Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Dusia37 ačiū
Luety čiuplk 4u.gif ale vistiek kokia tavbamba ber sava mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 04 30, 12:24)
Dusia37 ačiū
Luety čiuplk  4u.gif ale vistiek kokia tavbamba ber sava mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 04 30, 14:00)
Labis,

lyja,salta,o man reikia eiti i parde,reikia zvakuciu,viduriai uzkietejo MB,jau 4d.
Su vyru ligoniu tai ziauriai sunku,vis turi padet i vieta ji,o tai pasijaucia pasaulio bamba,pacios zinot.Apie soda siandien dar pamirsiu,vaziuociau autobusu,bet bais lyja,gal ryt bus geresnus oras.
O siaip kenciam,laukiam ka po 2 sav.pamatysim.

Laikykis brangioji 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šalia būti sunkiau negu sirgti smile.gif bent jau mums moterims...
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 04 30, 15:07)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Lurty, stiprybės tau ir tavo žmogui. Dabar sunku, tikrai, o dar kai pripratę abu viską ir visur kartu. Padėk jam. Pasveiks, bus gera abiem.
Laikykitės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 30, 20:02)
Laikykis brangioji  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Šalia būti sunkiau negu sirgti smile.gif bent jau mums moterims...

QUOTE(ate42 @ 2018 04 30, 20:23)
Lurty, stiprybės tau ir tavo žmogui. Dabar sunku, tikrai, o dar kai pripratę abu viską ir visur kartu. Padėk jam. Pasveiks, bus gera abiem.
Laikykitės.  4u.gif

Aciu,mergaites.Viskas gerai,susitvarkom po truputi,svarbu,kad per tas dvi savaites neisimestu infekcija,o visa kita isgyvenama.
Kaip pas mus salta,bijau,kad nebut salnos paryciais,tada braskem amen,o jos siuo metu zydi,o uzdengt nera kaip nukakt si vakara.
Atsakyti
labas rytas

kavos ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Luety visa šiluma pas mus Lietuvoj smile.gif Jums neliko ... Nemanau , kad būna tokiu laiku šalnos pas Jus . Žiemą retai būna minusas... Pas mus bus šalnos kai sodai - obelys žydės : ) 95 pr. tikimybėsmile.gif
Nuvežam dukriuką į egzą ir lekiam iki kaimo . Gal ką nuveiksim ... Pas mus Darbo žmonių diena, šventinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 01, 05:11)
labas rytas

kavos ?

Luety visa šiluma pas mus Lietuvoj smile.gif Jums neliko ... Nemanau , kad būna tokiu laiku šalnos pas Jus . Žiemą retai būna minusas... Pas mus  bus šalnos kai sodai - obelys žydės : ) 95 pr. tikimybėsmile.gif
Nuvežam dukriuką į egzą ir lekiam iki kaimo . Gal ką nuveiksim ... Pas mus Darbo žmonių diena, šventinė  4u.gif

Sveikutes,
pasigavot musu siluma ir vaidinat,bet pas mus ateis kita siluma si savaitgali.Jau siandien buvo nebloga diena,bet saltas vejas.Buvau sode.Siltnamio neatpazint.Pomidorai apsipadaigave iki ausu,laikas liet.Agurkus du kurmis iskeles,jau apvyte ir vargu ar beatsigaus.Pupeles sudyge,cukinijos sudyge,kalafiorai paauge,bet viskam reikia liet vandenio.Tai va,viska sutvarkiau,paliejau pomidorus,agurkus,daigyna,prisirinkau braskiu,uzkliuvau uz slenkscio siltnamio,tvojausi zemen,kad net gulejau kelias minutes,kol nustos skaudet.MB tik nuveze ir atsilenkes sedynes gulejo,tai ne nemate.
Viena puse sklypo stovi vanduo nuo lietaus.Burokai sudyge,kurmis praejes,salotos sudygo,o morku ir vel nesimato.Nu dar palauksiu,bet siaip sudygdavo kartu su burokais.Nezinau ka ir kaltint.Tiesa dar zirniams pagalius susmeigiau,zodziu degancius darbus atlikau,o ne degantys palauks.Dauguma pomiku su ziedais.
MB siandien jau geresnis siek tiek.
Labanakt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 gegužės 2018 - 00:48
Labos iš ryto 4u.gif

