Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif

Luety po priežiūra esi, žinia, kad poto skauda... bet žinok aš niekad negaliu pritūpti ... tai... sode jau repečkom einu smile.gif
Jau nugara jomajo skauda jklmn kada ji man pabaigs .... bet dabar nėra kada pas gydytojus ne sezonas... o ką jie mna naujo pasakys ogi nieko ... tai ko eiti tada ...
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,
kavos ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Pas mane pomidorai normalūs, tik viena bėda - neparišti . O kada juos parišti ? nebet savaitgalį keltis 5 ryto . Kitiap galiu užsilenkti ... va agurkai iš šiltnamio tai ko gero keliaus kompostinėn , 2 turiu . Kažkas netiko , o kas nežinau . Nėra ir nereikia smile.gif Visko yra pirkti , nebepergyvensiu dėl niekų smile.gif šiap tai daržai nežavi manęs, turiu 1,5 lysvės dar tuščios ir nieko nesėju , nesodinu . Laukiu nors kiek lietaus...
Muka seminaras apie darbo užmokestį , Navikienės. kadangi laikas toks laisvesnis - metinės ataskaitos priduotos sakau paklausysiu šviežia galva... Gal kažkas užstrigs .
Muka, kaip tavo dukriukas jau grįžo ?
Luety su sportu tu šaunuolė 4u.gif Džiaugiuosi už tave 4u.gif
Mano dietos nieko rimto , gal kokie -3 ... svyruojančiai smile.gif Vis kas nors pakiša koją smile.gif

Atsakyti
nesijuokit ir aš turiu 3 kv. metrus nesodintus hmm.gif nežinau manau gal kokiom morkom o gal moliųga inkišiu ax.gif ką čia dar galima vėliua sodinti ką patartupėte?
Dusia37 tai mano kolegę turėjai matyti nes pasiunčiau ją pasimokinti ir su manimi dalintis smile.gif
grįš 14 diena, žodžiu kaip ji sako ilgos atotsogos buvo smile.gif keliuaj po salas po Graikijos žemyninė dalį žodžiu svečių netrūksta nes gyvena neblogam bute vietos viesiems užtenka smile.gif tai su jais ir vienos pakeliauja ... na jos dienos tegu smile.gif
O taviškė viskas rezultatų laukia ane? kaip ji jaučiasi?
O laikais 2 jų valgymų plano?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 05 30, 10:37)
*nesijuokit ir aš turiu 3 kv. metrus nesodintus  hmm.gif nežinau manau gal kokiom morkom o gal moliųga inkišiu  ax.gif ką čia dar galima vėliua sodinti ką patartupėte?
**Dusia37 tai mano kolegę turėjai matyti nes pasiunčiau ją pasimokinti ir su manimi dalintis smile.gif
***grįš 14 diena, žodžiu kaip ji sako ilgos atotsogos buvo smile.gif keliuaj po salas po Graikijos žemyninė dalį žodžiu svečių netrūksta nes gyvena neblogam bute vietos viesiems užtenka smile.gif tai su jais ir vienos pakeliauja ... na jos dienos tegu smile.gif
****O taviškė viskas rezultatų laukia ane? kaip ji jaučiasi?
*****O laikais 2 jų valgymų plano?

*Tai gali dar sėt morkas , burokėlius, salotas, kopūstus ar šparagines - rudeniop turėsi .
** biggrin.gif 4u.gif
*** Smagu jai 4u.gif Šaunuolė 4u.gif
**** Tinginiauja ir tiek smile.gif Turiu namų tinginę smile.gif šaip tai ruošiasi anglų testui , kitą savaitę laikys IELTS. sakė , kad nėr ką jai ruošis , labai panašu į jos anglų egzą ...
***** kartais 2, kartais 1 + kava rytinė su kokosu ar ghi.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 30, 11:53)
*Tai gali dar sėt  morkas , burokėlius, salotas, kopūstus ar šparagines - rudeniop turėsi .
**  biggrin.gif  4u.gif
*** Smagu jai  4u.gif Šaunuolė  4u.gif
**** Tinginiauja  ir tiek smile.gif Turiu namų tinginę smile.gif šaip tai  ruošiasi anglų testui , kitą savaitę laikys  IELTS.  sakė , kad nėr ką jai ruošis , labai panašu į jos anglų egzą ...
***** kartais  2, kartais 1 +  kava rytinė su kokosu ar ghi.

