Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Dusia37 aha apie visus serbentus klasuiau gerai tada MB viską perduosiu bo vienas krūmas tai jomajo koks aukštas ir visas susivėlęs smile.gif Na žinok mano sode lijo tik naktį šeštadienį o taip kaip parakas o tiksliau kaip akmuo žemė. tiesa česnakų vos kelios galvos verysad.gif na kon darysi. Dabar žemė užklojau celofanu tegu pašunta piktžolės reiks ieškoti braškių daigų bus naujas braškynas smile.gif Kaži kur geriau braškių daigus įsigyti gal žinote?
Luety oi oi mažiukė vargšiukė eina sau net su tokiais bėgimais ptfu ptfu ptfu kažkaip išvengiau su dukra tokių ligų. O va brolio mergitė tai serga bet airijoje sako, kad nuo žindymo ilgo taip būna tai nežinau kiek ten tiesos verysad.gif čiupkit 4u.gif Tiesa o kaip TB sportas?
Bučkas
Atsakyti
Labos
Muka , aš pernais braškių daigus sunčiausi iš Ragaišio ūkio . Labai gražūs daigai ir malonus bendravimas. Atkeliavo į paštomatą operatyviai . 100 pr prigijo .
Luety anūkėlei sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Netikiu , kad ausų uždegimas nuo ilgo maitinimo . Mano vaikai nėra turėję ausų uždegimo , o maitinau ilgai . Silpna vieta matyt ...
Lietuvoj karšta , iki išprotėjimo ... Ar bus dar laikotarpis , kai norėsim saulės ir šilumos ? Nebetikiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Išvargino tie karščiai ir kai dar per juos MM pareina, tai 3 sykius tenka nusiprausti po šaltu dušu , kad į darbą išeiti ax.gif ir vis tiek šlapia išeinu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 07 31, 06:10)
Labos iš ryto  4u.gif

Dusia37 aha apie visus serbentus klasuiau gerai tada MB viską perduosiu bo vienas krūmas tai jomajo koks aukštas ir visas susivėlęs smile.gif Na žinok mano sode lijo tik naktį šeštadienį o taip kaip parakas o tiksliau kaip akmuo žemė. tiesa česnakų vos kelios galvos verysad.gif na kon darysi. Dabar žemė užklojau celofanu tegu pašunta piktžolės reiks ieškoti braškių daigų bus naujas braškynas smile.gif Kaži kur geriau braškių daigus įsigyti gal žinote?
Luety oi oi mažiukė vargšiukė eina sau net su tokiais bėgimais ptfu ptfu ptfu kažkaip išvengiau su dukra tokių ligų. O va brolio mergitė tai serga bet airijoje sako, kad nuo žindymo ilgo taip būna tai nežinau kiek ten tiesos verysad.gif čiupkit  4u.gif Tiesa o kaip TB sportas?
Bučkas

Labos,

mudu jau atsportave siandien.MB patenkintas,nors ten nera tokiu patareju,kaip pas mus,bet jis pats domisi,skaito googlej kas jam neaisku,kai ka as patariu,bet ir moka vos ne perpus maziau nei as.
Margo nebuvo ilgai maitinta,dukra neturejo daug pieno.Bet jai tai genai is tevo perejo.Gaila vaiko,bijau,kad nekristu ant klausos.O ir labai pavojinga.
Pas mus vel kaitina.Vakar nudraskiau lapus pimidoru apacioj,tai bijojau liet,sakiau rytoj,kai uzsitraukst lapu nuskintos vietos,o siandien jau kaitina ir neisiu i siltnami per tokia kaitra,tai atidejom anksti rytojaui liejima,abiem is ryto nera sporto,bus smagiau.
Nebenoriu ir as karsciu,nors cia ju retai ir buna,bet jau siemetiniai labai nusibodo del miegojimo karstame kambaryje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 31 liepos 2018 - 13:17
QUOTE(Dusia37 @ 2018 07 31, 10:25)
Labos
Muka , aš pernais braškių daigus sunčiausi iš Ragaišio ūkio . Labai gražūs daigai ir malonus bendravimas.  Atkeliavo į paštomatą  operatyviai . 100 pr prigijo .
Luety anūkėlei sveikatos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Netikiu , kad ausų uždegimas  nuo ilgo maitinimo . Mano vaikai nėra turėję ausų uždegimo , o maitinau ilgai .  Silpna vieta matyt ...
Lietuvoj karšta , iki išprotėjimo ...  Ar bus dar laikotarpis , kai norėsim saulės ir šilumos ? Nebetikiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Išvargino tie karščiai ir kai dar per juos MM pareina, tai 3 sykius tenka nusiprausti po šaltu dušu , kad į darbą išeiti  ax.gif ir vis tiek šlapia išeinu smile.gif

