Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Su Svente,mielosios!!!

vartotojo įkelta nuotrauka

Ateikit atsigasivint sventine kava. biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Luety dėkui už kavą ir gražius žodžius šventės proga.
Aš tą dieną buvau iškritusi iš gyvenimo . Kažkuo apsinuodijau, įtariu karšto rūkimo šonine, ketvirtadienį vakare kaime užvalgiau ... Penktadienio ryte lyg negera, manaiu prasivaikščiosiu bet tik blogyn ...pavakaruke vos gyvą MB parvežė. Su sutojimais tuščio skranžio pravalyt verysad.gif bet namie ir siemos gydo , granatų arbatos , išmiegojau 12 val, išprakaitavau .... Vakar ryte dar kojos drebėjo. Šaindien jau gyva. prigaminau valgyt vaikam , nulėkėm kelias valanda iki kaimo , derlių susirinkau .
Agurkai , keli pomidorai , cukinijos, pirmos šparaginės, 1 balkažanas, uogos ir dar žolės džiovinimui ...

Mano dukrytė žino rezultatus . Anglų ir lietuvių labai gerai , o kitkas per vidurį . Kad įstojo į UK tikrai žino . Jei tik turės noro išvažiuot.... Gal neturės ? Parašė ir Lietuvoj , gal dar apsigalvos ?
Mamos svajonės rolleyes.gif

Keltas kelionės nuotraukų :
Šv. Stefano sala

Dubrovnikas, vaizdai nuo miesto sienos . Kažkiek primena Veneciją , tik kanalų nėr...

Kotoras, vakare

Pasiplaukiojimas laiveliu

Krkos nacionalinis parkas , Kroatija

Nuotraukose šilumos nesijaučia , o buvo 27-32 . Dubrovniko lankymui išsirinkom dieną kai nesaulėta . Į Kotorą važavom vakare, nes vėsiau ...

Atsakyti

Labutis,

4u.gif 4u.gif 4u.gif cia,kad jau pasveikai.Fui,bjaurus dalykas,tas apsinuodijimas.

Vaizdai grazus,juros melynumas,viskas taip ramu atrodo.Smagu pakeliaut.

Pas mus dar karsta.Si ryta kelemes abu 7 ryto ir vel vaziavom i soda,paliejom,nuskynem agurkus,jau ponidorai ima sirpt,radau ir as sparaginiu,kaliaropes 4 issirovem,krapu,svoguniuku,medetku ziedelius nuskabiau,nasturtu,dziovinu arbatom ziemai,mums skanu,ir prilieje vaziavom namo,tai jau pries 9 buvo 24 karscio.Bet ryt jau pranesa iki 26,bet is ryto bus kiek apsiniauke.Labai isvargina tie karsciai,bet gera,kad silta.
Sparagines pablansiravom ir kepem kiausiniene ant ju,tuoj kaliaropes patarkavau,raugintu agurkiuku ir turejom karaliskus pusrycius.
Jau cukiniju turiu savo ir kuo toliau tuo daugiau mezga,tai pietums kepem kalakuto farso ir cukiniju kepsniukus,man labai gerai,daug baltymu,o ir gana skanu buvo.Myliu savo darza,varga jame ir vasaros malonuma valgant savo darzoves.
Valio tavo mergytei!Nestabdyk jos nopru,te renkasi ten,kur jai sirdis linksta,kad ir UK,pati matai,koks skirtumas mokslo sistemose.
Siandien labai rami diena,kai ryte susitvarkai ka numates,tai neriau kita lele,jau nuneriau iki plauku inerimo ribos ir nutariau pailset.
Jau sukudau 14cm nuo visu sudetu i kruva matmenu ir minus 8kg.Be to labai sustiprejo kunas nuo sportu,laiptais lipu jau gana sparciai,kas mane labai dziugina.Penktadieni pridejo dar viena kalse,vadinasi funny aerobika,tai ten 30 min non stop pratyimai pagal muzika,net vandens atsidert einant,reikia judet,zingsniuot.Po to kita klase buvo koju raumenims stiprint ir nugarai raumenims stiprint,labai patiko,bet po abieju klasiu nakti jau kelenai skaudejo,bet gal pripras tie kelenai.Matysiu po kito penktadienio,jei negeres,nutrauksiu ta klase.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 08 liepos 2018 - 22:03
Labos iš ryto 4u.gif

Kavos ?

