QUOTE(Muka @ 2018 07 11, 06:29)
Labos iš ryto
oi mergai žinia ir rinkčiau ir gulčiau, ale suprantama suvokiama ale va vistiek kažkaip, nors iš tikrųjų kaip pabuvo pusmetį atskirai jau kitaip biški :0 visų mamų dalia tokia išleisti duok die, kad viskas gerai būtų.
Dusia37 o kaip verdi peretepimui aš net nemoku mamukas kažkada darydavo o aš teip ir neišmokau Tiesa antrą akį mamai operuoja šiandiena taigis vėl stresiuko ....
Bučkas
oi mergai žinia ir rinkčiau ir gulčiau, ale suprantama suvokiama ale va vistiek kažkaip, nors iš tikrųjų kaip pabuvo pusmetį atskirai jau kitaip biški :0 visų mamų dalia tokia išleisti duok die, kad viskas gerai būtų.
Dusia37 o kaip verdi peretepimui aš net nemoku mamukas kažkada darydavo o aš teip ir neišmokau Tiesa antrą akį mamai operuoja šiandiena taigis vėl stresiuko ....
Bučkas
Laba ryta,
vesu,gera,saules nematyt. Bent tevulis geriaus jausis.Na ir mudu,nes miegamasis antram aukste,o stoga saule taip ikaitina,kad visa nakti uztenka 28 miegamajame.
Muka,viskas bus gerai,iprasi,maziau matysi,maziau sirdis skaudes.Visiems mums taiop buvo.Reikia vaikam patiem sukti savo lizdeli.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 07 11, 07:51)
Labas rytas,
Imu kavos , nes vos išlipau iš lovos. Kažkokia miegligė puola
Muka darau serbentų drebučius paprastuoju tinginio būdu : lėtaeige sulčiaspaude išspaudžiu sultis , litrui sulčiu apie kg cukraus , užverdu , nugraibau putas, dar paverdu 10-15 min ir į stiklainius . Mano nuomone labai tinka biskvitui , pyragui nes turi rugštelės .
O šiap turiu tokį pastebėjimą - aš ir dinozaurų giminės... kelioms pažįstamoms siūliau serbentų - tai vienas atsakymas: Uogienų aš neverdu . Ne uogienių mes nevalgom
Paprasčiau matyt nusipirkti , tos uogienės kur uogų 30 pr.
Muka dėl dukriuko imk . Tavo bent arti - pasiilgsi - bet kada aplankysi .
Imu kavos , nes vos išlipau iš lovos. Kažkokia miegligė puola
Muka darau serbentų drebučius paprastuoju tinginio būdu : lėtaeige sulčiaspaude išspaudžiu sultis , litrui sulčiu apie kg cukraus , užverdu , nugraibau putas, dar paverdu 10-15 min ir į stiklainius . Mano nuomone labai tinka biskvitui , pyragui nes turi rugštelės .
O šiap turiu tokį pastebėjimą - aš ir dinozaurų giminės... kelioms pažįstamoms siūliau serbentų - tai vienas atsakymas: Uogienų aš neverdu . Ne uogienių mes nevalgom
Paprasčiau matyt nusipirkti , tos uogienės kur uogų 30 pr.
Muka dėl dukriuko imk . Tavo bent arti - pasiilgsi - bet kada aplankysi .
As dar be pusryciu,be kavos,tuoj eisiu darytis,nes as valgau ne anksciau 10:00.
As irgi "neverdu"uogieniu,nevekuoju agurku. Braskiu nebuvo kur det,kai uzderejo,teko virt ir det i saldikli trintu ir MB patinka ir as su proteino kokteiliu pasiskaninu trintu.O agurkus dar pasiseka isdalint,uzsiraugiam tiek,kad pajegiam suvalgyt,tai dar vekavimui neatlieka ir aciu D.
Serbent6u imciau,jei buciau LT.Man jie skanu zele .Kita met gal jau savo turesiu,bet nuo vieno krumo dar ne greit atliks po lesiojimo.