Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 16, 10:57)
Na ką , mano Mergytė gavo pakvietimą studijuoti Cardiff University, mokslai prasidės nuo rugsėjo 24 dienos. Išvažiuoja. Kaip neapsiverkti  sėdint darbe . Širdis džiaugiasi , įstojo ten kur labiau norėjo ( Coventry University  buvo kaip atsarginis ) ...

Labas rytas,

valio!!!!geros zinios.Ziurejau per BBC zinias si ryta,tai rode,kad padidino priemimo vietu skaiciu siemet ir ne mazai anglioku istojo.
Dusiuk,ne verkt reikia,o dziaugtis,paleist vaikus.Sunku nezmoniskai,zinau,o verkiant palengveja kiek.Prasides naujas etapas,rupestis del vaiku islaikymo,o po to ramybe,gyvenimas dviese,reiks mokytis is naujo visko.Bet visi praeinam per tuos etapus,toks gyvenimas.
Verkt reikia,jei neistojus butu,beda,metai prarasti.O dabar sumaistis ir reikia ,ir baisu, ir gaila.Suprantu tave.
Velse mokysis,grazios vietos,grazi gamta,bet labai vejuota ir lietinga teritorija.
Kokia specialybe rinkosi?

Dusia,petelnes neprireike,pakeliau balsa ir nusodinau,dar bande si ryta kelt slibino galva,panaudojau ta pati metoda.Turbut toks menulis,ytampa irgi daro savo,visi mes turim savo ytampu,bet viskas praeina,tik bereikalingas nervu gadinimas.Kartais reikia audros,kad jura taptu ramesne ir meilesne. tongue.gif .Man reikia erdves,o jis prilipes prie s...os,jam reikia bendravimo,draugu neturi nauju,o seni liko LT,rysiai baigia nutrukt,o as lengvai bendraujanti persona esu,galiu bendraut ir su jaunu ir su senu ir turiu daug virtualiu draugu,tai as issikraunu,kai reikia,issisneku.As jau keliuos 7 ryte,kad pabut pati su savimo,pasidaryt kavos,isijungt telika,zinias rytines paziuret,jam tas netinka,atsikelia,daro manksta ,jamTV maiso garsas,skundziasi nemiga,triuksmas is gatves trukdo,negatyvu,negatyvas.Sakau isjunk ta girdejima ir miegok,tuo labiau,kad nesioja ausinukus,neprigirdi,bet be ju girdi visus triuksmus,atsieit paastrintus.Bet,kai gauna mano iskrova,tada ilgam nurimsta.Kaip ismokyt zmogu pozityvaus mastymo?misija neimanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 rugpjūčio 2018 - 12:43
QUOTE(Luety @ 2018 08 16, 13:39)

Kokia specialybe rinkosi?

Kaip ismokyt zmogu pozityvaus mastymo?misija neimanoma.

Žurnalistika. Bet UK specialybė įstota ir baigta gali labai skirtis ... Ten renkiesi eigoj , kas labiau patinka ir t.t. PVZ vaikas įstojo biologiją, baigė chemiją, o magistras biologijos -chemijos miksas. Baltyme amino rūgštis perdėlios ... Čia grubiai šnekant, man dar suprantama kalba.

Imk 4u.gif . Nors gyvenime realistai , gal praktiškiau negu optimistai ?
Atsakyti
Dusia37 čiupk 4u.gif paverk jeigu norisi, bet pati puikiai žinai niešvengiama to vieniems anskčiau kitiems vėliau... man irigi sunku eiti pas dukra į svečius verysad.gif ale ką padarysi... reikia nusijunkinti ... O svarbu dukra įstojo ten kur ji nori o, kad univeras leidžia dar ir keisti išvis šaunu 4u.gif taip kad motin laikaisi ir vaikui nerdai, nes mergičkai ir taip sunku o dar matyti mama su išvarvėjusiom akim... šiukštu turi palikyti... tiesa ne man tave mokinti ;)
Luety man žinok irigi trukdo triukšmai miegoti esu tikrai pajautrinta ir rytinei saulei ir triukšmui blink.gif ir pairodo su metais tai pradedda daugiau erzinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 16, 12:00)
Žurnalistika. Bet UK specialybė įstota ir baigta gali labai skirtis ... Ten renkiesi eigoj , kas labiau patinka ir t.t. PVZ vaikas įstojo biologiją, baigė chemiją, o magistras biologijos -chemijos miksas. Baltyme amino rūgštis perdėlios ... Čia grubiai šnekant, man dar suprantama kalba.

