QUOTE(Muka @ 2018 07 23, 05:56)
Labos iš ryto
Pailsėjau
nuravėjau vieno daržo galą, pomidorus išgenėjau, raudonų serbentū puskibisirs priskintas, pomidoria ir agurkau jau įsibegėjo, maras jau bulves kerta, svogūnai neblogi, o česnakų reiks ieškoti, svečiū apturėta vištoienos šašlų paraugta ir pavalgyta ir grįžau kaip ciucikas .. liko dra gėlynai, kitas daržiukas žodžiu yra kur suktis
Tiesa bambioškų agurkų atsivežiau sakau mažu pjaustysiu ir darysiu salotas žiemai su morkytėm svogūnais truputukas acto ir durskytės
Oi kavos
Bučkas
Labos,
atslinkau pagaliau po visu rutinu.
Kava puiki,jau katino tokio kaip noriu.....mmmm...
Ryte,kaip visada pirmadieni laistyt siltnami,kol neikaito,darza paliet,kol leidzia ir yra vandens,nes karsciai nezmoniski,nezinau,kiek leis laistyt.Jau kituose regionuose galima laistyt tik su laistytuvu,neleidzia is slangos,nepaklusimas £1000 bauda.
Grieztai jie cia.Po to dar pelargonijos tapo negrazios saulej,daug perzydejusiu stagaru,teko nukarpyt,dar medetkos zydi,ezuoles,tai norisi nuskint padziovint ziedu,kai sausi tokie karsciuose,to darbo sode yra tik norek dirbt,bet,kai taip karsta,tai kazkiek nepajudesi.Brskes antrametes isrovem,o pirmametes su usais,reiktu tvarkyt,bet zeme sausa kaip parakas,gal bus vesenis oras kada?Agurkai kaip ir baiginejasi,atsivalgem,bet pomidorai labai sunkiai sirpsta.Labai sunkiai.Balsvu labai daug,bet kad butu taip banga kibirais,dar ne.Tik keliom dienom pavalgyt.Is dalies gerai,bet laukiu antpludzio kazkaip.paprikos issikepurnojo is amaru ar baltasparniu kanciu ir labai grazios ir lauke ir viduj,jau yra raudonu kelios,sparaginiu sodinau su protu,aciu Die uz tai,tik 4 vijoklius,tai pasiskinam kas antra diena po gurbeli ir suvalgom,labai gerai,o tai dar is pernai guli saldikli,reiks mest lauk.sviezios taip skanu,man kaip grybai jos.Tai va,su darzais tiek.Tiesa ta pati nemuse ar kaip ji ten,kur ede svogunus,dabar taso mano grazuolius porus,net asaros byra matant,o pagalbos nera.Nupurskiau siandien tokiais pries visokius gyvius,matysim ar sureaguos.Tos muses eda vidurini sirdini lapa iki pat koto o po to isorinius lapus ir poras eina myriop.Slykstalu daug cia.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 07 23, 08:33)
Labas rytas,
Imu kavos
o dar katukas toks mielas
apsimiegojęs
Užniurkyčiau .
Aš kaimuke padirbau mažiau negu galvojau , o pavargau daugiau negu norėjau
Vakar karštis buvo nesveikas ... tikrai virš 30.O dar grįžus kibiras šapraginių sutvarkyti , agurkus suraugti , visą kitą parvežtą gėrį suslėpti . Pomidorų koks krepšas, nesuvalgysim , RIEKS KAŽKĄ DARYTI !!!!! Jau ... Agurkų pora troilikų užraugiau žiemai . Man daugiau 10 nereikia . Nesuvalgysim . Laukiniai agurkai vieni jau į pabaigą, beveik mėnesį derėjo, kiti tik prasidės. Kažkaip protingai iš kelių kartų susėjau , pirmųjų buvo nedaug , atsivalgėm , o dabar galėsiu raugti. Baklažanų bele kiek priskyniau , kokis 8 gal
Muka, kaip tavo pavėsinė ar jau baigta ?
Luety , kaip Tavo savaitgalis ?
Savaitgalis normalus,sestadieni sodas,pardes,o sekmadieni buvom Petworth rumuose ir parke.Labai turtingi rumai,Van Daiko,Rembranto paveikslai,marmuriniai kambariai,statulos,freskos sienose ir lubose,paziuiret yra ka,o parkas ne kazkas,isdege viskas,visa zole geltoma,aplink ezera anciu nusikiota,pieva stirnu s...tai pavaiksciojom kiek ir suradom paunksme,pasidarem barbekiu su sampanu,su broliu atsventem mano gimke,graziai,ramiai,neiprastai.Bet mums keturiems taip patinka,kazkaip intymiau gaunasi.
Po piet einam pas urologus su MB pirma kart po operacijos,o ryt ryte 11val jam TA pas seimista.Ta intensija turejau atsakyt klase siandien 15 val ir ryt ryte klase 10:30.Ka padarysi.
Truputis sodo gelyno:
Toks misungas,bet as tokio norejau.