Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2018 04 10, 11:41)
*luety nieko sau išeisiu į pensiją pailsėsiu ... jau net biznio planas yra  blink.gif šaunuolė  4u.gif
mergai radau vyruką kuris prekiauja vario ir geležies sulfatais sveriamais ir kaino ne pardotuvinės 0.5 po 3 eur. Tai aš nusipirkau jeigu reikai galiu duoti telefoną, jis turi likučius nuo statybū tik nežinau kam statybose toks daiktas ale vistiek pigiau... o aš vari sulfatu purškiu rožes ir medelius pavasarį, o geležies tai žolyną nuo samanų smile.gif Jeigu ką rašykit duosiu telefoną smile.gif

Labutes,

ryte buvau pazadejus anukus nusivezt i parka,tai treciadienis buvo laisvas iki pietu,nusivezem.Smagu,oras geras 15 silumos,zydi kamelijos,magnolijos,plukes,rakteliai,baltieji narcizai,tie kvapieji,paserem antis,pasivaiksciojom ir gryzom.
Koks gi cia verslo planas,cia Nauju Metu rezoliucijos vykdomos. biggrin.gif O siaip,mezgimas poilsis.gi. ax.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 11, 07:45)
Labas rytas,
kavos ?

Muka pas mus su purškimais ne kas ,  gal tik pernais MB purškė sodą . Vejos neturim , tik kaimišką kiemą smile.gif net minties neturiu purkšti . O šiemet MB užsižaidęs su malkom , vis tik nemenkas kiekis ..
Balansai - labai norėtusi per balandį prisiduoti visus . Matysiu kaip seksis... balansas 1, ir 3 IĮ ... Be balanso ir ataskaitų RC .

Taigi kitoj temoj parašytą ką galima sėti - mokas, svogūnus sėklom , žirnius , ridikėlius.

*Luety - kaip smagu verslo planas. Kai rankos užimtos nėra laiko  durnom mintim ir ligom . Šaunuolė Tu pas mus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Durnom mintim tikrai neturiu laiko.Vakar jogoj moke,kaip jas isvyt is savo kuno,kad uzpildyt teigiama energija,kalbejom mantra ir t.t.Kazkiek kvailai atrodo man ta joga,bet patinka,pailsi tokiu fainu relaksu,ir kazkas neiprasto,naujo man.Zmoniu vis ateina daugiau ir daugiau.Nejudi,bet trenere kalba mantras raminancias,o mes darom kai kokius pratimus,pravalancius chakras,stumiam ora lauk su garsu,itraukiam ora su teigiama energija ior tiek ziniu biggrin.gif Bet jauciuosi kazkokia rami,susikoncentravusi,daugiau padarau,nei paprastai. biggrin.gif
Atsiunte avieciu Polka rykstes,gana grazios,su lapuku uzuomazgom,gyvybingos,reik ryt patekt i soda,pasodint,bet dar nezinau kur. ax.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ką jau reikės tada morkas sėti nekažką turiu plotų tai reiks šalia žirnių pora lysvukių 4u.gif Klausimuks kaip Dusia37 augini tuneliukę paprikas paskui tu jį nuimi jau kaip ivasaroja ... ar laiką visada jame šiemet turėsiu ir aš tuneliuką smile.gif
Luety na va ir joga pradėjo patikti eina sau, kaip kita Luety hmm.gif bet labai džiaugiuosi radai atradai ir vėl ant sparnų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,
Kavos ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Muka mano tuneliukai iš agroplėvelės. Po Joninių , kai jau atšyla nuimu agroplėvelę, o po žolinės vėl uždedu . Po plėvele be ventiliacijos saulėtą sieną gali nudegti augalai. Reiktų atidarinėti . Aš kadangi tinginė , darau kaip paprasčiau smile.gif Ir lietus palaisto per agroplėvelę , man nereikia smile.gif ATE42 turi tobulus tuneliukus , gal ji patars ?
Mano kai kurios paprikos jau su 8 lapais ... Vadinasi ims žiedus auginti . Reiks ieškoti litrinių talpų . Nes iki išsodinimo dar mėnuo . Ansčiau gegužės 15 nelabai galiu savo laukuose, šalnos ateina .
Vakar parsirado vaikas namo, pasibus porą savaičių . Smagu man. lėktuvas smarkiai apie 4 val vėlavo , tai lėkėm iki Vilniaus pasiimti.
Luety - jogai reikia užaugti smile.gif jauniems žmonėms norisi veiksmo ... O apie 40 metu jau žmonės tam subręsta smile.gif Lietuvoj smile.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 balandžio 2018 - 07:54
Labutes,
na va,ismokau dar viena kompleksa pratimu.Kazkiek masinu,tik jos jau pacios nejuda ir njudina taves,o pats turi mechaniskai su jomis dirbt,o i tarpus stepai,pratimai su hanteliais.Zodziu kas 30 sek.is miikrofono pasako,Move on ir keiti irengini.Gana intensyvu ir man issukis.Atrodo patraukliai,siandien apmoke.Darysiu tas dienas,kai nebus klases.Bus nauda.Ant pabaigos tempiamieji pratimai.Smagu.
Siandien leksim i soda kiek veliau,dabar tik gryzau is gymo,pavalgiau,reikia kiek pailset,atsigaut,o ir saules nera.Saule mano varomoji jega.
Dusia,tai tu ta agro plevele kazkaip iremini ant papriku,ar paprastai uzmeti ant ju ir viskas?Vietos lauke turiu,reiktu ir man gal lauke bandyt paprikas augint?Siaip pernai buvau sukisus kelias be priedangos ir saule tik iki pietu,taio ne kazkas,uzpuole ligos ir nieko neisaugino jos man.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 04 12, 13:26)
Labutes,
na va,ismokau dar viena kompleksa pratimu.Kazkiek masinu,tik jos jau pacios nejuda ir njudina taves,o pats turi mechaniskai su jomis dirbt,o i tarpus stepai,pratimai su hanteliais.Zodziu kas 30 sek.is miikrofono pasako,Move on ir keiti irengini.Gana intensyvu ir man issukis.Atrodo patraukliai,siandien apmoke.Darysiu tas dienas,kai nebus klases.Bus nauda.Ant pabaigos tempiamieji pratimai.Smagu.
Siandien leksim i soda kiek veliau,dabar tik gryzau is gymo,pavalgiau,reikia kiek pailset,atsigaut,o ir saules nera.Saule mano varomoji jega.
Dusia,tai tu ta agro plevele kazkaip iremini ant papriku,ar paprastai uzmeti ant ju ir viskas?Vietos lauke turiu,reiktu ir man gal lauke bandyt paprikas augint?Siaip pernai buvau sukisus kelias be priedangos ir saule tik iki pietu,taio ne kazkas,uzpuole ligos ir nieko neisaugino jos man.

