Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety stiprybes Tau ir daug sveikatos MB :4u:​ .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 13, 19:05)
<p>Luety stiprybes Tau ir daug sveikatos MB 4u.gif​ .</p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

grazi diena pas mus siandien.Padirbejom grazioai sode.Siltnamis isplautas is visu pusiu,MB pasistenge.Priliejo klysves gausiai vandeniu,ryt,gal pasiseks palaistyti fitoftorinu ir poryt sodinsim jau i zeme pomikus.Virsta is vazonu.Labai stori tie,kurie buvo siltnamyje,tokiu dar nesu turejus daigu.Net paprikos pasoke per kelias dienas kai isveziau i siltnami.Pasodinau kardeliu bulveles,kaimyne dave ramuniu sodinuku dvieju metu,dar kazkoke gele,delfiniuma,zodziu prsikisau liatriu.Jurginas nerodo zymiu dar,bus supuves,ten gama dregna.Brolio atveztos avietes visos gyvos,as dar 6 rykstes pasodinau siandien.Isnesiau vazonus agrastu ir serbentu lauk,zodziu darbo daug atlikom,o svarbiausia abu patenkinti gryzom.Pavarge,bet nesvarbu.
Kaip jums sveikatos proceduros?Dusia gal jau ant namu trauki?Muka turbut tik atvaziavo,vyna geria su MB romantiskai.
Ate,kaip laikais?Ka darze veiki?

Atsakyti
Labos,
Viena karaliauju savaitgalyje biggrin.gif biggrin.gif
Buvom sode,suliejom siltnamio zeme su fitoftorinu,paruosem sodinimui,ryt bandysiu kist pomidorus i siltnami.
Labai grazu sode,o ir Lietuvoj silta,brolis sake.
Keleta nuotrauku is mano sodo.
vartotojo įkelta nuotrauka
pomidorai laukia eit i nuolatine buveine

paprika kiek prastesne

braskes siltnamyje
ir lauke
brolio atveztos avietes sprogsta
ir mano tulpes dziugina aki.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 15 balandžio 2018 - 14:28
Luety nu ir vaizdai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Imu tą kibirą tulpanų ... Ir braškės jau žydi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai gražūs daigai , mano pomidorams dar toli iki tokių .Baltai pavydžiu . Šaunuolė.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 15, 19:12)
Luety nu ir vaizdai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Imu tą kibirą tulpanų ... Ir braškės jau žydi  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Labai gražūs daigai , mano pomidorams  dar toli iki tokių .Baltai pavydžiu . Šaunuolė.

Aciu ,Dusia,cia jusu visu nuopelnas,jusu patarimai laiku ir profesionalus,is patirties.Labai dziaugiuosi,kad anksti isveziau pomidorus i siltnami,tikrai grazus daigai,niekada tokiu neturejau.Paprika kiek nevykus,bet gal dar sustipres,kol braskes nuvalgysim.Nezinau,ar agurkus kist tarp braskiu,ar paprikas.Nes braskes kiek uztruks,o agurkai jau su tikrais lapeliais ir jau galeciau irgi sodint i grunta siltnamyje.
Tulpes mane dziugina irgi,tik buvo sodinta visu spalvu po lygiai,o zydi vien tamsiosios.
Ten salia yra vazonas su alium svoguneliais,sudyge jau,turetu zydet veliau.Nezinau,kaip vadinasi lietuviskai,dekoratyviniai svogunai gal?
Darbo dar daug.Kaimyne dave zemuogiu,zadu sodint po avietem,nes vietos ne kazkas pas mane.O jos pleciasi,o ten apribotas pletimasis joms butu,nes ireminta.
Ryt vel pirksim pacios pigiausios zemes ir maisysim lysvese su meslu,man atrodo per riebu ir per rugscia dirva mano,nes seklos nenori dygt.Jau pyliau pelenu,gal kiek nusirugstins.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Oi mergučios dar nešildau kūnelio šiandiena lėksiu smile.gif Laukiu ir bijau toks nerimas, bet MB sako tik nuo persitempimo tau čia... gal unsure.gif kažko baugu, kad darbe tas anas nepadarytas ir trečio, gal pamiršau.. kažkoks siaubas blink.gif
O jau luety tavo grožis tulpių ir tikrai ir su mielu noru nosį sukisčiau smile.gif
Dusia37 tikrai nekaip tam Line? girdėjau, kad geros procedūros ten... bet aš kadangi noriu pirčių ir kelių procedūrų tai man labai tinkamas varinatas Akva smile.gif
Tiesa gal jua kitą savaitę užlėksiu atvešiu tau salierus nes kažko tokie nupiepę ale mažu in tvao rankas papuls tai gal pagerės padėtis:)
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?

Muka procedūros prastos verysad.gif kad jie ten nieko neturi , jei palygint su Druskininku Egle, ar Birštono Versme .. Viena paguoda- Jūra. Na pirtis gera, bet basaeinas labai mažas . Važiuoti ten verta tik dėl jūros . Oras buvo geras, veidą įdegiau , prasivaikčiojome pajūriu ...
Aga, tik 2 dienas nebuvau ... neatsikasu dar.

Atsakyti
Labos,
Muka,gero poilsio.Nesuk galvos del darbo,na juk ne pasaulii pabaiga,nepadarei ko,tai gryzus padarysi.
As dar lovoj,bet jau keliuosi,reik i soda,o ir siandien i gyma,klase siandien,dar reikia zemiu uzpirkt ir sio to kito,tai ko gero siandien tik susipirksim viska,o ryt sodinsim,nes neliks laiko.
Kava grazi,pavasarine,aciu.
Atsakyti
Labas rytas,

kavos ?

Lyja Kaune, gal ir gerai , greičiau suažliuos pievelės. Svarbu savaitgalį būtų geras oras .
Nieko nespėju , nieko rimto nepasidarau ... Kiba SBS ateina ?
Atsakyti
Labos iš dienos 4u.gif
Taigi linkėjimai iš Druskininkų ką tik po vinios laukiu masažo nes labai kuprą surakubo miskunu tris pasidaryti o ir pirtis atpalaiduos žodžiu ale sveikatinuos mirksiukas.gif
Bučkaa
Atsakyti
Labis,

kava gardi,aciu.Buvom sode,bet ne ka nuveikem,pamirsau sasiuvini su veisliu numeriais,tai tik jablonka rosii susodinau,nes ja lengva atskirt is lapu,sukisau agurkus i siltnami,pasejau i indelius sparagines,zukinijas ir porus pagaliau,gal ir veliau bus,bet mes juos megstam tik ziema,dar nupirkau pabandymui squash,turbut lietuviskai skvosas.Ryt reiks paset arbuzus,skvosa ir kaliaropes ir baigt pomidorus.Paprika tures kiek palaukt,nes ten braskes karaliauja apsipylusios ziedais.
Siaip diena but nuostabi,karsta,bet jau vejo stiprumas,baisu liga gaut isejus is siltnamio.
Tuoj lekiu i gyma,siandien chair yoga,parelaksuosiu,sukaupsiu jegu rytdienai.
Atsakyti