Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2018 06 05, 07:39)
Labas rytas,

kavos ?

Luety , na kad mažai besėdim prie kompo, o siuvinių  viešai rodyti nesinori , nežina kas skaito smile.gif Kažkaip . Nors net nuotraukos neturiu , nenusifotkinau smile.gif
Turiu įdėjų ir medžiagų bele kiek smile.gif tik trūkumas laiko ... GPMemai , PVemai  kaimas , šeima , maistas ir tt.
Kažkaip reiktų ryt iki kaimo nukat, nes  braškės tai noksta , ir dar tręsnių likutis . Bet nežina ar turėsiu kuo ir kada ...

Smagu Luety , kad radai kaip su maistu susitvarkyti ... Man tai laikas dabar toks , kad nei yra kada pagaminti , nei labai yra kada pavalgyti .

Sveikos,
as jau pasportavus,po senjoru sokiu,energija liejasi per krastus.
Gal siuvimo temoj rodeisi su siuviniais,ten matyciau?
O as neriu,kai tik turiu laiko,ypac vakarais.Ziema tai daug daugiau,dabar ryskiai truksta laiko.
Svoris juda.Si ryta minus 300g,ir jau 4kg nebeturiu.Zinoma,tai lasas juroje,bet judejimas i prieki.Su riebalais ir carbais jau jau pritraukiu ribas siaip netaip.Planuoju programeleje pries diena,ka valgysiu,tada matau,ko reiks atsisakyt,ka reiks pridet.
O siaip esu labai busy,daug lakstymo ir nervu.
Apie ligas pati nieko neismanau.Gal kokie grambuoliai ar kurkliai grauzia pasaknes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 05 birželio 2018 - 12:41
Labos iš ryto 4u.gif
Luety paturbinta dievaži esi biggrin.gif
Dėl šaknų na nieko nerdau, manau gal tikrai kokia baktreinė liga dirvoje... nes va lauke šiltnamiukyje pirmą kartą auginu, gal ten kokia zaraza užnešta buvo, bet kas tiem pomidorams šiltnamyje ai... nesuprasi....
jazau skaitau, kad šamnos parėjo ant lietuvos Dusia37 Ate42 kaip pas jus ... pas mane lyg nikeo nebuvo...
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

vartotojo įkelta nuotrauka

Muka nežinau ar buvo pas mane šalnos . Nakvojau kaime , bet ryte nepažiūrėjau kaip ten kas smile.gif Nušalo tai nušalo , neverksiu smile.gif
O jau ryto šaltis , brrrr.
Luety su savo siuviniais nedrystu rodytis FB smile.gif dar yra kur tobulėti . Gal rudenį pavyks kursai . Ir labai noriu overloko . Kaip visada planų 110 pas mane . Noriu , noriu , noriu

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 06 06, 11:14)
Labas rytas,

Muka nežinau ar buvo pas mane šalnos . Nakvojau kaime , bet ryte nepažiūrėjau kaip ten kas smile.gif  Nušalo tai nušalo , neverksiu smile.gif
O jau ryto šaltis , brrrr.
Luety su savo siuviniais nedrystu rodytis FB smile.gif  dar yra kur tobulėti . Gal rudenį pavyks  kursai . Ir labai noriu overloko .  Kaip visada planų 110 pas mane . Noriu , noriu , noriu

Dusia37 o ar norai nėra mūsų varikliukas smile.gif
na apie overlokus girdėjusi mamka irigi svaigsta smile.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

mano agurkai nuvirė nuo saulės verysad.gif ar dar kokį biesą, nudengiau nuravėjau ir vakar matau labai pabalę kaip nuvirę tai gal neduog die amen gal nebus kokia erkutė.... jooo išdygo ir va šia tau...
kažkoks lėkimas .... visko daug nulėk ten nubėk ten į sodą kaip cucikas grįžtu verysad.gif vos iki lovos dašlaiužiu ir taip visa savaitė ... daržus reikia ravėti o nieko padarau verysad.gif
luety ku ku sutirpai ?
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 06 07, 05:42)
Labos iš ryto  4u.gif

