Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2018 07 19, 14:14)
Nada Fedia nada... Kol dar gražūs orai , kol dar vasara.

ale va tai pavaduok tai vėl darbų mažu po 25 nsuirausiu, ale ne negaliu 27 kolegė išeina... blyn...verysad.gif
Atsakyti
Labos vakare,

karsta pas mus,bet Londone isvis 4 laipsniais karsciau.
Nu ka,pasveikinom giminaite su univero baigimu,pasedejom italu restorane,pasivaisinom,palydejom jas i aerouosta ir namo.Keliobne sekminga,bet jau sunku keliaut,norisi namuciu.O siaip smagu,ivairiu tautu,ivairiakalbe studentija,indiski sariai,afrikietiska moteru apranga,prisiziurejom margo svieto.
Oi,Muka,kazkas su tavim negerai,gal tau KM taip veikia?
Imk atostogu skubiu,varyk pailset ir viskas bus gerai.
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Ačiū mergučios šiandiena jau geriau gal tokia diena o gal ir KM nes jau požymių yra senai... Viskas bus gerai ir tikrai pasiplanuosiu trejeta dienelių išeigininių nes jau kažkaip ne taip man verysad.gif Pati jaučiu persitempiau verysad.gif
Šiandiena varau sodan pirmas darbas šiandiena iškart mušti dantis pomidorams paskui rausiu braškes jau savo atidavė, dar česnakų reikia paieškoti smile.gif gėlynus patupinėti nes jau rožės bus jaučiu lietaus nupeštos tai kol iškarpysiu smile.gif na ir uogas skinti jeigu dar kabės smile.gif
Ech mislinu mergai kaip į palinką kartais per jautriai reaguojama ir ko .... tik sau kenkiama ...
Bučkas
Atsakyti
labas rytas,
Kai taip gražiai paruošta kava neįmanoma atsilaikyti . Dėkui Muka.
O šiaip tai planuok ne ką nudirbt o ko nedirbt smile.gif Nesąmonė vakare dirbti šiltnamyje , nebent nori nusibaigti ... Diena karšta bus , tai vakare ten temperatūra kaip pekloj smile.gif Aš stengiuosi arba ankstyvą rytmetį į šiltnamį lįst, kol saulė neprikepino , ar palaukti nesaulėto oro . Šiluminis smūgis garantuotas, ryt iš lovos neišlipsi ... Bet jau man tai būtų smile.gif

Luety , gal rašei , ką baigė Tavo Giminaitė ? Ar rado kokį darbą ? Smagu jaunystė.
Aš planuoju skristi kitais metais pas Vaiką į diplomų teikimą. Bent jau labai norėtume .

Savaitgalį tek darbuotis, lyja šilta, bus žolių prižėlę smile.gif MB žolę pjaus, man teks grėbti smile.gif gerai nors mulčo bus ... reikia nurauti lysvę žirnių , jau beveik nudžiuvo ... Kokių žieminių ridikų gal pasėti į tą vietą, nelaikysiu piktžolyno .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 07 20, 11:17)
labas rytas,
Kai taip gražiai paruošta kava neįmanoma atsilaikyti . Dėkui  Muka.
O šiaip tai planuok ne ką nudirbt o ko nedirbt smile.gif Nesąmonė vakare dirbti šiltnamyje , nebent nori nusibaigti ... Diena karšta  bus , tai vakare ten temperatūra kaip  pekloj smile.gif Aš stengiuosi arba ankstyvą rytmetį į šiltnamį lįst, kol saulė neprikepino  , ar palaukti nesaulėto oro . Šiluminis smūgis garantuotas, ryt iš lovos neišlipsi ... Bet jau man tai būtų smile.gif

Luety , gal rašei , ką baigė Tavo Giminaitė ? Ar rado kokį darbą ? Smagu jaunystė.
Aš planuoju skristi kitais metais pas Vaiką į diplomų teikimą. Bent jau labai norėtume .

Savaitgalį tek darbuotis, lyja šilta, bus žolių prižėlę  smile.gif MB žolę pjaus, man teks grėbti smile.gif gerai nors mulčo bus ... reikia nurauti lysvę žirnių , jau beveik nudžiuvo ... Kokių žieminių ridikų gal pasėti į tą vietą, nelaikysiu piktžolyno .

net nepagalvojau mislinau jau vakare bus vėsiua ... žinau viena savęs neprievartausiu smile.gif gal unsure.gif
jau nesumislinu ką valgyti daryti anas neskanus trečias irigi gal silkės su karštom bulvėm šviežiom naminėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 07 20, 11:22)
*net nepagalvojau mislinau jau vakare bus vėsiua ... žinau viena savęs neprievartausiu smile.gif gal  unsure.gif
**jau nesumislinu ką valgyti daryti anas neskanus trečias irigi gal silkės su karštom bulvėm šviežiom naminėm smile.gif

* Gal pas tave ne taip - pas mane prikaitinta po dienos būna, 3 minutės ir prakaitą braukiu...
** jei neskanu pabadaut smile.gif Jei silkė su bulbom , tai dar grietinės reikia. Čia mano MB maistas, aš nee ... Mano vakarienė letpuodyje jau verda, susikrausiu , nusivešiu . Bepiga dabar kaime , daržovių bele kiek , biški mėsikės ar sūrio ir sotus
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 07 20, 05:56)
Labos iš ryto smile.gif

Ačiū mergučios šiandiena jau geriau gal tokia diena o gal ir KM nes jau požymių yra senai... Viskas bus gerai ir tikrai pasiplanuosiu trejeta dienelių išeigininių nes jau kažkaip ne taip man verysad.gif Pati jaučiu persitempiau verysad.gif
Šiandiena varau sodan pirmas darbas šiandiena iškart mušti dantis pomidorams paskui rausiu braškes jau savo atidavė, dar česnakų reikia paieškoti smile.gif gėlynus patupinėti nes jau rožės bus jaučiu lietaus nupeštos tai kol iškarpysiu smile.gif na ir uogas skinti jeigu dar kabės smile.gif
Ech mislinu mergai kaip į palinką kartais per jautriai reaguojama ir ko .... tik sau kenkiama ...
Bučkas

Labas rytas,

Lyyyyja pas mumi.Is pradziu tik svelniai lasnojo,o dabar ne samrkiai,bet lyja.Faina,viskas atsigaus,o man siandien i soda nereikia vaziuot.
Tik neskubek,Muka,slow down viska ir viska suspesi.Ir viskas bus gerai,vasara grazi,mes dailios,keiciam negatyva i pozityva.
Kava pateikta laaabai viliojanciai,issiviriau panasia,pasiemiau tavo braskes,o sokolada palieku tau uzsisaldint gyvenima.Gryzau is sporto nusikalus,pirmas 30 min.masinos,antras 30 min.fun aerobica non stop sokiai su pratimu elementasi ir sustot negali,prakaitas tekejo upeliais,po to 30 min.ant kilimelio su minkstu kamuoliu tarp slaunu visokie tilteliai,koju kilnojimasi,zvakiu bandymai,kai kamuolys puo sedmenim,nu fainai,jauti tiesiog,kaip tamposi raumenukai.Labai faina,kad ir sunku.

QUOTE(Dusia37 @ 2018 07 20, 08:17)
labas rytas,
Kai taip gražiai paruošta kava neįmanoma atsilaikyti . Dėkui  Muka.
O šiaip tai planuok ne ką nudirbt o ko nedirbt smile.gif Nesąmonė vakare dirbti šiltnamyje , nebent nori nusibaigti ... Diena karšta  bus , tai vakare ten temperatūra kaip  pekloj smile.gif Aš stengiuosi arba ankstyvą rytmetį į šiltnamį lįst, kol saulė neprikepino  , ar palaukti nesaulėto oro . Šiluminis smūgis garantuotas, ryt iš lovos neišlipsi ... Bet jau man tai būtų smile.gif

Savaitgalį tek darbuotis, lyja šilta, bus žolių prižėlę  smile.gif MB žolę pjaus, man teks grėbti smile.gif gerai nors mulčo bus ... reikia nurauti lysvę žirnių , jau beveik nudžiuvo ... Kokių žieminių ridikų gal pasėti į tą vietą, nelaikysiu piktžolyno .

Giminaite baige kazka surista su politika,mano galva persilpna uzlaikyt tokiom mintim.
Svente labai grazi.Kas norejo is artimuju,turejo uzsisakyt vienos nakties nakvyne,jei atvyko is toliau is vakaro,sake nebrangu,po to issipirkt bilieta i ceremonija.Kas nejo i sale,galejo ceremonija stebet ekrane lauke ir visose studentu miestelio kavinukese buvo tiesiogine transliacija.Po to studentai lauk,foto daryt,profesionali foto brangi,bet daug kas stojosi i eilem,Po to dengtos palapines su vieno kasnio vaisem ir gerimais,vaisinkis kiek nori,po to po 3 val.turi atiduot ta tunika su kepure ir esi laisvas.Tada jos persirenge,vaziavom i uzsakyta restoraneli,pasibuvom visi keturi,o tada i aerouosta nuvezem jas,o mes namuciu.Jau rasiau.Smagu buvo,silta.sauleta.Ta diena buvo 3 tokios sventes pagal profilius 10,13 ir 16 val.O jau vyksta visa savaite.Studentai i emailus gavo sventes scenariju,kur atvykus apsistot,kur nakvot,jei reikia su tevais,kur kada eit ir kiek tas uztruks.Viskas sustyguota.Jei norejau,kad kazkoks ten vyriausias univero kaip raso chancellor tau itektu diploma ir paspaustu ranka,reikejo susimoket £15! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nepaklausiau,ar buvo tokiu.
Vaziuokit,Dusia,butinai,nuostabi svente.Pinigai uzdirbami.

