Ate42 o kaip tavo mamuko rožė gal pavyko padauginti
QUOTE(Muka @ 2018 05 07, 08:16)
Ate42 o kaip tavo mamuko rožė gal pavyko padauginti
Labas rytas
gėda, bet pernai nedauginau. Rankos kažkokios sutrumpėjusios.....
po žydėjimo, dauginsiu, jei tik nori. Tikrai gėda, bet viską pamiršus. Kas anksčiau daugintas ėmė, sako, kad auga.
QUOTE(ate42 @ 2018 05 07, 10:23)
Labas rytas
po žydėjimo, dauginsiu, jei tik nori. Tikrai gėda, bet viską pamiršus. Kas anksčiau daugintas ėmė, sako, kad auga.
aha noriu
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 07, 05:04)
Labas rytas ,
Kavos ?
Toks gražus oras, kad norisi kavą lauke gerti
Savaitglais turiningas. Šeštadienį nemžai nuveikiau kaime , vakar aplankėm mamas, atklausėm vaikystės bažytėlėj mišias už mamas. Tik niekaip nesuprantu - kodėl mano vaikytės bažnyčia vis mažyn ir mažyn juo aš senyn Apčiupinau seses . Kaip aš savų pasiilgstu , suprantu tik tada kai pamatau ... Oras mamos dienai buvo nuostabus
Pas mane šiemet žydi visi vaismedžiai , ir seni ir mano sodinti - net tiek kurie dar niekad nežydėjo . Matyt praėjusi vasara buvo gera augalams .
Luety kaip MB sveikatos ? Kaip tavo pačios kelėnai ?
Gražios ir darbingos dienos Manęs laukia sunkoka savaitė, bet... NePirmąKartą, išgyvensiu
Kavos ?
Toks gražus oras, kad norisi kavą lauke gerti
Savaitglais turiningas. Šeštadienį nemžai nuveikiau kaime , vakar aplankėm mamas, atklausėm vaikystės bažytėlėj mišias už mamas. Tik niekaip nesuprantu - kodėl mano vaikytės bažnyčia vis mažyn ir mažyn juo aš senyn Apčiupinau seses . Kaip aš savų pasiilgstu , suprantu tik tada kai pamatau ... Oras mamos dienai buvo nuostabus
Pas mane šiemet žydi visi vaismedžiai , ir seni ir mano sodinti - net tiek kurie dar niekad nežydėjo . Matyt praėjusi vasara buvo gera augalams .
Luety kaip MB sveikatos ? Kaip tavo pačios kelėnai ?
Gražios ir darbingos dienos Manęs laukia sunkoka savaitė, bet... NePirmąKartą, išgyvensiu
Labutes,uzmirsau,kad pas jus darbo diena. Pas mus tai iseigine.
Vakar buvom sode.Kai islipom,Mb kazkaip pasisuko i masina,sako,masina ilenkta.Sakau ,eik sau,atsispindi nuo tvoros,gal.Sako ne,ateik paziurek.Nu tikrai.Sparbas,prie vairuotojo dureliu trys nedideli ilenkimai,lyg kas butu isiremes.Vat ir blogai,kai nera parkingo,o masina laikome ant gatves prie namu ir tai metams tenka moket £25.Greiciausiai kas nors sukosi gatvej,gal girtas,o gatve tai siaura ir metyt atsireme.ten kameru nera,ka dabar zinosi.Dazai nenubyreje,tik ilenkta.Parduodant jau kaina kris stipriai.
Na,o sode parisau pomidorus,pritruko sniuru 7 daigam,tai parisau silpnesnius,o likusius siandien i pavakare vaziuosim parist.Pomidorai dalis zydi,dalis raitosi virsunes,aiskiai pas mane azoto perdaug,o dalis labai grazus.Ir vistik,labai myliu Jablonka Rosii,nu jokiu zymiu,kad ji kuo nepatenkinta butu,tiek pernai,tiek siemet.MB paliejo is slangos darza,po to ilsejosi.As pasejau salierus gumbinius,pirkau daigu,kaliaropiu kelias,pradziai,ir briuselio kopusciuku ziemai pabandymui.Dar petuniju pirkau,tai ikaisiau i lovelius su pelargonijom ir dvi liko darzeliui papuost,dar kvepianciu zirneliu jau paugejusiu pirkau,brolis atveze tokius is vielos israitytus konusus,ikisom i zeme,apie juos apsodinau tuos kvepiancius zirnelius,truputi pagyvins musu sklypa.
