QUOTE(Dusia37 @ 2018 06 05, 07:39)
Labas rytas,
kavos ?
Luety , na kad mažai besėdim prie kompo, o siuvinių viešai rodyti nesinori , nežina kas skaito Kažkaip . Nors net nuotraukos neturiu , nenusifotkinau
Turiu įdėjų ir medžiagų bele kiek tik trūkumas laiko ... GPMemai , PVemai kaimas , šeima , maistas ir tt.
Kažkaip reiktų ryt iki kaimo nukat, nes braškės tai noksta , ir dar tręsnių likutis . Bet nežina ar turėsiu kuo ir kada ...
Smagu Luety , kad radai kaip su maistu susitvarkyti ... Man tai laikas dabar toks , kad nei yra kada pagaminti , nei labai yra kada pavalgyti .
kavos ?
Luety , na kad mažai besėdim prie kompo, o siuvinių viešai rodyti nesinori , nežina kas skaito Kažkaip . Nors net nuotraukos neturiu , nenusifotkinau
Turiu įdėjų ir medžiagų bele kiek tik trūkumas laiko ... GPMemai , PVemai kaimas , šeima , maistas ir tt.
Kažkaip reiktų ryt iki kaimo nukat, nes braškės tai noksta , ir dar tręsnių likutis . Bet nežina ar turėsiu kuo ir kada ...
Smagu Luety , kad radai kaip su maistu susitvarkyti ... Man tai laikas dabar toks , kad nei yra kada pagaminti , nei labai yra kada pavalgyti .
Sveikos,
as jau pasportavus,po senjoru sokiu,energija liejasi per krastus.
Gal siuvimo temoj rodeisi su siuviniais,ten matyciau?
O as neriu,kai tik turiu laiko,ypac vakarais.Ziema tai daug daugiau,dabar ryskiai truksta laiko.
Svoris juda.Si ryta minus 300g,ir jau 4kg nebeturiu.Zinoma,tai lasas juroje,bet judejimas i prieki.Su riebalais ir carbais jau jau pritraukiu ribas siaip netaip.Planuoju programeleje pries diena,ka valgysiu,tada matau,ko reiks atsisakyt,ka reiks pridet.
O siaip esu labai busy,daug lakstymo ir nervu.
Apie ligas pati nieko neismanau.Gal kokie grambuoliai ar kurkliai grauzia pasaknes?