Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Tipo pailsėjau smile.gif Labai fainai Brištone buvo daug vaikščiojom pirtinausi tvenkinyje maudžiausi žodžiu liuks smile.gif Sodan atlėkus jomajo kiek visko reikėjo nuveikti smile.gif Bet kažkike nuveikiau daviau ir poilsio sau tikrai nesiplėšiau, nes jau ne tie metai pati jaučiu smile.gif
Dusia37 dėl duktres čiupk 4u.gif ji pas tave ne kvailas vaikis o kad nevynioja aplink pirštą manau toje vietoje yra TB jau tokia gamta moteris liks tą kuri privalo viska suprasti iškart nes ta pati pridermė o va vyrai jau kas kita jiems reikia paaiškinimo paprotinimo.... viskas bus gerai naujas etapas visai jūsų šeimai aš jau tą etapą pradėjau.... čiupk 4u.gif
Mergai jus man tundrai papasakokit kaip jums tie pomidorai sudžiūna, kiek laiko džiovinat, man kažkaip neišeina...
Derlius ne kažin koks mano nes kurmis cukinijas iškilnojo, agurkai na dar mezga pomidorai kaip pasutę noksta kaliaropes jau nuroviau kopūstus greiuažia kirmėlės morkos kaip siūlai burokai ne kažin kokie irgi tiek to derliaus pati motina gamta sudeliojo mano darbus ale va žolės tai kaip pasiutę vieną kampą nuravėjau jau kitas jau sužėlės ...
Bučkas

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 08 13, 06:15)
Labos iš ryto  4u.gif

Tipo pailsėjau smile.gif Labai fainai Brištone buvo daug vaikščiojom pirtinausi tvenkinyje maudžiausi žodžiu liuks smile.gif Sodan atlėkus jomajo kiek visko reikėjo nuveikti smile.gif Bet kažkike nuveikiau daviau ir poilsio sau tikrai nesiplėšiau, nes jau ne tie metai pati jaučiu smile.gif
Dusia37 dėl duktres čiupk  4u.gif ji pas tave ne kvailas vaikis o kad nevynioja aplink pirštą manau toje vietoje yra TB jau tokia gamta moteris liks tą kuri privalo viska suprasti iškart nes ta pati pridermė o va vyrai jau kas kita jiems reikia paaiškinimo paprotinimo.... viskas bus gerai naujas etapas visai jūsų šeimai aš jau tą etapą pradėjau.... čiupk  4u.gif
Mergai jus man tundrai papasakokit kaip jums tie pomidorai sudžiūna, kiek laiko džiovinat, man kažkaip neišeina...
Derlius ne kažin koks mano nes kurmis cukinijas iškilnojo, agurkai na dar mezga pomidorai kaip pasutę noksta kaliaropes jau nuroviau kopūstus greiuažia kirmėlės morkos kaip siūlai burokai ne kažin kokie irgi tiek to derliaus pati motina gamta sudeliojo mano darbus ale va žolės tai kaip pasiutę vieną kampą nuravėjau jau kitas jau sužėlės ...
Bučkas

Labas rytas,

Jau kavos grazumas,gardumas...mmmm 4u.gif 4u.gif
Poilsio atgarsiai ateis veliau,vistiek jausis kazkiek amagiai praleistas laikas.
Pas mus lyja,pradejo kazkur 5 val ir tebelyja.Reik surast laiko braskes sutvarkyt,kai jau dirva tokia smagi darbui.
Pomidoru nuskyniau dvi kases,vakar beveik isdalinau giminei,kaliaropiu dar yra kelios,mazos,kazko neauga,ir nesivalgo,kai pomidorai prasideda.Nieko kol kas nekonservuoju,dar issisuku su dalybom.
O siaip kazkoks tamsus debesis uzplaukes,noriu tik kiurksot su mezginiu,nieko neveikt,kad niekas netrukdytu,bet cia gal jausmas,kad vasara jau utiutiu.Praeis,va tuoj 11 val eisiu i pirma vienos valandos klase,matysim ar patempsiu,tada grys energija gal.