MB.nesulauke,kol as lauke issiciupinesiu,eme liet siltnamy pomidorus,pasitase su livaru,semdamas is backu ir nesdamas i siltnami(sakiau sedek ir ilsekis,neklause),tai siandien jau slapimas tamsus,prasciau jauciasi.Ot tie vyrai neklauzados,nu negi musies.Dabar jau zinos.
Liko svogunus atkrapstyt,ir cesnakus ispurent,lapus apdraskyt apatinius,pageltusius.Ir bus tokie skubus darbai apmusti.Po to dar liks susodint sparagines,cukinijas,skvosa ir kt.daigus,kuriems reikia silumos.Gal menesio gale,nes kita savaite vel grysta atsalimas,tai tik vargs jie lauke.Tiesa,arbuzai graziai sudygo irgi laukia savo eiles.
Vaziuosim si vakara,kai pietu saule atsisuks i buto langus ir taps karsta but namie,tai praleisim sode turiningai.
Ate,kaip laikais?Kaip sunus,MB?Kaip sveikatos?Kazkokie liudna,matau.
Labas rytas,
Kavos ?
Muka mano pomidoriai, baklažanai , paprikos irgi šitnamyje, sukrauti į dėžes ir palapinė padaryta iš agroplėvelės . Man atrodo ne taip kepina saulė, ne taip išgaruoja vanduo. Ryt po darbo reiks nuvažiuoti prilieti , tada išgyvens iki penktadienio ar šeštadienio . Savaitgalį susodinsiu pomidorus ir paprikas . Ir bus dideiji pavasario darbai apdirbti .
Man šiemet kultivatoriumi MB padirbbo ne viską , bet dalį .... Aš kai atvažiuoju penktadienį persitempus , tai porą valandų labai gerai su kastuvu pasidarbuoti Visos durnos mintys išdūksta iš galvos
Luety pasaugok MB Žinau tą durną vyrų giminę ... Jie visada viską galį , o kai sulūžta tai dejuoja bele kaip
Gražios ir darbingos dienos
Kavos ?
Muka mano pomidoriai, baklažanai , paprikos irgi šitnamyje, sukrauti į dėžes ir palapinė padaryta iš agroplėvelės . Man atrodo ne taip kepina saulė, ne taip išgaruoja vanduo. Ryt po darbo reiks nuvažiuoti prilieti , tada išgyvens iki penktadienio ar šeštadienio . Savaitgalį susodinsiu pomidorus ir paprikas . Ir bus dideiji pavasario darbai apdirbti .
Man šiemet kultivatoriumi MB padirbbo ne viską , bet dalį .... Aš kai atvažiuoju penktadienį persitempus , tai porą valandų labai gerai su kastuvu pasidarbuoti Visos durnos mintys išdūksta iš galvos
Luety pasaugok MB Žinau tą durną vyrų giminę ... Jie visada viską galį , o kai sulūžta tai dejuoja bele kaip
Gražios ir darbingos dienos
Labos iš ryto
Luety nu tikrai tie vyrai visai nesidaboja... nors mes turbūt ant to ir ėsame, kad juos dabotumėme
Mergai nu man kokia graži daina eurovizinė net apsižliumbiu... visia sujautrėjusi... bet taip jau man graži
va va Dusia37 tu protingesnė o aš nulupau... jklmn gal iki ryt nieko neatsitiks, nes vakare jau varome sodan Sodinsiu ir aš pimikus ir paprikas in tuneliuką naują tep sakant išbandysiu Tada dar liks pora kopūstų kaliaropių ir kale kopūstų, bei agurkai ir lyg viskas... tiesa morkų partiją sakiau vėlaiu dar sėsiu Dusia37 kada galima vėlaiusiai sėti morkas?
O man reikia, kad viską sukultivuotų, žemė baisiai sunki kieta grumstuota rankos į kitą pusę lenkaisi, nekalbu apie pasidarbavimą su kastuvu Užteko kol lysves visas su šiūpeliu susiformavau
Bučkas
Luety nu tikrai tie vyrai visai nesidaboja... nors mes turbūt ant to ir ėsame, kad juos dabotumėme
Mergai nu man kokia graži daina eurovizinė net apsižliumbiu... visia sujautrėjusi... bet taip jau man graži
va va Dusia37 tu protingesnė o aš nulupau... jklmn gal iki ryt nieko neatsitiks, nes vakare jau varome sodan Sodinsiu ir aš pimikus ir paprikas in tuneliuką naują tep sakant išbandysiu Tada dar liks pora kopūstų kaliaropių ir kale kopūstų, bei agurkai ir lyg viskas... tiesa morkų partiją sakiau vėlaiu dar sėsiu Dusia37 kada galima vėlaiusiai sėti morkas?
