QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 24, 04:50)
labas rytas,
Kavos ?
Ateina pas mus karščiai . Žada kitą savatę iki 30. Matysim , kaip čia bus .
Luety dėl pomidorų nepatarėja ... O tuos svogūnus tai kokios sraigės gal taip graužia ? Žiauriai .
Aš labai vengiu pirkti augalus iš prekybcentrių . O jei jau perku , tai nuvežus kaiman ar parnešus trobon , balkone nupurškiu kokiu truču... kad kenkėjų neužnešti . Yra taip buvę, nusipirkau gėlytės iš Ermitažo su kažkokiom musytėm . Nemiela ...
3 dienom atjungė šiltą vandenį . Kaip nebemoku gyveni
Labos,
nu jau siandien dienele
.Vakar nupurskiau visus augalus lauke,siandien lyja
Ryte turejom taloneli pas urologa,dar is seniai,seiministas buvo paskyres balandzio pradzioj,tik dabar priejo.Nuvaziavom,atsizymejom sistemoj,kad atvyke,sedim sedim,laukiam,laukiam,tablo rodo,kad priemimas stringa puse valandos ,45 minutes.veluoja taloneliu laikas,nu ka,laukiam.Visi,kurie atejo pries mus,pasaukti,po musu ateje pasaukti,sakom cia jau kazkas ne taip.Nueinu paklaust,sako,ponia,jus ne cia laukiat,jums pas moteru reikia.
Sakau,cia ne man,o mano vyrui.Tada palaukit.Nuejo pas kita,abi kalbejo,narse kompiuteri,galiausiai sako,sorry,tas talonelis yra klaida.Vyrui pas moteru gydytoja paskirtas
:oh:lauktas nuo balandzio pradzios,jau speta operacija padaryt,apsveikt,butu neblogai buve pasirodyt,o ir klausimu kyla,ir nieko.Eikit namo.Nu galvoju,uz parkinga tikrai nemokesiu,nes isbuvom virs 2 val.tai butu apie £6.Perpykus susiradau atendanta,paaiskinau,zmogus vos neapsiverke,
uzdejo stampa,kad nereikia moket.Nu bent tiek pamalonino.Isiskaudejo galva,nes isvaziavau be pusryciu,o dar planavom vaziuot apsipirkt,saldytuvas tuscias,MB sako,vaziuojam kur nors pavalgyt,gal tam paciam prekybcentri.OK.Atsistojam i eile,gana nemaza,eile nejuda.Dirba viena su Dauno sindromu,o kita gal 80m.su regos sutrikimu ir vyrukas,kuris daro kava.Nei juokas nebeima,kol suskaiciuoja,kol randa ka paspaust,ojomajo.Nu nieko sulaukem.Gryzus isvariau i sporta,nervu apramint,po to laukia valgio gaminimas,gryztu,MB besisukinejas apie puodus,valgis gatavas,tai nors dienos pabaiga smagi.Tai va,kokia diena.
Del augalu bedu:
Pasikonsultavau su IK,ka as daryciau be jos.Pomidoram gali but amarai,tripsai,kaip ir tikejaus,bus nuo braskiu,tai vakar paliejau,nupurskiau viska siltnamyje,gal apstos.Avietem sake truksta magnio ir kalio,liet kuo skubiausiai vandenyje tirpiom trasom,o svogunui,nepatikesit, kazkokios minamuses,kuriu neisnaikinsi be sisteminio chemikalo aktaros.Tokiu zinoma UK nera,tai liepe lauzyt laiskus ir viskas,sake sakniai nekenkia,bet mane neramina,kad eda cesnaku sirdeles,bet gal cia kitas koks velnias.Nu bet viskas nupurksta,kas bus tas.
Lyja pas mus,norts zada irgi atsilima.