Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 31, 12:22)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Muka, galėtų palyti  .
Vat matai kokia aš niurzga , net oras netinka smile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

PS MB kažkur tikrinasi orus , sakė vienitelė tikimybė lietaus atradienį ...

Man net žolės nėra mulčiavimui , visas sodas išdegęs .

na jooo MB lietaus visai nenori nes betonuoja ir bais bijo nespėti iki lietaus... kam ko reikia...
jooo jeigu net žolės nėra tai jau nekas... šito gėrio yra kol kas nuo pievos ale kike aš ten tų daržų turiu..Tiesa paskutinis nuotykis nusipirkau pupelių už pakelį 3.89 EUR, nu nemanaiu kad tokio brangumo būč nepirkusi ale kainos sumakaluotos mislinau nu 1 eur atsilį o čia blink.gif ir apsirodo jos dar laipiojančios ... tai dabar reikia atramų .... nusipirkau tep sakant unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
pagaliau as prisedau prie kompo.
Pas mus visa nakti taip graziai lijo,tai vaziavom i soda.Burokeliai stovi stati,kaip dzidos,graziai,bet pauksciai jau spejo 7 israut.Nori atsikast,bet beplesiant svieziai pasodintas,israuna.Tai atsodinau ir uzdengiau tinklu.Ravet vienas malonumas.Nors pas mane tos zoles kaip ir nera,bet praeinu su trisakiuku tokiu,ispurenu tarp augalu,graziau atrodo.Braskiu net tris indelius nuo ledu,panasiai tokius indelius pririnkom is dvieju lysviu,o trecia bus veliau.Isgenejau pomidorus,negaliu siemet i juos ziuret,buvo tokia grazi rasoda,dabar vieni kuolai arba skudurai.Pikta baisiausia.
Is sodo i seminara ir sporta.Seminaras su mano dietologe del svorio.Sake produktai mano geri,sveikos mitybos,bet blogai sureguliuoti BRA,ko as ir tikejausi.Jos paskyrimas 1000-1100cal,100g carbu,75g baltymu ir 33g riebalu parai.Planuotis maista i prieki vienai dienai,kas man sunkiausia ir ta BRA kiek dalint is dvieju,kadangi valgau 2x.O cia ir prasideda mano linksmybes.Teks eit i interneta ieskot kokiu patiekalu,nes tai ka as valgiau anksciau,per daug riebalu,per mazai baltymu,todel svoris stringa.Jos rekomendacijos valgyt bent tris kartus,arba uzkandele pasidaryt vidury,del to nezinau,as galvoju,kad cia seni metodai.Man taip gerai dabar tie du valgymai,nesinori to prarast.Tik reikia maista susiplanuot,bet cia milziniskas darbas,o as noriu nert biggrin.gif biggrin.gif
Del judvieju pasispilkavimo,pasakysiu taip.Kai prieini tam tikra riba,kai jau atrodo,jog zusiu,tada imu keist kazka,manau taip ir daugelis.Nemegeja as sporto buvau visai,bet pajauciau,jog budama pencijoj,be judejimo,vien tik sodo darbais ir pasivaiksciojimais,pasieksiu ilga gulejima lovoj ir mirti.As tai pajauciau visa savo esybe.Ir svoris taip pat,priejau tokia riba,kad reikia grieztai keist kazka,nes niekas,ka dariau anksciau man neveiksminga.O tada tik lieka igyvendint.Nesakau,kad lengva,lekt i sportklubi kasdien,dar dabar paciai susistatyt meniu valgymo pagal balansa,irgi lipu per save aukstielninka,bet nebeturiu pasirinkimo.Tas vienas kelias likes ir laiko gyvent ne tiek ir daug.Tai va,kai prieini tokia riba,tada ir patarimu ieskai,ir profesionalo pagalbos ir visko,kas tik padetu iseit is tokios busenos.O iki tol irgoi buvo daug pasiulymu ir visiems galejau rodyt liezuvi,nieko man nereikejo.Prireike dabar,cia ir dabar. tongue.gif Taip ir Mukai ir kitoms.Dar neprieita ta riba,kada jos jei neperzengsi,zinai,kad busi invalidas arba mirsi.Vaistai ne iseitis,nes nepadeda.Zinoma ,iseit is komforto zonos,kuria susikurei taip sunkiai,ziauriai sunku,bet pakeitus iprocius atrandi kita komforto zona,gyvenima be skausmo,be svorio mano atveju.Sventai tikiu,jog numetus svori,nebeskaudes kelenai.O ir dabar skauda maziau,kai protingai sportuoju.
Tai tiek.
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif

Luety "dugnas"... va jūs man tai ieškainčiai dugno kaip gali padėti sportas kaip yra nervo uždegimas jeigu net prie odos negali prisiliesti lyg dilgina... ai tiek to... oras geras šiandiena... ir einu dar į balių smile.gif
vakar šiek tiek paravėjau tobulai žemelė pradžiuvo ale tik kelias vagutes ... ale vistiek priekin smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Einam Kavos gert į kiemą ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Aš irgi su mergom vakare į sodą baliavot ax.gif

Muka kilimėlis megztas iš storos užpilytos virvutės pirtčiai labai gerai ir smagai nešiojaisi . Vertas 4u.gif

Luety - labai gražiai surašei 4u.gif . Nekomentuosiu , nes savo nuomonę pasileiku sau smile.gif

Muka ieškok priežasties kodėl tas nervas užspaustas ? Kodėl uždegimas ? Man atakymas tai aiškus . Nėra vidinių raumenukų , nėr kas laiko skeleto . Žmogus yra vientisas , nėra bėdos "nervo užspausto " ... Ne pasekmę reikia šalinti , o priežastį .

Muka , o ką statot , kad MB betonuoja ? jei ne paslaptis biggrin.gif 4u.gif O kuo kenkia lietus betonavimui ? Žinau kai pirčiai pamatus padarė buvo gana šilta, tai teko visą laiką liet - kas valandą , kad betonas gražiai džiūtų , nekilinėtų ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 birželio 2018 - 09:07
QUOTE(Muka @ 2018 06 01, 06:33)
Labos iš ryto smile.gif

Luety "dugnas"... va jūs man tai ieškainčiai dugno kaip gali padėti sportas kaip yra nervo uždegimas jeigu net prie odos negali prisiliesti lyg dilgina... ai tiek to... oras geras šiandiena... ir einu dar į balių smile.gif
vakar šiek tiek paravėjau tobulai žemelė pradžiuvo ale tik kelias vagutes ... ale vistiek priekin smile.gif
Bučkas

Labutes,

Muka,as nesiulau tau eit ir aportuot,as tik aprasiau savo jutimus,savo sprendimus.Sportas ne Dievas,visko neisgydys,bet energija,gera savijauta garantuotai turesi.As negal;iu atsistebet savimi,kokia buvau lyg skuduras,nieko nenoriu,tik sedet ir nert.Noriu ir dabar nert ir neriu,bet sportas pirmiau.Dar,skauda kelenai po senjoru sokiu,bet nenutrauksiu,nes jie mane padaro laiminga.Te skauda,gal nera taip blogai,kad dar tebletes negeriu,ir dar sianakt eme skaudet,tai emiau judint ,lankstyt ir praejo,reiskia jie nori sporto.O nugara turejau uzspausta nerva irgi,eidavo i koja ir labai smelkdavo ikyriai,lyg sedimas nervas,lyg kas,bet nugara praejo,o koja uzeina po vieno pratimo,sedint ant kedes atsilenkt atgal neisikibus,daugiau jo nebedarau,matyt jam dar ne laikas.
Siandien pavyzdziui darem vadinamus laiptus,kada 1 pritupimas,vienas atsistojus apsukimas svarmens apie galva,toliau 2:2 ,toliau 3:3... ir t.t.tai padariau 10,o igudusios po 12.Skaitau neblogai.Mano pritupimai nera gilus,tiek kiek leidzia skausmas,bet jauciuos fantastiskai.
Ar buciau ejus i fitnes dirbdama?Vienareiksmiskai ne.As pasiilgstu namu.po darbo lekdavau kuo skaubiausiai,man nepatinka vazotis kazkur,as kaifuoju namuose.Bet,kai isejau i pensija,man tu namu perdaug,man reikia erdves ir be darbo emiau tapti senu grybu.Tai ir buvo stumis i gyma.Tavo darbas sedimas,irgi reiktu kazko,nesakau,kadf sportklubio.As lakstydavau pert 3 aukstus laiptais begom,turejau daug begiojimo darbe,o jei butu sedimas darbas buves,gal anksciau buciau ejus i kluba.Sode gerai,pavargstam,bet ne tas,ka duoda klubas.
As nevarau taves i kluba,dar karta sakau,bet bandau motyvuot,o sprest paciai.Jei nera tos ribos,kad reikia,ir neik.Ateis ta riba,tada,o gal niekada nerateis.Reiskia tau nereikia.Juk neina visas pasaulis i gymus,ar n ?Taip.kad ramiai,kiekvienas mes kitoks,ir ieskom savo kelio.Vieni ji jau zino gime,o kiti tik gilioj senatvej supranta ko reikia.Bet as dziaugiuos nors senatvej atradus ta energijos ir geros nuotaikos saltini.Siandien dare nuotrauka su trenere ir visa grupe po senjoru fitnes pamokos,kas nenorejo fotkintis,galejo iseit,isejo 1.Kai ikels nuotrauka,parodysiu.Seniausia lankanti musu grupe-86!!!!!Ar isivaizduojat save 86m.sporto klube??Ji ateina su stumiamu vezimeliu,nes del raumenu nebuvimo nepaeina,bet jau uzlipa laiptais be vezimelio,daro ta ka ir as.Matytumet jos veida.Spindi.Tokie zmones ikvepia,as juos myliu labai labai.
Na,o visa kita...oi kaip sunku planuot ka valgysiu,kad susibalansuot mityba,jo majo,kazin ar iveiksiu.Kar but 5 maitinimai,tai paprasta,pilnas ibnternetas,bet,kad per du maitinimus susideliot viska,laaaaabai man sunku.Turbut rasysiu dietologei,kad man neisiena,lai daro ka nori. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?

Karščiai nesitraukia iš Lietuvos . Kauno palijo normalai šeštadienį , kaimuke tik pakrapijo , net rasos neuždėjo . Pavargau laistyti .
O šiap savaitgalis lėkime . Penktadienį vienur , šeštadieni kitur ... tai tik šeštadienio pavakariukais kaime atsidūrėm . Vakar dabravausi: teko ir medu krapštyti ir pomidorus parišt ir tt ... Su dietom pravalas- Braškės, Trešnės, medus ... Medaus nemėgėja , bet šviežią nudegustuoti reikia . Visi džiaugaisi , kad labai daug medaus , pas mane nelabai ... Ai kiek bus tiek užteks , Bitės hobis , ne pragyvenimo šaltinis smile.gif

PS Liuety pasiuvau 2 suknias vasarai praėjusią savaitę smile.gif Visai gražai gavosi . Bent jau visi gyrė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nors gal nedįso tiesos sakyti .
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

O aš pratingėjau visą savaitgalį 4u.gif apžėlę daržai agurkš net reikėtų tarp balandų paieškoti :0 ai visa savaitė dar susitvarkysiu ne hektarai tep sakant smile.gif
Mb pavėsinė stato šalia pirties, nugriovė šiltnamį tai dabar stato pavėsinę... nežinau kodėl bet žiūri, kad lietaus nebūtų o kodėl nežinau smile.gif gal nori pabaigti nes dar liko ketvirtadalis smile.gif
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 06 04, 05:46)
Labas rytas,

Kavos ?

Karščiai nesitraukia iš Lietuvos . Kauno palijo normalai šeštadienį , kaimuke tik pakrapijo , net rasos neuždėjo . Pavargau laistyti .
O šiap savaitgalis lėkime . Penktadienį vienur , šeštadieni kitur ... tai tik šeštadienio  pavakariukais kaime atsidūrėm . Vakar dabravausi: teko ir medu krapštyti ir pomidorus parišt ir tt ... Su dietom pravalas- Braškės, Trešnės, medus ... Medaus nemėgėja , bet  šviežią nudegustuoti reikia . Visi džiaugaisi , kad labai daug medaus  , pas mane nelabai ...  Ai kiek bus tiek užteks , Bitės hobis , ne pragyvenimo šaltinis smile.gif

PS Liuety pasiuvau 2 suknias vasarai praėjusią savaitę smile.gif Visai  gražai gavosi . Bent jau visi gyrė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nors gal nedįso tiesos sakyti .

