Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif
Te prisikėlimo varpai pažadina jūsų sielose meilę viltį ir tikėjimą. Su Šv.Velykomis 4u.gif
Bučkas
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Na ką Šv.Velykos liko už nugaros... liko keli kg priaugti smile.gif Šiaip armonika tobula išėjo smile.gif Viskas pavyko puikiai tik grįžau namie šiek tike nuvargusi ale nikeo išsimiegojau namie anksti guliausi smile.gif
Jau šiandiena pikiuosi paprikas, nes iki jš dar nedaėjusi buvau, planavau penktadienį bet neišėjo šaštedienį pratrepsėjau vakare bažnytėlėn... taigi šis procesas nusikėlė šiandienai smile.gif Dusia37 mėlynam indelyje tik čiliukai? ar dar kažkuriam yra? sumaišiau turbūtųverysad.gif
Kaip keliauninkei sekėsi? kaip kitos pašventėt?
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Noriu atostogų , kalnų , šilumos ...
Muka mėlynoj dėžutėj Atės42 čiliai , apvalūs . Labai tinkami įdaryti sūriu ... Kitur geltonos paprikos .

Mes niekur nekeliavom vakar. Lietus ir vėjas buvo labai nemielas . Priverčiau save patingėti smile.gif retai tai būna.

Atsakyti
Ačiū Dusia37 smile.gif
Na gal ir gerai pailsėti... tik nežinau ar man pavyks kitas savaitgalis sodan... pranašaujamas geras oras...O šiaip man toks jausmas, kad jeigu ir visą savaitė nieko neveikčiau būtų taip, kad jausčiausi pavargusi... nežinai čia jau chroninis nuovargis... ale nikeo sukišiu žemėn rankas mažu parmuš smile.gif

Atsakyti
Labutes,

man irgi liko po svenciu kilus krapstyt,bet nepergyvenu,jau pradejau.Pas mus is ryto grazu,bet po pietu prognozuoja lietu.O puse sodo sklypo jau imirke net per daug,bet,kaip uzkist t lietu,nezinau.
Mano viskas ispikuota,laukiu geru oru ir kisiu viska i zeme.Agurkai jau rodo mazas kilputes.
Ar sudygo zirniai ir kt.nezinau,kai vis lyja,nesinori net i soda vaziuot.Zirniams gali but kajukt,nes po sejos sekancia diena buvo lietus,nedidelis toks,buvau uzdengus agro,gal nepramuse kiaurai?Dusia buvo sakius,kad blogai,jei sekancia para po sejos gauna vandens,jie susprogineja,neisleide saknu.Nu per nauja tai jau nesesiu,kaip nori jie,ponuliai.
Sventes ramiai,kaip visada,pirma ryta sunus su vaikais atejo ant pusryciu,nes martele i darba isskuode,po to ji atejo,tai tokiam surmuly ir atsventem.
Sekancia diena aplankem teveli,broli ir vel puse dienos ner,taip ir praejo tos sventes.Oras pirma diena saltokas,bet be lietaus buvo,o antra diena pyle lietus visa diena.
O as noriu jau permainu,judejimo,nusibodo sedet tarp keturiu sienu,tik,kad MB vis stabdo su savo bedom.Sia savaite turetu atsiust talona ultragarsui,bet kol kas nieko.Reiks skambint,ale kur,kam?Tada priimamajam konsultantas apziurejo,pazadejo,o kurb jis,kokia jo pavarde,sunku net isimint buvo.Nu bet gal dar atsius?

Atsakyti
labas rytas,
kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Panašu kad ateina pavasaris ant Lietuvos smile.gif reiktų bandyti sėti žirnius - bet... Nežinau kada papulsiu į kaimą. Ši savaitgalį ne, ateinantį irgi ne ... kažkaip gyvenimas planuojasi ne pagal mane smile.gif
O atostogų noriu.
Nieko padejuosiu ir praeis .
Vakare reiktu išpikiuoti pomidorus . Ne tiek daug jų ir reikia - kokių 22-25. Kas savų rinktų sėklų pertekliniai sudygo - nepikiuotus atiduosiu draugei . Neims - keliaus kompostan . Šiemet nebenoriu būti gera, kažkam kažką auginti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 balandžio 2018 - 06:39
Labos iš ryto 4u.gif
O jau kavelos grąžumas mmm lėksiu gerti kavos darbelyje smile.gif
Vakar išpikiavau dovanas (ačiū mergučios) pomidorai tai bais ištyso bet dar tik kaikurie turi tirkus lapelius palauksiu kelias dieneles dar, šaunuolė Dusia37 sėjom kartu o tu jau pikiuoji gera rankelą turi... o aš lėksiu sodan jau tikrai reikia ir žirnius sėti mažu pastarnokus įkiščiau savo molin... taip kad planai jau deliojasi...
Dusia37 jooo kartais gyvenimas taip sudelioja tavo planus nepagal tavo planus... bet ką padarsyi... tiesa mažosios egzų sesija ant nosies?
Pritariu dėl atostogų ir aš noriu... bet va mislinu kokių ar sode arti žemę, ar kokina spa kūną šildyti ir kur keliauti... hm pasvajokime biggrin.gif
Bučkas
Atsakyti
Mažosios pirmas egzas Balandžio 30, paskutinis Gegužės 15.
Šį savaitgalį draugų jubiliejus.
Ateinantį su mergom turim važiuoti į pajūrį - Kalėdų senio dovanos , taip susiderinom kai visos 3 galim .
Tegul nors kiek pradžiūna žemė- nulėksiu kokį pusdienį po darbu ir sukišiu žirnius ir pastarnokus ... O jei ir nesukišiu , tai ne pasaulio pabaiga .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 04 04, 09:08)
Mažosios pirmas egzas Balandžio 30, paskutinis Gegužės 15.
Šį savaitgalį draugų jubiliejus.
Ateinantį su mergom turim važiuoti į pajūrį - Kalėdų senio dovanos , taip susiderinom kai visos 3 galim .
Tegul nors kiek pradžiūna žemė- nulėksiu kokį pusdienį po darbu ir sukišiu žirnius ir pastarnokus ... O  jei ir nesukišiu , tai ne pasaulio pabaiga .

tikrai ne pasaulio spėsi ir sukišti spės ir išdygti 4u.gif
tiesa gal kuri turite patikimus roletų, romanečiū gamintojus, reikia sodan man jau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

as jau po sporto,veza jis mane.Smagu gert kavyte ir dar tokia grazia,kvepiancia misku,po sporto.Ir pusryciai kitaip lenda.
Noriu Prancuzijon,bet MB bedos neleidzia.Buvom suplanave ant Margo 3m.gimkes,o Dievulis pasijuoke ir suplanavo pagal save.Taip,kad planuok neplanaves,bus taip,kaip tures buti.
Kratau prieaugi,si ryta jau minus 600g.Dziaugiuosi,kad gryzau i sistema.
Rytas grazus,bet zada lietu.Gal nelis,tada i soda paleksim.Reik ziuret,kas isdygo,ka atset,o ir pastarnokus noriu ikist.
Muka,kaip dukriukui sekasi?Ar patenkinta?
Dusia,tau sie metai sunkus,ar ne?
O mano giminaite siemet baigia cia jau univera,namie rasio diplomini jau.Liepos 19 diplomu teikimas bus.Greit laikas bega.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 04 04, 13:26)
Labas rytas,

as jau po sporto,veza jis mane.Smagu gert kavyte ir dar tokia grazia,kvepiancia misku,po sporto.Ir pusryciai kitaip lenda.
Noriu Prancuzijon,bet MB bedos neleidzia.Buvom suplanave ant Margo 3m.gimkes,o Dievulis pasijuoke ir suplanavo pagal save.Taip,kad planuok neplanaves,bus taip,kaip tures buti.
Rytas grazus,bet zada lietu.Gal nelis,tada i soda paleksim.Reik ziuret,kas isdygo,ka atset,o ir pastarnokus noriu ikist.
O mano giminaite siemet baigia cia jau univera,namie rasio diplomini jau.Liepos 19 diplomu teikimas bus.Greit laikas bega.

aha kol kas patenkinta sako kol kas nėra ką mokintis... o ir savarankiškumo mokinasi... dabar nėra šalta tai išvis sako kaip kurorte o kaip yra... tai tik dievulis žino ..
jazau jau 3 emtais o atrodo tik gimdėm lotuliukas.gif
Na va luety ieškojai ieškojai ri va atradai džiugu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 04 04, 12:26)
Labas rytas,

Luety už spotą imk 4u.gif
Dėl vidurinės baigimo visai nesijaudinu - dėl įstojimo , visai nesijaudinu ... Dzin. Nieko gyvenime tai nelemia .
Va kad sparnus kelia ir žada lėkti mokytis į anglus ... bijau . Ne dėl Jos. Dėl savęs. Na gerai ir dėl jos biški , labiau dėl mudvieju ... senukų likusiu dviese verysad.gif
Atsakyti