Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Su profesine svente,skaiciuotojos!!
Labas rytas,
Ate,kas trukdo issimiegot nakti?Bedos?Vyras juk tas pats? biggrin.gif Nebedukstat naktimis,kaip jaunikliai?Gal kas skauda?Zodziu,netylek,kad ir nepadesim,bet paguosim,tikrai. wub.gif
Aciu uz kava,imu,nors dar lovoj guliu.
Dusia lyg sode??
Muka,sakei visu nesodinsi pomiku iskart.Netausoji saves visai.As virs dvidesimt sodinau per du kartus. biggrin.gif
Reik keltis,priverst MB nuvaryt i soda siltnamio atidaryt,kol as sportuosiu,po to shopintis,nes saldytuvas veikia tusciai,atsargos baigesi.O dar ir pati noriu i soda nulekt ir kaip cia viska sustyguot?Ryt jau tevuli atveza man,broliene skrenda i Lietuva,savaitei,po to abu i Italija savaitei,zodziu rupesciu ne mazeja man.Apie save ner kada galvot.
Turiu salavija,pernai dziovinau,panaudojau tik Margo kai sirgo,bet jai labai netiko,bronchus jus plecia,gydytoja galvojo jog astma vaikas turi,tai ir nezinau,kur ji daugiau det.Tai pelynas ir salavijas auga del mados,kad turet. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 05 11, 08:56)
Su profesine svente,skaiciuotojos!!
Labas rytas,
Ate,kas trukdo issimiegot nakti?Bedos?Vyras juk tas pats? biggrin.gif Nebedukstat naktimis,kaip jaunikliai?Gal kas skauda?Zodziu,netylek,kad ir nepadesim,bet paguosim,tikrai. wub.gif
Aciu uz kava,imu,nors dar lovoj guliu.
Dusia lyg sode??
Muka,sakei visu nesodinsi pomiku iskart.Netausoji saves visai.As virs dvidesimt sodinau per du kartus. biggrin.gif
Reik keltis,priverst MB nuvaryt i soda siltnamio atidaryt,kol as sportuosiu,po to shopintis,nes saldytuvas veikia tusciai,atsargos baigesi.O dar ir pati  noriu i soda nulekt ir kaip cia viska sustyguot?Ryt jau tevuli atveza man,broliene skrenda i Lietuva,savaitei,po to abu i Italija savaitei,zodziu rupesciu ne mazeja man.Apie save ner kada galvot.
Turiu salavija,pernai dziovinau,panaudojau tik Margo kai sirgo,bet jai labai netiko,bronchus jus plecia,gydytoja galvojo jog astma vaikas turi,tai ir nezinau,kur ji daugiau det.Tai pelynas ir salavijas auga del mados,kad turet. bigsmile.gif

Su švente, mergaitės.

Naujas amžius - džiūgauja pasaulis.
Fejerverkai, gėlės, žavesys...
Tau nuo skaičių - užtemimas saulės,
Ne žmogus - BUHALTERIS esi.

Tau nerupi šokiai ir žaidimai,
Ak, ne Tau akimirka šviesi.
Tau svarbiausia - tikslūs pravedimai,

Kas užkopt į kalną ieško šansų,
Kai žiemužė siautėja baisi.
Tau viršūnė - tobulas balansas.

Pučia vėl gaivus gegužio vėjas,
Viskas skęsta meilės šnabždesy...
Tau - sezonas vėl jau įpusėjęs,

Vasara karščiu seniai alsuoja,
Kas sode, kas žygy, pajūry ...
Sandėliuos Tu trūkumus skaičiuoji
Būt, žmogau, BUHALTERIU turi.

Į teatrą, parodą, koncertą
Jau takeliai pamiršti visi.
Tau - savikainos, faktūros, vertės,

Tau mėnulio nešviečia sidabras
Nesišypso saulė Tau šviesi.
Dieną, naktį Tau abrakadabros

Ak, gyvenime - ištiestum ranką,
Pagyvent nors dieną kaip visi,
Bet ...

Ačiū, Mukute.
Luety, rūpestėli, tu mūsų, viskas man gerai. Tiesiog taip gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 11 gegužės 2018 - 09:12
Labas rytas,
Dusia NeKaime ... Kažkokia susivėlus šiandien , pamačiau , kad kavos turit tai ir nesiskubinu .
Ko gero vakare varysiu kaiman , noriu pirtin . Sodinsiu ir pomidorus ir paprikas, pas mane nedaug pomidorų ... Va paprikų tai nemažai .
Šalaviją turiu , jau kokie 4 metai . Pirmais metais nukirpau , tai nežydėjo . Dabar palieku nekirptą Atrodo kaip baisuoklis, jis vėlai sprogsta smile.gif .
Šalaviją naudoju kaip prieskonį . Kartais . Dedu į mišinius prieskonių . Kai kam nors skauda gerklę - geria arbatą. Ir skalauja. Medingas . Kai žydi vienam žiede 3 bitės rolleyes.gif

Dėkui už sveikinimus 4u.gif vaišinu ...

vartotojo įkelta nuotrauka

PS kažkaip niekad buhalterių dienos nešvenčiu ... Kažin kodėl ? nors ir diplomą tokį turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 11 gegužės 2018 - 09:15
nešvenčiu ir aš ale gavau kviekiuką tokį buhalterinį kalankę
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labos iš ryto,

Kavos ?

ir ko tas pavasaris toks ankstyas ? nieko nieko po savaitgalio nei kojyčių nei rankyčių ... Visą savaitę darbuočiausi ir dar būtų darbų nenudirbtų verysad.gif O jau sausa ... Kiek žolės buvo pamulčiavau. Bet lyg lietų žada ?
PS pavasarinio medaus bus . Bitėms toks ankstyvas pavasaris tiko smile.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Jungiuosi prie klubo" nei rankyčių nei kojyčių" beeet pomidorai sužymėti užmulčiuoti lysvės paruoštos agurkams( tiesa po šiaudų ritiniu radau neblogai perpuvusių tai in revuką to gėrio privariau agurkams kaži nepakenksiu kas liko užvariau ant moliūgų), moliūgai susodinti neuždengiau ale gal nenušals pasėtus agurkus uždengiau, beet vienas mano gėlynas padarytas kalnas iš molio liko trečdalis nenuravėto nu rankos raitojasi kol ten išpeši, bet vistiek priėjau mažu gal po darbų reisk prišlaiužti. Jau tulpės in pabaigą žydėjimo reiks jau sodinti serenčių... žodžiu vienas gals sustvarkomas kitas galas cypia.. nieko naujo smile.gif Tiesa šiltnamis jau po truputuką griūna ir žinote visai negaila unsure.gif net džiugu smile.gif Lidlo tuneliukas visai patiko toks geulis smile.gif Dusia37 jeigu bus tikrai vertas ir ne karvę kaštuoja smile.gif Luety kaip vyruks tavo? Dusia37 dukriukui jau vsio lieka laukti rezultatų ?
Bučkas

Atsakyti
Muka dukriukui šaindien ryt biologija. Ir tada atsakymų laukti .
Mano gėlynai nekrutinti , nes tokia sausra... Mėnesį nelijo . Ir dar ne moliųgai nei lauko agurkai nesodinti .
Gal palis ?
Atsakyti
Labos,labos,

visos kavos isgertos ryte,tai jau atsliauziu tik pailset.
Kazkokia labao uzimta diena,nors savaitgali nevaziavom niekur,lietus lijo,vejas saltas,pas mus su orais ne kas.As dar bijau sodint arbuzus ir cukinijas laukan,kad toks oras,pleso tik viska ir gero nieko.Atrodo lijo dvi dienas,o siandien sode viska reikejo liet per naujo,nes vejas isdziovina.Ir visa savaite vyraus siaures,siaures rytu,pietryciu vejai,tai nieko gero.
Paliejau pomidorus gausiai,auga labai greit.Prisiskyniau apie 1ltr braskiu is siltnamio,pasiliejau agurkus,paprikas,darza lauke ir namo.Reikia pomidorus jau vel genet kuria diena,siandien nenorejau,nes laisciau,dregna truputi.
Po to gymas.Nuejau puse val per anksti,apsizioplinus,tai dariau du ratus motoactive,tada klase,senjoru kedes fitnesas ir tik dabar laisva parasyt kazka.
MB reabilituojasi,diena geriau,diena blogiau.Penktadieni po iet vaziavom apsiirkt maisto,kas sunes tases i antra auksta??Siaip jis nesiodavo,man nugara,kelenai,o dabar abu po truputi,pailsedami ir ka,vakare skausmas jam ir kraujo.Reikia saugotis,o kaip saugotis,gyvent reikia.Nu bet praejo,viskas gerai.Sode neleidziu nieko dirbt,pati lieju viska.
Dusia,tavo mergytei sekmes dideliausios baigimuosiuose egzuose.Dar nezino kur prieme?
Muka,su darzais taip yra,kad eik ir eik visa vasara,bet pas mane nors zeme minksta,tai vienas malonumas priziuret.O kaip tavo nugara?
Atsakyti
Labas rytas,

Luety braškių pavydžiu 4u.gif Savos skanios smile.gif Pas mane šiemet tik 1 lysvė smile.gif Manau užteksim pavalgymui į šaldiklį tikrai nekišiu , nėra valgančių .
Apie dukriuką klausei - kaip gali žinoti kur įstojo jei nežino baigimo rezultatų ... Jie bus tik liepos 7.
Muka kaip sveikatos rimtai ? kaip sekasi judėti sode ? su dideliais skausmais ar geriau kai išsijudi ?
Šiandien Lietuvoj žadamas lietus . Visi laukia man rodos . Ir mieste tos dulkės pabodo. BRRr

Kavos ?

Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif

naa š ..as mano nugara... per skausmus vos užropoju į antrą aušktą miegoti... bet vis sakau sau jeigu dar einu ravėti tai gerai, nes buvo juk iš lovos neiskėliau visai.. taigi per skausmus dantis sukandusi į priekį stumiuosi... buvo aprimęs klubo skausmas net buvau pamiršusi kaip būna jeigu neskauda... ale krūvis dar pasitempiau ne taip pasisukau tuo moment ir... dilgt klupt ir viso zanava...
Pas daktarus vėl nustojau eiti, neutiu kada bus ruduo vėl ieškosiu ligų užburtas ratas... o gal nusispjausiu ir kibi...mat nieko nedarysiu šypsosiuos ir būsiu laiminga smile.gif
Aha lietaus jau reikia bet sodan kažko nenoriu ... bet kaip nuvažiuoju viskas gerai ale išsijudinti kol susirenki ir t.t. na kaip visad pajudėt man sunku smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Sveikutes,
nesnekios tokios.Kavasucitrina vel padare dingau,Ate irgi tik pasisveikino,na visos su savo bedom,darbais.
As jau nuo vakar turiu tevuli pas save,jauciasi gerai,siandien mazai miegojo diena.Snekus. biggrin.gif Juokauja. 4u.gif
As buvau mieste,turejau susikaupusiu reikalu,po to sportklubyje matavimai,sporto korekcija siandien.Nutarem ,kad privalau kreiptis i dietologe,esancia prie sportklubio,nes svoris per du menesius liko toks pat.Jei nutarsiu,tai bus birzelio 25d.kai ji renka nauja grupe.Amzina beda,nesugebu pati susitvarkyt su svoriu.
Braskes gerai,bet reiks varyt lauk,amarai apsedo,bijau,kad uzkres agurkus ir pomikus.Bet lauke jau daug bumbulu zaliu.Siemet turiu 1 lysve antrameciu ir dvi lysves pirmameciu,turetu uztekt visai familijai,jei ir lauke neisimes amaras.Siltnamyje braskes liko limpancios,lyg medum apipiltos,taip slykstu,ir pacios uogos tokios pasvieseje,nebegrazios.
Oras kiek atsilo,tikslaiu gana silta,tik sode vejas duodasi.
Na,man sportas pataise nugara.Nebegaliu skustis,atsikelus nebeskauda,tik skolioze stuburo matyt spaudzia koki nerva,nes negaliu gulet ant nugaros,ima smelkt ir badyt kaire koja.Bet siaip su nugara viskas gerai.Kad svori numesciau,kelenai pasitaisytu.Dabar kiek aprime,bandysiu ryt vel tuos treniruoklius,bet su korekcija ir atsisakysiu pritupimu su svoriu,tiksliau itupstu.Anksciau dariau labai nedidelius,kiek leido kelenu skausmas,bet dabar liepe nebedaryt ir stepa uzdraude.Matysim,kas gausis.
Jogos meditacijose liepe isivaizduot koki malonu au vaizda,tai man akyse stovejo mano nuotrauke su 80kg,kur sau buvau labai grazi,Medituojant ji liepe isidet i mintis ta norima vaizda ir kalbejo mantra,kad tas vaizdas butu musu issipildymo saltiniu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ech,kaip noreciau vel but lengva.Ir busiu,tik iki siol neradau savo kelio,bet rasiu. biggrin.gif biggrin.gif
Skaiciau ,kad i Lietuva ateina uraganas,su baisiu veju,saugokites,neikit laukan.
Dusia,mergytei ramybes,sveikatos ir vilciu issipildymo.
Atsakyti
Luety smagu skaityti apie tavo sportus . Smagu , kad ieškai išeities , ir randi . O kaip MB sveikatos ?
Dėkui už gražius palinkėjimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif dukrytei . Manau bus visko - toks gyvenimas smile.gif
Mano stresinis laikotarpis baigėsi ... sedu nuo ryt ant dietos .
Pasižadu viešai smile.gif
Atsakyti