Atsakyti
Labas rytas,

Dėkui Muka už kava .
Šiemet neturiu nei kopūstų , nei kaliaropių . Sėjau - nedygo . Daigų nepirkau . Kažkaip pragyvensim smile.gif
Derliais nesiskundžiu. Agurkų vėl bele kiek , bet jau paskutiniai. Patys augalai nudžiuvę , nebegražūs bet dar išspaudė nemažai agurkiukų , juolab savaitę buvo neskinti . Priraugiau , palikau kaime, išdalinau po maišą draugėms ... Ir dar reiks namie vakare tvarkyti , nes vakar jau nebeturėjau jėgų smile.gif Su agurkais labai pasisekė šiemet , pradėjom valgyti nuo birželio pabaigos. Laukinius. Kaip protinga sėti per kelis kartu . Galėjau dar per Jonines pasėti kokius 6 daigus. Rugsėjui . Vakar padariau 6 litrus pomidorų sulčių , per lėtaeigę. Reiks dar vieną partiją padaryti luptų - blenderiuotų , tirštesnės būna. Man tai nepamainoma "zagatovkė" žiemą gaminant . Ir šparaginių 2 kibirai , padalinau draugėm , bet dar ir pačiai liko tvarkymo smile.gif Cukinijos dera, padalinu , mes nemažai suvalgom . Kažkaik pjaustytu įsimečiau šaldiklin, bus žiemą sriubai ar kiaušinienei .
Muka pomidorus džiovinu džiovyklėje , geriausiai džiūva visi ilgi . Visokios Džiulijetos , Peniai ir tt. jei sukraunu vakare 11, tai išeidama į darbą išjungiu , o parėjus dar porą val. palaikau. Ir buna jau išdžiuvę smile.gif Kitai nakčiai vėl kraunu smile.gif Pas mane dabar Zylė džiovyklė, su senąja reikdavo ilgiau pavargti . Senoji kaime , žoles džiovina prieskoniams .
Pas mus šiandien apsiniaukę, lietų žada , bet kenčia dangus, nelyja smile.gif
PS savaitgalį turėjom svečių, tai mano fermentuotos daržovės nuo stalo dingo pirmos smile.gif Visi labai išgyrė . Tai ir aš giriuosi ax.gif ax.gif ax.gif biggrin.gif Šiandien reiks daryti 4 partiją.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Dusia37 tai visgi pasidovanojai zyle, kaip supratau žvėris palyginus su sunikę smile.gif Na matysim ryt laisvadienis uždėsiu ir aš ant savosios partiją juolab turiu prinokusių penių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na derlius kaip derlius bulvės šiemet nusisekė po šienu porą kerelių kasiau tai super, o šparaginės man kažkaip neužaugo gerulės, ktios dar tik bręsta smile.gif Tiesa o fermentuotas patobulinai receptą ar tokį pat reiks ir man bandyti smile.gif
Luety na o kaip tas debesiukas mažu jau nuplaukė po klasės ?
Tiesa kavos smile.gif
Kaži iki kada galima braškes sodinti ?
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos . Dėkui 4u.gif

Muka recepto netobulinau . Tik raugiu daugiau , ir po paros ar pusantros kišu šaldytuvan . Jau kaip Sauliukas parašęs, tai sveikuolių maistas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Atstato žarnyno florą ir fauną biggrin.gif tongue.gif gerosios bakterijos turi kuo maitintis . Gal . Ir man dar diedukas buvo prisakęs 30 pr daržovių ir vaisių valgyti raugintų . Nes tulžies pūslėj kaupiasi smėliukas smile.gif O genai tokie nekokie - mamos giminėj labai daug kam pjauta. Gal paveldim ne prastus genus, o prastus įpročius ? Žiemai raugdavo kopūstų, o vasarą būdavo raugtų agurkų . Daugiau nepamenu. Visa kita marinuodavo + uogienės+ kompotai . Ir didelis sodas visą žiemą bele kiek obuolių valgydavom ...
Muka braškes galima sodinti visada , kai turi daigų ir nuotaikos smile.gif Bet tokį patarimą mačiau FB , labai patiko smile.gif O į mėnulį sodindama nežiūriu , kada turiu laiko tada. Ir taip nieko kaime nespėju , jei dar mėnulio imsiu vaikytis ... Čia tinka namų šeimininkėms smile.gif

Susuko nugaros viršų , 100 metų taip nebuvo smile.gif Ar persitempiau , ar jau senatvė ... Ir visa vasara be normalaus sporto . Reiks bėgti pas masažistę smile.gif tegul atstato mane į vėžes , nes labai nepatinka gyventi su skausmu .

