Labos,
jus jau turbut einat namo,o as dar tik visus reikalus baigiau.
Is ryto nelijo,vaziavom sodan,paliet medelius naujus,o tai siltnamyje labai dziuna viskas,dar i komposta sio to susikaupe,tada turejom iskvietima i Toyota centra,atejo pranesimas,kad fabriko kazkoks gedimas keleivio paduskoj,ar kaip ji ten ir kad reikia keist detale,nes neissiskleis paduska jei ka.Viskas nemokamai.Tai uzsiregistravom balandzio 11d.po to dar i parde,vos gryzus spejau kavos isgert ir islekiau pas kirpeja,Isejau lyja. nu tiesiog arkliui sikant gimus.Paskaui sugalvojau po pardes pasmizinet,norejau dazu kiausiams nusipirkt,nusibodo su svogunu lukstais,noriu marmuriniu kiausiniu dazymo.Norejau zaliu dazu,bet gavau tik melynus,Zodziu prasitasiau ir nieko gero.
As galvojau,kad tik pas mus medicina tokia bejausme,ir labai idealizavau Lietuvos medicina,bet ,ziuriu,visur gaunasi tas pats,tik cia nors kysiu nereikia duot.
Vakar tokiai latvei,sodo kaimynei atidaviau perteklinius daigus,tai ji man beda itaise,atvilko dideliausi moliuga,Nu ir kur man ji dabar det?:oh:Jokiu kosiu makalosiu nevalgom,dar savo saldiklyje turiu gabaliukais susisaldzius.Zodziu,atsikraciau viena beda,igijau kita.
Katuko gaila labai,bet ka daryt.Mano teta sode vargsta,per ziema pas ja 3-4 prisimeta.Seria,nesa siltu bambaliu nakciai i garaza,siaudu pakloja,i vidu jos pacios neina,kastruoja,sterilizuoja,pinigai i bala.tik karminiai taskai
Ate
Labos iš ryto
Vakar apsipirkau ir dar šiandiena nulėksiu kai ko ir bus viskas ryt plausiuos tvarkysiuos darysiu tortus ( varškės su oreo sausainiais) paskui nugarinukę macavosiu ir vyniotinį išvirsiu, dar sakiau jažinkos padarysiu tai pas uošvius nulėkus tik reiks viską pabaigti, trepsi ta mano anytą viena, gaila man jos...visgi ne 16 o 86 ... taigi ant velyknakčio niekiap neapsisprendėme kurion bažnytėlėn eisime bet ryt visa dien air vakaras Tiesa kiaušinisu marginsim su lukštais ... lako šiemet net neprikome... dukra ne su mumi tai kažkaip ir ... kaip nereikia... jooo ateis laikas kaip ant viso laiko trepsėsime musu su katuku.. tiesa žuvytė numirė išbuvo beveik pas mumi 9 pas kitus 2 taigi .. teko atsisveikinti dabar tuščias akvariumas reiks kažką mislyti MB sakau parduodam kam... anas nee tegu būna taigi insvestuosime į naujas žuvytes
Mergai kaži kaip jums atrodo jeigu nugarinukė įpjaučiau ir prikiščiau į vieną revuką dž. pimidorų o į kitą pievagrybių į trečią kokio pesto naminio kaip manote ar bais jau makalošė gausis?
Bučkas
Labas rytas,
Ate dėkui už kavą .
Oho Muka kiek ruošimosi , šaunuolė Tu
Aš gaminsiu minimaliai ... Kiekvienais metais vis mažiau begaminu . Po darbų lekiu į kaimą, noriu į pritį . MB išvažiuoja ansčiau, iškūrens . Virtuvę vakar apkuopiau , kituos kampuos truputi ansčiau gyvatės pravaikytos . Ryt dulkes nuo baldų ir grindų prasišluostysim, Mb iškepsiu velykų bobą , dukriukas sakė kažką sveikuoliško pyragiško sukurs. Pirmai dienai vištukas lėpto kepimo , o antrą velykų dieną žadam kažkur pakeliauti. Nes ateis vasara ir vėl pasaulio per sodybą nematysim
Dėl mėsos nesu didelė patadėja Muka... Gal skanau bus ?
Ate dėkui už kavą .
Aš gaminsiu minimaliai ... Kiekvienais metais vis mažiau begaminu . Po darbų lekiu į kaimą, noriu į pritį . MB išvažiuoja ansčiau, iškūrens . Virtuvę vakar apkuopiau , kituos kampuos truputi ansčiau gyvatės pravaikytos . Ryt dulkes nuo baldų ir grindų prasišluostysim, Mb iškepsiu velykų bobą , dukriukas sakė kažką sveikuoliško pyragiško sukurs. Pirmai dienai vištukas lėpto kepimo , o antrą velykų dieną žadam kažkur pakeliauti. Nes ateis vasara ir vėl pasaulio per sodybą nematysim
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 30, 10:58)
Labas rytas,
Ate dėkui už kavą .
Ate dėkui už kavą .
Tai aš čia minimaliai Uošvio jubilieju nutarė per Šv. velykas švęsti o aš noriu pas mamuką pusryčiauti tai va nutarėme, kad aš pasidarua karštus ir prie karštų ir po pusryčiū lekiame in pajūrį...
Labas rytas,
Ate gaila katuku gert
Muka,tu tiesiog gimus gamint.Vaziuoji i uosvio gimke su savo patrovom,nu puiki marti.