mano šparaginės kaip nedygo eina sau verysad.gif
Reiks kokių morkų įkišti ....ai matysiu dabar ravėti geriau smile.gif
Na va netinginiauja o ruošiasi... ech smagu, kad ji ramiai reaguoja ir mamkai mažu ramiau not to;)
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 05 30, 06:11)
Labos iš ryto  4u.gif

Luety po priežiūra esi, žinia, kad poto skauda... bet žinok aš niekad negaliu pritūpti ... tai... sode jau repečkom einu smile.gif
Jau nugara jomajo skauda jklmn kada ji man pabaigs .... bet dabar nėra kada pas gydytojus ne sezonas... o ką jie mna naujo pasakys ogi nieko ... tai ko eiti tada ...
Bučkas

Labas rytas,
vesu,sviezia po lietaus gera. biggrin.gif O jus prakaituojat. biggrin.gif Eina sau.nupusciau ,jei taip sutintu karstis,kaip Lietuvoj.
Muka,kiek as vargau su nugara,dichloberlus geriau,pleistrus kaitinancius klijavau,tepiau,tryniau,nieko,o va dabar is gulimos padeties atsikeliu be ranku.Labai sustiprejo nugaros raumenys ir nugara nebeskauda.Be to labai dziaugiuosi del slapimo nelaikymo,viskas susireguliavo.Net smagu,kaip jauciuosi fainai,jei ne kelenai.Reik registruotis pas seiminista,nuimt uzdegima,tada ziuret,kas cia bus toliau.Desinys kelenas skausmingas buvo maziau,tai tas isvis nuo judesiu pasveiko,o va,kairysis tai vienoj pusej net prisiliest negaliu.Ypac vel paumojo po senjoru sokiu,o jie man taip patinka,pakelia nuotaika,judesiai labai mieli,bet tas striksejimas intensyvus,matyt netinka kelenui.
Del darzo,tai man truksta zemes,neturiu kur poru sukist,vis dar vargsta vazonelyje.Labai nestradalinu,nes pas mus jie auga dirvoj per ziema,tai uzaugs.Lysve padaryta,bet meslas sviezias,reik daug zemes uzvest,kad neutralizuot,tai MB po truputi vis man tvarko,pagal jegas.
Be to serbentai ir agrastai tebera vazonuose.Agrastam tinka,o serbentai ima gelst.Zemes laisvos dar yra,bet reik suplanuot ir palikt vistukams ir nameliui su darzeliais,tai liksiam plote kazkur ikist krumus.Nu kaip nors gal iki rudens suspesim bigsmile.gif
Tevuli pasieme brolis vakar,tai dabar kiek laisvesne,nebereikia jam atskirai pusryciu daryt,tyliai vaksciot,nes jis daug miega,kazkoks laisves pojutis atsirado. bigsmile.gif
Jusu dukruzem dideliausios sekmes.As laukiu su nekantrumu saviskes atvykstant birzelio gale.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Vakra trepsėjau trepsėjau ir nieko nenuveikiua daržia apaugę jau ravėti kaip laikas ale Mb prilaistė mano molyne tiu tiu neišrausi nieko ech niekad tai moteruiškei nėra gerai biggrin.gif
Luety smagu, kad sportas tau padeda 4u.gif manonuomone nesikeičia smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

kavos ?

vartotojo įkelta nuotrauka

kam šiltos , kam šaltos ... Šiendien "atvės' iki 27 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Muka , aš savo aplinkoj turiu daug pažįstamu su tokiu požiuriu kaip tu smile.gif Kaip TKM sakė mokytoja - nebadykit pakeisti tokių žmonių nuomonės, pas juos jau viskas užsicementavę ... Ne vienas žmogus geriau numirs, negu kažką keis , išeis iš savo sukurtos jam atrodo patogios komforto zonos . Bet tai tik mano nuomonė smile.gif Nekreip dėmesio smile.gif

Buvau kaime. Suvalgiau pirmas braškes, pirmas tręšnes. Trešnę šaip ne taip vieną paslėpėm po tinklu smile.gif O ryte jau varnėnai budėjo ant laidų . Spėjom.
MB išsikrausė gyvent kaiman iki penktadienio smile.gif sakė jam Kaune per karšta ... Gerai kai jo darbui užtenka kompo ir telefono . Pavydžiu jam ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 31, 10:54)
Labas rytas,

kavos ?