Luety imk 4u.gif Man vakar irgi tokia diena, kai žliumbti norėjosi . Ir dar durna boba aprėkė , kai sf paprašiau, labai sunku atsiųsti į mano paštą .... Viršininkė vadybininkė. Kažkaip su bjauriausiomis buhalterėmis geriau pavyksta susikalbėti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 rugpjūčio 2018 - 09:32
QUOTE(Muka @ 2018 08 14, 05:20)
Labos iš ryto 

Dusia37 tai visgi pasidovanojai zyle, kaip supratau žvėris palyginus su sunikę smile.gif Na matysim ryt laisvadienis uždėsiu ir aš ant savosios partiją juolab turiu prinokusių penių  Na derlius kaip derlius bulvės šiemet nusisekė po šienu porą kerelių kasiau tai super, o šparaginės man kažkaip neužaugo gerulės, ktios dar tik bręsta smile.gif Tiesa o fermentuotas patobulinai receptą ar tokį pat reiks ir man
Luety na o kaip tas debesiukas mažu jau nuplaukė po klasės ?
Tiesa kavos smile.gif
Kaži iki kada galima braškes sodinti ?
Bučkas

Labaryt,

kaca isgeriau,eisiu tuoj sportuot.
Vakar prisidejo prie nuotaiku kaitos kavos negerimas.Kazkaip noriu arsikratyt jos,bet jauciu bus ne mano valioj.Tiek sugrojo per emocijas,kol MB neistveres issitempe mane i miesta ir priviliojo i Niro kavine ir nupirko espresso puodeli.Zinokit,kol parejau ir akys atsvito ir nuotaika pasitaise,nutariau pasilikt 1 puodeli tik su migdoli pienu.Pabandziau si ryta,visai skanu.

QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 14, 08:28)
Labas rytas,

Imu kavos . Dėkui  4u.gif

Muka recepto netobulinau . Tik  raugiu daugiau , ir  po paros ar pusantros kišu šaldytuvan .  Jau kaip Sauliukas parašęs, tai sveikuolių maistas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Atstato žarnyno florą ir fauną  biggrin.gif  tongue.gif  gerosios bakterijos turi kuo maitintis . Gal . Ir man dar diedukas buvo prisakęs 30 pr daržovių ir vaisių valgyti raugintų . Nes tulžies pūslėj kaupiasi smėliukas smile.gif O genai tokie nekokie  - mamos giminėj labai daug kam pjauta. Gal paveldim ne prastus genus, o prastus įpročius  ?  Žiemai raugdavo kopūstų, o vasarą būdavo raugtų agurkų . Daugiau nepamenu. Visa kita marinuodavo + uogienės+ kompotai . Ir didelis sodas visą žiemą bele kiek obuolių valgydavom ...
Muka braškes galima sodinti visada , kai turi daigų ir nuotaikos smile.gif  Bet tokį patarimą mačiau FB , labai patiko smile.gif O į mėnulį sodindama nežiūriu , kada turiu laiko tada. Ir taip nieko kaime nespėju , jei dar mėnulio imsiu vaikytis ... Čia tinka namų šeimininkėms smile.gif

Susuko nugaros viršų , 100 metų taip nebuvo smile.gif Ar persitempiau , ar jau senatvė ... Ir visa vasara be normalaus sporto . Reiks bėgti pas masažistę smile.gif tegul atstato mane į vėžes , nes labai nepatinka gyventi su skausmu .

Luety imk  4u.gif  Man vakar irgi tokia diena, kai žliumbti norėjosi . Ir dar durna boba aprėkė , kai sf paprašiau, labai sunku atsiųsti į mano paštą .... Viršininkė vadybininkė. Kažkaip su bjauriausiomis buhalterėmis geriau pavyksta susikalbėti ...

Manes irgi laukia braskes,gal siandien po pietu...lekiu jau...
Atsakyti
Labos,

nu kas cia dabar per ignoras?Ar LT Zolines nedarbo diena??Atsilikus as.Cia tai ne.Beje,visas su zoline,su vasaros pabaiga,su derliaus nuemimu ir dorojimu.!
Siandien tokia suvelta diena.Ryte sportas,po to parde prisipirkt ko truksta,valgio gamyba,su MB pasikoliojimai,siandien ypatingai mane nervina kazkodel,bet vis kenciu nepratrukus,tik nezinau,kiek dar tempsiu,jei nesiliaus,mazu teks keptuve uzvozt ir parodyt,kas cia seimininkas.Maciau FB faina toki video tongue.gif .Nu esu bjauri,zinau,bet gal susilaikysiu nesmurtavus biggrin.gif biggrin.gif
O siaip,viskas tu paciu.
Buvau apstojus su svoriu,dabar vel intensyviai susiemiau,o dar ir sporto prisidejo,tai kol kas krinta.Dar truksta truputi iki dvizenklio issvajoto skaiciuko.Pirmyn gardemarinai!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 08 15, 17:46)
Labos,

