Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Viskas ispikiuota,agurkai sukisti i zeme.Jauciu,kad karsciai nuzeis staigiai,pavasaris bus staigus ir netiketas.Liko daug pomidoru dar nepikiuotu,gal koks 15.Grazus,bet kam pasiulyt??Gal kam reikia??Nedygo,nedygo,o kai dejo,tai visi iskart.Liko nepikiuotu dusios ciliu-papriku,bet dar kiek paauginsiu,tada bandysiu,dar tik 2 lapiukai kai kuriu.
Ka ispikiavau,man gana.
Rasiau ant stikliniukiu,o kur stiklinaites tamsios,nesimato,kisau visokius pagaliukus,kur dar radau.
Siaip man nesusimaiso,jei gerai suleibeliuoju sedama.
Muka,o jei prasytum siuntima i Vilniu,pas tikrus specus,nu juk negali zmogus gyvent su skausmu visa gyvenima ir be gydymo ir be priezasties.O pas manualista nebuvai?Liaudiskai vadinama,stuburo lauzytoju?Gal jis ka patartu?O tai ka rodo MRI skenas.Mane tik pakiso po juo ir pasake,kad stuburas skoliozas S raides formos,ir bla bla bla.Per ji gi viska mato.
Paisesiu kiek ir varau i fitnesa.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 03 28, 13:26)
o aš lipdukus užklijuosu MB juostos tokiso atneša tai liuks būną, ale aš sumaišau iki užklijavimo ... bais man nesiseka su žymėjimais smile.gif
Dusia37 tiesiog rankos vėl nusviro, iki kito rudesn jaučiu... bet šiemet blogiau jau sunkaii primenu kojąverysad.gif

Mukute, o tau magnetą viso stuburo darė? MB taip kamavos, kol netyčia, tirint kitus reikalus magnete pamatė stresinį stuburo lūžį. Ir kojos, ir klubai, ir nugara, ir rankos.....
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 03 28, 15:05)
Mukute, o tau magnetą viso stuburo darė? MB taip kamavos, kol netyčia, tirint kitus reikalus magnete pamatė stresinį stuburo lūžį. Ir kojos, ir klubai, ir nugara, ir rankos.....

Tai va ir sakau,kad magnetinis rezonanso tyrimas viska pamato iki smulkmenu.Jei darei ir nieko jis nerodo,tada jau kazkur kitur reik ieskot slieku.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 28, 17:24)
Tai va ir sakau,kad magnetinis rezonanso tyrimas viska pamato iki smulkmenu.Jei darei ir nieko jis nerodo,tada jau kazkur kitur reik ieskot slieku.

Pamato . pasako ir kas tada ?

Dėl stuburo Lietuvoj yra Girskis . Jei stuburas . Bet.... dirbti tenka PAČIAM , jis vaistų nerašo verysad.gif Brangus . Net kainas žinau .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 28, 20:12)
Pamato . pasako ir  kas tada ?

Dėl stuburo Lietuvoj yra Girskis . Jei stuburas . Bet.... dirbti tenka PAČIAM , jis vaistų nerašo  verysad.gif  Brangus . Net kainas žinau .

Jau su lūžusiu kiek pridirbsi....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 28, 18:12)
Pamato . pasako ir  kas tada ?

Dėl stuburo Lietuvoj yra Girskis . Jei stuburas . Bet.... dirbti tenka PAČIAM , jis vaistų nerašo  verysad.gif  Brangus . Net kainas žinau .

Nu vistiek,kai zinai diagnoze,gali pradet gydyma,ar tai kazkokiais pratimais,ar kuom,jei kas istaisoma,tai taisoma,bet,kai nezinai kas jame yra,tada nei pratimu kokiu darysi,nei koki gydyma ieskosi,nes nezinai kas yra.Vistiek diagnoze tikslio diagnoze svarbu.
Kai yra diagnoze,galima ir pas Girski.Nes ka jam dabar sakyt,koja skauda,peda,jegu nera?Vistiek,kaip bebutu,diagnoze yra labai svarbi del tolimesniu veiksmu.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Darė ir magnetą nugaros ir pėdos, prie tokių pakitimų (stubure potrauminis susispaudimas, pėdoje mortono neuroma) neturi taip skaudėti... pėda jklmn kaip suspaudė tai mislinau akis išlupsiu... oi sako ponia nuo mortono neuromos negali taip skaudėti čia nuo stuburo ir vėl viskas iš naujo verysad.gif Ai mergai viskas bus gerai... dirbti galima tik, kad priežastis rastų.. ai net nežinau kur eiti...Luety pagal mūsų sveikatos įstaigų taisykles negali siųsti į aukštesnio lygio ligonines, kol nepripažįsta, kad jie nikeo negali rasti... ai čia kaip kokiam voratinklyje jaučiuosi... ėjau pas manualistus, pas reabiklitologius(sporto ir ne sporto medicinos) pas visokio plauko gydytojus .. taip kad einu šliaužiu ir t.t. ai mergai nekreipite dėmesio pasibėdavojau ir toliau einu...slieku ieškau ... O jau svoris kaip ant mielių kyla verysad.gif nuo 10 mėn. plius 9 verysad.gif...
O aš nieko nepikiavau, kažkaip užsitrepsėjau namie ir nieko nepadariau verysad.gif bet gal šiandiena o gal ryt, bet ar gerai per didyjį penktadienį unsure.gif
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 29 kovo 2018 - 06:56
Labas rytas,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Kam nervai nelaiko ir prie kavos:)
Muka imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif nepatarėja sveikatos klausimais smile.gif

