QUOTE(Muka @ 2018 04 10, 11:41)
*luety nieko sau išeisiu į pensiją pailsėsiu ... jau net biznio planas yra šaunuolė
mergai radau vyruką kuris prekiauja vario ir geležies sulfatais sveriamais ir kaino ne pardotuvinės 0.5 po 3 eur. Tai aš nusipirkau jeigu reikai galiu duoti telefoną, jis turi likučius nuo statybū tik nežinau kam statybose toks daiktas ale vistiek pigiau... o aš vari sulfatu purškiu rožes ir medelius pavasarį, o geležies tai žolyną nuo samanų Jeigu ką rašykit duosiu telefoną
mergai radau vyruką kuris prekiauja vario ir geležies sulfatais sveriamais ir kaino ne pardotuvinės 0.5 po 3 eur. Tai aš nusipirkau jeigu reikai galiu duoti telefoną, jis turi likučius nuo statybū tik nežinau kam statybose toks daiktas ale vistiek pigiau... o aš vari sulfatu purškiu rožes ir medelius pavasarį, o geležies tai žolyną nuo samanų Jeigu ką rašykit duosiu telefoną
Labutes,
ryte buvau pazadejus anukus nusivezt i parka,tai treciadienis buvo laisvas iki pietu,nusivezem.Smagu,oras geras 15 silumos,zydi kamelijos,magnolijos,plukes,rakteliai,baltieji narcizai,tie kvapieji,paserem antis,pasivaiksciojom ir gryzom.
Koks gi cia verslo planas,cia Nauju Metu rezoliucijos vykdomos. O siaip,mezgimas poilsis.gi.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 11, 07:45)
Labas rytas,
kavos ?
Muka pas mus su purškimais ne kas , gal tik pernais MB purškė sodą . Vejos neturim , tik kaimišką kiemą net minties neturiu purkšti . O šiemet MB užsižaidęs su malkom , vis tik nemenkas kiekis ..
Balansai - labai norėtusi per balandį prisiduoti visus . Matysiu kaip seksis... balansas 1, ir 3 IĮ ... Be balanso ir ataskaitų RC .
Taigi kitoj temoj parašytą ką galima sėti - mokas, svogūnus sėklom , žirnius , ridikėlius.
*Luety - kaip smagu verslo planas. Kai rankos užimtos nėra laiko durnom mintim ir ligom . Šaunuolė Tu pas mus
kavos ?
Muka pas mus su purškimais ne kas , gal tik pernais MB purškė sodą . Vejos neturim , tik kaimišką kiemą net minties neturiu purkšti . O šiemet MB užsižaidęs su malkom , vis tik nemenkas kiekis ..
Balansai - labai norėtusi per balandį prisiduoti visus . Matysiu kaip seksis... balansas 1, ir 3 IĮ ... Be balanso ir ataskaitų RC .
Taigi kitoj temoj parašytą ką galima sėti - mokas, svogūnus sėklom , žirnius , ridikėlius.
*Luety - kaip smagu verslo planas. Kai rankos užimtos nėra laiko durnom mintim ir ligom . Šaunuolė Tu pas mus
Durnom mintim tikrai neturiu laiko.Vakar jogoj moke,kaip jas isvyt is savo kuno,kad uzpildyt teigiama energija,kalbejom mantra ir t.t.Kazkiek kvailai atrodo man ta joga,bet patinka,pailsi tokiu fainu relaksu,ir kazkas neiprasto,naujo man.Zmoniu vis ateina daugiau ir daugiau.Nejudi,bet trenere kalba mantras raminancias,o mes darom kai kokius pratimus,pravalancius chakras,stumiam ora lauk su garsu,itraukiam ora su teigiama energija ior tiek ziniu Bet jauciuosi kazkokia rami,susikoncentravusi,daugiau padarau,nei paprastai.
Atsiunte avieciu Polka rykstes,gana grazios,su lapuku uzuomazgom,gyvybingos,reik ryt patekt i soda,pasodint,bet dar nezinau kur.