Labos,
o man kol kas neblogai,be dideliu pastangu,su svoriu pagal Myfitnespal programele,susiskaiciuojant kalorijas ir balansa RBA,nuo geguzes 15d.iki geguzes23d.numeciau 2.8kg,po to buvo stopas iki 29d anei gramo,bet 28d.buvo seminaras su mano vadove mitybos,tai po korekturos ka ne taip darau,dar 1kg numeciau.Siandien vel stovi,bet cia naturalu,nes skaiciuojasi per savaite numesti kilai.Tai jau turiu 3,8kg i minusa.Nu ne sparciai,bet gal uztikrintai.Pernaudoju riebalus,nesurenku angliu ir baltymu.Pastaruosius paildau proteininiu kokteiliu ,isidedu braskiu,kad kelt anglis ir taip reguliuoju,bet riebalu kaip maziau sunaudot dar neradau budo.Vakar net sampano taure 100g(italisko putojancio vyno ASTI) netiketai teko isgert,bet pasikeliau anglis i vieta,tik kaloriju kiek perdaug pasidare.Tokia butu svorio metimo apzvalga.
Vakar buvom pakviesti i suneno(jauniausio brolio sunaus) vesele cia UK.Reikia kazkaip atvirst i moters paveiksla iki to.
Darzai neblogai.Si ryta buvom anksti porai valandu liet siltnami dar iki pusryciu.Pas mus pakaitina pora dienu,po to palyja,tai auga kaip is pypkes.Po paskutinio siltnamio laistymo kiek pasitaise" skuduriniai" pomuidorai,bet tie "kuoliniai " dar ne labai.Siaip paprikas nenustoja griauzt kazkokie gyviai,siandien nupurskiau dar karta,ziuresim,agurkai jau i apyvarta,spinatai,salotos,krapai,braskes,svogunai-savo.Liko porus gal ryt sukist kazkur,nes anglijoj praejusi sav.buvo kaip ir paskutinis ternminas,kada jie sodina porus.As kiek atsilieku.Cukinijos jau auga,tik arbuzai mizerni,nu bet gal spes,pasivys dar.FB kitu jau su obuoliukais,mano dar tik su 4lapais.Pastarnokai sudygo,bet ne vienodai ir praktiskai prastai,matyt del rugscios dirvos.Kiek bus ,tiek uzteks.
Svogunuose pazeidimu vis dar randu,bet jau daug maziau,avietes isgrazejo labai po paliejimo,liesiu dar.
Tai va tiek pas mane.
Dusia,laukiam tavo siuvimo darbu prezentacijos.But idomu pamatyt.Nu saunuole tu su siuviniais.Man neduota.Cia brolio,krapstuko hobis.
Atsakyti
Labas rytas,

kavos ?

Luety , na kad mažai besėdim prie kompo, o siuvinių viešai rodyti nesinori , nežina kas skaito smile.gif Kažkaip . Nors net nuotraukos neturiu , nenusifotkinau smile.gif
Turiu įdėjų ir medžiagų bele kiek smile.gif tik trūkumas laiko ... GPMemai , PVemai kaimas , šeima , maistas ir tt.
Kažkaip reiktų ryt iki kaimo nukat, nes braškės tai noksta , ir dar tręsnių likutis . Bet nežina ar turėsiu kuo ir kada ...

Smagu Luety , kad radai kaip su maistu susitvarkyti ... Man tai laikas dabar toks , kad nei yra kada pagaminti , nei labai yra kada pavalgyti .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 06 05, 10:39)
Labas rytas,

kavos ?

Luety , na kad mažai besėdim prie kompo, o siuvinių  viešai rodyti nesinori , nežina kas skaito smile.gif Kažkaip . Nors net nuotraukos neturiu , nenusifotkinau smile.gif
Turiu įdėjų ir medžiagų bele kiek smile.gif tik trūkumas laiko ... GPMemai , PVemai  kaimas , šeima , maistas ir tt.
Kažkaip reiktų ryt iki kaimo nukat, nes  braškės tai noksta , ir dar tręsnių likutis . Bet nežina ar turėsiu kuo ir kada ...