Dusia37 sveikinu mažiukę tavo 4u.gif
O jei kaip čia tave pakirto negalavimas bet tikiuosi dabar geriau? Ojau vaizdeliai tavo kelionės užsimanaiu ir aš jau atostogų smile.gif
O aš jau po šventimų smagiai pas draugus pasibuvom močiutės 92 atšventėm, kad ir liga tokia, bet laikosi žinia ne šviesasu proto, bet .... Vakar pragulėjua kažkaip nekilo rankos, proieš tai daug ravėjau, derlius nuo neravėjimo bus nelabai koks ką padarysi, reikia meilės viskam, o jeigu pati save tai ką kalbėti apie dražus...
Luety oho na super pasiekimai:)
Ate42 ku ku ar gyva?
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 09 liepos 2018 - 07:31
Labas rytas,

Muka imu kavos 4u.gif

PS patapau močiute - kažkokia priklydus katė sodyboj atsivedė 3 kačiukus. Tamsu ten , suvargus ta katė - nežinau ar ta kur mačiau ar jau kita. susinervinau iki negaliu , nors verk ... ir gaila ir pikta .

Muka sveikatos šiandien geros. Bet kaip blogai buvo penktadienį ... Brrr. Gavau neblogą dozę toksinų . Kol 2 dienas tik daržovine sriuba maitinausi , nieko sunkesnio nenorėjau.
Šiandien darban atsinešiau cukinijų salotų smile.gif reikia atsivalgyt , kol pomidorai normaliai prasidės .
Luety , aš nelaikau mergytės savo ... Bet kaip kiekvienai mamai norisi visus akmenukus nuo kelio nurinkti . O taip nebus verysad.gif
Pasiekimai svorio - sporto srity Luety labai labai džiugina. IMK 4u.gif Aš buvai iki atostogų numetus -5, dabar yra -4. Neatsilaikau kaime prieš uogas smile.gif Na jau tuoj tuo baigsis mano agrastai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pati skaniausia uoga, tik nesijuokit smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 07 09, 10:11)
Labas rytas,

Muka imu kavos  4u.gif

PS patapau močiute - kažkokia priklydus katė sodyboj atsivedė 3 kačiukus. Tamsu ten , suvargus ta katė  - nežinau ar ta kur mačiau ar jau kita. susinervinau iki negaliu , nors  verk ... ir gaila ir pikta .

Muka sveikatos  šiandien geros. Bet kaip blogai buvo penktadienį ... Brrr. Gavau neblogą dozę toksinų .  Kol 2 dienas tik daržovine sriuba maitinausi , nieko sunkesnio nenorėjau.
Šiandien darban atsinešiau cukinijų salotų smile.gif reikia atsivalgyt , kol pomidorai normaliai prasidės .
Luety  , aš nelaikau  mergytės savo ... Bet kaip kiekvienai mamai norisi visus akmenukus nuo kelio nurinkti . O taip nebus verysad.gif
Pasiekimai svorio - sporto srity  Luety labai labai džiugina. IMK  4u.gif  Aš buvai iki atostogų numetus  -5, dabar yra -4.  Neatsilaikau kaime prieš uogas smile.gif Na jau tuoj tuo baigsis mano agrastai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Pati skaniausia uoga, tik nesijuokit smile.gif

puiku girdėti kad geros o aš nieko nei pasirinkau nei pasiroviau kažkaip netaip man šiemet einasi sode yra visko bet nedaeinu nors tu kąverysad.gif
Pas mane irgi katinukas vienas vaikšto MB sakė jau in namus atėjo gaila tokiom gailiom akim žiūri:( ale pašerk neatsiginsi verysad.gif
Žinai man irigi agrastai skanūs smile.gif taip nėra ko čia jau ir juoktis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 07 09, 06:30)
Labos iš ryto  4u.gif

Kavos ?