Labai gerbiu vakarų mediciną , ypač kas liečia diagnostiką ir chirurgiją .
Bet man labai priimtinas ir Rytiečių požiūris į ligą , ir jos gydimo būdai ... Ypač jos požiūris į žmogų kaip visumą.

Luety kad nenusitrintų užrašas , perkant makerį reikia pažiūrėti , kad būtų vandeniui atsparus .

Muka - man porų nereiks - dygsta pačios pasėti , tik užsivėline buvo .. O salierų kokį 10 prigriebčiau ... Jei galima . Tai gal gabaliuką su žemėm iš savo dėžutės atpjauk ir ikišk tarp žemių į kokį induką . Aš dar porą kitokių baklažanų galėsiu duoti - sugydo susėti į žemę . Užaugs taigi , kad ir vėlyvesni:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 29 kovo 2018 - 08:32
Labos,
buvau vakar su MB pas daktarus, nu ir pikta, ir liūdna, ir graudu......nesiplėsiu.
MB išvažiuodamas į miestą šunei cukrinį jaučio kaulą paliko. wub.gif Parvažiavo-nėra. Zaposlyva mergina-pasikavojo. O, prakvipsim..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Rado-mūų lovoj.... biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 29 kovo 2018 - 09:05
o svogūnų tų lidlinių reikia?
OK šitų padarysim tegu truputuką paauga gerai smile.gif
Na jooo medicina... čiupk Ate42 4u.gif
Šunė tavo tobula ... mažu kada neduos tokio gėrio biggrin.gif labai geroj vietoj paslėpė
Dusia37 o katukas neišėjo ? o gal radai šeimininkus? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 29 kovo 2018 - 09:08
MB vakar buvo kaime - katukas gyvena. Net ne katukas o katytė . Dar reiks sterilizuoti kažkada, bo kaip prisidaugins ... Šeimininkų neradau verysad.gif Visiems siūlau....
Mano sesė vet daktarė , susakė kaip elgtis, kad išgyventų kaime . Ir prisakė nebandyti vežtis į butą - tie laukinai sunkai prisitaiko ... Na nebet nuo labai mažų augini . Liepė pirkti patį pigiausią sausuką , kad imtų medžioti . Nukirminti . O nuo blusų paskui vaistus sulašinti . Kad ne per daug nuodo vienu metu gautų . Vienžo- tegul gyvena ir peliauja . Turės apsiprasti ... Jai labai reikia žmonių - katašunis . Bet išmoks su laiku manau . O ką aš galiu pakeisti ?

Muka svogūnai irgi dysta , dėkui nereikia ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 29 kovo 2018 - 09:16
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 29, 11:15)
MB vakar buvo kaime - katukas gyvena. Net ne katukas o katytė . Dar reiks sterilizuoti kažkada, bo kaip prisidaugins  ... Šeimininkų neradau verysad.gif  Visiems siūlau....
Mano sesė vet daktarė , susakė kaip elgtis, kad išgyventų  kaime . Ir prisakė nebandyti vežtis į butą - tie laukinai sunkai prisitaiko ...  Na nebet nuo labai mažų  augini . Liepė pirkti patį pigiausią sausuką , kad imtų medžioti . Nukirminti . O nuo blusų paskui vaistus sulašinti .  Kad ne per daug nuodo vienu metu gautų . Vienžo- tegul gyvena ir peliauja . Turės apsiprasti ... Jai labai reikia žmonių - katašunis . Bet išmoks su laiku manau . O ką aš galiu pakeisti ?

Muka svogūnai irgi dysta , dėkui nereikia ....

tu ir taip daug jai padarysi... žinok draugai irigi priglaudė yra kluone keli katukai irigi negyvena tai išgyvena... taviįkė irigi išgyvens... netiks ieškos kitų namų gyvuliukai daugiau supranta nei mus visus sudėjus 4u.gif
Atsakyti