Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2018 06 14, 15:16)
Ieskojau internete sau priimtiniausia recepta ir radau Sagebutes recepta-1kg braskiu,1,5st.cukraus,1v.s.citrinos sunkos,1-2v.s.alyvuogiu aliejaus.Apipyliau cukrum svarias,perrinktas ir supjaustytas,uzpyliau citrinos sultim ir 20 min palaikiau pamaisydama,atsirado skyscou bet ne pakankamai,tad dapyliau 0,5puodelio virinto vandens,staciau ant ugnies,uzvirinau,ipyliau alieju,sumazinau ugni ir viriau 20-25 min.Nukeliau,atvesinau su puodu lauke,supyliau i blenderi ismaliau iki koses konsistensijos i stiklainius,uzdariau.Gavosi man labai saldi,vyrams tiks.Mes visi nekenciam cielu virtu braskiu,jos tokios kaip moliuskai tai sublenderiuota bus puiku.
Dabar,kai parsivesiu svieziu,bandysiu apvoliot cukrum ir pasaldyt kaip rasiau,tada kita met zinosiu ko noriu.
Dusia pavydziu ramybes isvykus is namu,besigrozint kitos salies gamta,nepavydziu vairavimo.

Labos,
aš kažkiek braškių su blenderiu sukapoju, tik ne iki košės, į jas sumetu cielas, išmaišau, į dėžutes ir į šaldiklį. nesutęžta.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 06 14, 14:29)
Labos,
aš kažkiek braškių su blenderiu sukapoju, tik ne iki košės, į jas sumetu cielas, išmaišau, į dėžutes ir į šaldiklį. nesutęžta.

Matysiu,jei bus dar daug braskiu,gal trinsiu be cukraus.
Nerimas mano nusiraminimas.Pagaliau baigta:
vartotojo įkelta nuotrauka

Ryt ateina firma isplaut mano buto kilimine danga.Ryte reik kiek galima labiau iskraustyti baldus ir spet i gyma.Viskas iki 12 val.Labanakt.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Luety na graži garbanė biggrin.gif o aš po kirpėjos niekaip dar nesusigarbanojau, nieko ryt reiks plaukuoseną pačiai darytis tai susigarbanosiu smile.gif
ėdomus receptas su aliejumi uogienė... hm ... na bet skanu turbūt:)
Ate42 kaip tau sekasi, kuom gyveni kuom gyva 4u.gif
O aš gal jau noriu atostogų rimtai ... bet sakaiu tvarkymuisi, ravėjimui tikrai neimsiu pasiunta.. pasiimsiu pailsėti geraiu po balių festivalių o smile.gif
Dusia37 aš tai triznė prieš keliones o dar važiuoti šitiek mašina smile.gif bet jaučiu smagu kelionėje o vien mašina ar keliomis?
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Dėkui Muka už kavą.
Jau man visai kvepia atostogoms . Jei tie GPaisai nenervintų visai ramiai atostogaučiau . Manau jie mane kaip buhalterę nužudys smile.gif Ne buhalterio ten darbas ... pievų dainos unsure.gif

Muka važiuojam vieni , draugiai išvažiuoja anksčiau . Šiaip iš daugiametės patirties žinau , kad greičiau ir patogiau važiuoti vieniems . Neturiu streso kelionėms smile.gif ko nepasiėmei be to pragyveni . Kuo mažau daiktų , tuo lengviau keliaut. Maisto geriau neimti, o sustoti kažkur pavalgyt. Kai Lietuvoj kainos tokios , tai ir vežtis nebeverta .
Vairuoti man savotiškai patinka ... Ypač naktį tuščiais gerais lenkų keliais , už Varšuvos smile.gif Bjauriausias ir nesaugiausias kelias man nuo namų iki Suvalkų... brr kaip jo nemėgstu .
O kelionės, atostogų ir tt "gerumas" priklauso nuo nusiteikimo.
Kadangi dirbu ofisinį darbą man tikras gėris atostogos su kedais, šliurėm , žygiais ir nedažyta blakstiena ... Išsivalo galva, kai kojos pavargę smile.gif Kai atsisėdu vėl prie kompo , reikia pagalvot koks slaptažodis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Luey tavo Kūdikis labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Koks vardas ?
Rimtai krikštysim biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
vardas turėtų būti neprastas ... nes efektinga moteriškė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 birželio 2018 - 09:29
QUOTE(Dusia37 @ 2018 06 15, 08:27)
Labas rytas,

Dėkui Muka už kavą.
Jau man visai kvepia atostogoms . Jei tie GPaisai nenervintų visai ramiai atostogaučiau . Manau jie mane kaip buhalterę nužudys smile.gif Ne buhalterio ten darbas ... pievų dainos  unsure.gif

Muka važiuojam vieni , draugiai išvažiuoja anksčiau . Šiaip iš daugiametės patirties žinau , kad greičiau ir patogiau važiuoti vieniems . Neturiu streso kelionėms smile.gif ko nepasiėmei be to pragyveni . Kuo mažau daiktų , tuo lengviau keliaut. Maisto geriau neimti, o sustoti kažkur pavalgyt. Kai Lietuvoj kainos tokios , tai ir vežtis nebeverta .
Vairuoti man savotiškai patinka ... Ypač naktį tuščiais gerais lenkų keliais , už Varšuvos smile.gif  Bjauriausias ir nesaugiausias kelias man nuo namų  iki Suvalkų... brr kaip jo nemėgstu .
O kelionės, atostogų ir tt "gerumas" priklauso nuo nusiteikimo.
Kadangi dirbu ofisinį darbą man tikras gėris atostogos su kedais, šliurėm , žygiais  ir nedažyta blakstiena ... Išsivalo galva, kai kojos pavargę smile.gif Kai atsisėdu vėl prie kompo , reikia pagalvot koks slaptažodis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Luey tavo Kūdikis  labai   4u.gif  4u.gif  4u.gif  Koks vardas ?
Rimtai krikštysim  biggrin.gif  4u.gif  biggrin.gif
vardas turėtų būti neprastas ... nes efektinga moteriškė smile.gif

Labos,
kraustim kampus ,ruosiam buta kilimu valytojui.
Lele buvo megzta rusaiciu forume pagal schema palaipsniui ir vadinosi maratonas su lele Milena.Dar nepervadinau.Gaunu l.daug geru atsiliepimu,liepia net konkurse dalyvaut ten pat tame forume suruostan,bet as neneriau ju nurodytu rubu,tai nevykdau konkurso salygu.
Tuoj i sportklubi,grysim sodan,ir visos musu atostogos.

Geru,siltu,ispudingu atostogu,Dusia,lauksim foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 15 birželio 2018 - 10:16
Labos iš ryto 4u.gif
Dusia37 jau kelionėje ech lauksime įspūdžių smile.gif jaučiu vietoje jau ax.gif
Luety o gal tikrai pabandyk sudalyvauti mažu laimėsi. ir kodlė neneri jų nurodytų rūbų? negražūs ar kaip?
Bučkas

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 06 18, 07:57)
Labos iš ryto  4u.gif

Dusia37 jau kelionėje ech lauksime įspūdžių smile.gif jaučiu vietoje jau  ax.gif
Luety o gal tikrai pabandyk sudalyvauti mažu laimėsi. ir kodlė neneri jų nurodytų rūbų? negražūs ar kaip?
Bučkas