Dusia37 sveikinu mažiukę tavo  4u.gif
O jei kaip čia tave pakirto negalavimas bet tikiuosi dabar geriau? Ojau vaizdeliai tavo kelionės užsimanaiu ir aš jau atostogų smile.gif
O aš jau po šventimų smagiai pas draugus pasibuvom močiutės 92 atšventėm, kad ir liga tokia, bet laikosi žinia ne šviesasu proto, bet .... Vakar pragulėjua kažkaip nekilo rankos, proieš tai daug ravėjau, derlius nuo neravėjimo bus nelabai koks ką padarysi, reikia meilės viskam, o jeigu pati save tai ką kalbėti apie dražus...
Luety oho na super pasiekimai:)
Ate42 ku ku ar gyva?
Bučkas

Laba ryta,
o jau kavelos grozis! ax.gif 4u.gif 4u.gif aciu,imu.Tik ka gryzom palieje siltnami sode.Ryte lyg debeseliai norejo uzstot kazkiek saule,taip gera buvo,sviezu,pilnas sodas zmoniu,visi tik lieja,kruta,nes po piertu bus neimanoma.
Pomidorai jau dziugina,dar ne kresciais,ale gurbelem ir to uztenka,agurkai kazkiek sustojo,bet uzmegztu daug,bet man atrodo,jog netikroji miltlige nori prasidet,reik eit skaityt,ka purkst.Papriku daug uzmegztu,jau zaliu.Cukinijos,ir tie mano squotai ir tie jau sukilo.Arbuziukai dziusta lapeliai,nezinau ar nuo karscio,ar per riebi zeme,pas mane dar tyik tokie,kaip putpeliu kiausiniai uzmegzti,kazin ar spes uzaugt?
Pasiekimais dziaugiuosi,bet sportu labiausiai.

QUOTE(Dusia37 @ 2018 07 09, 07:11)
Labas rytas,

Muka imu kavos  4u.gif

PS patapau močiute - kažkokia priklydus katė sodyboj atsivedė 3 kačiukus. Tamsu ten , suvargus ta katė  - nežinau ar ta kur mačiau ar jau kita. susinervinau iki negaliu , nors  verk ... ir gaila ir pikta .

Muka sveikatos  šiandien geros. Bet kaip blogai buvo penktadienį ... Brrr. Gavau neblogą dozę toksinų .  Kol 2 dienas tik daržovine sriuba maitinausi , nieko sunkesnio nenorėjau.
Luety  , aš nelaikau  mergytės savo ... Bet kaip kiekvienai mamai norisi visus akmenukus nuo kelio nurinkti . O taip nebus verysad.gif
Pasiekimai svorio - sporto srity  Luety labai labai džiugina. IMK  4u.gif  Aš buvai iki atostogų numetus  -5, dabar yra -4.  Neatsilaikau kaime prieš uogas smile.gif Na jau tuoj tuo baigsis mano agrastai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Pati skaniausia uoga, tik nesijuokit smile.gif

Agrastus ir as megstu,siemet dar neragavau,bet rudeni perkelsim is vazonu i nuolatine gyvenama vieta ir manau,dziaugsiuos jais ir as.
Avieciu jau lesam,pirmametes,ne kazkas,bet smagu.Kaimyne buvo davus zemuogiu,tai ir palesioju,skanu.As nebijau uogu,nepersivalgau ju,bet toks pakrimtimas gerai,svoris krinta vistiek.As itraukiu jas i kalkuliavima nutrientu,tai angliu turi nedaug,tikrai.Kai jau turiu daug savo darzoviu ir valgau nemazai,tai ir angliavandeniu kieki surenku lengvai,o proteinu ne visada,tad tenka vakare pasidaryt kokteili,kad islaikyt nustatytas normas.Negaliu atsidziaugt matmenu mazejimais.Kur mano protas buvo anksciau del sporto?

