kada palkt marinatą kas antrą dieną ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 24, 11:26)
Jei labai šilta ( kai buvo 30 ) aš valgydavau po pusės paros . Ragauk . Nieko aš netraukiu - po 2 parų  kišu visą  indą šaldytuvan ir valgau dar savaitę smile.gif Neturiu laiko kada palkt marinatą  kas antrą dieną ...

supratau reiks pabandyti o tai kažkaip su viduriais nekas mudviem su MB ....Reiks dar vištą iškepti bandysiu ilgai kepti smile.gif mažu pavyks kaip karka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 08 24, 10:40)
supratau reiks pabandyti o tai kažkaip su viduriais nekas mudviem su MB ....Reiks dar vištą iškepti bandysiu ilgai kepti smile.gif mažu pavyks kaip karka smile.gif

Vienas pavalgymas nepadės smile.gif na pavalgius kokį mėnesiuką , gal ir būtų efektas smile.gif dar pelynų arbatos pagėrus ... Kaip mane mokino - ne mažiau 30 pr raugintų daržvių racione. Jei žmogui reikia 1 kg daržvių dienai tai 300 gr jos turėtų būti raugintos , fermentuotos .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 24, 11:59)
Vienas pavalgymas nepadės smile.gif na pavalgius kokį mėnesiuką , gal ir būtų efektas smile.gif  dar pelynų arbatos pagėrus ... Kaip mane mokino - ne mažiau  30 pr raugintų daržvių racione. Jei žmogui reikia 1 kg daržvių dienai tai  300 gr jos turėtų būti raugintos , fermentuotos .

Žinoma nepadės nė minčiu tokių neturiu tiesiog noriu pabandyti ar tinka mano skrandžiui nes pastaruoju metu bais duodą žinią skausmingąverysad.gif ypač naktimis
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 08 24, 11:35)
Žinoma nepadės nė minčiu tokių neturiu tiesiog noriu pabandyti ar tinka mano skrandžiui nes pastaruoju metu bais duodą žinią skausmingąverysad.gif ypač naktimis

Brangioji , skauda naktim srandį o ji vištą keps...
Nieko kepto , jokio alko.
Maistas troškintas ar virtas, sriubytės daržovinės ir tt . Prieš maistą pusę stiklinės ar 1/3 pelynų arbatos . Po 3 dienų pamirši naktinius skausmus .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 24, 13:04)
Brangioji , skauda naktim srandį o ji vištą keps...
Nieko kepto , jokio alko.
Maistas troškintas ar virtas, sriubytės  daržovinės ir tt . Prieš maistą pusę stiklinės ar 1/3 pelynų arbatos . Po 3 dienų pamirši naktinius skausmus .

na mislinua lėtai kepta bus tinkama:( Ačiū reik pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 08 24, 12:19)
na mislinua lėtai kepta bus tinkama:( Ačiū reik pabandyti smile.gif

Muka , aš nedaktarė smile.gif Aš taip darau , kai pajaučiu , kad turiu skrandį ... padeda
Atsakyti
Labas,