mano agurkai nuvirė nuo saulės verysad.gif ar dar kokį biesą, nudengiau nuravėjau ir vakar matau labai pabalę kaip nuvirę tai gal neduog die amen gal nebus kokia erkutė.... jooo išdygo ir va šia tau...
kažkoks lėkimas .... visko daug nulėk ten nubėk ten į sodą kaip cucikas grįžtu verysad.gif vos iki lovos dašlaiužiu ir taip visa savaitė ... daržus reikia ravėti o nieko padarau verysad.gif
luety ku ku sutirpai ?
Bučkas

Labas rytas,
ateinu su savo kava,nes Dusia pramigo matyt.Kazko neissimiegu,o dar lynoja,tai neatsibundu si ryta.
Neistirpau dar,bet si ryta minus 800g,jau penki kg beveik minuse.Tas dziugina.
Vakar sode sukisau porus siaip ne taip.Paruosem lysve atskira,bet atejo sodo kaimyne su tokiais graziais porais ,tai teko ir tuos issodint tarp kalafijoru,tarp morku,o dar pamaciau kad pastarnokai pustuste lysve,blogai dygo,tai ten likusius sukisau,galesim valgyt visa ziema pilnai.
Radau burokrliu visa lysve iskilnota kurmio atsitiktinai,beieskodama vietos kur porus kist,o as vis galvoju,ko tie maNO BUROKELIAI VIS RASODOS LYGIO,NEJUDA I PRIEKI VISAI,TAI SUKAMSIAU ZEMES PO JAIS,PRILIEJAU,DABAR PALIJO DAR,GAL PAAUGS GREICIAU DABAR.Sorry,nerekauju,nepamaciau.Dar parisau sparagines,tiek ir teturiu tik 4 ,bet ir tos jau su usais ilgais.Vat kas pasiseke siemet,tai braskes.Gerai,kad uzdengem anksti pavasari,tai anksciau turim.

Viena dezute anukams,viena teveliui,viena mums.
Morkos jau neblogos,greit skanausim,zodziu sodas kontroliuojamas.Pomidorai bus s...,mazai uzmezga,nes stori kotai,tingi augint vaiku,ka padarysi gyveni ir mokais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 birželio 2018 - 10:26
Labas rytas,

Dusia nuo ryto palukuoseną tvarkėsi , kirpo, dažė , vienžo gražino seną moteriškę smile.gif

Kavos , kad ir pavėluotos .

Muka o negalėjo tavo agurkai nušalti ? Kažin kaip maniškiai laikosi ? Ryt pamatysiu . Cukinijų pora tokių nemenkų , jei numirė labai gaila. Man labai reikalinga daržovė smile.gif
Muka , jei paguos aš irgi juodai užsivijusi ... MB sakė , kad savaitgalį nieko nebedirbs sodyboj smile.gif kūrens laužą , sėdės ir į tolius žiūrės smile.gif Manau , kad suorganizuos svečių , kad tik dirbti nereiktų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 06 07, 09:36)
Labas rytas,

Dusia nuo ryto palukuoseną tvarkėsi , kirpo,  dažė ,  vienžo gražino seną moteriškę smile.gif

Kavos , kad ir pavėluotos .