O man reikia, kad viską sukultivuotų, žemė baisiai sunki kieta grumstuota rankos į kitą pusę lenkaisi, nekalbu apie pasidarbavimą su kastuvu Užteko kol lysves visas su šiūpeliu susiformavau
Bučkas
sveikos,
Luety, dėkui už pakalbinimą ir pasiilgimą. Taip užlipai ant sąžinės, kad nu turėjau atsakyt
Tai tipo, per ramu čia be manęs?
Žinot, daugiau galima pasakyt, kai kalbama kiekvieną dieną. O dabar net nežinau... Na, su keto per 3 savaites nukračiau, ką per 4 mėn. nuo kalėdų ir naujų užsiauginau . T.y. apie 7 kg. Tobulai krenta svoris. Na, kad per mažai nepasirodytų, dar pieno produktus išėmiau, na, ir protarpinis pasninkavimas, be abejo . Tai iššūkių nemažai. Ko gero, ne veltui pieno produktus kaltinau, nes va - galiu laisvai be vaistų išmiegot, nosis nesikemša taip, kaip buvo, nors LOR'istė sakė, kad su savo alerginiu rinitu be abejo turėsiu visą gyvenimą su vaistais gyvent.
Kas link daržų ir šiltnamių - pomidorų didžioji dalis išsodinta balandžio 21, kiti gal po savaitės. Betalux'as vienas su nemažai bumbulų, kiti smarkiai žydi. O ir dauguma jau krauna žiedus, kai kuriuos rišt reikėtų. Ridikus, salotas, špinatus gal antra savaitė valgom.
Nežinau, kas dar. Nieko, viskas po senovei.
Muka, Eurovizijos daina ir mūsų dainininkė man nelabai, bet šiandien būtinai žiūrėsiu ir palaikysiu
Luety, dėkui už pakalbinimą ir pasiilgimą. Taip užlipai ant sąžinės, kad nu turėjau atsakyt
Tai tipo, per ramu čia be manęs?
Žinot, daugiau galima pasakyt, kai kalbama kiekvieną dieną. O dabar net nežinau... Na, su keto per 3 savaites nukračiau, ką per 4 mėn. nuo kalėdų ir naujų užsiauginau . T.y. apie 7 kg. Tobulai krenta svoris. Na, kad per mažai nepasirodytų, dar pieno produktus išėmiau, na, ir protarpinis pasninkavimas, be abejo . Tai iššūkių nemažai. Ko gero, ne veltui pieno produktus kaltinau, nes va - galiu laisvai be vaistų išmiegot, nosis nesikemša taip, kaip buvo, nors LOR'istė sakė, kad su savo alerginiu rinitu be abejo turėsiu visą gyvenimą su vaistais gyvent.
Kas link daržų ir šiltnamių - pomidorų didžioji dalis išsodinta balandžio 21, kiti gal po savaitės. Betalux'as vienas su nemažai bumbulų, kiti smarkiai žydi. O ir dauguma jau krauna žiedus, kai kuriuos rišt reikėtų. Ridikus, salotas, špinatus gal antra savaitė valgom.
Nežinau, kas dar. Nieko, viskas po senovei.
Muka, Eurovizijos daina ir mūsų dainininkė man nelabai, bet šiandien būtinai žiūrėsiu ir palaikysiu
Valio valio vali prsišaukė luety
na o kaip tavo dukriukas užujūryje o kaip kur ES pasiliko
Oho tu vienok spartietė su pomikais ir net bumbuliukš turi mmm man dar pasvajoti.
Na va keto veikia kažkam o kaip su vincium Keto ar ne Keto
Oho tu vienok spartietė su pomikais ir net bumbuliukš turi mmm man dar pasvajoti.
QUOTE(Muka @ 2018 05 08, 11:01)
Valio valio vali prsišaukė luety
nu jau žinok be vinciaus kažkaip tenka apsieit . Jei rimtai, tai gal nelabai kepenim gerai, vis tik riebalų jos daug gauna... Jo, keto pas mane griežtai, tik riebalų nelabai surenku, bet dėdama į kavą kokosų aliejų gal surenku. Šiaip tingiu skaičiuot . Anglių apie 10-15, kartais gal iki 20 g. Žodžiu, viskas, kaip priklauso, be interpretacijų .
