Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Sveikos,

uzsikasus su mezginiais,noriu pribaigt pradetus,nes sodas atsidare,mazai liks laiko jierms.
Niekada negalvojau,kd sportas bus toks malonumas.Gal todel,kad kryptingas,kad nedirbu,mazai judu,pajauciau sveikatos riedejima zemyn,issigandau.Svarbu,kad jis mane veza.O kiek ilgai taip bus,tai nieko amzino nera siame sviete.
Dusia,Tavo aukseli su Gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ale jau kokia didele,19?Paprastai vidurine dauguma baigia 18.Veliau pradejo?
Mes vakar marcios gimke atsventem,Zentui paskambinom,nes,sakiau,kad jie abu gime balandzio 8d.O siaip oras ne saltas,bet lyja vakar ir siandien.Kita savaite zada apstot jau.Tada leksim dar ruost krumams vieta,siltnami plaut is vidaus,manau ateis jau laikas sodint pomidorus ir agurkai jau tuoj leis tikruosius lapus.Kad tik atsiltu.
Lekiu i sporta.siandien ant masinu ir klase senjoru fitnes ant kedes.Bunu slapia po 30 min klases.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 04 09, 15:58)
Sveikos,

Dusia,Tavo aukseli su Gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif Ale jau kokia didele,19?Paprastai vidurine dauguma baigia 18.Veliau pradejo?

Dėkui už sveikinimus .

Luety mes baigdavom 18, dabartiniai vaikai baigia 19.
Pradeda 7 ir mokosi 12 metų . Mes mokėmės 11 . Visa artmetika.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 09, 14:12)
Dėkui  už sveikinimus .

Luety mes baigdavom 18, dabartiniai vaikai baigia 19.
Pradeda 7 ir mokosi 12 metų . Mes mokėmės 11 . Visa artmetika.

Rimtai?As galvojau,kad taip ir liko 11m?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 04 09, 18:19)
Rimtai?As galvojau,kad taip ir liko 11m?

Luety aš nebuvau 11 klasėj , baigiau 12 klasių smile.gif
Tavo vaikai tikrai baigė 12 ...
kas pradėjo eiti 1987 metais į mokyklą visi mokėsi 12 metų .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 09, 16:42)
Luety aš nebuvau 11 klasėj , baigiau 12 klasių smile.gif
Tavo vaikai tikrai baigė 12 ...
kas pradėjo eiti 1987 metais į mokyklą visi mokėsi 12 metų .

Mano sunus pradejo lankyt pirma klase Kaune 1981m ir 1984m,kai jis baige 3 klases,isvaziavom gyvent i Silute,o ten jis baige 1992m.vidurine.Dukra,pradejo lankyt Kaune mokykla 1983m,baige pirma klase,tada tese mano mieste ir baige 1994m.Jei neklystu,ji jau mokesi 12m.Nors gal klystu,nebeatsimenu.Reiktu pasiklaust. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 balandžio 2018 - 21:44
Nuo 1986- 1987 mokslo metų buvo įvestas 12 metų vaikų mokymas Lietuvoj , kokioje mokykloje mokosi nesvarbu ...
Aš tais mokslo metais baigiau vidurinę, turėjau būti 11 klasėj , bet ją peršokau ... Iš karto į 12 . Vaikai kurie pradėjo eiti į mokyką 1986 metų rudenį mokėsi 12 metų , kiti 11. Dabartiniai dvyliktokai beveik visi būna 19- mečiai ... tokia realybė jau 31 metus verysad.gif
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif

Išpikiavau karsta.gif karsta.gif vakar jau ir sėdėjau ir klupėjau ir konedariau ale vistiek išpikiavau jau vargšiukai kiti net virto kažko įdomiai vieni tokie striku o kitie jaazau kokie išbėgę suvariau 60 litrų žemės rolleyes.gif viskas dabar leika tik sėti jau šiltnamyje prieskonisu kitą savaitgalį susivežu gėles iš mamuko bus darbelio kol vlė susitvarksiu anas. tiesa šiemet Lidle papirkau svyrančių begonijų gumbų ir žinote sudygo... kur reiks sodinti dabar blink.gif Ai bais norėjau Budlėjos ir nusipirkau tokie liuanutė maksimkoje, bandysiu vazone laikyti ... kaip žydės ant akių MB atneš man grąžu smile.gif Kiba jau pavasaris ir man flirt.gif
joo Lutey mokinasi vaikai 12 metų aš nbuvau šeštokė smile.gif peršokau in 7 smile.gif
Na jooo sportas... o aš atsisakiau nemokamo abonento tegu kiti naudojasi..
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atėjo pavasaris . Vakar toks galingas lietus su perkūnija kai šnojo. Šiandien visai kitaip kvepia oras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
MB sakė ridikėliai šiltnamyje sudygę... jei nepatingės palaistyti normaliai gal kas nors užaugs smile.gif
Luety ką mezgi ? Žaislus pagal užsakymus ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 balandžio 2018 - 08:16
QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 09, 22:06)
Nuo 1986- 1987 mokslo metų buvo įvestas 12 metų vaikų mokymas Lietuvoj , kokioje mokykloje mokosi nesvarbu ...
Aš tais mokslo metais baigiau vidurinę, turėjau būti 11 klasėj , bet ją peršokau ... Iš karto į 12 . Vaikai kurie pradėjo eiti į mokyką 1986 metų rudenį  mokėsi 12 metų , kiti 11. Dabartiniai dvyliktokai beveik visi būna 19- mečiai ... tokia realybė jau 31 metus verysad.gif

Labas rytas,

aha,nepatingejau vakar ilyst i klase.lt ir paziuret,kada vaikai baige,o tai jau pasimirso.Baigimo metus surasiau teisingai,tik jie rasosi irgi baige 12 klasiu.Matyt kazkurioj klasej persoko,kaip Muka.Uztai kazkiek ir susimeciau.Nes baige 12,o baige tiksliai zinau 18mt,tai jie papuole ant tos reformos,tik ne nuo pradziu.

QUOTE(Muka @ 2018 04 10, 05:46)
Labos iš ryto smile.gif

Išpikiavau  karsta.gif  karsta.gif vakar jau ir sėdėjau ir klupėjau ir konedariau ale vistiek išpikiavau jau vargšiukai kiti net virto kažko įdomiai vieni tokie striku o kitie jaazau kokie išbėgę suvariau 60 litrų žemės  rolleyes.gif viskas dabar leika tik sėti jau šiltnamyje prieskonisu kitą savaitgalį susivežu gėles iš mamuko bus darbelio kol vlė susitvarksiu anas. tiesa šiemet Lidle papirkau svyrančių begonijų gumbų ir žinote sudygo... kur reiks sodinti dabar  blink.gif Ai bais norėjau Budlėjos ir nusipirkau tokie liuanutė maksimkoje, bandysiu vazone laikyti ... kaip žydės ant akių MB atneš man grąžu smile.gif Kiba jau pavasaris ir man  flirt.gif
joo Lutey mokinasi vaikai 12 metų aš nbuvau šeštokė smile.gif peršokau in 7 smile.gif
Na jooo sportas... o aš atsisakiau nemokamo abonento tegu kiti naudojasi..
Bučkas

Muka,kai dirbau,man irgi sportas buvo neimanomas.kazkaip uzteko to judesio ir dar laiko truko.Pilnai tave suprantu,bet mase zmoniu suderina visa tai.Tik gal ne veziai??Jie po darbo lekia i seima. 4u.gif Ir kazin ar as lankyciau dirbdama?

QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 10, 07:11)
Labas rytas,

kavos ?

Atėjo pavasaris . Vakar toks galingas lietus su perkūnija kai šnojo. Šiandien visai kitaip kvepia oras  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
MB sakė ridikėliai šiltnamyje sudygę... jei nepatingės palaistyti normaliai gal kas nors užaugs smile.gif
Luety ką mezgi ? Žaislus pagal užsakymus ?

Aciu uz kavyte,geriu siuo metu.
Dirbu,Dusia daug,noriu atsidaryt etsy parduotuve,o su keliais zaslais nebus efekto.Tai noriu viska pabaigt,ka turiu pradejus ir nebaigus ir greiciau sudet i prekyba.Vistik ten platus kontingentas,pasaulinis.Kiek stebiu pardavimus,juda baisiomis kainomis,kokiu as net nenoreciau. biggrin.gif
O dar sodas atsidare,kita savaite ten dirbsim daug ir sunkiai,tai vel uzsilaiko mano darbai.Naktis aukot-jau per sena.Lieka dirbt tada,kada galiu.
Atsakyti
luety nieko sau išeisiu į pensiją pailsėsiu ... jau net biznio planas yra blink.gif šaunuolė 4u.gif
mergai radau vyruką kuris prekiauja vario ir geležies sulfatais sveriamais ir kaino ne pardotuvinės 0.5 po 3 eur. Tai aš nusipirkau jeigu reikai galiu duoti telefoną, jis turi likučius nuo statybū tik nežinau kam statybose toks daiktas ale vistiek pigiau... o aš vari sulfatu purškiu rožes ir medelius pavasarį, o geležies tai žolyną nuo samanų smile.gif Jeigu ką rašykit duosiu telefoną smile.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Dusia37 kaip balansinasi ? Man gal jau tunelio šviesa matosi .... Noriu labai labai in Drsukininkus in kokį SPA nes jau jaučiu nuovargį nuo persitempimo verysad.gif
Mnao pomikai jau balkone tupi nenešiosiu dar vienos paprikos ant palangės... tegu jau gyvena ten užtenka šildytis šonus tegu augina storus kotus o tai laibi baisiai... o ką dar sėti reikia?
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,
kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Muka pas mus su purškimais ne kas , gal tik pernais MB purškė sodą . Vejos neturim , tik kaimišką kiemą smile.gif net minties neturiu purkšti . O šiemet MB užsižaidęs su malkom , vis tik nemenkas kiekis ..
Balansai - labai norėtusi per balandį prisiduoti visus . Matysiu kaip seksis... balansas 1, ir 3 IĮ ... Be balanso ir ataskaitų RC .

Taigi kitoj temoj parašytą ką galima sėti - mokas, svogūnus sėklom , žirnius , ridikėlius.

Luety - kaip smagu verslo planas. Kai rankos užimtos nėra laiko durnom mintim ir ligom . Šaunuolė Tu pas mus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti