Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Kažkaip anksti šiemet viskas, kaštonai ir alyvos jau žydi ...
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Na va Dusia37 o aš kaip laukiausi vis mislinau, kad tik nenužydėtų kaštonai iki 05.22 tai jau beveik buvo nužydėją tai tokį pavasarį esu jau pergyvenusi wub.gif Kaip tavo dukra, gal jau maratonas egzų į pabaigą, o kaip jos mama dar uspakajoncų nereikia?
Šiandiena lėksiu sodan, tiesą sakant vakarais vis pasistumiu su darbais, tai savaitgalis nebūtna kaip išprotėjas... nors dar tokio neturėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet vistiek lengvaiu atsikvepiu, nes šį bus susirinkimas, vėl atims 2-3 valnadsa laiko ir šnekos apie nikeo... joo gerai ir vanduo ir keliai nelabai rųpi, ale vistike kolhozas yra kolhozas, reikia vamzdžius keisti tai visi pasišiaušią neduoda tam pingų... ei savo bėdos ten ...
Dusia37 kaip jau JAR pasotinai ataskaitom, aš jau ruošiuosi, kaip nuoga šš į dilgeles blink.gif
tisa ačiū už kavą tos pakalnutės nuostabios wub.gif
Bučkas
Atsakyti
Muka , man kažkaip likę kad Kaune kaštonai žydi apie gegužės 15... Mano daugės gimtadienis tą dieną smile.gif Iš jaunystės pamenu.
Mergytė šiandien rašo paskutinę dalį istorijos , o pirmadienį - antradienį liks biologija. Laikosi geriau negu galvojau , labiau stradalinimo buvo tą savaitę prieš egzaminšų pradžią . O kai reikia - susitvarko . Bet man taip atrodo . Taip aš matau namie smile.gif
Motina rami kaip šimtas indėnų smile.gif Laukiu , kad greičiau viskas pasibaigtų ir tiek . O gyvenime visaip būna - pasiseka ir nepasiseka . Ir mano mergytei visko bus . Kaip visiems ....
Atsakyti
na va kaip kam įstrigę smile.gif
taip sutinku kad visko bus ...
Atsakyti
Labas rytas,
atsportavau.Sia visa savaite tik ant motoactiv masinu,ir penktadieni raumenu tempimo klase,kita savaite jau bus pirmadieni fitnes ant kedziu ir penktadieni,o siaip visa savaite laikysiuos vel tik masinu,o tada jau kita savaite,jei kelenai ne pabloges,tada bandysiu gryzt prie treniruokliu,bet ne tris ratus,kaip pirma,o pradzioj po viena,kad prisipratint kelenus,o tada du ir t.t.Kelenai aprimo,aisku ne visai,bet daug geriau,negu buvo.
Gasdinu,kad atsals,bet siandien dar karsta.Vakar vakare atveso,bet nevaziavom siltnamio uzdaryt,atviri abu galai.reiktu kazkaip nupurkst fitosporinu,gal siandien,o gal ryt,norisi,kad nebutu labai sauleta,nenudegintu.
Plius dar mezgu,reik daug ka pabaigt.
Visosms jusu dukrytems dideliausios sekmes.
Maniske siandien jau turetu traukt namolio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 gegužės 2018 - 11:54
Labos iš ryto 4u.gif

Vakar atlėkiau sodan o ten pomikai nuleipę priliejau tikiuosi viskas bus OK šiandien ryt jau sodinsiu vieton po truutuką ne viską iš kart o tai po darbo ir sveikatos kažko nėra jau per daug smile.gif
Luety o kaip TB kaip jo sveikata?
kaži mergai o kopūstus jau mažnia pikiuoti in lauką, ne kažką sodinsiu o tai kirmėlės nugriaužia ale aš vistiek sodinu doh.gif kažkaip norisi man jų ax.gif dar Kale kopūstai bei kvietkiukai ir liks agurkai su moliūgais ir cukinijomis smile.gif
Bučkas
Atsakyti
labas rytas,

kavos ?

Luety smagu girdėti , kad keliai tvarkosi 4u.gif
Dukrytei truputuką pavydžiu , į kalnus norėčiau ir aš smile.gif galvą pravėdinti ...
Muką man rodos sodink jau viską laukan. Nenormaliai ankstyvas šiemet pavasaris gavosi .
Atsakyti
na jep taip darysim 4u.gif jeigu laiko bus nes jau noriu iš šiltnamį išsivalyti pomidormams taip sakant nusileidimą padaryti smile.gif
mmm o jau kavelą nuostabi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 10 gegužės 2018 - 07:02

Labukas,

ui kokia sunki diena siandien.
Ryte buvau pasportuot,kai gryzau,Mb buvo belaukias pastininko,nes laukiam talonelio pas urologa,isimt kateteri,nes siandien jau 2 sav.jau jam nusibodo,tempia,skauda ir t.t.,bet taip ir nesulaukem ir pasitare,nutarem vaziuot i skyriu ir ieskot teisybes.
Nuvaziave sutikom urologa,kuris jau mus 3x gelbejo,tai,kaip konsultantas priimamajame,tai pakeite antibus,vis su juo pasiseka subendraut.Pasiskundem jam,jis pasieme popierius ir po 30 min laukimo,atsiunte kazkokios rysies sesele,ta padejo vandens gert ir nusivede ji,iseme kateteri,po to liepe gert vandeni ir vaiksciot,nes reikia isleist skyscius 3x.tada ismatuoja,juos,tada skenuoja slapimo pusle ir sprendzia,ka toliau daryt.Na pirmas nuleidimas buvo labai viltingas,nes buvo uzsikentes,tai kazkaip virs 300g padare.Kitas maziau,o trecias vel ne mazai,bet nuskenave pusle rado likuti virs 300g.Nu nera labai blogai,bet ir nera labai blogai,sako,gal namu faktorius leis istustint pusle ramiau,geriau.Kol kas nieko negaliu pasakyt apie sekme,nes viskas dar sviezia.Reikia laiko.
Tai va,neatidarem ir siltnamio siandien,nors saule visa diena,kad ir su veju,bet ikaitina viduj,jau dabar kaip bus taip,ryt ryte atidarysim.
Man kazkoks skausmas isimete lyg zarnyne kairej pusej,negaliu greit eit,rezia zemyn ir i virsu,siandien isvis pasiuto,bado laiks nuo laiko,nu bet ka dabar,negi leksi del to pas daktaru.Palauksiu dar,gyvent dar galima,iskenciama.
Dukra atostogavo Prancuzijos pietuose,o jos uosviai tame paciame regione kalnuose zaide golfa,tai dukra nuvaziavo su seima pas juos dviem dienom,pakvepavo kalnu oru,pavaiksciojo kiek ir po 2 dienu jau namolio trauke.
Siandien pas juos iseigine,nors tik sestines,bet jie kazkokie idomus,griauna kataliku baznycias,o per sestines neina i darba. bigsmile.gif Geguzes 14 vel nedirbs per sekmines.

Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

joo Luety tu save irgi padabok, pati puikiai žinai nervai tikrai neprideda sveikatos 4u.gif
Joo šeštinės kiek žinau ir lenkai kažkaip išskiria iš švenčių, na manau religinės šventės niekad niekam nepakenkė smile.gif
O ša vakar sukišau pomikus į šiltnamį na pavargau iki... o jau uodai vakarop kandžiojo, bet vistiek šiltnamis užsodintas žinia liko 4 pomikai ale in tarpus sukišau negi dabar mesi ax.gif taip ir nesuskaičiavau bet tikrai suaksi skaičius apie 80, šiltnamis nemažas rolleyes.gif ačiū die nereikia antro sodinti .... Tiesa jau į tuneliuką sodinsiu savaitgalį paprikas su baklažanasi pirmi metai teip sakant eksperimentas 4u.gif
Dusia37 joo teip ir darysiu ir kopūstus ir kaliaropes sukišiu, niekaip neišmokstu protingai pasisėti kaliaropių ką reiktu per 2 kart tai aš vienu ypu.. na kon darysi...Tiesa šepetys šalavijo man sudygo reiks milsitį kur dėti, mažu gal tą vaistinį į senobinį gėlyną ax.gif O gal kuri norite ....
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 05 11, 07:07)
Labos iš ryto  4u.gif

joo Luety tu save irgi padabok, pati puikiai žinai nervai tikrai neprideda sveikatos 4u.gif
Joo šeštinės kiek žinau ir lenkai kažkaip išskiria iš švenčių, na manau religinės šventės niekad niekam nepakenkė smile.gif
O ša vakar sukišau pomikus į šiltnamį na pavargau iki... o jau uodai vakarop kandžiojo, bet vistiek šiltnamis užsodintas žinia liko 4 pomikai ale in tarpus sukišau negi dabar mesi  ax.gif taip ir nesuskaičiavau bet tikrai suaksi skaičius apie 80, šiltnamis nemažas  rolleyes.gif ačiū die nereikia antro sodinti .... Tiesa jau į tuneliuką sodinsiu savaitgalį paprikas su baklažanasi pirmi metai teip sakant eksperimentas  4u.gif
Dusia37 joo teip ir darysiu ir kopūstus ir kaliaropes sukišiu, niekaip neišmokstu protingai pasisėti kaliaropių ką reiktu per 2 kart tai aš vienu ypu.. na kon darysi...Tiesa šepetys šalavijo man sudygo reiks milsitį kur dėti, mažu gal tą vaistinį į senobinį gėlyną  ax.gif O gal kuri norite ....
Bučkas

Labas rytas,
apsireiškiu. Imkim kavutės. Atsigaivinkim. Žvalios dienos visoms. Pati vakar vairuodama užmigau....laimingai.
Muka, sveikinu su mažinimu.
Šalavijo gal norėčiau, jei kelis daigelius į vazonėlį inkištum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 11 gegužės 2018 - 07:38
oi oi oi su profesine diena kas su skaičiukais smile.gif

Gerai ikišiu į vazoniką šalavijo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 11 gegužės 2018 - 08:27