Užjūryje dukriukas gyvena ir džiaugiasi, ypač darbu ir sąlygomis darbe, taip pat geru klimatu, nu ir viskuo kitu. Kita kažkaip mokosi, vis pastresuodama, jau šie mokslo metai baigiasi, gal per kitus pavyks užbaigt. Šiaip galima iki 4 metų išsidėstyt mokslus, bet kai darbą ten susirast besimokant sudėtinga, tai gal šturmuos, kad per antrus metus užbaigtų.
Apie tave daugmaž viską žinau, nes vis paskaitau retsykiais
Laboooos!!!!
Aleliuja,prisisaukiau bent viena. Smasgu martyt tave musu tarpe.
pasakok apie keto.Is kur imi meniu?Pati skaiciuoji,stataisi,ar turi koki saltini?As vis sklaidau,sklaidau apie ja,nu bet esu totali tingine su skaiciavimu,o be skaiciavimo neigudusiai bus sudukas.O jei dar pasilikt ir dalini badavima,tai viska susidet dviem kartams...mmm...man sunku.Nu kaip pradet.Su daliniu kol kas liudnai,kaip visada,nukrito 5-6 ir amen,stovi.Valgau ryte 10,vakarieniaUJU PRIES 6,nu buna nuklydimu,bert ne daznai.Rubus nesioju viena ismiera mazesnius,bet manes tai nedziugina,cia sporto pasiekimas,o svoris butina mazint,nes kelenai iseis saibom.Galeciau daugiau sportuot,man patinka paprakaituot,kunas tiesiog prasosi,bet kelenai neleidzia,viska riboja.
As pomikus pasodinau 18 balandzio,bet bumbuliuku dar nesimato nei ant betaliuksu,nei ant kitu pomiku.Ankstyvieji zydi,o kiti jau pradeda zydet.Bet ir tai smagu,nes pernai sodinau tik geguzes 5d.Ridikus valgau jau,salotu nema,nuede sraiges vos isdygusias,kai supratau kame saknys,emiau barstyt,jau paauge,bet valgyt dar nera ko.O gaila.cia kazkaip nepasiseke.Vakar pasejau spinatus lauke,siltnamyje nuroviau,kai sodinau pomikus.Nu bet valgau braskes,is siltnamio.Nerakibirais,bet palest atvaziavus uztenka.
Siandien dar karsta,sutvarkiau balkona,prisodinau pelargoniju vazonuose,kiemeli prisodinau,bet dar reikia dezes sutvarkyt,prisiveise masiskai,visi su stiklainiais(mat vekuot zadu daug ,dura,niekas nevalgo pas mus,tik MB geria sultis ir suejo pomidoru padazas.).
Kava ,laukiu issamiai apie keto.Kaip pradejai,zinau,kad nemegsti skaiciuot,kaip zinai,kad angliu tiek o ne kitiek.??
Aleliuja,prisisaukiau bent viena. Smasgu martyt tave musu tarpe.
pasakok apie keto.Is kur imi meniu?Pati skaiciuoji,stataisi,ar turi koki saltini?As vis sklaidau,sklaidau apie ja,nu bet esu totali tingine su skaiciavimu,o be skaiciavimo neigudusiai bus sudukas.O jei dar pasilikt ir dalini badavima,tai viska susidet dviem kartams...mmm...man sunku.Nu kaip pradet.Su daliniu kol kas liudnai,kaip visada,nukrito 5-6 ir amen,stovi.Valgau ryte 10,vakarieniaUJU PRIES 6,nu buna nuklydimu,bert ne daznai.Rubus nesioju viena ismiera mazesnius,bet manes tai nedziugina,cia sporto pasiekimas,o svoris butina mazint,nes kelenai iseis saibom.Galeciau daugiau sportuot,man patinka paprakaituot,kunas tiesiog prasosi,bet kelenai neleidzia,viska riboja.
As pomikus pasodinau 18 balandzio,bet bumbuliuku dar nesimato nei ant betaliuksu,nei ant kitu pomiku.Ankstyvieji zydi,o kiti jau pradeda zydet.Bet ir tai smagu,nes pernai sodinau tik geguzes 5d.Ridikus valgau jau,salotu nema,nuede sraiges vos isdygusias,kai supratau kame saknys,emiau barstyt,jau paauge,bet valgyt dar nera ko.O gaila.cia kazkaip nepasiseke.Vakar pasejau spinatus lauke,siltnamyje nuroviau,kai sodinau pomikus.Nu bet valgau braskes,is siltnamio.Nerakibirais,bet palest atvaziavus uztenka.