Imk  4u.gif . Nors gyvenime realistai , gal praktiškiau negu optimistai ?

Tai gerai,kad lankstumas pasirinkime yra.Kiek buna,LT istoja,pasimoko ir supranta,kad ne jam ta specialybe,o perstot kitur,jau trukdosi metai.Dziaugiuos uz ja,nors specialybe tokia neapibrezta ir sakyciau gana sunki.Bet nezinai kur kieno pasaukimas.
Nepasakyciau,kad MB realistas wub.gif jis pesimistas 100%,o as nesu gryna optimiste,bet daugiau i viska ziuriu pozityviu kampu.Bent jau stengiuosi nesureiksmint neesminiu dalyku ir ieskau iseiciu is susidariusiu situaciju,o jis visur uztrenkia duris ir langus su savo negatyvu,ir neturejimo lankstumo sprendziant situacijas.Jam tik du poliai:Taip arba NE.Ai tiek to,zmones skirtingi,o skirtingi traukia ir susieina...ir kankinasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Muka @ 2018 08 16, 12:20)
Dusia37 čiupk  4u.gif paverk jeigu norisi, bet pati puikiai žinai niešvengiama to vieniems anskčiau kitiems vėliau... man irigi sunku eiti pas dukra į svečius verysad.gif ale ką padarysi... reikia nusijunkinti ... O svarbu dukra įstojo ten kur ji nori o, kad univeras leidžia dar ir keisti išvis šaunu  4u.gif taip kad motin laikaisi ir vaikui nerdai, nes mergičkai ir taip sunku o dar matyti mama su išvarvėjusiom akim... šiukštu turi palikyti... tiesa ne man tave mokinti ;)
Luety man žinok irigi trukdo triukšmai miegoti esu tikrai pajautrinta ir rytinei saulei ir triukšmui  blink.gif ir pairodo su metais tai pradedda daugiau erzinti verysad.gif

Trukdo triuksmas ir man,bet mes gyvenam centre,nu praeina kokie isgere,parekauja ir tuo pasibaigia,miegu toliau,nesureiksminu,zinau,kur gyvenu.Ir del miego nestaradalinu,as prnsijoj,issimiegu kada noriu,o pas ji to poziurio nera,paragrafas sako miegot:miegu, ir t.t. as neklauzada,apeinu tuos paragrafus,negaliu gyvent kaip is knygu,man krauna gyvenimas dauguiau. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aga, čia ta specialybė kur mamai visai nepatinka smile.gif Ir Tėčiui nelabai . Bet mes nesakėm nestok smile.gif Pliusus minusus sudėliojom , tegul renkasi pati . Viliuosi , nueis į kalbas, vertimus ir tt, nes jai tai labai gerai tai sekasi ...

Dėl miego ir maisto niekada nestradalinu ...
Jei nepavalgysiu , nes nebus maisto - gal paplonėsiu smile.gif
Jei labai norėsiu miego - joks triukšmas man nebaisus smile.gif Geras fizinis krūvis visą dieną, vakare krisi kaip epušės lapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 16, 13:18)
Aga, čia ta specialybė kur mamai visai nepatinka smile.gif Ir Tėčiui nelabai . Bet mes  nesakėm nestok smile.gif Pliusus minusus sudėliojom , tegul renkasi pati . Viliuosi , nueis į kalbas, vertimus ir tt, nes jai tai labai gerai tai sekasi ...

Dėl miego ir maisto niekada nestradalinu  ... 
Jei nepavalgysiu , nes nebus maisto - gal paplonėsiu smile.gif
Jei labai norėsiu miego - joks triukšmas man nebaisus smile.gif Geras fizinis krūvis visą dieną, vakare krisi kaip epušės lapas  smile.gif

sutinku 1000%. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas:)

vartotojo įkelta nuotrauka

Na va matot ne visiems vienodai man labai trukdo ir ne dėl to, kad nenoriu miego... aš labai jautri triukšmui...dar ir saulytė irgi mane kelia smile.gif
Na ką vėl sodelyje darbymetis mažu jau prieisiu prie ravėjimo smile.gif o gal užkalsiu ir nieko neveiksiu smile.gif
Bučkas
Atsakyti
labas rytas,

Imu kavos , tik cukrų skruzdėm sumaitinsiu smile.gif
Man bičių tvarkymas ryt laukia, to dalyko negaliu atidėlioti . Ravėti jau nelabai yra ką smile.gif Ką te rudenį beravėt smile.gif
Muka mane irgi labai veikia saulė, triukšmas ir tt. Tik tokių niekų aš neimu į galvą smile.gif Blogai kai negali miegoti dėl nerimo ir tt. va tada tai neturi kur lysti ... Ta savijauta bloga smile.gif esu kotletus naktį kepus , ir virtuvę tvarkius ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 08 17, 05:35)
Labas rytas:)

Na va matot ne visiems vienodai man labai trukdo ir ne dėl to, kad nenoriu miego... aš labai jautri triukšmui...dar ir saulytė irgi mane kelia smile.gif
Na ką vėl sodelyje darbymetis mažu jau prieisiu prie ravėjimo smile.gif o gal užkalsiu ir nieko neveiksiu smile.gif
Bučkas

Labas rytas,

as irgi turiu nemazai darbo sode.Anadien nulekem,paliejom siltnami ir apravejom aplink dvi lysves.Aplink masiskai daug nenaudojamu plotu,nepjautos zoles,tai jos aukstos ir zydi,o vejas nesioja seklas.Pradzioj mano sodelis buvo be vienos zoles,o dabar jau reikia laiks nuo laiko rauti.Ir takus kurmis isrause,tai pjuvenos susimaise su israusta zeme ir zemej nukritus sekla jau augina piktzole.Nu nesinori ta kurmi kist i spastus,bet jau tiek jis man zlasciu pridare,kad ko gero teks jam padet savo durna galva.
Vakar pas mus buvo lietaus diena,siandien sviecia saule,bet sodas atkrinta,sedziu su anukais,abu tevai dirba,o per atostogas nera kur det vaiku,palikt vienu cia negalima.Didysis,kuris jau gali but uz baby siter yra krepsinio dienos stovykloj,bet ji palieka tik su broliu,o visu vaiku jam dar bijo patiket,nors jis ir protingas ir jau 14mt,bet siaip laikais kazkokie marazmai,socialai baugina,jei kas,tuoj kas nors paskambins,atlekia ir aiskinkis kodel vaikai vieni,o taisykles raso,kad galima leist i mokykla vienus jau nuo 10mt,palikt namie nuo 12mt,JEI PASITIKI IR UZTIKRINI,JOG NIEKO BLOGO NEATSITIKS.Va sita pastraipa kazkaip ior baugina.Kai jie su manim ,as rami.Ot laikai atejo.Ziu ir LT jau socialai suaktyvejo,drumscia vandenis dazniausiai ne ten kur reikia.
Leksiu i sporta,mano sokiu klase siandien ir senjoru fitness,paskutine savaites diena.Papildomus kruvius atlaikiau sia savaite,bet laaabai sunku.Siaip yra skirta du skirtingi laikai kada gali eit,su rytine grupe,arba su vakarine.As dvi dienas ejau su rytine,bet vakar MB turejo taloneli pas dantista,o del klausos sutrikimo jis ne viska isgirsta ka jo klausia,tai as turiu eit kaip asistente.tai va,praleidau rytine klase,o vakare buvo velai 19val,tai jau man netio,jautesi kazkaip i miega,energijos kune like daug,o as turiu miegot.Siaip viskas gerai,tik reikia daug pratimu daryt ant kilimelio ir taip chaotiskai.Vienas pratimas ant kilimelio,kelkis eik kita staciom,vel kilimelis,vel staciom,tai tas ant kilimelio,sunku atsigult,nes reikia klauptis,stotis,o mano kelenai ne kazka.Bandziau sakyt,bet ka ji pakeis,anglai nepaslankus,atsieit dfaryk ne pilnu kruviu.Nepaaiskinsi jaunam ,sveikam zmogui,kad man ne kruvis trukdo,o atsikelimas ir atsigulimas.Nuy kol kas dar nieko blogo,matysiu kita savaite,sake keis pratimu pobudi.
Nu va,prisiskundziau,isgeriau kava,reik eit rengtis i gyma.Geros dienos.

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 17, 08:31)
labas rytas,

Imu kavos , tik cukrų skruzdėm sumaitinsiu smile.gif
Man bičių tvarkymas ryt laukia, to dalyko negaliu atidėlioti .  Ravėti jau nelabai yra ką smile.gif    Ką te rudenį beravėt smile.gif
Muka mane irgi labai veikia saulė, triukšmas ir tt. Tik tokių niekų aš neimu į galvą smile.gif Blogai kai negali miegoti dėl nerimo ir tt. va tada tai neturi kur lysti ... Ta savijauta bloga smile.gif esu kotletus naktį kepus , ir virtuvę tvarkius ...