Smagu Luety , kad radai kaip su maistu susitvarkyti ... Man tai laikas dabar toks , kad nei yra kada pagaminti , nei labai yra kada pavalgyti .

man man man kavos kažkokia nedamieganti jaučiuosi smile.gif
dusia37 bet pats geriausias variantas "kad nei yra kada pagaminti , nei labai yra kada pavalgyti " juk puikiai žinome nuo nevalgymo tik krenta svoris smile.gif
O mane nežavi nei trešnės nei braškės... Mb vis klausia kokio bieso auginu, kad nevalgau... nežinau man nėra poreikio vaisiam smile.gif man geriau lašinukų šmots smile.gif na žinia ir ką verygą draudžia smile.gif bet kaip sakoma kiekvinema savo smile.gif
va buvau užsidegusi megzti ale ... nu ne man kažkaip nors dabar ir sode yra ką veikti tik spėk ravėti va vakar iškojau agurkų tarp piktžolių na neišdygė koks 50 pr. kur jie dingo ar sėkla parsat ar kas ten nepatiko... prisėjau dar smile.gif.
Tiesa jau radau du pomidorus nudžiuvusius šaknys lyg sveikos o patys nudžiuvo tai ką nupruškaiu revus ... ir dar persikas lapai pradžioje kaip su puslelėmis buvo o dabar su taškeliais raudonais ir tą nupurškiua ką paisūlė žalioje stotelėje.. o jau parikoms tai 30% numirė.. kas joms netiko nesuprantu verysad.gif
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 06 05, 09:51)

* va buvau užsidegusi megzti ale ...
**nu ne man kažkaip nors dabar ir sode yra ką veikti tik spėk ravėti va vakar iškojau agurkų tarp piktžolių na neišdygė koks 50 pr. kur jie dingo ar sėkla parsat ar kas ten nepatiko... prisėjau dar smile.gif.
***Tiesa jau radau du pomidorus nudžiuvusius šaknys lyg sveikos o patys nudžiuvo tai ką nupruškaiu revus ...
****ir dar persikas lapai pradžioje kaip su puslelėmis buvo o dabar su taškeliais raudonais ir tą nupurškiua ką paisūlė žalioje stotelėje.
***** o jau parikoms tai 30% numirė.. kas joms netiko nesuprantu verysad.gif
Bučkas

*Megzti reikia žiemą 4u.gif
** Mano agurkai irgi prasti dygo - svarbiausia iš to pačio pakelio auginau daigūs -100 pr, o sėti į lysvę -iš 20 išdygo 3. Atsėjau sekmadienį .
*** Nesamonė , kad maras tokiu metu laiku . Ir kai toks sausas oras . Pomidorą nužudyti reikia sveikatos turėt ...
**** Persiką puola liga. Pas mus tas pats, MB sakė sueis į malkas smile.gif Kiek gali purkšti kiekvienais metais .
***** na papriką 1 nulaužiau sodindama, tai iš šaknų atauginėja. Nežinau , man savo auginti daigai prigyja 100 pr . net įdomu , kas galėjo atsitikti ????
PS pas mane baklažanai žydi . pomidorų jau yra primegstų , ir paprikų ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 06 05, 12:36)
*Megzti reikia žiemą  4u.gif
** Mano agurkai irgi prasti dygo - svarbiausia iš to pačio pakelio auginau daigūs  -100 pr, o sėti į lysvę -iš 20 išdygo 3. Atsėjau sekmadienį .
*** Nesamonė , kad maras tokiu metu laiku . Ir kai toks sausas oras . Pomidorą nužudyti reikia sveikatos turėt ...
**** Persiką puola liga. Pas mus tas pats, MB sakė sueis į malkas smile.gif Kiek gali purkšti kiekvienais metais .
***** na papriką 1 nulaužiau sodindama, tai iš šaknų atauginėja. Nežinau , man savo auginti daigai prigyja 100 pr . net įdomu , kas galėjo atsitikti ????
PS pas mane baklažanai žydi . pomidorų jau yra primegstų , ir paprikų ...

man paprikos stiebe atsirado džiuvimo požymių ir numiršta paskui nulaužiau tai iš apačios lyg sveikos dygsta?
o dėl pomidorų tai žinai yra žmonių kurie sugeba ir sveikatos užtenka smile.gif Na nupruškaiu matysim toliau:)
dėl persiko tai čia ta liga kasmet tokia unsure.gif nes antri metai jis pas mumi gyvena....
mislinu tokia liga paprikose:
fuzariozinis vytulys.
Atsakyti