Dusia37 kaip tavo dukriukas jaučiasi smile.gif o kaip tu ?
Luety na smagu, kad jau geriau tavo žmogui 4u.gif

o aš per darbo žmonių šventę variau : gėlynas vienas sumažintas kitas išravėtas, bulvės pasodintos|(3 kg užteks Presta sodinu ačiū Ate42 kažkada užrodę), morkos pasėtos (kažkokios mandros https://www.google.c...q1i8XSFXCk98M:) svogūnai tupi jau vietoje( ačiū dusia37 paprotyno reikia sodinti sėkliai), toliau MB viską sukultivavo( pakeičiau anas sugedęs buvo atsiprašė neėmė pinigų galiu rekomenduoti gera firma http://www.irankis.lt/) taigi pasidarbavau iš peties liko dar darbų sąrašiukas toks nemenkas, bet jis nuo pavasario iki rudens mažai kinta o kartais tik didėja nieko naujo tep sakant smile.gif tiesa pomikus jau sode nuboginau sakiau kišiu žemėn... sakot blogai unsure.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?

Muka , dėkui , kad rūpiniesi ... Na laikomės kažkaip , dukriukas biški stresuoja biški ne . Lietuvių baigėsi , liko dar keturi... Vakar rašė temą iš nagrinėtų kūrinių - sakė stengiausi kaip galėjau bet nežinau ar bus gerai . Pirmadienį gavo naujus tekstus - 2 , prozą ir literatūrą, reikėjo išnagrinėti ... Sakė sunki proza buvo . Aš stresuoju, tik neparodau smile.gif Žinai kaip su tom mamom būna ... Šiandien ryt rašo matematiką. Penktadienis laisvas .
Aš irgi biški pasidabavau vakar - gerai , kad ta laisva diena ... Morkos ir burokėliai pasėti , porai ir svogūnai pasodinti . Šeštadienui liks svogūnai ... Bulves prieš savaitę užkasėm . Žirniai gražiai sudyge, ir kelios eilutės ankstyvų morkų lyg banso rodyti gyvybę ... Sutikau gražią rupūžę lysveje begyvenančią, tai šalia pasėjau salotų - tegul daboja smile.gif
Su gėlynu ššš... nekrutintas normaliai. Tik tulpės žydi iš pasiutimo . Tai priplėšiau glėbį mergytei parvežiau . Nor tiek pavasario vaikui smile.gif O kažkas dygsta- gal šalavijai , gal lavandos, gal pikdžolės biggrin.gif biggrin.gif . Palauksiu kol sudygs normaliai smile.gif ai savaitglaį lavandas išsikilnojau , nes šalavijai baigia užgožti jas smile.gif irgi dar nekapytos ... Laukiu kol normaliai sužels.
Luety smagu girdėti , kad MB geriau 4u.gif 4u.gif 4u.gif darbštuolė tu 4u.gif Tik jau nesikubink taip labai - žinai kai būna mintys bėga o kojos nespėja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Gerai , kad niekas nelūžo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
si ryta atsikeliau anksciau,kazkaip nebesimiega.
Na smagu,kad ir jus apsikopet sodus,sodybas.Tos laisvos dienos gerai.
Bet ,kad pas mus ir salta,suprantu,jog Lietuvoj pavasaris vistiek atsilieka nuo UK ir smarkiai.Cia tulpes jau perzydejo,visi medziai jau zali.
Laukiu silto savaitgalio sodui,reikia pabaigt dar daug darbu.
Muka,kaip suprantu,sveikata geresne ir nuotaika darbingesne?
Mes siemet isigijom va toki lysviu purentuva
Pas mus yra miesto siukslynas,labai gerai organizuotas,ivaziaves viska pats sudedi i didelius konteinerius pagal tipa (medis,kartonas,gelezis ir t.t.)ir salia jo yra labdaros parduotuvyte.Darbuotojai,rade geresnius daiktus siukslese,atneza juos i ta parduotuvyte,ji po atviru dangumi,ir ten pastato,o vienas zmogus viska pardavineja labai pigiai.Kainas nustato is akies,bet labai geras.Tai va,ta zemes purentuva mes pirkom uz £1.Nepaprastas pagalbininkas.Mano zeme puri,tik susigulejusi is rudens,ibedi,pasuki ir eini toliau.
Muka,o kaip dukriukui tavo sekasi,ar nenori namo dar?
Dusia,o tavo mergytei svarbu kokiu pazymiu islaikys egzus?Ar jau zino,kad kazkur istojo?Sekmes jai ir jusu seimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Paskutiniu metu labai skauda kelenu sanariai.Kai pradejau ta rata irankiu eit,taip ir prasidejo.Teks juos pamirst,nes jau vos lipu laiptais,naktimis skauda labai,nezinau nei kaip numalsint.Sportklubi vakar dariau tik tas masinas pirmines,siandien tureciau but sokiu klasej,bet turbut teks atsisakyt,pasilikt kaip anksciau tris klases ir masinas,nes iki to paskutinio uzsiemimo,jokiu skausmu,jauciausi fantastiskai.Kai kelenai skauda,kojos kliuna uz visur,per tai ir kritimai.Ir cia jau ne pirmas.Anadien vaziau pas MB i ligonine,lijo,autobusas slapias,islipant kaip issiskeciau i spagata,jei ne zmones buciau neatsikelus. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu zodziu,darausi gvera.
Dabar rupestis musu abieju,kad per tas dvi sav.kol MB bus su kateteriu,neisimestu infekcija.O paskui jau bus matyt,kas ir kaip.
Geros dienos.Pas mus salta ir lyja vel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 gegužės 2018 - 09:52
Luety dėl stojimo : teigiamus atsakymus gavo iš visų penkių UK universitetų , bet visi 5 pateikė tam tikrus reikalavimus - tam tikro balų skaičiaus prašo ir tt . Retai lietuviai gauna besąlyginius oferius... Kiek žinau pas juos klasėj yra 1 toks besąlyginis, bet mokysis Emiratuose. Iš tų penkių gautų atsakymų turi pasilikti 2 univerus ... Ir visada gali stoti Lietuvoj .
PS mano vaikas turėjo besąlyginį oferį ... bet jis važiavo į vietą , turėjo 2 ilgus pokalbius su 3 profesoriais... Kažkaip pasisekė . Nežinom kaip . Matyt labai norėjo ten mokytis TEN, išspaudė viską ką galėjo ir ko negalėjo .