nu kas cia dabar per ignoras?Ar LT Zolines nedarbo diena??Atsilikus as.Cia tai ne.Beje,visas su zoline,su vasaros pabaiga,su derliaus nuemimu ir dorojimu.!
Siandien tokia suvelta diena.Ryte sportas,po to parde prisipirkt ko truksta,valgio gamyba,su MB pasikoliojimai,siandien ypatingai mane nervina kazkodel,bet vis kenciu nepratrukus,tik nezinau,kiek dar tempsiu,jei nesiliaus,mazu teks keptuve uzvozt ir parodyt,kas cia seimininkas.Maciau FB faina toki video tongue.gif .Nu esu bjauri,zinau,bet gal susilaikysiu nesmurtavus biggrin.gif  biggrin.gif
O siaip,viskas tu paciu.
Buvau apstojus su svoriu,dabar vel intensyviai susiemiau,o dar ir sporto prisidejo,tai kol kas krinta.Dar truksta truputi iki dvizenklio issvajoto skaiciuko.Pirmyn gardemarinai!!! biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Laba, šaunuolė, Luety.
Pas mus išeiginė diena. Šventė.
Aš nusidėjėlė, dirbau. Sudėjom profilius gipsui. Artėjam, nors ir labai pamažu, prie apdailos. Trypimo daug, mokomės iš savęs, rezultato nėra ko parodyt. biggrin.gif užtat rytoj jau bus matyt.

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 08 15, 20:14)
Laba, šaunuolė, Luety.
Pas mus išeiginė diena. Šventė.
Aš nusidėjėlė, dirbau. Sudėjom profilius gipsui. Artėjam, nors ir labai pamažu, prie apdailos. Trypimo daug, mokomės iš savęs, rezultato nėra ko parodyt. biggrin.gif  užtat rytoj jau bus matyt.

Sveika prazuvele,
smagu,kad laisvadienis,nors kiek apsimusit darbus.Svente dabar sieloj,papoteriauji ir toliau vaziuoji.Kazkaip tos dienos per trumpos,atrode vaikystej,kad vakaras niekada neateis,o dabar taip nelauki,o jis sast ir cia.
Neisivaizduoju,kas ten per darbai jusu,isimeciau i google,tai supratau,kaip lubos,ar ne.Na,su dviem vyrais pabaigsit tas statybas ir bus grazi grycia.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Joo vakar tipo padirbėjau... tik susimalėm su MB užsivekavom šiek tiek makalošės, dar džiovinau pomikus na para laiko beveik bet dar nėra sudžiūvę... mergai jūs iki traškučių džiovinate?
Tiesa kepiau karką pagal Saulių Veržikauską ir tikrai 5 valandos ir vualia smile.gif
Luety neįsivaizduoju tave su keptuve lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ant šluotos jo bet su patalnia biggrin.gif Smagu, kad svoris juda gera linkme 4u.gif
Ate42 žiū jau tuoj ir pabaiga matyti šaunuolis tas TB ir va vaikis įsijungė darna 4u.gif ko reikia moterai dar plius, kad troba statytusi greitai smile.gif Tiesa o kaip TB statys pečių lauke, man reuikia nors tu cypk bet va kur pasižiūrėti pačiupinėti technologiškai tai nerandam su MB
Bučkas
Atsakyti
labas rytas,

Neimsiu kavos su rudeniniais lapais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nenoriu rudens . Geriu savo smile.gif

Muka , pirkau Zyle nes mano senoji džiovyklė susidėvėjo per kelis metus . Man labai naudojamas dalykas . Žolės, svogūnai , porai , pomidorai, salierai , obuoliai ( mano vaikas labai mėgsta) . Palūžo padėkliukai , pusę džiovyklės džiovina silpniau . Nebetolygiai veikia , reikia kaitalioti , sukinėt padėklus. Kaime dar susitariu su ja , nes daugiausiai džiovinu smirdinčius ir šiukšlintojus smile.gif
Pomidorai jei nėra gerai išdžiuvę , sausi , tai iš karto blaširuok ir užpilk aliejumi . Nes nesilaikys ims pelyti .

Man vakar užimta diena , nulėkėm iki kaimo , pasidarbavom ... Paskui atgal Kaunan ir vakare lėkėm pas draugus Žolinės švest smile.gif Gerai , kad aš už vairuotoją, vyno gert nereikėjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Luety , gal mėnulis ne toks . Mudu su MB irgi kliuvam už kiekvieno žodžio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Įtariu dėl tos paslėptos įtampos - kas ir kaip išsispręs .
O keptuvė nėr blogai , žmonės po 40 auklėjami tik mušimu tongue.gif . Kitos priemonės nepadeda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Imk brangioji 4u.gif

Atsakyti
Na ką , mano Mergytė gavo pakvietimą studijuoti Cardiff University, mokslai prasidės nuo rugsėjo 24 dienos. Išvažiuoja. Kaip neapsiverkti sėdint darbe . Širdis džiaugiasi , įstojo ten kur labiau norėjo ( Coventry University buvo kaip atsarginis ) ...
Atsakyti