QUOTE(kavasucitrina @ 2018 05 16, 21:34)
Luety, bliamba, aš čia iš esmės net nesibaru, man tiesiog baisu dėl tavo sveikatos. Nu ir niekaip negaliu suprasti, kad tai neįmanoma...
Beje, tos dienos, kur su koše ir uogom, tai gana daug anglių... O kitos man atrodo turi per mažai riebalų, per mažai kcal. Nu, turėtum bandyti pasiskaičiuot nors vieną kitą dieną, sunku pasakyt, net mėsa neaišku, kokia. Ir labai įdomu, ką siūlys dietologė ir kaip ilgai tu jos klausysi
Labutis,
Kava zinau,kad tu nesibari,gali ir bartis,nepykstu,viska suprantu.
Is savo mitybos galiu drasiai pasakyt,kad neskaiciaves nieko nezinosi.Dar zinau,kad man reikia kontroles visame tame procese ir dar ziniu,daug ziniu.
Dietologe sutikau.Kalbejom.Ji sake,kad mano dabartinej situacijoj,su tokiu svoriu ir neskaiciuojant nieko,ir naudojant savo svorio sumazininmui dalini badavima,tai statymas namo be sienu ir pamatu,pradedant stogu.Ji rekomenduoja pradet pagal jos plana,kuri pateiks kasdiena i mano emaila,su video,aprasymais,pagalba 24/7.Ne labai as ten ko tikiuosi,bnet tai gana jau vaiksciot miske uzristom akim.Startuoju pirmadieni.Kiek tai tesis,nezinau,jei pamatysiu,kad tai eilinis pinigu plovimas,mesiu.Prizadejo daug,o visa kita bus matyt.Ji yra pasaulines priogramos Precision nutrition,kuri bazuojasi Kanadoj,trenere musu regionui.Bendravimas emailu,telefu ir susitinkant esant reikalui,nes ji bus sportklubyje daznai.Prisiduot kas savaite sestadieniais,nufotkint svarstykliu duomenis,atsiust savo nuotraukas is triju poziciju,priekio,sono,nugaros,issimatuot pagal 8 pozicijas ir laukt nurodymu.Atsakiau mase klausimu rastu,kad susidarytu vaizda ka valgau,valgiau,o ateitis priklauso jai.Ji nezada greito progreso.Metai,maziausiai.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 17, 06:08)
Labas rytas,
Kavos ?
Lyja lyja kaip per Šventą Joną !!!!! Valioooo !!!! Mano kaimui labai reikėjo
Luety nežinau kaip bus šį kartą, šiaip tai veikdavo gyvenime .... 2-3 valgymai , nei pieno produktų , nei grūdų - kruopų , o uogų ir vaisių suvalgymas iki 12 nekenkdavo . Svarbu neužkandžiauti. Ir vakare neprisiryti .
Mano šiltnamio salotos - špinai baigėsi , o lauke mizernai augo , sausra... Tai dabar bus tuščias laikas savoms daržovėms . Bet pardėse jau ir špinatų ir salotų vazonuose ir šviežių kopūstų ... prasimaitinsiu .
Dusia tau sekmes visokeriopos,tu jauna,moki skaiciuot,netingi del saves,tai ne as.Neprisiverciu skaiciuot tu BRA,kaloriju,tiesiog negaliu net pagalvot.
Salotos jau tuoj tuoj bus lauke,ridikelius jau suvalgem,spinatai sudygo jau ir tuoj burokeliu lapeliu galesiu det i salotas,po truputi visko bus savo.Tada bus lengviau laikytis.
QUOTE(kavasucitrina @ 2018 05 17, 08:16)
Muka, nesiruošiu ir nenoriu čia nieko spardyt, o ir tokios teisės neturiu. Tiesiog mane užvedė Luety žodžiai, kad cukrus ir miltai yra smulkmena. Nu tikrai nesmulkmena. O visa kitai jau detalės, prisitaikant sau: ar valgom kruopas, viso / pusės grūdo miltus ir drebam dėl lašo riebalų, be to - viską gana kruopščiai skaičiuojam, ar išmetam (paliekant daržoves ir truputį vaisių) anglius velniop, juos keičiam riebalais ir labai nesivarginam su skaičiavimais. Kiek kartų valgom vėl tik detalė. Ir jei pasirinkus kažkokią mitybą ir kantriai tuo ritmu pagyvenus bent mėnesį nėra rezultatų, kažką keisčiau. Ir vėl kantrybės bent mėnesį. Išbandžius viską, tikrai varyčiau kokį maisto netoleravimo testą darytis ar hormonus tirtis, ar dar kažką (net nežinau, nes man taip nebūna), nes nu negali normaliai taip būt. Čia ne juokai - jau dabar jei per sąnarių skausmą miegot neina, tai kas toliau? Dugno nereikia, kad jis nebūtų per gilus išlipant.
Kas dėl Luety sporto, kažkaip ir galvojau, kad stebuklų, kas dėl svorio, nebus. Taip, sportas sveikata ir priedas lieknėjant, bet ne pagrindas.
Viskas, bėgu iš čia, dar kartelį atsiprašau, žadu pasitaisyti
As tikejau,kad sporto pagalba sutvirtinsiu savo kuna,kad judedama prailginsiu savo amziu,ir kad judejimas isjudins mano medziagu apykaita is mirties tasko.Gal tas paskutinis punktas ir nera tai ka as isikaliau sau i galva,gal tik neteisinga mityba,ne tokios porcijos,ne tai valgymas,laikas parodys.O kunas sutvirtejo ir toliau tvirteja,turejau bladder leaking,susitvarke,kuo labai dziaugiuosi,amzius zinoma ne vien nuo sporto priklauso,bet sportas man dave daugiau energijos,dziaugsmo,o tai svarbiausia.Jei dar tas PN pades ir svori numest,bus labai perfect gyvenimo kokybe,tapsiu confidenciali,laiminga.