Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas,
Lietuvoj žadama labai šilta diena. Nepamenu , kad gegužės pradžia būtų tokia graži. Savaitgalį reiktų labai daug padaryti .. Bet , tik 1 diena. Sekmadienį važiuosim mamų lankyti . Kad ir kitoj dimensijoj jos , bet reikia ...
Nežinau ar ryt vakare pakliūsiu į kaimą ar tik šeštadienio ryte . Daug visokių niuansų . Matysiu kai mano mokinukė jausis . Tikiuosi gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Dusia37 puikiai tvarkosi ta mergikė, eina sau tokios temos ir nagrinėjimai... man duotų jaučiu apsiverkčiau ... joo vaikam kiek daug visko reikai o galų gale ar reikia ką mes sugalvojame ... čiupkit 4u.gif
O kokie tavo šalavijai ax.gif
Luety dukrai viskas gerai, kol kas viskas patinka jau 06.14 grįžta. Svečiai vieni kitus keičia smile.gif tai sako nėra kada liūdėti smile.gif O mokslai tai sakė gerai o kaip bus matysime, svarbu čia nenukentėtų mokslai.
Vakar į sodą atalėkiau tai vieną rožyną nuravėjau, šiaip patenkinta savimi smile.gif nes vis stumiuosiu pirmyn smile.gif
Bučkas
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 03, 08:55)

Labas rytas,
Lietuvoj žadama labai šilta diena. Nepamenu , kad gegužės pradžia būtų tokia graži. Savaitgalį reiktų labai daug padaryti .. Bet , tik 1 diena. Sekmadienį važiuosim mamų lankyti .  Kad ir kitoj dimensijoj jos , bet reikia ...
Nežinau ar ryt vakare pakliūsiu į kaimą ar tik šeštadienio ryte . Daug visokių niuansų . Matysiu kai mano mokinukė jausis . Tikiuosi gerai  mirksiukas.gif

1996 m. kaip laukiausi toks pavasaris buvo o po 05.22 atšalo labai stipriai smile.gif
Dusia37 tavo dukra laiminga kad tokia mam turi 4u.gif
Atsakyti
Dusia37 o kokius agurkus siūlė sodinti Iš kaimo nerandu verysad.gif gal šiuos https://www.sekluva....i-ghershwin-f1/
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 05 03, 10:30)
Dusia37 o kokius agurkus siūlė sodinti Iš kaimo nerandu verysad.gif gal šiuos https://www.sekluva....i-ghershwin-f1/

Muka ir aš nelabai pamenu smile.gif gal turiu namie užsirašiusi - pažiūrėsiu... Man MB iš Babtų dar Lietuvybės parvežė smile.gif reiks bandyti bet kelis krūmus smile.gif Degustacijai smile.gif
Atsakyti
Labos,
pasimakstinau jau,pusryciauju,aciu uz kava.
Orai tai ryskiai susimaise.Dukra atostogauja Prancuzijos pietuose prie Ispanijos sienos Argele-Sur-Mer,tai vos 14-15 ir tik viena diena sauleta,o siandien ir lyja dar.Tikekimes,kai atvaziuos birzelio gale pas mus paatostogaut,bus geras oras.Pas mus bent siandien nelyja,bet saule tokia apsiblausus,bet jau savaitgali ir sekancia savaite bus ryskus atsilimas.
Na ka,dukroms jusu sekmes,o jus nepervarkit,nesiplesykit-gyvenimas vienas ir labai trumpas.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Vakar dar viena dienelio pasidarbavimo sode ufff sutvarkiau savus rožynus dar vienas darbus ištrintas.. šiaip gal gerai vakarais dar padirbėti matai, kaip stumiasi viskas į priekį smile.gif Tiresa važinėjimas nežavi... ir gyveniams per du namus irigi, nes tai suknelės pritrūkau tai vėl kažko ale nieko kažkaip gal.. kita savaitė bus Kaune:)
Luety tu teisi, bet va kaip jį nugyventi

QUOTE(Luety @ 2018 05 03, 13:52)
Labos,

o jus nepervarkit,nesiplesykit-gyvenimas vienas ir labai trumpas.

Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,
kavos ?

Pas mus atvėso - Luety pas jus ateina šiluma 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Važiuoju vakare į kaimą , mergytė sakė nesu reikalinga smile.gif nori pasimokyti dar istorijos , tai dar geriau , kai namie niekas nesimakaluoja .
Gal spėsiu svpogūnus pasodinti . Tikiuosi . Dėl aviečių sutvarkymo nepasižadu - galiu ir nepaspėti:)
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 05 04, 06:06)
Labos iš ryto  4u.gif

Vakar dar viena dienelio pasidarbavimo sode ufff sutvarkiau savus rožynus dar vienas darbus ištrintas.. šiaip gal gerai vakarais dar padirbėti matai, kaip stumiasi viskas į priekį smile.gif Tiresa važinėjimas nežavi... ir gyveniams per du namus irigi, nes tai suknelės pritrūkau tai vėl kažko ale nieko kažkaip gal.. kita savaitė bus Kaune:)
Luety tu teisi, bet va kaip jį nugyventi
Bučkas

Labutes,as jau po treniruotes ir klases,dariau tiek,kiek leidzia kelenu skausmas.
Aciu uz kava,imu,pats tas dabar.
Muka,tai gyvenat dabar sode?Ot noreciau,kad pas mus but galima statytis nameli ir ten gyvent vasaromis.Ryte girdi,kaip gamta bunda,paukstuliai cirpia,ech geris.
Gyvenimas bus nugyventas pagal Dievulio valia,ta prasme,trukme,o kokybe kiekvienas mes pats sukuriam pagal savo isprusima,galimybes ir manau karma.
Dusia,pas mus tikrai parejo siluma,si ryta jau po treniruotes tiesiog kaifavau,kol gryzau.Reikia balkono ir kiemelio geles su vazonais sutvarkyt.Pirkau pelargoniju,nes maniskes kiemeli paliktos siemet issalo kovo gale.Tai pirmi metai,kai UK pelargonijos lauke nusale.Kalijos ,kurios buvo jau isleide kelis ziedus nusale,o dabar leidzia naujus,tai zydes,tik nezinau kiek.Roze irgi nenori sprogt,noreciau isbogint ja i soda,bet dar nenumatyta jai vieta,kur.
Tiesa,vakar sode ziurejau,pagaliau morkos dygsta!!!!Valio!!!!!Labai nedrasiai,bet jau matosi siuliukai.
Geros dienos,mergikes.pavasaris-geris.
Kazin kur Ate pasikavojo?Ir Amorosa?Kava islysk ir tu?Budavo smagu,kai buvai su mumis.
Papildyta:
Muka,maciau klausei apie agurku veisles,tai va,atnesu IK komentara:Meskite lauk tą Rodničioką. Kažkaip išgirdus jo pavadinimą man atrodo, kad ir bobučių jaunystės laikų sijonus dėvite.
Jau seniausiai yra daug vertesnių veislių, visai naujų genetinių linijų. Šiltnamiams jau klasika tapę visi su priešdėliu Psas-. Pasalimo, Pasamonte, Pasa hmm.gif Nagi pamiršau iš to greitumo dar kokius tris. Jiems jokių bičių nereikia, niekada nekartūs. Jeigu pageidaujate dar naujesnių : Marbelle, Marengue, Melody.. Net lauke jau Rodničioko gal niekas nebesėja. Yra tokie šedevrai, kaip Octopus, Gershwin. Negelstantys , gera šaknų sistema, krūminio tipo.
Atsakyti
Luety visad pasėju kelis radničiokus MB smile.gif čia jis pas mus agurkų fanas - ir visos masės atsirenka juos pagal spavą smile.gif Auginimui tikrai yra geresnių , ypač jei pagrindinę masę marinuoji - raugini ... bet jei esi mėgėjas Agurkų , tai reikia ir vaikystęs skonio smile.gif PS dabar visi Radničiokai jau hibridai irgi ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 04, 12:44)
Luety visad pasėju kelis radničiokus MB smile.gif čia jis pas mus agurkų fanas - ir visos masės atsirenka juos pagal spavą smile.gif  Auginimui tikrai yra geresnių , ypač jei pagrindinę masę marinuoji - raugini ... bet jei esi mėgėjas Agurkų , tai reikia ir vaikystęs skonio smile.gif PS dabar visi Radničiokai jau hibridai irgi ....

