QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 15, 18:59)
Luety smagu skaityti apie tavo sportus . Smagu , kad ieškai išeities , ir randi . O kaip MB sveikatos ?
Dėkui už gražius palinkėjimus dukrytei . Manau bus visko - toks gyvenimas
Mano stresinis laikotarpis baigėsi ... sedu nuo ryt ant dietos .
Pasižadu viešai
Dėkui už gražius palinkėjimus dukrytei . Manau bus visko - toks gyvenimas
Mano stresinis laikotarpis baigėsi ... sedu nuo ryt ant dietos .
Pasižadu viešai
MB geryn,bet...dantys prasidejo.Skauda,deda ir arbatmedzio ir ka tik beranda,bet skauda.Buvom nutare po operacijos imtis dantu,bet dar reikia islaukt siek tiek,nes ,paprastai istraukus danti,cia skiria antibus,bailus cia dantistai,o mes nenorim ju dar gert,o ir dar viskas sviezia po operacijos,neduok dieve,isimestu kokia infekcija,imunitetas dar neatsistates,tai va,norim kiek palaukt,bet dantys nenori su tuo sutikt.O siaip kateteris 2x naktimis,bet jis nori ir tai nutraukt,bet jauciu psichologiskai bijo.Dar tik 3 sav.po op.Tikiu,kad bus gerai veliau viskas.
O as nesusitvarkau.Kai tik svoris pastringa ir as pastringu,imu est nervarkingai,gal kiek perdaug.Jaunai buvo viskas lengviaus,dabar perdaug rupesciu,perdaug stresu ir viso kito ant mano galvos,as ta cypianti bezdzione.Visko imuos ir nieko nepavezu.
O tau tikrai didziules sekmers.Palaikau tave visaip,kaip tik galiu,siunciu daug pozityviu minciu.