Labas, mergaitės.
Va parodau koks mano tuneliukas. Galai stacionariai aptraukti agroplėvele. Šonus pakeli pagal reikalą. Kai praeina šalnų pavojus pavasarį, būna atidengta visada. Rudenį vėl pagal reikalą. Kvėpuoja per galus, bet reikia laistyt kaip šiltnamį, nes per plėvelę nužlyja. Lankai iš vamzdžių vandentiekiui. Galuose įkalta nusmailinti mediniai kuolai, kad patogiai susmeigti į žemę. Viršui sutvitrtinta medžio atraižom trijose vietose. Nežinau ar aiškiai aprašiau. Matosi dešinėj pusėj atidengtas.
Atsakyti
Na cia jau visas siltnamis gaunasi.Patogu,gerai,bet man butu per didelis.Isivaizduoju tuneliuka apie 70 cm aukscio,gali but ir tokios formos.Ideja liuks,bet man kazin ar imanoma,nes vamzdziu kazin ar gausim kur.Nu ka nors sugalvosi,o gal ir i siltnami as juos patalpinsiu.
Buvau sode,pomidorai labai grazus,isstype virs stikliniu.Nuveziau tuos kelis is namu,tai naminiai spalva skiriasi ir stiprumu.Morkos ir salotos vel nedygo.Zirniai,ridikeliai sudyge graziai,o burokeliai sudygo tik 70%.Nu neblogai,buvo experimentas su burokais,turiu seklu,dar pasesiu,bet mistika su salotom uir morkom.Siltnamyje naujai rudeni uzveztas arklio meslas,bet lauke sejau ten,kur jau metus augo bulves,salierai,ir naujo meslo nebera,grazus juodzemis ir nedygo.
Sestadieni vaziuojam plaut siltnamio ir kt sav.jau sodinsiu viska i siltnami.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Oooo Ate42 ale kažkur skundeisi, kad prastas derlus nu tu man durnei pasakyk kur prastas viskas žaliuoja net braška 4u.gif Aha tai man ne toks tuneliukas... aš lidlinį turiu ... na matysim kaip čia man seksis ot bus nei paprikų nei baklažanų unsure.gif kiba reikės dalinti ir kišti dar šiltnamin...
Viskas mergai jamu tris dienas atostogų ir vsio varau į Druskininkus... pavargau ateinanti savaitė žadama ramesnė nes dar kita tai du dideli renginiai viename turėsiu ale kalbėti paskui PVM ir t.t. pavargau unsure.gif Vakar grįžau iš darbo buvau pažadėjusi tortą padaryti ir šiaip užkandukų(MB paskutinė diena darbe ) tai vos vos padariau mislinau vienu metu mirsiu kaip silpna darėsi. Tiesa visai neblogai išėjo užkandukai su tunu smile.gif
Bučkas
Atsakyti

Labas rytas,
atejau pasportavus,kavos nera,pusryciu nera,teko paciai gamintis.
Nieko ypatingo neturiu pasakyt,tas pats per ta pati.
Kur Dusia si ryta uzstrigo?
Muka,smagaus SPA Druskininkuose,pailsek,atsipalaiduok,isjunk telefa,atsijunk nuo pasaulio naujienu.O tai matai,kad kazin kiek cia mes begyvensim,visi tik ir trimituoja balandzio 23 pasaulio pabaiga,ir trecio pasaulinio karo pradzia,kuriame laimetoju nebus,bus sunaikinimas visko,ka pasiekem.
O kaip bus,bus matyt.

Atsakyti

Labos. Dusia Palangoj, kaledu senelio dovanos. Sveikatinimasis. 

Atsakyti
Valio Valio Valio..... Pailsėk,atsipalaiduok ir....
Atsakyti

Nerekomenduociau palangos lino. Druskininkai geriau... Zinosiu kitamet.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 13, 14:59)
<p>Labos. Dusia Palangoj, kaledu senelio dovanos. Sveikatinimasis. </p>

O tai abi sveikatintis sugalvojot,smagu.
O mudu ejom ultragarsa padaryt,o po jo daktariukas kur dare ultragarsa,liepe kazkaip patekt pas urologa.As jam paaiskinau,kad be seimynisto neimanoma,prizadejo pats suorganizuot,liepe laukt.Palaukem kiek,dave laiska ir liepe eit i priimamaji,kitaip urologo skubios konsultacijos niekaip negausim.Ten pralaukem 2 val,tai atejo konsultantas,vel antibai 2 sav.nes pirma kart gere 2 sav,reikejo testy(seiministas liepe nutraukt)Procesas dar neuzmustas,ko gero operacija vel atodes. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti