QUOTE(Muka @ 2018 07 20, 05:56)
Labos iš ryto
Ačiū mergučios šiandiena jau geriau gal tokia diena o gal ir KM nes jau požymių yra senai... Viskas bus gerai ir tikrai pasiplanuosiu trejeta dienelių išeigininių nes jau kažkaip ne taip man
Pati jaučiu persitempiau
Šiandiena varau sodan pirmas darbas šiandiena iškart mušti dantis pomidorams paskui rausiu braškes jau savo atidavė, dar česnakų reikia paieškoti
gėlynus patupinėti nes jau rožės bus jaučiu lietaus nupeštos tai kol iškarpysiu
na ir uogas skinti jeigu dar kabės
Ech mislinu mergai kaip į palinką kartais per jautriai reaguojama ir ko .... tik sau kenkiama ...
Bučkas
Labas rytas,
Lyyyyja pas mumi.Is pradziu tik svelniai lasnojo,o dabar ne samrkiai,bet lyja.Faina,viskas atsigaus,o man siandien i soda nereikia vaziuot.
Tik neskubek,Muka,slow down viska ir viska suspesi.Ir viskas bus gerai,vasara grazi,mes dailios,keiciam negatyva i pozityva.
Kava pateikta laaabai viliojanciai,issiviriau panasia,pasiemiau tavo braskes,o sokolada palieku tau uzsisaldint gyvenima.Gryzau is sporto nusikalus,pirmas 30 min.masinos,antras 30 min.fun aerobica non stop sokiai su pratimu elementasi ir sustot negali,prakaitas tekejo upeliais,po to 30 min.ant kilimelio su minkstu kamuoliu tarp slaunu visokie tilteliai,koju kilnojimasi,zvakiu bandymai,kai kamuolys puo sedmenim,nu fainai,jauti tiesiog,kaip tamposi raumenukai.Labai faina,kad ir sunku.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 07 20, 08:17)
labas rytas,
Kai taip gražiai paruošta kava neįmanoma atsilaikyti . Dėkui Muka.
O šiaip tai planuok ne ką nudirbt o ko nedirbt
Nesąmonė vakare dirbti šiltnamyje , nebent nori nusibaigti ... Diena karšta bus , tai vakare ten temperatūra kaip pekloj
Aš stengiuosi arba ankstyvą rytmetį į šiltnamį lįst, kol saulė neprikepino , ar palaukti nesaulėto oro . Šiluminis smūgis garantuotas, ryt iš lovos neišlipsi ... Bet jau man tai būtų
Luety , gal rašei , ką baigė Tavo Giminaitė ? Ar rado kokį darbą ? Smagu jaunystė.
Aš planuoju skristi kitais metais pas Vaiką į diplomų teikimą. Bent jau labai norėtume .
Savaitgalį tek darbuotis, lyja šilta, bus žolių prižėlę
MB žolę pjaus, man teks grėbti
gerai nors mulčo bus ... reikia nurauti lysvę žirnių , jau beveik nudžiuvo ... Kokių žieminių ridikų gal pasėti į tą vietą, nelaikysiu piktžolyno .
Giminaite baige kazka surista su politika,mano galva persilpna uzlaikyt tokiom mintim.
Svente labai grazi.Kas norejo is artimuju,turejo uzsisakyt vienos nakties nakvyne,jei atvyko is toliau is vakaro,sake nebrangu,po to issipirkt bilieta i ceremonija.Kas nejo i sale,galejo ceremonija stebet ekrane lauke ir visose studentu miestelio kavinukese buvo tiesiogine transliacija.Po to studentai lauk,foto daryt,profesionali foto brangi,bet daug kas stojosi i eilem,Po to dengtos palapines su vieno kasnio vaisem ir gerimais,vaisinkis kiek nori,po to po 3 val.turi atiduot ta tunika su kepure ir esi laisvas.Tada jos persirenge,vaziavom i uzsakyta restoraneli,pasibuvom visi keturi,o tada i aerouosta nuvezem jas,o mes namuciu.Jau rasiau.Smagu buvo,silta.sauleta.Ta diena buvo 3 tokios sventes pagal profilius 10,13 ir 16 val.O jau vyksta visa savaite.Studentai i emailus gavo sventes scenariju,kur atvykus apsistot,kur nakvot,jei reikia su tevais,kur kada eit ir kiek tas uztruks.Viskas sustyguota.Jei norejau,kad kazkoks ten vyriausias univero kaip raso chancellor tau itektu diploma ir paspaustu ranka,reikejo susimoket £15!
Nepaklausiau,ar buvo tokiu.
Vaziuokit,Dusia,butinai,nuostabi svente.Pinigai uzdirbami.
QUOTE(Muka @ 2018 07 20, 09:22)
net nepagalvojau mislinau jau vakare bus vėsiua ... žinau viena savęs neprievartausiu
gal
jau nesumislinu ką valgyti daryti anas neskanus trečias irigi gal silkės su karštom bulvėm šviežiom naminėm
Jau Dusia atsake,o ir Kavasucitrinas mane karta paprotino,kai niekas nebeskanui,pabadauk.O siaip silke vakare labai kaupia skyscius,ryte busi sutinus,man taip buna.As,kai atsibosta viskas,darau kazka tik is darzoviu,be jokiu mesu.Dazniausiai cukiniju blynelius,ar koki kugeliuka.
Tai malonaus ,saikingai darbingo savaitgalio jums,pailsekit pirmiausia,darbai nepabegs,juos rasit,o jei pabegs,pavysit vistiek.