Tą "kastuvą " jau buvau mačiusi FB reklamuojamą . Dar nežinau ar man jo reikia smile.gif Blogiausia , kad pirkti nėra, reikia siųstis ...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 05 02, 11:28)
Luety  dėl stojimo : teigiamus  atsakymus gavo iš visų penkių UK universitetų , bet visi 5 pateikė tam tikrus reikalavimus  - tam tikro balų skaičiaus prašo  ir tt . Retai lietuviai gauna besąlyginius oferius... Kiek žinau pas juos klasėj yra  1 toks besąlyginis, bet mokysis Emiratuose. Iš tų penkių gautų atsakymų turi pasilikti 2 univerus ... Ir visada gali stoti Lietuvoj .
PS mano vaikas turėjo besąlyginį oferį ... bet jis  važiavo į vietą , turėjo 2 ilgus pokalbius su 3 profesoriais...  Kažkaip pasisekė . Nežinom kaip . Matyt labai norėjo ten mokytis TEN, išspaudė viską ką galėjo ir ko negalėjo .

Tą "kastuvą " jau buvau mačiusi FB reklamuojamą . Dar nežinau ar man jo reikia smile.gif Blogiausia , kad pirkti nėra, reikia siųstis ...

OK,tai jai svarbus rezultatai.Tada zinoma truputi stresina.
Ka galiu pasakyt,kad kietai,molingai zemei jis netinka,nes kai purenau ten,kur dregna zeme,tai ilenda zemes gumbas i tuos virbus ir ten tuno,reikia iskratyt,o kur minksta,sausa,o tik susigulejus po rudens,tai net neiskeliu as jo,ismeigiu,pasuku ir tvarka.Tavo zemes as nezinau,bet man tai daug lengviau nei su kastuvu ar sake ir lipt nereikia ant lysves.
einu atsakyt sokiu klase ir pasimankstint ant masinau.Kol nulipsiu ir uzlipsiu savo laipais,apsi....iu,kaip skauda.Gal dar orai daro savo,lyja kaip is kibiro.
Atsakyti