Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas, mergaitės,
Luety, o braškėse kurios šiltnamy, kas bitute dirba? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 04 17, 13:49)
Labas, mergaitės,
Luety, o braškėse kurios šiltnamy, kas bitute dirba? biggrin.gif

Nezinau,pernai vazoneliai stovejo su braskem ant lentynos,tai valgem braskiu,o kaip ziema sunoko viena?Dabar,kai karsta,tai virsutine duru dali laikau atvira,gal iskrenda kokios bitutes?O tai nera veisliu savidulkiu?Pas mane Elsanta ir Sonata.
Atsakyti
labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar diena kažkokia stebuklinga , geltonai pražydo forzicijos , žolė ir karklai sužaliavo ....
Pavasaris .
Reikia sėti Moliūgus, Cukinijas ir šiltnamio agurkus . Arbūzu ir melionų ko gero nebeauginsiu ... Nesėpju nieko šį pavasarį .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 18, 08:53)
labas rytas,

Kavos ?

Vakar diena kažkokia stebuklinga , geltonai pražydo forzicijos ,  žolė ir karklai sužaliavo ....
Pavasaris .
Reikia sėti Moliūgus, Cukinijas ir šiltnamio agurkus . Arbūzu ir melionų ko gero nebeauginsiu ...  Nesėpju nieko šį pavasarį .

Laba,
ryte niekas neėmė kavos, aš po pietų pasilepinsiu. Ačiū.
Dusiuk, siuvėjėle, gal kada panaudosi.
https://vk.com/best....35822250_581662
Atsakyti
Labos
pasiilgau jau,o jus tokios nekalbios. doh.gif
As visa diena begime.MB geria antibus,kaip rasiau,vakar gaunam skambuti,kad daktaras pasikalbejo su mikrobiologu ir nutare,kad tie antibai gali neveikt tos bakterijos,kuri yra pas |MB,ir liepe atvaziuot siandien,pasiimt recepta kirtiem antibam.Nu jau nera kantrybes,kad tik neatidetu operacijos 26/04,jau abu norim,kad viskas greiciau pasibaigtu,nesvarbu i kokia puse.
Po to vaziavom i soda.Pomidorai,kiek tilpo,jau tupi siltnamyje,21 veisle ir 8 ankstyvi.But buve gerai ankstyvus sukist anksciau,bet yra,kaip yra.Dar liko aspie 10 pomiku daigu.Kisiu i lauka gal veliau,o dabar lai sedi siltnamy ant lentynos.Dar ikisau sniegiu i vazonelius ir pasejau kaliaropes rasodai.MB isplove vandens kubilus,ir atveze svieziu medzio drozliu i siltnamio takus,nes pernyksciai jau susimyne,susimaise su zemem.Oras 18 silumos,vejelis vos vos,labai gera lauke.
Gryzus pailsejau kiek ir islekiau i gyma,ten jau isbandziau nauja linija treniruokliu 3x ir gryzau slapia ir nusikalus.Liko vakariene padaryt tik ir bus mano laikas.Ot tai byzi esu,nesitiki net,o juk pensijoj.
Ate,braskes jau tturi braskiuku zaliu,viskas gerai,kazkas jas apibirbino be mano isikisimo,o tai po tavo pastabos buvau issigandusi. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ate42 dėkui 4u.gif
Luety , kad nėr ką pasakot . Daržai mano šiemet apleisti . Užsikasus buityje ir darbuose... Vaikas namuose tai ir pasibedrauti ir paleptinti norisi . Virtuvėje daugaiu pasisukioju .

Šiemet nebenoriu taškytis tarp dviejų namų . Kažką keisti reiktų , bet ... Viskas turi kainą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 18, 19:24)
Ate42 dėkui  4u.gif
Luety , kad nėr ką pasakot . Daržai mano šiemet apleisti . Užsikasus buityje ir darbuose... Vaikas namuose tai ir pasibedrauti ir paleptinti norisi . Virtuvėje daugaiu pasisukioju .

Šiemet nebenoriu taškytis tarp dviejų namų . Kažką keisti reiktų , bet ... Viskas turi kainą verysad.gif

Dirbant tikrai sunku laikyt du frontus.Mudu siandien turejom tikia tema,kad sodas,tik nedirbantiem zmonem.Kol as ir jis dirbo,buvo sunku,mazai ka padarem,o dabar lekiam abu lyg ant sparnu.Laiko yra,sugalvojam ir i soda,o seima ir atstumas tarp namu ir sodybos,tikrai sunku.Parduokit abu,pirkit nama su sodu. bigsmile.gif bigsmile.gif Bus viskas vietoj.
Atsakyti
Labas rytas,
Kavos?

Luety , sodas būtų gerai ,manau susitvarkytume... Bet sodyba, su savo 20 arų kiemu ir 40 arų sodu yra daug. Vien šienavimas kiek laiko užima. Ne dirbančiam žmogui suspėt verysad.gif
O dirbam abu . Ir daug . Paguoda , kad grafikas pas abu daugiau mažiau lankstus .
Apie pardavimą sodybos negali būti net kalbos ... Kol pajėgiam . Ten labai gera vieta smile.gif MB iš viso pusę dūšios palikęs .
Vakar taip ir nepasėjau agurkų ir moliūgų , gal šiandien prisiruošiu ?
Bet iškepiau vaikui biskvitą . Lepinu ... Andradienį jau išvažiuoja vargelio vargt . Labai svarbi pavasarinė sesija, turi labai gerai pabaigti , aukščiausiu lygiu , kad papultų magisto studijom ten kur nori...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 19, 07:40)
Labas rytas,
Kavos?

Luety , sodas būtų gerai ,manau susitvarkytume... Bet sodyba, su savo 20 arų kiemu  ir 40 arų sodu yra daug. Vien šienavimas kiek laiko užima.  Ne dirbančiam žmogui suspėt verysad.gif
O dirbam abu . Ir daug . Paguoda , kad grafikas pas abu daugiau mažiau lankstus .
Apie pardavimą sodybos negali būti net kalbos ... Kol pajėgiam . Ten labai gera vieta smile.gif MB iš viso pusę dūšios palikęs .
Vakar taip ir  nepasėjau  agurkų ir moliūgų , gal šiandien prisiruošiu ?
Bet iškepiau vaikui biskvitą . Lepinu ... Andradienį jau išvažiuoja vargelio vargt . Labai svarbi pavasarinė sesija,  turi labai gerai pabaigti , aukščiausiu lygiu , kad papultų magisto studijom ten kur nori...

Na,jei sodyboj jusu dusia,viskas bus gerai.
Labas rytas,
pasesi kuek veliau,turesi kiek maziau,ne visada galima visja atlikt perfect.
Tai taviskiui nera diplominio gynimo?Musiske raso namie issijuosus.
Nelepink miltais,nesveika. biggrin.gif
Magistratura nori UK?Sekmes jam.
O mes pavalgom ir vel i soda.Ten musu dusia.
Atsakyti
Luety , jei viskas ok , tai pas juos neduoda bakalauro diplomo . 4 metai mokslas ir diplomas magistro.
Dėl pyrago - mano vyrų svajonė nors kiek svorio priaugt smile.gif Ot neteisingas pasaulis smile.gif Ir kiek ten tų miltų biskvite smile.gif Kiaušinienė senovinis biskvitas ir tiek ...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 19, 12:38)
Luety , jei viskas ok , tai pas juos neduoda bakalauro diplomo . 4 metai mokslas ir diplomas magistro. 
Dėl pyrago - mano vyrų svajonė nors kiek svorio priaugt smile.gif Ot neteisingas pasaulis smile.gif  Ir kiek ten tų miltų biskvite smile.gif Kiaušinienė senovinis biskvitas ir tiek ...

Oi kokia nusikalus atejau.doh.gif
Ryte sode,darbelis nesunkus,sejimai,laistymai,bet nusitrepsi,po to gryzau,pailsejau 15 min,i gyma valanda laiko,ia ten gryzau greziama.Bet patenkinta.Dabar po duso ilsiuosi.
Pas mus karsta 22-24 silumos,be vejo,kas nuostabiausiai,tai jau taip smagu,energijos daug,kai saulute,o dar silta,man kaifas,jei MB neistemptu manes is sodo,turbut parnestu ant ranku,pati nebepaeiciau.Ten man taip gera.Issodinau pelargonijas ant tvoros i lovelius,i vazonelius,kokie tilpo i paleciu skyle,pamaisiau su verbena,su bakopa,dar kazkokia nusileidziancia gele,grazu,patenkinta.
Ryt vel persesiu morkas,ir salotas,nu nedygsta gyvates,nors verk.Nupirkom zemes,pilsim ta zeme ant lysviu ir sesim,gal tada dygs.Pernaui jau vos ne valgem viska,o siemet net piktumas ima.Siltnami palikau abu galus atdara nakciai,bet tik virsutine duru puse,baisu palikt dar apaciadiena tai gerai,bet nakti tai gal vesu dar.Nors zemiem pomidorams labiau apacia aktualu,kad vedintusi.Nu bet kita savaite pranesa atvesima vel iki 15 laipsniu,tai issisuksim kazkaip.Vazinet du kartus ir kuro gaila,ir vakare MB jau paslabes.
Ka jus veikiat?Ate turbut sodyboj gyvena.
Nutarem su MB,jei operacija praeis gerai ir atsigaus,ne nameli statyt pirma,o vistukem kazkoki uztvara ir savo vistukes augint,taip pavydu kitiems,jau gana daug kas augina.Kuom mes kitokie.?
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Dusia37 kaip tave suparntu gyvenimas per du namus ir mane veda iš proto... bet kol kas yra šitaip ir kitaip nebus bent pas moneis nes žiema negalima gyventi o vasara tokia jau ir bus su terbomis ir maišias verysad.gif bet yra ir malonumų pvz. pusryčiai terasoje ... žinoma namai tada visai nukenčia ... o mes su MB ir per žiemą nesugebėjome pasitvarkyti... namo vos kojas parvilkdavom...
Luety jau ir vištukes eina sau nu šaunuolė smile.gif
o aš ar paislėjau ne verysad.gif žinoma masažai ir vandens procedūros ir bla bla bla... o vakar grįžau įlindau į kompą ir durnė kam tai padariau verysad.gif...
Ir vėl šiandiena susivėlusi verysad.gif ale nikeo varysiu vakare sodan ir kavos puodelis mane atgaivins smile.gif
Bučkas
Atsakyti