QUOTE(Muka @ 2018 07 20, 09:22)
net nepagalvojau mislinau jau vakare bus vėsiua ... žinau viena savęs neprievartausiu smile.gif gal  unsure.gif
jau nesumislinu ką valgyti daryti anas neskanus trečias irigi gal silkės su karštom bulvėm šviežiom naminėm smile.gif

Jau Dusia atsake,o ir Kavasucitrinas mane karta paprotino,kai niekas nebeskanui,pabadauk.O siaip silke vakare labai kaupia skyscius,ryte busi sutinus,man taip buna.As,kai atsibosta viskas,darau kazka tik is darzoviu,be jokiu mesu.Dazniausiai cukiniju blynelius,ar koki kugeliuka.
Tai malonaus ,saikingai darbingo savaitgalio jums,pailsekit pirmiausia,darbai nepabegs,juos rasit,o jei pabegs,pavysit vistiek. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 liepos 2018 - 12:56
QUOTE(Luety @ 2018 07 20, 13:55)
Labas rytas,

*Svente labai grazi.

**Tai malonaus ,saikingai darbingo savaitgalio jums,pailsekit pirmiausia,darbai nepabegs,juos rasit,o jei pabegs,pavysit vistiek. 4u.gif  4u.gif

*Dėkui už gražų aprašymą 4u.gif

** Tai kad aš nuo jų bėgu , o jie vejasi ir vejasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 07 20, 11:59)
*Dėkui už gražų aprašymą  4u.gif

** Tai kad aš nuo jų bėgu , o jie vejasi ir vejasi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nera uz ka.

Nu ir ka,ir pasidaro viskas,kad ir begi.Nors kas nuo ko bega,dar cia neaisku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Pailsėjau smile.gif nuravėjau vieno daržo galą, pomidorus išgenėjau, raudonų serbentū puskibisirs priskintas, pomidoria ir agurkau jau įsibegėjo, maras jau bulves kerta, svogūnai neblogi, o česnakų reiks ieškoti, svečiū apturėta vištoienos šašlų paraugta ir pavalgyta ir grįžau kaip ciucikas .. liko dra gėlynai, kitas daržiukas žodžiu yra kur suktis smile.gif Tiesa bambioškų agurkų atsivežiau sakau mažu pjaustysiu ir darysiu salotas žiemai su morkytėm svogūnais truputukas acto ir durskytės smile.gif
Oi kavos
vartotojo įkelta nuotrauka
Bučkas

Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos smile.gif o dar katukas toks mielas smile.gif apsimiegojęs smile.gif Užniurkyčiau .
Aš kaimuke padirbau mažiau negu galvojau , o pavargau daugiau negu norėjau smile.gif Vakar karštis buvo nesveikas ... tikrai virš 30.O dar grįžus kibiras šapraginių sutvarkyti , agurkus suraugti , visą kitą parvežtą gėrį suslėpti . Pomidorų koks krepšas, nesuvalgysim , RIEKS KAŽKĄ DARYTI !!!!! Jau ... Agurkų pora troilikų užraugiau žiemai . Man daugiau 10 nereikia . Nesuvalgysim . Laukiniai agurkai vieni jau į pabaigą, beveik mėnesį derėjo, kiti tik prasidės. Kažkaip protingai iš kelių kartų susėjau , pirmųjų buvo nedaug , atsivalgėm , o dabar galėsiu raugti. Baklažanų bele kiek priskyniau , kokis 8 gal smile.gif

Muka, kaip tavo pavėsinė ar jau baigta ?

Luety , kaip Tavo savaitgalis ?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 07 23, 11:33)
Labas rytas,

Imu kavos smile.gif o dar katukas toks mielas smile.gif apsimiegojęs smile.gif Užniurkyčiau .
Aš kaimuke padirbau mažiau negu galvojau , o pavargau daugiau negu norėjau smile.gif Vakar karštis buvo nesveikas ... tikrai virš 30.O dar grįžus kibiras šapraginių sutvarkyti , agurkus suraugti , visą kitą parvežtą gėrį suslėpti . Pomidorų koks krepšas, nesuvalgysim , RIEKS KAŽKĄ DARYTI !!!!! Jau ...  Agurkų pora troilikų užraugiau žiemai . Man daugiau 10 nereikia . Nesuvalgysim .    Laukiniai agurkai  vieni jau į pabaigą, beveik mėnesį derėjo, kiti tik prasidės. Kažkaip protingai iš kelių kartų susėjau , pirmųjų buvo nedaug , atsivalgėm , o dabar galėsiu raugti. Baklažanų bele kiek priskyniau , kokis 8 gal smile.gif

Muka, kaip tavo pavėsinė ar jau baigta ?

Luety , kaip Tavo savaitgalis ?

neee nepabaigėm verysad.gif dar neišbetonavo žvyro pritrūko...
primink kaip raugi?
Mnao tuneliukas beveik tuščias verysad.gif nes ta liga geri pašienavo o tokios paprikytės nuostabios tavo buvo duotos... kreivarankėverysad.gif
Atsakyti