nu pavargus sia savaite nesvietiskai.Bet isgersiu kavos,pailsesiu atsigausiu.
Labai jauciasi tas 5x per savaite,po 1 val gana intensyvaus sporto.Bet svoris pajudejo labai,per tas dvi savaites,kaip pradejau,sukudau jau 8kg.Labai dziaugiuosi.Niekada nemeciau svorio su dieta ir sportu ir griezta prieziura.Pirmas kartas.Kol kas veikia.Greit krenta,bet sia savaite jau suletejo ir toliau jau nekris taip greitai,nes raumenukai keicia lasinius.Pavargstu zinoma,bet toks pavargimas fizinis nera blogai,jis pailsejus duoda energijos,tvirta kuna,sveikatos.Siandien trenere dave tokius pratimus sunkius su svoriais,o po treniruotes sako,sitie pratimai buvo ne senjorams,bet jus susidorojot puikiai.Juk niekas nenori but senjorais,tai ir puiku,mes nepasiduosim ir juokiais.Viska lydi puiki muzika,zodziu sportuok ir norek.Ir nesvarbu,kad prakaitas taip zliaugia,kad po treniruotes maike buna greziama ir plaukai slapi,kaip po duso,bet nuotaika superine.Visa beda kelenai.Neskauda,bet primena,kad jie yra.Naktimis neskauda,bet itupstus daryt jau duoda zinot.Bet darau iki tokio laipsnio,kaip galiu,taip trenere sake,svarbu nepasiduot.Jei ne kelenai,mano itupstai tuoj suplonintu kojas,o dabar dar ne,letai krinta nuo koju.
Prirasiau litanija is savo varpines,nu bet negaliu nepasidziaugt.
Vakar is sodo pomidoru 1,5 kibiro,sparaginiu kasute,cukiniju 5 dideliausios,butternutus paglosciau ir palikau dar,te auga.Avietes ragaujam.Brolis kur atveze labai dideles saldzios,o pirktines antra derliu krauna,kazin ar spes issirpt,bet smulkesnes.Turiu zenuogiu,valgom jau seniai po kelias,nu ne bliudukais,tik parauagckiu saujeles,bet kita meta bus daugiau.
Skrandziu nesiskundziu aciu Die uz tai,bet mes kiekvienas turim savo silpnas vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 rugpjūčio 2018 - 12:45
Labos iš ryto 4u.gif
Šiandiena bus arbata
vartotojo įkelta nuotrauka
Skrandis visą savaitgalį davė žinią....
Braškės pasodintos, vienas kampas nuravėtas pasėtos garstyčios žodžiu kiek leido jėgos dirbau, o kaip nebūdavo jėgų skaičiau. tiesa lietus irigi pakoregavo darbus smile.gif Skani višta ilgai kepta orkaitėje bet paknaibiau paragavimui, nes valgiua sriubas smile.gif o keptas orkaitėje kalafioras tobulas https://www.nidosrec...afioro-savarma/ Žinia kitokį dariua aptepimą savo žolelių naminių smile.gif
Tiesa fermentuotos daržovės man per saldžios tikrai darysiu ne kartą bet cukraus žymiai mažiau dėsiu smile.gif
Bučkas
Atsakyti

Labas rytas,
esu durna,arbatos negeriu ryte.
Sestadieni pasidarem su MB kelione autobusu per kalnus i kt.pajurio miesta,Brighton’a.Kodel autobusu?Pensininkams nemokamas pravaziavimas,atrakcija,nereikia kamsciuos stovet,sestadieni parkingai perkrauti,sunku rast vieta parkavimui,pagalvojom ir padarem.Paganem akis,pasivaiksciojom pajuriu,tiltu ir gryzom pavakary.
Sekmadieni lijo visa diena,sode jokios veiklis neatlikom,teks sia savaite.[CODE]
Atsakyti
Labos ,

Arbata , tai arbata smile.gif bet puodelį išmurzinsiu . Aš iš viso retai arbatą geriu , nebent kaime kokių žolių užsipilu , ar pirty ... Sesė kažkada pasidalino monardos sodinuku , labai skani arbata. (MONARDA )

Mėtų jau nebenori niekas , net nebedžiovinu .

Luety dėl svorio imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai džiaugiuosi už tave 4u.gif . pasiekimai nerealūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pas mane šeštadienį lijo visą dieną. BRRR. O rytais jau rūkai rūkai . Vienžo ruduo , man jau norisi žiemos miego atostogų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 27, 08:53)
Labos ,

Arbata , tai arbata smile.gif bet puodelį išmurzinsiu . Aš iš viso retai arbatą geriu , nebent kaime kokių žolių užsipilu , ar pirty ... Sesė kažkada pasidalino  monardos sodinuku , labai skani arbata. (MONARDA )

Mėtų jau nebenori niekas ,  net nebedžiovinu .

Luety dėl svorio imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Labai džiaugiuosi už tave  4u.gif . pasiekimai nerealūs  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pas mane šeštadienį lijo visą dieną. BRRR.  O rytais jau rūkai rūkai .  Vienžo ruduo , man jau norisi žiemos miego atostogų smile.gif

Monarda kazkur matyta. blink.gif
Leksiu 11 v.i sporta,bet,jei nuosirdziai,man perdaug.Dar liko 4 sav.atlaikyt ju experimenta ir grysiu i vezias yprastas vel.
Kita savaitgali lauks isbandymas-sveciai,vesele suneni,bet zadu atsilaikyt pries alko ir saldumynus,bijau sutrikdyt grazu riedejima svorio.
O man liudna,vasara baigiasi...ateina tamsa....brrrrr
Atsakyti