Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos ,
Luety lietuvių kalboj neradau kas tas yr ?
Sveikatos Tavo MB 4u.gif 4u.gif 4u.gif Na matyt nereikia jums tos operacijos jei taip stabdo ?
O kaip pačios sveikata ? Kada tyrimo atsakymai bus ? Jei akmenys inkstuose tai vis tik reikia kažką daryti ?
Tavo pomidorams pavydu smile.gif Gyvena saulėj , šaknis augina... Gerą derlių šiemet turėsi 4u.gif
Mudu buvom kaime , oras tai nuostabus buvo ... Bitės siuto po visą kiemą , po malkas po pjuvenas . Kol kavą gėriau per rankas ropojo - su šeimininke sveikinosi smile.gif
Aš šiltnamyje ridikėlių pasėjau , ir kokių tai salotų radus . O kad špinatų sėklų nėr kaime tai nepagalvojau smile.gif Žemė darže stipriai įšalusi , norėjau pastanokų išsikasti - nebent dantimis išsigraužti . O ir tų savų nekažką, tai gaila smile.gif
Vėl radom svečių - katuką . Kažkas atsikratęs. Jaukus ,meilus ... kas per žmonių žiaurumas ? Pripirkau maisto kaimo parduotuvėj, gal išgyvens ? Negaliu namo vežtis , ir taip bute katė gyvena . Dar net vardo nedavėm su MB , gal nerasim po savaitės . Katės eina namo iš labai toli , jos prie namų ne prie žmonių ... Gal tik tarpinė stotelė buvo ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Žinau kaip daug karmos taškų gauni priglobęs laukinuką .... Bet į butą taigi nepaleisi tokio kur kita katė yra . Reikia vaistų nuo blusų , kirminų ir tt.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 24, 18:24)
Labos ,
1.Luety lietuvių kalboj neradau kas tas yr ?
2.Sveikatos Tavo MB  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Na  matyt nereikia jums tos operacijos jei taip stabdo ?
3.O kaip pačios sveikata ? Kada tyrimo atsakymai bus ? Jei akmenys inkstuose tai vis tik reikia kažką daryti ?
4.Tavo pomidorams pavydu smile.gif Gyvena saulėj , šaknis augina... Gerą derlių šiemet turėsi  4u.gif 
5.Mudu buvom kaime , oras  tai nuostabus buvo ... Bitės siuto po visą kiemą , po malkas po pjuvenas . Kol kavą gėriau per rankas ropojo  - su šeimininke sveikinosi smile.gif
Aš šiltnamyje    ridikėlių  pasėjau , ir kokių tai salotų radus . O kad špinatų sėklų nėr kaime  tai nepagalvojau  smile.gif Žemė darže  stipriai įšalusi , norėjau pastanokų išsikasti  - nebent dantimis  išsigraužti . O ir tų  savų nekažką, tai  gaila smile.gif
6.Vėl radom svečių  - katuką .  Kažkas atsikratęs. Jaukus ,meilus ... kas per žmonių žiaurumas ?  Pripirkau maisto kaimo parduotuvėj, gal išgyvens ? Negaliu namo vežtis , ir taip bute katė gyvena . Dar net vardo nedavėm su MB ,  gal nerasim po savaitės . Katės eina namo iš labai toli , jos prie namų ne prie žmonių  ... Gal tik tarpinė stotelė buvo ?

Žinau  kaip daug karmos taškų gauni priglobęs  laukinuką .... Bet į butą taigi nepaleisi tokio kur kita katė yra . Reikia vaistų nuo blusų , kirminų ir tt.

Sveika.
1.Seklides
2.Ir as taip sakau,kad cia dangaus zenklai.Reiskia nori apsaugot nuo kazko.
3.Man nedare jokiu tyrimu,tik sake,jei bloges,ateit.Man ne blogeja,gereja.Pirmadieni vel i sporta ir viskas bus gerai.
4.O as pergyvenu,kaip jiems ten.Zemiu pyliau tik po o,5 puodelio,kisau giliai,kita savaite reikia vaziuot pripildyt pilna indeli zemiu.Minuso nebus,bet zema naktine tempera gal ne labai.?
5.Smagu kaime pavasari.Net pavydu.
6,Gaila,vargselio.Jam daug nereikia,kad but paest ir siltai kur ilyst.Baisus zmones siais laikais,nieko negaila.
Ryt reikia susiruost zemes paprikoms,neleidzia tikru lapu,lyg uzsikonservave stovi,atsargiai iskelsiu i vazonelius,mazu pajudes.o tai liksiu be papriku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 kovo 2018 - 21:09
Luety pomidoras ne paprika , minuso nėra - išgyvens smile.gif na biški daigai gal žaliai mėlynos spalvos bus , bet paskui atsigauna... Vėsiai laikomi labai geras šaknis užsiaugina . O ko daugiau ir reikia ?