Muka,ka tavo dukriukas veikia dabar?
Dusia,kada paskelbsi,kur maziuke pasirinks?
Einu nert lelei galva ir inerinet plaukus,kol nekarsta,darbas labai kankinantis,plaukai lenda kur nereik,reik labai susikaupt.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

kavos?
Luety dukra kraustosi iš mūsų ... taigi nori gyventi savarankiškai ... yra kur tegu bando, kaip bus matysim... o mokslai baigti tai visa dabar daiktų vežime. Kiap išsikraustys reis mums irgi persidelioti daug ką, nes 4 kambariai musm su katinu? na pagyvensim pamatysim smile.gif
o aš tiontė kaunan važiavau nei paisroviau daržoviu na ir kam auginu nesuprantu, kaip musė be galvos verysad.gif
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 10 liepos 2018 - 07:00
Labas rytas,

Imu kavos .
Esu pikta, kažką reikia keisti - darbą, vyrą, gyvenamą vietą ?
Po atostogų visos bezdžionės cypia mano glėbyje ... kas veža , tam ir krauna ?
Luety , kai jau mano mergelė ožkelė apsispręs kur įstojo , ką darys , būtinai pranešiu ... Kol kas tingi per dienas namie smile.gif Nesigilinu į tuos stojimus .
Muka , gerai , kad kraustosi . Būtų blogiau jei nenorėtų niekur iš tėvų bėgti ... Turi užaugti , išeiti ir komforto zonos . Širdį skauda, bet toks jau tas gyvenimas. Mūsų tėvams irgi skaudėjo.

Vakar išviriau 3 litrus raudonųjų serbentų drebučių ... Biskvito pertepimui . O bus kas ji kepą ? o bus kas jį valgo ? bet tokios gražios uogos , ir dar ant krūmo koks kibiras . Kam siūlau niekam nereikia . Čia žmonės nevalgo uogienių ar tingi virti ?
Atsakyti
Labutes,

as po gymo,alkana,kaip suva ir pavargus,bet energinga.Siandien masinos ir dvi klases,tai kaip reik padirbeta.
Ir pagaliau atveso siandien kazkiek,debesys uzdenge saule,tai taip gera,vesu.Vejelis pucia,amguma.
Vakar vakare brolis eme gasdint,kad teveliui negerai,nevalgo,negeria,tai po kai kuriu mano nurodymu viskas atsistate i vietas.Vakar isvis buvo sunkus oras,lyg lytu kur,tvanka tokia,net as blogai jauciaus,o ka kalbet apie 92m.teveli.Vaziuosiu veliau paziuret,kaip jis.
Muka, 4u.gif 4u.gif kad kraustosi nera blogai.Zinoma,mums atrodo,kam kraustytis,keturi kambariai,vietos daug ir bla bla bla,bet patikek ir jai ir jums bus lengviau.Vaikai turi gyvent atskirai,o dar geriau kitam mieste.Jie patys turi rinkt savo erskecius is po koju,o mums taip sunku tai matyt,atrodo gultumemes ant tu erskeciu,kad tik jiems nereiketu to daryt.Tokios mes mamos.
Dusia,aciu,kad pranesi. tongue.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif siaip smalsu,zinai,bobiskas smalsumas ax.gif bet nieko blogo.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

oi mergai žinia ir rinkčiau ir gulčiau, ale suprantama suvokiama ale va vistiek kažkaip, nors iš tikrųjų kaip pabuvo pusmetį atskirai jau kitaip biški :0 visų mamų dalia tokia išleisti smile.gif duok die, kad viskas gerai būtų.
Dusia37 o kaip verdi peretepimui aš net nemoku mamukas kažkada darydavo o aš teip ir neišmokau rolleyes.gif Tiesa antrą akį mamai operuoja šiandiena taigis vėl stresiuko ....
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos , nes vos išlipau iš lovos. Kažkokia miegligė puola smile.gif

Muka darau serbentų drebučius paprastuoju tinginio būdu : lėtaeige sulčiaspaude išspaudžiu sultis , litrui sulčiu apie kg cukraus , užverdu , nugraibau putas, dar paverdu 10-15 min ir į stiklainius . Mano nuomone labai tinka biskvitui , pyragui nes turi rugštelės .

O šiap turiu tokį pastebėjimą - aš ir dinozaurų giminės... kelioms pažįstamoms siūliau serbentų - tai vienas atsakymas: Uogienų aš neverdu . Ne uogienių mes nevalgom smile.gif
Paprasčiau matyt nusipirkti , tos uogienės kur uogų 30 pr.

Muka dėl dukriuko imk 4u.gif . Tavo bent arti - pasiilgsi - bet kada aplankysi .

Atsakyti