Dusia, prisireikė man to lėto virimo puodo nors nusišauk. Patark kokio ieškoti. Jau turi praktikos. Toks kaip tavo, mačiau kainuoja 133 pinigus. Brangu, bet įtariu jis kažkuo ypatingesnis nei kiti.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 07 31, 14:28)
Dusia, prisireikė man to lėto virimo puodo nors nusišauk. Patark kokio ieškoti. Jau turi praktikos. Toks kaip tavo, mačiau kainuoja 133 pinigus. Brangu, bet įtariu jis kažkuo ypatingesnis nei kiti.

Ate42 jis brangus nes gera danga, lengvi plaunasi, nesibraižo ir tt. naudoju dažnokai o dar kaip naujas . Gali naudoti kaip paprastą puodą ant viryklės , gali dėti orkaitėn .
Maistas skanesnis keptas.... bet čia sveikesnis smile.gif Aš užsimaniau tokio - jei nenaudosiu kaip lėtpuodžio - tai bus kaip paprastas puodas su gera danga .
PS paskutinis gamintas patiekalas buvo ančiu skrandukai iš Rimi . Akcijiniai . Išeidama į darbą užstačiau virimą , pargrįžįus sukroviau į dėžutę , išvažiavom kaiman. Kaimuke pakepiau svogūną ir cukinija, suverčiau virtus skrandukus kad peršiltų ... Vyrai sakė tokių skanių skrandukų nevalgę smile.gif
PS labai mažai reikia pilti vandens ... jei troškiniui su daug daržovių tai iš viso kelis šaukštus, jei sriubai kiek daugiau . Galima virti šaltieną, sultinį , kiaulės kojas...
Man tai jame mėsa ir daržovės gaminasi, kitų patiekalų negaminau:) nors galima ir ryžius ir makaronus ... bet jie ir taip greitai pasigamina smile.gif
nereklamuoju , gal Tau visai nepatiks ....
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

O Dusia37 kokias veisles pirkai?
Žinau kad noriu pandoros o kitų net neįsivaizduoju:(
Ate42 aš taip nenusipirkau tokio puodo gavau Lidl tokį pigiakišką tai tokių funkcijų nėra kaip išsijungti pačiam, paskui negali dėti į orkaitė ir t.t. bet kažkaip nepasigedau gal tik laikmačio tai reikia... bet maistas ar skanesnis nežinau tikrai nuo dūšios sakau, bet gal per mažai dariau smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,
Man kavos ... Kažkaip durnai miegojau . Pprasibudinėjau
Muka , pas mane 1 ankstyva veislė Clery. Galvojau vėlyvų pasodinsiu pavasarį, bet rankos per trumpos , nedaėjau . Kiek mes ten jų valgom. O darbo su braškėm daug ... ravėjimai , mulčiavimai , ūsų skabymai. Kiek žinau Babtai prekiauja, tau patogiai - pakeliui į sodą jei nieko nemaišau .

Dėl puodo - tikrai skaniau keptą orkaitėj , negu lėto virimo mėsa. Man patogus dalykas, jei būčiau žinojusi kad yra toks gėris , kai vaikai mažesni buvo, tai dar labiau būčiau savo gyvenimą pasilengvinus ... Ne dėl skonio pirkau , o dėl savo gyvenimo palengvinimo . Ir dar, kad mudu jau senyn , nebereiktų tiek kepto maisto valgyti smile.gif Pasilikti kaip ir miltus šventėm.

Pas mus visą savaitę dar karštą žada, na nebent penktadienį kiek lietus bus . Pomidorus reikia tvarkyt , bet tokiam karštyje neįmanoma. Agurkų dar pora stiklainių sukroviau žiemai ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 01, 10:36)
Labas rytas,
Man kavos ... Kažkaip durnai miegojau . Pprasibudinėjau
Muka , pas mane 1 ankstyva veislė Clery. Galvojau vėlyvų pasodinsiu pavasarį, bet rankos per trumpos , nedaėjau  . Kiek mes ten jų valgom. O darbo su braškėm daug ... ravėjimai , mulčiavimai  , ūsų skabymai.  Kiek žinau Babtai prekiauja, tau patogiai - pakeliui į sodą jei nieko nemaišau .

Dėl puodo - tikrai skaniau keptą orkaitėj , negu lėto virimo mėsa.  Man patogus dalykas, jei būčiau žinojusi kad yra toks gėris , kai vaikai mažesni buvo, tai dar labiau būčiau savo gyvenimą pasilengvinus  ...  Ne dėl skonio pirkau , o dėl savo gyvenimo palengvinimo . Ir dar, kad mudu jau senyn , nebereiktų tiek kepto maisto valgyti smile.gif Pasilikti kaip ir miltus šventėm.

Pas mus visą savaitę dar karštą žada, na nebent penktadienį kiek lietus bus .  Pomidorus reikia tvarkyt , bet tokiam karštyje neįmanoma. Agurkų dar pora stiklainių  sukroviau žiemai ...

o tiesiog Babtų medelyne ar pas prekeivius kurie iš namų prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 08 01, 10:18)
o tiesiog Babtų medelyne ar pas prekeivius kurie iš namų prekiauja?

Muka, nebuvau , nepirkau , skaičiau FB komentarus , kad Babtų medelynas prekiauja . Gal melavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jų puslapis Babtai , galima pasiskiskambinti ar laiškutį parašyti .

Aš pirkau čia : Ūkis
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 01, 11:44)
Muka, nebuvau , nepirkau , skaičiau  FB komentarus , kad Babtų medelynas prekiauja .  Gal melavo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Jų puslapis Babtai , galima pasiskiskambinti ar laiškutį parašyti .

Aš pirkau čia : Ūkis

ačiū bandysiu po atostogų nulėkti smile.gif nes prieš 4 metus pirkau tiesiai iš perkeivio iš namų ir mislinu kur geriau smile.gif patikimiau ir pigiau smile.gif
Atsakyti
Labusenkos,kavenskos, biggrin.gif biggrin.gif
Siltnamis palietas,geris isskintas ir i namus parbogintas,kur det?Pomidorus dar dar issidalinam,o cukiniju turiu tik 4 daigus ir nesuvalgom net 3 seimos doh.gif .Kita meta liks tik 2 krumai.Grieztai.Sparaginiu keturiu daigu uztenka,normaliai,jei butu sudyge visi,but tas pats klausimas,kur det?Saldiklyje dar pernyksciu yra,atsiviepe mes i ta konservuota maista kazkaip.Netikusi veisle mes. bigsmile.gif bigsmile.gif
Braskiu but gerai,kazkokiu nauju isiveist,bet cia kainos kosmines sodininku centruose,reiktu paieskot internete,gal kur kitur pardavineja,ko as nezinau.
Pas mus vel kaitina,o penktadieni zada net 33! doh.gif Tik tiek smagu,kad paryciais jau salta tik su uzvalkalu miegot,jau reikia kaldros.naktys labai saltos,pomikams ne kas.

Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Kam atsivėsinti smile.gif
Vakar nuskyniau du didžiulius kibirus pomikų vienas man kitas mamai. Aš tai kepsiu nes malimo turiu dar nuo pernai dar gerai paieškojus ir užpernykščio rasčiau unsure.gif O agurkai tai nekokie nors miškas ale nėra... tik randu bambioškų reiktų pasiraugti mišrainės ale kada unsure.gif bet nors kelis reikia iki išvažiavimo....
Cukinijų kaži ar bus iki šparaginių nedčjau verysad.gif žodžiu ... Dusia37 gal jau svogūnus rauti?
Luety o kaip anukutė tavo?
Bučkas
Atsakyti