Labas,Muka,
likom dviese,nuolatines,reikia laikyt fronta dabar biggrin.gif biggrin.gif
Kava faina,levandine...mmmm...pyraga tau palieku biggrin.gif biggrin.gif
Neneriau tai lelei rubu todel,kad pagal pateikta autores schema,neatitiko siulu storis,nauju,tokiu nenorejau pirkt,o ir jos pasiulytos sukneles manes netenkino,pagal mane lele prastino.Nuneriau as net dvi tas sukneles,bet man nepatiko.Batuku duota schema irgi neatitiko siulu stori,o pakeist schema,kad prisitaikyt sau,pagal savo siulus,gana sudetinga,man lengviau buvo nunert kitokius.Tai taip ir liko.As nemegstu konkursu,jie nebuna saziningi.Susirenga ukrainietes,isbalsuoja uz saviske ir tiek ziniu.Ir si karta,graziauses leles rusikiu liko uz borto.Amzinos pjautynes .Man svarbu ,kad ismokau kazko naujo,kad tobuleju,o visa kita dzin.Svarbu,kad as patenkinta.Zinoma,yra kur dar tobulet,bet tas ateina su darbu.Koki zuiki nunert yra paprasciau,nei lele apipavidalint.leles veidas yra 80% leles grozio.O akys mano dar nera tobulos.Ir tai du kartus ardziau ir siuvinejau is naujo.
Pas mus krapino lietus is ryto,dabar baisulinis siaures vejas,salta.Myliu vesias naktis,bet diebnos galetu but sauletos,o tai konfuzina,atidaryta palikt siltnami ar ne?Bendrai nesuku galvos,palieku diena nakti adara,vesu naktim,vos 12-13,nu bet nepruivazinesi atidarinet,o kiek bus,tiek uzteks.
Kaip dukriukas adaptuojasi?Oru atzvilgiu,gal nera skirtumo,bet aplinkos-taip.
Atsakyti
Labas iš ryto 4u.gif
Man šiandiena tokios reikia smile.gif
o po kavos Dusia37 mieloji brangioji su gimtadieniu tave te tavo norus visada lydi sėkmė smile.gif

Luety pasirodo ir tokiame dalyke kaip mezgimas gali būti konkurencija fek... bet džiaugiusoi, kad tavo požiūris toks blaivus ir įžvelgi tame tik gėrį:0
o dukra viskas gerai patenkinta ilgomis atostogomis ;) dabar namie beveik nebūna tai draugės tai draugai tai sodybon tai vėl kaži kur žodžiu beveik nematom smile.gif tiesa reziume gyvenimo Atėnose nenorėčiau gyventi didmestyje smile.gif Šiaip Graikija patiko bet Atėnuose gyventi neee sako per didelis nešvarus ir nesaugus miestas.
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 19 birželio 2018 - 06:43
QUOTE(Muka @ 2018 06 19, 05:42)
Labas iš ryto  4u.gif
Man šiandiena tokios reikia smile.gif

o po kavos Dusia37 mieloji brangioji su gimtadieniu tave te tavo norus visada lydi sėkmė smile.gif

Luety pasirodo ir tokiame dalyke kaip mezgimas gali būti konkurencija fek... bet džiaugiusoi, kad tavo požiūris toks blaivus ir įžvelgi tame tik gėrį:0
o dukra viskas gerai patenkinta ilgomis atostogomis ;) dabar namie beveik nebūna tai draugės tai draugai tai sodybon tai vėl kaži kur žodžiu beveik nematom smile.gif tiesa reziume gyvenimo Atėnose nenorėčiau gyventi didmestyje smile.gif Šiaip Graikija patiko bet Atėnuose gyventi neee sako per didelis nešvarus ir nesaugus miestas.
Bučkas

Labas rytas,Muka,

as po dvieju sporto klasiu ir motor activ masinu sedziu su kava,bet tavo atnesta manes netenkina,nes as geriu su pienu ir dideli kruza.
Dusiuka pasveikinau Fb.Bet ir cia,jungiuos prie Mukos,buk sveika,linksma ir laiminga.
Siandien jau minus 6 kg.Nors ir chytinau sekmadieni,bet po to stop ir svoris rieda.Visumoj esu patenkinta savo pasirinkimu gerint sveikata.Nugara nepamenu kada skaudejo,o kelenai ima maust sekmadienio naktim,kai dvi dienad pabuna be sporto.
Geriu kava ir lekiam i soda,siltnami liet,ryt gal lapus reiks apdraskyt,miskas darosi,dar maras pareis,nors durys adaros skersai isilgai diena nakti.
Man irgi nepatiktu kurorte didmiestis.Kad ir grazus miestas,bet tokioj graikijoj norisi gamtos grozio matyt,bet ten pabegeliai is Sirijos ir Maroko bei kt saliu,baigia nuniokot viska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 birželio 2018 - 12:55
Laba iš ryto Luety smile.gif

Liuks, kad svoris rieda pasiekimai matosi ir akivaizdūs. Noriu pasiteirauti o koks tavo meniu?
O dėl pabėgėlių tai jooo labai jau nekokios nuomonės ir narkotikai ir skerdynės... jau ištisi rajonai jų tenai:( sakė net baugu vaikščioti ...
Bučkas
Atsakyti

Labukas visoms 4u.gif

Lendu ir as is pogrindzio.