Dėl tyrimų - galvojau bet šlapimo tyrimą padarė, lyg iš jo nustato inkstų uždegimą ?
Sportas gėris . Bet jei bus priepuolis - kvieskis daktarų . Nejuokauk... neramu ...

Ate42, kaip sveikatos , ar pasitaisė ? Skaičiau kitoj temoj ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 24, 20:15)
Luety pomidoras ne paprika , minuso nėra - išgyvens smile.gif na biški daigai gal žaliai mėlynos spalvos bus , bet paskui atsigauna... Vėsiai laikomi labai geras šaknis užsiaugina . O ko daugiau ir reikia ?

Dėl tyrimų - galvojau bet šlapimo tyrimą padarė, lyg iš jo nustato inkstų uždegimą ?
Sportas gėris . Bet  jei bus priepuolis - kvieskis daktarų . Nejuokauk...  neramu ...

Ate42, kaip sveikatos , ar  pasitaisė ?  Skaičiau kitoj temoj ...

Kazkiek nuraminai del pomidoru.Jei MB ryt jausis kiek geriau,vaziuosim paziuret.
Man jokiu tyrimu nedare ,liepe kita kart jei uzeitu,skambint 111,pas mus tokia neakivaizdine priimamojo funkcijas atliekanti tarnyba.Jei jau ypac blogai,jie net i namus atvyksta,gydytojas reikiamas.Atsieit,jie pamatytu tikraji vaizda,kas buvo,o is mano pasakojimo,ji negali susidaryt vaizdo.Jei ne pykino,tai ne inkstu priepuolis.Sako ,kilo tempera ir todel buvo tas saltkretis,nu bet as ne siandien gimusi,skiriu,kai buna salta del temperos kilimo ir kai drebina tiek,jog iki traukuliu,o tempera ne auksta.Matysim,gal daugiau nepasikartos,gal koks virusas praejo,neuzkliuvo biggrin.gif biggrin.gif Slapimo nedare ir neliepe darytis,liepe pagert paracetamolio 2xd.nei dozes nieko.kai pasakiau,kad as juo netikiu,ji sako tai tavo reikalas.Sakau man atrodo,jis daugiau zalingas nei naudingas,ji sako,mes net vaikam skiriam,bet sakau ji reikia gert temperaturai aukstai must kai esti virs 38,5.Nu tap,sako.Viskas,jokiu daugiau kalbu.
Jei bus priepuolis,kuo labai abejoju,Mb ves tiesiai i priimamaji sake.Bet abejoju,nes as nei pagulet negalejau,o ka jau apie ejima.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 24, 22:15)

Sportas gėris . Bet  jei bus priepuolis - kvieskis daktarų . Nejuokauk...  neramu ...

Ate42, kaip sveikatos , ar  pasitaisė ?  Skaičiau kitoj temoj ...

Ačiū. Viskas ok. Paprastai pagulėt reikia ir praeina. Taip ir buvo.

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 03 25, 04:42)
Ačiū. Viskas ok. Paprastai pagulėt reikia ir praeina.  Taip ir buvo.