Kiekvienas mes turim savo skoni,atsinesta is vaikystes.Jei kam patinka Rodniciokas,tai valio.As tik atsakiau i Mukos uzklausima,kokius agurkus rekomendavo set lauke IK.Ir kaip tik siandien radau apie tai.
Panos,kaip pas mus silta,smagumelis.O dukra siandien kopia i kalnus ir sake baisus vejas,vesu.Sunku isivaizduot pietu Prancuzija,prie Ispanijos sienos ir vesu.Turetu but jau labai siklta tenais.Obettaciau.
Atsakyti
Labas rytas ,

Kavos ?

Toks gražus oras, kad norisi kavą lauke gerti 4u.gif
Savaitglais turiningas. Šeštadienį nemžai nuveikiau kaime , vakar aplankėm mamas, atklausėm vaikystės bažytėlėj mišias už mamas. Tik niekaip nesuprantu - kodėl mano vaikytės bažnyčia vis mažyn ir mažyn juo aš senyn smile.gif Apčiupinau seses . Kaip aš savų pasiilgstu , suprantu tik tada kai pamatau ... Oras mamos dienai buvo nuostabus 4u.gif
Pas mane šiemet žydi visi vaismedžiai , ir seni ir mano sodinti - net tiek kurie dar niekad nežydėjo . Matyt praėjusi vasara buvo gera augalams .
Luety kaip MB sveikatos ? Kaip tavo pačios kelėnai ?
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif Manęs laukia sunkoka savaitė, bet... NePirmąKartą, išgyvensiu biggrin.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ačiū Luety aha viena pavadinimą atsiminiau smile.gif mačiau šeštadienį laidą sodininkamtai rodė apie ahgurkus tai ėmiau ir aš in daigyklas sukišau, kaži kaip jie išlaikys trys dienas nelaistyti, nes dabar truputuką pagyvensiu namie smile.gif
Jooo smagu sode ir vakare, kaip atvažiuoji nusižemini valandėlę kokiam gėlyne ir geriau ir meigas geresnis šiek tiek smile.gif Kavos ryte sode negeriu, kažkiap labaiu jau man pradėjo patikti aparatinė smile.gif o ir laiko minutės suskaičiuotos, nes paskui kaip papuolu kamštin tai tiu tiu iki darbo ilgai boginuosi.
Na pasaka tas kultivatorius, susiformavau lysves šeštadienį tai dabar tik kišu sėklikes. kadangi vietos sočiai nėra darže tai padariau eksperimentą į lysvė metro pločio pasėjau burokus o į jų tarpus svogūnų daigus, mislinu pastaruosius rausiu liks burokam kur plėstis ar vėl nesamones padariau?
Liko vienas ale gėlynas sunkaiusias padarytas iš molio augalus persodinti šansų nedaug ale vistiek MB paprašiau tai iškasė labai suaugo jis man reikia jau retinti ... taigi vienur retinu kitru kišu blink.gif
O aš gavau irigi gėliu nuo dukters wub.gif atnešė draugė ir pasveikino nuo jos wub.gif ech gal tas atstumas kažkiek .. ptfu tpfu ptfu
tiesa pomodorus palikau nedengtus šiltnamyje tikiuosi nieko neatsitiks jiems... priliejau daug o trečiadienį jeigu MB susitvarkys reikalus tai lėksim vėl smile.gif Nes tikrai vakarais nemažai pasidarau sode atrodo kaš čia valandėlė ale žiūrėk vienas rožynas kitas susitvarkė smile.gif
Bučkas
Atsakyti