Visu pirma noriu pasveikinti Ate ir Dusia su gimtadieniu mergaites, nors ir praejusiais ,bet vis tiek daud daug jums graziu metu birthday.gif birthday.gif 000552.gif 000552.gif

Atostogauju taip sakoma, buna dienu , kad net tingeti tingiu, nei kazka tvarkyti , nei ka, viskas dar remonto eigoj vyksta,kada bus sutvarkyta, vienas dievas zino. Siemet mokesciai labai smaugia , dar kelione i Lietuva papildomos islaidos. Palaidojom broli, tai kai pranese kad mire, negana to bielietai sekanciai dienai buvo brangus , dar ir laika sumaisiau , gryzimo bilieta liepos 11 nusipirkau.Tai teko pirkti kita, ai nu zodziu zioplus ir baznycioj musa.Siaip tai pataikiau labai geru metu laiku parvaziuoti Zalia gera, tetis zemuogiu pririnko, jetus net skoni buvau pamirsus.

Luety, bet jau leliu grazumas, wub.gif o plaukuosena, kokia dieve negaliu atsiziuret, tik man lupu jai noretusi ryskiu raudonu, kazkaip truksta tokio kontrasto, is pradziu galvojau ,kad pamirsai lupas , bet geriau isiziurejus pamaciau blyskia juostele.Na cia mano nuomone. Instagrame maciau visas,laaabai grazu. wub.gif

Na darzininkes , papasakokit ka su baklazanais darot , marti pritempe is tevu darzo , blyn man jie nevalgomi, ka galima su jais pasidaryt , kad skanu butu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2018 06 20, 12:21)
Labukas visoms 4u.gif
Lendu ir as is pogrindzio.

Visu pirma noriu pasveikinti Ate ir Dusia su gimtadieniu mergaites, nors ir praejusiais ,bet vis tiek daud daug jums graziu metu  birthday.gif  birthday.gif  000552.gif  000552.gif
Atostogauju taip sakoma, buna dienu , kad net tingeti tingiu, nei kazka tvarkyti , nei ka, viskas dar remonto eigoj vyksta,kada bus sutvarkyta, vienas dievas zino. Siemet mokesciai labai smaugia , dar kelione i Lietuva papildomos islaidos. Palaidojom broli, tai kai pranese kad mire, negana to bielietai sekanciai dienai buvo brangus , dar ir laika sumaisiau , gryzimo bilieta liepos 11 nusipirkau.Tai teko pirkti kita, ai nu zodziu zioplus ir baznycioj musa.Siaip tai pataikiau labai geru metu laiku parvaziuoti Zalia gera, tetis zemuogiu pririnko, jetus net skoni buvau pamirsus.
  Luety, bet jau leliu grazumas,  wub.gif o plaukuosena, kokia dieve negaliu atsiziuret, tik man lupu jai noretusi ryskiu raudonu, kazkaip truksta tokio kontrasto, is pradziu galvojau ,kad pamirsai lupas , bet geriau isiziurejus pamaciau blyskia juostele.Na cia mano nuomone. Instagrame  maciau visas,laaabai grazu. wub.gif
  Na darzininkes , papasakokit ka su baklazanais darot , marti pritempe is tevu darzo , blyn man jie nevalgomi, ka galima su jais pasidaryt , kad skanu butu. g.gif

Oooo labas pražuvele 4u.gif Tai visgi broliuką pasiėmė ir greitai... na kon darysi čiupk 4u.gif
o su baklažanu tai susipjaustau padrsukinu palaikau kol sultys pasirodo nusausinu ir kepu griežinėliais, juostelėmis tai paskui dar įvynioju varškės su česnaku man skanu smile.gif paskui įdarytus kepiau kažkada su mėsos faršu bet man skaniau cukinija šiteip... o apskui troškiniai visokiausi kario ne kario makalošės žodžiu smile.gif
O kaip tavo sveikata?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 20 birželio 2018 - 10:47