Labas rytas,si sventa ryta,
cia nesijaucia verbu,o Lietuva duzgia nuo naldu ir verbu grozio,manau.
Ate,nu bet is kur tas silpnumas.?Turbut ne nu amziaus ligos?Gi dar jauna esi?As galvoju,tu per daug dirbi savaitgali ir saves netausoji.Tiek kukint visokiu patrovu,pavargsti gi,o savaitgalis duotas poilsiui.
MB visa nakti buvo slapias,prakaitavo,nors tempera maza tik 37,4.
Apniukes oras,nera saules,nera nuotaikos.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ooo čia visokiausiš ėvykiš, Luety na gal tikrai saugo jsu nuo tos operacijos... čiupk 4u.gif jazau ale ir kerta jam per vyrišką pusę... laikykitės 4u.gif
Dusia37 jazau man širdis irigi plyštų tokį grožį pamačius... bet mažu ras kur kitur... pas mumi katė sode kačiukų buvo atsivedusi ale išsivedė ir ačiū die.. MB tai tai neleidžia šerti.. o man gaila gaila...
Buvome šeštadienį iki sodo, pasėjau ridikėlių, špinatų ir svogūnų laiškam prikišau... uždengiau agro tegu tupi.. mažu išlys kas smile.gif
Aha žmonių daug per verbas, prie klausyklų eilių eilės, kažkaip masiškai atrodo, bet iš kitos pusės ačiū die... eina tiki kažkuom...
Ate42 klmn tai kas čia tau ... vėl kokią zarazą pasigavai? nepamiršk mantra myliu myliu myliu save nors va prisminiau sekmadieninį pamokslą reikia nužudyti savąjį aš, kad galėtum pamilti kitą...
Bukčas
Atsakyti
Labas rytas,
Verbų sekmadienį bažnyčiose žmonių labai daug ... mes 10 val mišiom netilpom Šilainių bažnyčion, nei koplyčion... Ant laiptų stovėti nesinorėjo . Arba reikėjo labai anksti ateiti , kad vietą užsiimt.

Kavos?

Atsakyti
joo minios žmonių, mes išėjome iš vienos ir nuėjome į Katedrą, ten mišios 10.30 bet ir tai vos radome narvoje atsisėsti...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 26, 07:06)
Labas rytas,
  Verbų sekmadienį  bažnyčiose  žmonių labai daug ... mes 10 val mišiom netilpom Šilainių bažnyčion, nei koplyčion... Ant laiptų stovėti nesinorėjo . Arba reikėjo labai anksti ateiti , kad vietą užsiimt.

Kavos?

Laba ryta,

smagu,kai matai pilnas baznycias zmoniu.
Dusia,man kava si ryta nepatinka biggrin.gif i kazkoki kraujais istepliota puoduka. biggrin.gif Cia gal madinga,nebesuprantu. ax.gif
As kazkokia siandien priestaraujanti ir nesutinku su to kunigelio teiginiu,jog reikia nuzudyti savaji as,kad galetum pamilti kita.WTF?Tobulint reikia savaji as,o ne zudyt.Zudymas tai smurtas,nuodeme,o tobulumui ribu nera.Reikia tartis su savimi,kalbetis,aukleti,siekti tobulumo,tokia but mano nuomone. 4u.gif
MB dvi maikes greziamas nuo prakaito,pakeite per nakti,bet jau tokias slapias,kad net grezt reikia.Vakare temp buvo tik 37,6.Kol kas geriau nera.Sakau gal cia koks varikozinis trombas,uzkimso krauuagysle,maitinancia ta seklide,issivyste uzdegimas,tempera uztai.Nezinau,galva plysta nuo minciu.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Luety aš supratau, akd reikia savo egoizmą nužudyti, kad meilė turėtų vietos.
Na žinai Luety visko gali būti, bet dabar reikia jam tą uždegimą sutramdyti, o nuo ko jis tik dievulis težino:( laikykitės 4u.gif
O man ne nuo pėdos visi skausmai o nuo stuburo... žodžiu vėl viskas iš naujo nueisiu pas neurologą vėl sakys negali skaudėti nuo to unsure.gif vėl viskas iš pradžių verysad.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,
kavos ?

Gal skani bus smile.gif

Muka , net nežinau , ką pasakyti dėl tokio gydytojų nekompentintingumo ...Iš kitos pusės - jei ne dievai . Būna... Imk 4u.gif

Luety ar gerėja tavo MB nors kiek ? jei negerėja , gal atibiotikų nepataikė ?

Šiandien vakre reikia kai kurias paprikas ir Betaliux išpikiuoti . Nedygsta svogūnai ir porai , kas čia su manimi darosi kažin ? Gal sėklos senos papuolė , irgi nedyvas .
Kažkaip nieko nespėju, gal senstu .... Arba per daug užsiplėšus .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 kovo 2018 - 08:43