Siandien dar karsta,sutvarkiau balkona,prisodinau pelargoniju vazonuose,kiemeli prisodinau,bet dar reikia dezes sutvarkyt,prisiveise masiskai,visi su stiklainiais(mat vekuot zadu daug ,dura,niekas nevalgo pas mus,tik MB geria sultis ir suejo pomidoru padazas.).
Kava ,laukiu issamiai apie keto.Kaip pradejai,zinau,kad nemegsti skaiciuot,kaip zinai,kad angliu tiek o ne kitiek.??
Luety, skaičiavau gal 3 dienas, bet vaizdą susidariau . Pirmam valgiui apie 10 val. būna 2 kiaušai, jei kepti, tai su lašiniais ir daržovėm, jei virti, tai dažniausiai su avokadu, sūdyta lašiša, dar viską palaistau alyvuogių aliejum . Dėl paįvairinimo dar būna su menkių kepenėlėm, šprotais, tunu. Nu ir kava su 1-1,5 šaukštelio kokosų aliejaus. Antras valgymas apie 17 val. kepta mėsa ar žuvis ir daržovės (tik kopūstas, kalafioras, brokolis, ridikėlių kažkiek, salotos, špinatai - šitų nedaug dėl oksalo rūgšties) nu ir gausiai sulaistyta aliejum . O mėsa jei rieboka kiaulė, tai riebalai be problemų surenkami, jei kokia vištos krūtinėlė, tai sunkokai. Tai jei toks valgymas, tai anglių ir būna 10-15 g. Jei pridedu riešutų, tai ir iki 20 g gal išeina.
Meniu ta mano pačios ir labai neįdomus, nes gi be pieno produktų.
Turiu leidžiamų produktų sąrašą - galėsiu atsiųsti, jei reikės.
Beje, alkio jausmas kažkur išgaravęs, visai nesinori valgyt.
Tai tiek. Klausk, jei ką žinosiu - atsakysiu.
Meniu ta mano pačios ir labai neįdomus, nes gi be pieno produktų.
Turiu leidžiamų produktų sąrašą - galėsiu atsiųsti, jei reikės.
Beje, alkio jausmas kažkur išgaravęs, visai nesinori valgyt.
Tai tiek. Klausk, jei ką žinosiu - atsakysiu.
Leidziamu produktu sarasa turiu seniai https://prod-dietdoc...BEiamokslis.pdf
ar tas?
Maisto planeli dviem savaitem galeciau pasikoreaguot is cia https://www.dietdoct.../diet-meal-plan
Bet tai gamint kasdien tingesiu .Man tiktu tavo supaprastintas planelis.
Papildyta:
Lasisos sunku rast ne Norvegiskos ir ne Skotiskos.Ka tu i tai?Menkiu kepeneliu cia nesu uztikus,sprotu nemegstu nuo mazens.Yra anciuviu,tuno.Tunas ne junk??
Niekada negirdejau,jog spinatai turi oksalo rugsties.Eisiu skityt.
Kava tik su pienu,ir kokoso aliejus jau tada netinka.Kur ji panaudot.Turiu nepraimta stiklainiuka ir stovi.Salstelejes jis man,neskanus,veliasi burnoj.Kazka girdejau,jog jis didina cholesteroli....gal ne tiesa.
ar tas?
Maisto planeli dviem savaitem galeciau pasikoreaguot is cia https://www.dietdoct.../diet-meal-plan
Bet tai gamint kasdien tingesiu .Man tiktu tavo supaprastintas planelis.
Papildyta:
Lasisos sunku rast ne Norvegiskos ir ne Skotiskos.Ka tu i tai?Menkiu kepeneliu cia nesu uztikus,sprotu nemegstu nuo mazens.Yra anciuviu,tuno.Tunas ne junk??
Niekada negirdejau,jog spinatai turi oksalo rugsties.Eisiu skityt.
Kava tik su pienu,ir kokoso aliejus jau tada netinka.Kur ji panaudot.Turiu nepraimta stiklainiuka ir stovi.Salstelejes jis man,neskanus,veliasi burnoj.Kazka girdejau,jog jis didina cholesteroli....gal ne tiesa.