QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 16, 10:57)
Na ką , mano Mergytė gavo pakvietimą studijuoti Cardiff University, mokslai prasidės nuo rugsėjo 24 dienos. Išvažiuoja. Kaip neapsiverkti sėdint darbe . Širdis džiaugiasi , įstojo ten kur labiau norėjo ( Coventry University buvo kaip atsarginis ) ...
Labas rytas,
valio!!!!geros zinios.Ziurejau per BBC zinias si ryta,tai rode,kad padidino priemimo vietu skaiciu siemet ir ne mazai anglioku istojo.
Dusiuk,ne verkt reikia,o dziaugtis,paleist vaikus.Sunku nezmoniskai,zinau,o verkiant palengveja kiek.Prasides naujas etapas,rupestis del vaiku islaikymo,o po to ramybe,gyvenimas dviese,reiks mokytis is naujo visko.Bet visi praeinam per tuos etapus,toks gyvenimas.
Verkt reikia,jei neistojus butu,beda,metai prarasti.O dabar sumaistis ir reikia ,ir baisu, ir gaila.Suprantu tave.
Velse mokysis,grazios vietos,grazi gamta,bet labai vejuota ir lietinga teritorija.
Kokia specialybe rinkosi?
Dusia,petelnes neprireike,pakeliau balsa ir nusodinau,dar bande si ryta kelt slibino galva,panaudojau ta pati metoda.Turbut toks menulis,ytampa irgi daro savo,visi mes turim savo ytampu,bet viskas praeina,tik bereikalingas nervu gadinimas.Kartais reikia audros,kad jura taptu ramesne ir meilesne. .Man reikia erdves,o jis prilipes prie s...os,jam reikia bendravimo,draugu neturi nauju,o seni liko LT,rysiai baigia nutrukt,o as lengvai bendraujanti persona esu,galiu bendraut ir su jaunu ir su senu ir turiu daug virtualiu draugu,tai as issikraunu,kai reikia,issisneku.As jau keliuos 7 ryte,kad pabut pati su savimo,pasidaryt kavos,isijungt telika,zinias rytines paziuret,jam tas netinka,atsikelia,daro manksta ,jamTV maiso garsas,skundziasi nemiga,triuksmas is gatves trukdo,negatyvu,negatyvas.Sakau isjunk ta girdejima ir miegok,tuo labiau,kad nesioja ausinukus,neprigirdi,bet be ju girdi visus triuksmus,atsieit paastrintus.Bet,kai gauna mano iskrova,tada ilgam nurimsta.Kaip ismokyt zmogu pozityvaus mastymo?misija neimanoma.