Kai nerimas kankina,skaitau knyga,padeda man labai,kartais maldaknyge.Del triuksmo nesiparinu,zinau,jei girdziu,esu gyva.
Pvz.sianakt kazkur kompanija sukavo,nesupratau kur,bet kazkur musu name.Sienos storos,kaimynu nesigirdi,bet per atdarus langus,per isore girdisi.Atsikeliau,apziurejau,nieko nesimato,i lova ir stengiaus uzmigt,manes nepaveike,o MB ieskojo ausinuku,ausis uzsikimst,vartesi.As nesureiksminu,negaliu ju nutildyt,turiu susitaikyt,kad ir kaip pykstu ant tokiu.Nu bet uz valandos nurimo,miegojau toliau,sapne kazkur itaukiau juos i veiksma bigsmile.gif bigsmile.gif ryte atsikeliau lyg niekur nieko.O MB jau suruges,neissimiegojes.Visi mes kitokie.IR esu bjauri,man sunku priimt kitoki savo artima zmogu darosi.Reikia keistis,eit pirkt kantrybes kazkur daugiau. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif
Ką pavarėte kaip kumelės smile.gif Aš panašei atiduota du viedrai pomidorų mamukui, paskui pazirzinta prieskoniai, pomidorai(tiesa pilnai sudžiūsta per ne pilną parą). Gaila napsimarinavau paprikyčių na bus po darbo kada darbelis smile.gif Bet jau rudenėlis teip jau ir rodo savo grožį rūkai, rasa ir t.t.
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavą ir lekiu darban pailsėt smile.gif
Šeštadienį tvakėm bites, tai nieko nieko nei kojyčių nei rankyčiu . Gerai , kas sūnus prilėkė pagalbon . Vakar susirinkau derlių ir namo smile.gif dar spėjau pagamint kažką vaikui , vakare išlėkė atgal į Vilnių . Mergytė baigė darbą Maximoj . Gal mano vaikai grūdinti , bet nesiguodė , kad blogai smile.gif
Suraugiau paskutinisu 2 stiklainius agurkų . Dar šparagines sutvarkyt vakare teks ... Vakar jau pasibaigė batareikos . Ir laukia kova su pomidoriais . PS svogūnai ne visi nurauti , kol nelyja tegul pliažinasi . Va kokie šią vasarą užaugo smile.gif

Čia rekordas smile.gif Matyt tuputį rečiau sodinau pavasarį . EXHIBITION, iš sėklų . Ir vasara palanki dykumų augalui , daug saulės . Nelaistau svogūnų niekada, kiek palijo , tiek jiems gana . 2 sykius druska nuo musės perliejau . Pažadėjau vyrams iš to svogūnėlio svogūnų sriubos išvirti . Man tai ji neskanu, nevalgau smile.gif
Cukinijos jei nebenori augti , matyt naktys per vėsios . Dar susirinau suskių kiek radau . Fermentavimui su kitom daržvėm .

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif

jauciasi rudenelis ir pas mus,naktys vesios,vakar baisus vejas,net apatine duru puse is tos puses kur vejas,uzdariau,o pomidoru dar labai daug,net laaabai.Vargu ar besirps sparciai,kaI toks oras.Pas mane kazkaip keistai siemet pomidorai.Sodinau i siltnami anksti 18 balandzio,pradejo raust vos ne kartu su jusu pomikais,nors jus issodinejot veliau.Labai daug sukrove konkolu virsuje ,kaip nei vienais metais.Man atrodo,kad per karscius jie kiek buvo pristabde savo augima,o tik sirpino apacia,nezinau,kazkaip keistai siemet.
Cukinijos irgi pristojo,yra spingalietu dar,maciau,viena apsipyle miltliges zidinukais,ziuriu nieko neaugina,tai isroviau lauk,kitoms bus daugiau erdves.O skvosu,nezinau,kaip jie lietuviskai,labai daug primegzta ir auga,ka su jais daryt,reiks ieskotVa tokiu.

Vakar apsiravinejom su MB,bet vejas labai skaudus,tai braskes vel liko geresniem laikam.Eme purkst lietus,nesmagu su zeme dirbt,kai viskas limpa.
Dar radau agurku,skanus dabar jau.Darzas eina i pabaiga,viskas siemet labai greitai.
Savaite vel bus intensyvi,siandien vel anukai pas mane,sportas ,jiems pietus,indai puodai,fui,pats nemaloniausias mano uzsiemimas,bet tuoj mokykla,tada jau bus lengviau.
Dusia,uzmirsau pagirt tavo svoguna,milzinas cia.Nu jei visi tokie,eina nachiort,kur laikyt.Siaip megstu vidutinius,kad nereiktu palikinet atpjautu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 rugpjūčio 2018 - 09:20