Mudu minimaliai,kepta vista,silkute,misrainyte,purkta Pavlova guli saldikly 5 kiausus dazysiu,i juos tik paziuret,anukai nevalgo,jiems reikia sokoladiniu kiausu.
Orus zada pas mus baisius,tai nesinores niekur eit.
Pas mus jau siandien iseigine ir tesis iki antradienio.Man visos iseigines.
Ate gaila katuku gert
Muka,tu tiesiog gimus gamint.Vaziuoji i uosvio gimke su savo patrovom,nu puiki marti.
Mudu minimaliai,kepta vista,silkute,misrainyte,purkta Pavlova guli saldikly 5 kiausus dazysiu,i juos tik paziuret,anukai nevalgo,jiems reikia sokoladiniu kiausu.
QUOTE(Luety @ 2018 03 30, 12:12)
Labas rytas,
Ate gaila katuku gert
Ate gaila katuku gert
o ką daryti reikia kažkaip padėti... gaila jau anyta vos trepsi.. o apdėti... ai visa istorija o ma nesunku O aš mėgstu kiaušinius tai dažysiu nemažai
Luety , aš dažau daugiau kiaušinių , kurių paskui nesuvalgom . Pas mus yra tradicija rident kiaušinius
O pusryčiams visada verdu šiltus... ir bandom stiprumą - kurio kiaušinis stipriausias - tas Velykų pusryčių negalėtojas
PS nėra blogo oro , yra bloga apranga Pas mus irgi ne kažkokį gražų orą žada . Jei aprisengsim tai tikrai nesušalsim . Svarbu nelytų labai Ką vekti
takai
O pusryčiams visada verdu šiltus... ir bandom stiprumą - kurio kiaušinis stipriausias - tas Velykų pusryčių negalėtojas
PS nėra blogo oro , yra bloga apranga Pas mus irgi ne kažkokį gražų orą žada . Jei aprisengsim tai tikrai nesušalsim . Svarbu nelytų labai Ką vekti
takai
QUOTE(Muka @ 2018 03 30, 09:32)
o ką daryti reikia kažkaip padėti... gaila jau anyta vos trepsi.. o apdėti... ai visa istorija o ma nesunku O aš mėgstu kiaušinius tai dažysiu nemažai
Auksine martele,Muka,esi.As tai neruosciau ir nesvesciau gimkiu gal,kai nebetrepsesiu puikiai.Nu bet cia kiekvienam kitaip.Mano seima buvo snobai,nesvesdavom jokiu jubilieju,jokiu sabantuju.Pirmas didelis tevu balius buvo,kai mamai buvo 50.Tai ir as tokia,bet va tevelis,kur buvo vedes moteri,jos seimoj visi labai baliauni,bet kokia proga sueina gimine,svencia,dainuoja,pasiruosia auksciausiu lygiu.Man budavo labai keista ir taip beprasmiska viskas,bet cia auklejimas mano toks,ta atsinesiau is savo seimos.Visi mes skirtingi.Svarbu,kad tu tai priimi ramiai ir su meile.Tai svarbiausia.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 30, 09:38)
Luety , aš dažau daugiau kiaušinių , kurių paskui nesuvalgom . Pas mus yra tradicija rident kiaušinius
takai
takai
Daziau,Dusiuk visada daug,per velyku pusrycius ieskom stipriausio,o vaikai nori ju kiekvienas po 10 sudauzyt,bet ne valgyt.Nevalgo nei vieno jokiam pavidale,tik keptus su spirguciais ir tai ne visi,tik du didesnieji.Tai jau kelis metus is eiles vargstu su taip kiausais,ismest gaila,panaudoji kelis,po to nepajegi,atsibosta,nuostolis,o as suvalkiecio zmona.Tai ka,siemet dazysiu tik 5,o vaikai ateidami atsinesa,pasimainysim,sudauzysim,tai pajegsim ir saltus sudorot.
Svarbiausia noras kur nors eit,o tada ir apranga atsiranda.Bet MB dar sergantis,o antra operacijai data arteja,reik pasveikt ir atsigaut iki operacijos,tai saugomes blogo oro.
Papildyta:
Paskaitykit rusma posta Pomidoru auginimas forume.Nereikia stengtis augint daug saknu pomidorams.
Labas rytas
Su Šv. Velykomis - Prisikėlimo švente
Jaukių akimirkų su artimaisiais, šviesių minčių, džiugios nuotaikos, didelių įkvėpimų ir svarbiausia - sveikatos
Pas mus lietus pliopia kaip iš kibiro. Toks tas Velykų rytas. Bet pavasaris jau atėjo ir nuotaika gera.
Su Šv. Velykomis - Prisikėlimo švente
Jaukių akimirkų su artimaisiais, šviesių minčių, džiugios nuotaikos, didelių įkvėpimų ir svarbiausia - sveikatos
Pas mus lietus pliopia kaip iš kibiro. Toks tas Velykų rytas. Bet pavasaris jau atėjo ir nuotaika gera.
labos ,
Su Šventėm Jus. Meilės ,ramybės širdyse ir artimųjų meilės ...
Su Šventėm Jus. Meilės ,ramybės širdyse ir artimųjų meilės ...
LABUTES,
Nuoatabiu akimirku,su seima,draugais,artimaisiais.
Isleidau vaikus.Smagiai pasedejom su sunaus seima,anukiukais,buvo smagu.
Nuoatabiu akimirku,su seima,draugais,artimaisiais.
Isleidau vaikus.Smagiai pasedejom su sunaus seima,anukiukais,buvo smagu.