QUOTE(Luety @ 2018 06 14, 15:16)
Ieskojau internete sau priimtiniausia recepta ir radau Sagebutes recepta-1kg braskiu,1,5st.cukraus,1v.s.citrinos sunkos,1-2v.s.alyvuogiu aliejaus.Apipyliau cukrum svarias,perrinktas ir supjaustytas,uzpyliau citrinos sultim ir 20 min palaikiau pamaisydama,atsirado skyscou bet ne pakankamai,tad dapyliau 0,5puodelio virinto vandens,staciau ant ugnies,uzvirinau,ipyliau alieju,sumazinau ugni ir viriau 20-25 min.Nukeliau,atvesinau su puodu lauke,supyliau i blenderi ismaliau iki koses konsistensijos i stiklainius,uzdariau.Gavosi man labai saldi,vyrams tiks.Mes visi nekenciam cielu virtu braskiu,jos tokios kaip moliuskai tai sublenderiuota bus puiku.
Dabar,kai parsivesiu svieziu,bandysiu apvoliot cukrum ir pasaldyt kaip rasiau,tada kita met zinosiu ko noriu.
Dusia pavydziu ramybes isvykus is namu,besigrozint kitos salies gamta,nepavydziu vairavimo.
Dabar,kai parsivesiu svieziu,bandysiu apvoliot cukrum ir pasaldyt kaip rasiau,tada kita met zinosiu ko noriu.
Dusia pavydziu ramybes isvykus is namu,besigrozint kitos salies gamta,nepavydziu vairavimo.
Labos,
aš kažkiek braškių su blenderiu sukapoju, tik ne iki košės, į jas sumetu cielas, išmaišau, į dėžutes ir į šaldiklį. nesutęžta.