Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Luety imk 4u.gif Aš tokias dienas vadinu Karminio atpildo dienomis . Visiems būna ....

Na sunkią PV-eminę ( nesikeikiu ) sąvaitę atlaikiau . Ir šiap visokiu reikalų darbinių išlindo , o dar padėjėja atostogauja . Gerai , kad savaitgalį jau nebereiks su kastuvu darbuotis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Darbai ten nesibaigia žinoma . Bet gali ir atsipūst irgi liks laiko .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 25 gegužės 2018 - 08:42
Laba Dusia37 ir Luety smile.gif

Na va Luety radai rodą smile.gif kiba ir man reikia pilti avietes nes šiaip nekeripiu dėmėeio o čia mažu jo reikia smile.gif
Dusia37 dar plius ir Isafinė priedo savaitė... o aš vakar nemosavau kastuvu nes ... jėgū nebuvo visai tik gelsvė ir jaunas mėtas pasidžiovinimui susitvarkiau ir vsio ... ryt jau reiks tikrai pasidarbuoti nes reikia tą grand planą užbaigti, nes žolės vėl užžels smile.gif
dusia37 kaip sekasi su planu smile.gif tu turi ukvatos tai jaučiu viskas pagal planą ;)
Ir bais fainulka kava smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 25 gegužės 2018 - 09:49
Labutis,

sako pensininkai turi marias laiko.N E T I E S A! ! ! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tik dabar radau laiko prisest prie kompo.Ryte sportklubis apie 1,5 val trunka,gryzus pusrycius gamint.,Teveliui reikia padaryt dar pries iseinant i sporto kluba,jis gi nelauks pietu.Sau gryzus.Ir t.t. Aciu Die,MB pats sau pasidaro.
Dabar apie dieta.Mano dietologe paprase manes surasyt 3d ka valgau.Vakar pasiunciau,tai ji pasake proteinu labai mazai naudoju.Man parai reikia 75g.OK.Cia jau siokios tokios zinios mano ziniai.Bet nepatinka,nes ji pakoregavo mano kaloriju suvartojima 1000cal parai.Nu tegu,klausysiu.Liepe atsisiusti app MY fitness Pal ir ten rasyt ka valgau,duot jai prieiga prie mano profilio ir ji koreaguos mano mityba kasdien.OK.Siandien pusryciams turejau dvi rieses beikono,du kiausiniai ir salotu is puse paparikos,100g agurko,salotu lapu is savo sodo,asparagu ir puse avokado su balzamininiu actu ir alyvuogiu aliejum po 1 arb sauksteli,mano vandute su kumpiu virtu ir jau virs 600 cal.Niekada neskaiciuoju,labai atvere akis.Proteinu gerai net 33g per sita valgyma.Ji sutinka su mano IF,tik sake visa BRA balansa ir kaloriju dydi turiu pasiekt per tas valgymo valandas.Zodziu reikia ieskot,ka valgyt vakare,kad nevirsyt kalorijas ir surinkt proteinu kieki.Riebalus jau virsijau 2g,reikia 33g per diena iki bendro kiekio ,o angliu turiu jau 29g.Kol kas atsiduodu jai besalygiskai,nes Kava tuoj ims mane bart biggrin.gif kad nesilaikau neimprovizavus nei menesio. wub.gif Laikysiuos besalygiskai.Noriu sukust.Zinoma 100 cal teoriskai turetu krist.Tada isaiskes ar s cia mistikavau apie mano bloga metabolizma,ar as suvalgydavau masiskai daug kaloriju ir svoris nekrito.But gerai,kad but antras variantas.Jei kaloriju bus mazai,mano svoris pastrigs del blogo metabolizmo,o jei tiks jam tiek kaloriju,tada viskas tvarkoj.Zinoma,praktiskai ju bus kazkiek daugiau nei 1000cal,nes tas app nesuveda labai tikslaii visko,yra nedidele paklaida,gal del to ji ir dejo tik 1000 cal.Nu pajudejau ir aciu Dievui,tikekimes progreso,motyvacijos esu pilna.Ryt matavimosi rytas.Viska turiu fotkint,net svarstykliu parodymus.Del kontroles.Volia!!!!.
Tiek ziniu is mano varpines.
Pas mus pirmadienis nedirbamas,tai nebus ir treniruociu,pasiilgsiu. wub.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ką varėte kaip kumelės savaitgalį ar jau gal atėjote į protą smile.gif aš tai ne smile.gif bet daug darbų, bet nelabai ką nuveikiau tokio matomo. Šiltnamis laistyti liko šiam vakarui, sakiua dar pamaitinsiu trąšomis, agurkai liko net neatidengti ale nieko nepasius tikiuosi smile.gif
Dusia37 o jau medutį kopinėjai? Kaip derlius ?
Luety nieko naujo nepasakei penisinikai niekad laiko neturi smile.gif Bet va labai įdomu, akd pardėjai skaičiuoti žiūrėtis ką dedi burnon, lauksime tėsinio smile.gif
Bučkas
Atsakyti
paskaitom
https://www.delfi.lt...u.d?id=78088339
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 28 gegužės 2018 - 10:50

Labos. Kavos nebus, nes mokausi. Medaus dar nesukau... Vakar dirbau. Sestadieni ne... Del straipsnio , tai kaip ir zinoma viskas. Ketonine dieta reiktu atdargiai.

Atsakyti
Labutes,,
pasiilgau jau.
Mano sodas nedidelis,tai as dirbu savo malonumui ir labai dziaugiuosi.Braskes jau prasidejo,skinam kasdien,kovojam su sraigem ir pauksciais.Nors ir uzdengtos braskes,bet pauksciai sugeba prilyst is sono ir palyst po tinklu ir nuskint zalia ir pamest iskirstu sonu.Tai siandien uztvarkem net sonus,kad nepalyst.Nagli cia pauksciai,o juk visko cia pilna jiems,uogos visus metus buna ant medziu visokiu,o kiek dar seryklu pas zmones yra.
Agurkus jau valgau savo.Geriausia deri Ates9lenkiuos iki zemes) ir dirigent.Svogunu nuestus lapus sunaikinau,is braskiu isroviau visai velniop,galvytes bus greitam naudojimui,jos jau su svelnia gelsva odele ir gana nemazos.Kiti atsigave,auga.Cesnakai neblogai,palyginus su kitu,sirdeles eme lyst ziedas,siandien jau malsiu didziuma,o daug ju kirminu apestu,tai tas ismeciau lauk.Ryt reikia burokelius issodinet,siandien pasiruosem viena lysve,bet,kad ir anksti nuvaziavom,as net be pusryciu,bet ikaito oras,neimanoma.Siltnami tik paliejau ir viskas.Pomidorai mano pertresti,durna boba,meile begaline.Svieziam mesle nereikejo nieko pilt po saknim,o as privariau.Kotai,kaip stulpai,virsunes rieciasi lapai i apacia,kitos veisles lapai kaip mazgotes,zodziu per didele meile gaunasi sudukas.Niekaip neismokstu nemylet.
Salotas,spinatus jau skinu savo.Smagu be galo.Vos ne rojus.
Svoris per sia savaite minus 2,7kg.Ta programele My fitness pal nuostabi,viska parodo,kiek suvalgiau ir perspeja jei ko perdaug.Labai lengva reguliuot.Vidutiniskai per diena angliu suvartoju 50g,proteinu 75g,o riebalu 47g.Tasi va,jei ne pastrigs svoris ,tai tuoj busiu gazele.Praktiskai nereikia jokiu treneriu,kai ta programele yra.Galeciau ir atsisakyt mokescio,bet palauksiu bent menesio,kaip cia gausis toliau.
Tevuli jau ryt ryte pasiima.Maitinau savo braskes,savo darzovem,sake jauciasi nupenetas ir gaus nuo brolio velniu,kad nusipenejo. biggrin.gif biggrin.gif Pas mane jis turi uzsiemima,mudu bendraujam,tai jis kiek pamiega po pusryciu,paskui priespieciu,anksti gula vakare,bet ko noret,jam gi 92.
Tai tiek mano apzvalgos ir ataskaitos.
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Lietuvoj labai karšta . Iškeps visi augaliai mano kaime ... Atrodo kažkiek priliejau prūdelio vandeniu , bet manau kapeikos. Riektų kas dieną liet. O aš neprivažinėsiu .

Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Aha karšta gerai, akd Mb vis palsito tai tikrai supleškėtų viskas. Luety o aš ryškiai irigi permylėjau saviškius pomidorus, reiks vandeniu nulieti kiek įmanoma daugiau... nažodžiu vienus mylim kitų nedamylim smile.gif
Dusia37 kaip ar vertingi mokslai buvo pas ką buvai?
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

as optimiste,del kavos ryto. biggrin.gif
Pas mus kepino 3d.siandien lyja,graziai,gerai lyja.Jei kiek apstos,vaziuosiu buroku sodint.Vakar nesodinau,nes kepino ziauriai.
Muka,kazkiek neliesi tu pomidoru,jie nemegsta but daznai liejami,kol kas as tik karta sav.lieju,bet gausiai,tai jie man tik dar labiau riebeja.
Siandien senjoru sokiu klase,o mano sanariai braska.Kelenai skauda.Gal praeis pasportavus.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 05 29, 11:23)
Labas rytas,

as optimiste,del kavos ryto. biggrin.gif
Pas mus kepino 3d.siandien lyja,graziai,gerai lyja.Jei kiek apstos,vaziuosiu buroku sodint.Vakar nesodinau,nes kepino ziauriai.
Muka,kazkiek neliesi tu pomidoru,jie nemegsta but daznai liejami,kol kas as tik karta sav.lieju,bet gausiai,tai jie man tik dar labiau riebeja.
Siandien senjoru sokiu klase,o mano sanariai braska.Kelenai skauda.Gal praeis pasportavus.

Luety žinau, bet mažu nuliejus, bet mano pertręšimas hidrokopleksu tai jis ilgai tirpsta ale prieš tai tundra dar aliejau ale trąšom ai... žodžiu
Na luety keliai braška tai trenerei sakai ir ji nusprendžia daryti ar ne tau juk vistike jie prižiūri tave...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 05 29, 09:01)
Luety žinau, bet mažu nuliejus, bet mano pertręšimas hidrokopleksu tai jis ilgai tirpsta ale prieš tai tundra dar aliejau ale trąšom ai... žodžiu
Na luety keliai braška tai trenerei sakai ir ji nusprendžia daryti ar ne tau juk vistike jie prižiūri tave...

Vakar pomidorus liejau labai gausiai,vos ne po 10 ltr ant kiekvieno,viena,jog buvo karsta,kita,sakiau reik plaut trasas.Nu siandien lyg geriau atrodo,arba man cia rodosi.
Pasodinom burokelius,nuskynem braske ir kt geri,pasidalinom su sunum.Susimaliau cesnaku ziedus,pasidejau prieskoniams.Si syk maisiau su daug krapu.
Kai ateini i pamoka,trenere klausia,kaip visos jauciames,ar turim kokiu suzeidimu,skausmu.Kai pasakai,sako darot pratimus savo nuoziura,kai matot,jog jums skausminga,nedarot arba darot ribotai.O man tai taip yra,po mankstos mano kelenai nebeskauda,bet po ramybes busenos,net braska,noris juos mankstint,tokie lyg sustinge.Visada darant pritupimus ,nesedu giliai,klausausi savo jutimu.Niekada nera sake nedaryt del kelenu skausmu,tik apribot judesius,vat del viruso,kai turejau gerkle skaudzia,po to kosuli,neleido savaite daryt pratimu.
Atsakyti