Muka o negalėjo tavo agurkai nušalti ? Kažin kaip maniškiai laikosi ? Ryt pamatysiu . Cukinijų pora tokių nemenkų , jei numirė labai gaila. Man labai reikalinga daržovė smile.gif
Muka , jei paguos aš irgi juodai užsivijusi ... MB sakė , kad savaitgalį nieko nebedirbs sodyboj smile.gif kūrens laužą , sėdės ir į tolius žiūrės smile.gif Manau , kad suorganizuos svečių , kad tik dirbti nereiktų smile.gif

NU va,busi grazi.Saunuole.
As isgersiu ir tavo kavos.Sakaitau FB ir siaip gimines rase,kad labai daug kur nusalo agurkai,cukinijos,arbuzai,bulves.Kas per velniava tokios salnos velyvos.
Pas mus naktys vesios vos 8,bet nors smagu miegot,sviezia,o diena kaitina saule su siaures veju,tai tik dziovina viska ir nieko daugiau.Siandien apniuke,lynoja.
Dusia,tai MB matyt atliko planus visus,dabar dziaugsis darbo vaisiais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 06 07, 12:04)

Dusia,tai MB matyt atliko planus visus,dabar dziaugsis darbo vaisiais. biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jei visą vasarą darbuotusi ir "valdiško darbo " nedirbtų - gal ir padarytų 30 planuojamų darbų. Užsivijo matyt save žmogus , darbe pas jį daug naujų dalykų , derinimų ir tt.
Atsakyti
labas rytas,

kavos ?

Savaitgaliui atšilo , tik jei dar būtų paliję per savatę ...O tai iIr vėl teks laistyti , jau pabodo. Jokių kitų darbų nebepasidarai , tik tasaisi su tom šalngom .... atstumai ir tt.

Luety labai gražai ir skanai tavo braškės atrodo . Šiemet pas mus nedaug , liko tik viena lysvė ... Bet valgymui tikrai gana. Į šaldiklį tikrai nedėsiu, uogienių nevirsiu . Tai kaip ir gana. Šaip tai reiktų turėti 3 lysves ir vis naujinti - daigai imami tik iš pirmamečių kelmų .
Pomidorus pirmą kartą savaitgalį patręšiau spec pomidorų trąšom. Nežinau , man atrodo normalūs , žydi , mezga, auga... nežino kokie jie ten turi būti šiuo metų laiku . Šilauogės labai gražios, jau tuoj reiks dengti nuo paukščių .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 birželio 2018 - 07:22
QUOTE(Dusia37 @ 2018 06 08, 09:15)
labas rytas,

kavos ?

Savaitgaliui atšilo , tik jei dar būtų paliję per savatę ...O tai iIr vėl teks laistyti , jau pabodo. Jokių kitų darbų nebepasidarai , tik tasaisi su tom šalngom .... atstumai ir tt.

Luety labai gražai ir skanai tavo braškės atrodo .  Šiemet pas mus nedaug , liko tik viena lysvė ... Bet valgymui tikrai gana. Į šaldiklį tikrai nedėsiu, uogienių nevirsiu . Tai kaip ir gana.  Šaip tai reiktų turėti 3 lysves ir vis naujinti  - daigai imami tik iš pirmamečių kelmų .
Pomidorus pirmą kartą savaitgalį patręšiau  spec pomidorų trąšom. Nežinau , man atrodo normalūs ,  žydi , mezga, auga... nežino kokie jie ten turi būti  šiuo metų laikų . Šilauogės labai gražios, jau tuoj reiks dengti nuo paukščių .

ooo pusrytukai wub.gif
o aš lekiu bėgu o kur...kažkoks ratas... bet nieko savaitgalis artėja sakiau bus privaloma nieko neveikimo diena... primadienį pasakysiu ar ji buvo smile.gif
o man mergai linijinis herpesas va nuo ko skausmas tos odos buvo dabar išmušė pūslelėmis ačiū die nedaug bet skausmas jklmn.... kaip dės nervo impulsas atrodo pris... in kelnes.. o šiandiena dar pirtys žaidimai na bus be manęs nes jau nekas ... gerai ne ant veido.. pasilpusi esu tai faktas reikia cinka gerti...
Bučkas
Atsakyti
Muka, čia jau rimtai imunitetas smigęs jei tokios ligos kimba . Nemanau , kad cinkas padės, reikia kažką rimtesnio pagerti ?
Atsakyti