Muka , aš savo aplinkoj turiu daug pažįstamu su tokiu požiuriu kaip tu smile.gif Kaip TKM sakė mokytoja - nebadykit pakeisti tokių žmonių nuomonės, pas juos jau viskas užsicementavę ...  Ne vienas žmogus geriau numirs,  negu  kažką keis , išeis iš savo sukurtos  jam atrodo patogios komforto zonos . Bet tai tik mano nuomonė smile.gif Nekreip dėmesio smile.gif

Buvau kaime. Suvalgiau pirmas braškes, pirmas tręšnes. Trešnę šaip ne taip  vieną paslėpėm po tinklu smile.gif O ryte jau varnėnai budėjo ant laidų . Spėjom.
MB išsikrausė gyvent kaiman iki penktadienio smile.gif sakė jam Kaune per karšta ... Gerai kai jo darbui užtenka kompo ir telefono .  Pavydžiu jam  ax.gif

Dusia37 o kam keisti žmones nesuprantu tuščias ramsas ir įrodinėti kažką mano nuomone tik daugiau pykčio ir negatyvo tik sulauki ... labai atisbods teiginys : PRIIMK ir daugiau nieko nereikia 4u.gif
Tau neatrodo, kad teigdama TKM mokytoja jau ji nori keisti nes tie žmonės nemąsto tai kaip ji įsivaizduoja teisingai bemąstanti...fek vot ir neiškentėjau smile.gif
na toks darbas ne visiems ir tinka dusia37, nes kitiems žmonėms reikia aplinką keisti ir namie sudėtinga dirbti aikai, namai ir t.t. o čia darbas yra darbas o namai yra namai smile.gif
Atsakyti
Muka , kaip žmogus yra sveikas ir laimingas - niekas jo keisti nenori . Bet tokie akupunktūros neina darytis. Pas gydytoją ateina tokie kurie tikisi, kad sumokėsiu pinigus ir man nieko daryti nerieiks , nei keisti požiūrio į aplinką, nei sportuoti , nei keisti mitybos įpročius . Iš čia ateina patirtis - ne ji ateina pas žmogų siekdama jį pakeisti, o žmogus ateina pas ją. Ir padėt negali jei pats žmogus nesikeis , nenorės padėti sau .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 31, 11:29)
Muka , kaip žmogus yra sveikas ir laimingas - niekas jo keisti nenori . Bet tokie akupunktūros neina darytis.  Pas gydytoją ateina tokie kurie tikisi, kad sumokėsiu pinigus ir man nieko daryti nerieiks , nei  keisti požiūrio  į aplinką, nei sportuoti  , nei keisti mitybos įpročius . Iš čia ateina patirtis - ne ji ateina pas žmogų siekdama jį pakeisti,  o žmogus ateina pas ją. Ir padėt negali jei pats žmogus nesikeis , nenorės padėti sau .

na čia yra kita medalio pusė lengviau dalinti žinias nei dirbti ... jos atveju tik ji žino tikrąją priežąstį mirksiukas.gif Bet tikrai sutinku dėl noro keistis, bet noras keistis yra viena medalio pusė, bet kad sportas yra to medalio pusė... netgi ir šeiministai tai deklaruoja ar tu nori bendradarbiauti su jais ar ne... tik va labai svarbu pasitikėjimas ... ai oras šiandiena puikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 05 31, 11:03)
na čia yra kita medalio pusė lengviau dalinti žinias nei dirbti ... jos atveju tik ji žino tikrąją priežąstį  mirksiukas.gif Bet tikrai sutinku dėl noro keistis, bet noras keistis yra viena medalio pusė, bet kad sportas yra to medalio pusė... netgi ir šeiministai tai deklaruoja ar tu nori bendradarbiauti su jais ar ne... tik va labai svarbu pasitikėjimas ... ai oras šiandiena puikus smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Muka, galėtų palyti .
Vat matai kokia aš niurzga , net oras netinka smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

PS MB kažkur tikrinasi orus , sakė vienitelė tikimybė lietaus atradienį ...

Man net žolės nėra mulčiavimui , visas sodas išdegęs .
Atsakyti