QUOTE(Luety @ 2018 03 20, 17:47)
Reiks ant vakaro uzsidet einant i lova.As bronchitais sirgdavau labai,kai vaikas buvau.O dabar kazkuria diena pagalvojau,kaip mano tevai vargo mane gydydami,ir ar neislys pasekmes senatvej ir op.turiu.
Del MB labai neramu.Nu bet negali but vezys jau pazenges,jei pries 6 mebn daryta biopsija nieko nerode.O gal tyrimas buvo blogas,visaip galvoju,cia dabar nezinosi kas ir kaip,svarbu,kad pagalys i ratus pries operacija.Jau taip ilgai laukiam nusiteikinejam jai ir sast ,kazkas islenda nesamoningo.
Del MB labai neramu.Nu bet negali but vezys jau pazenges,jei pries 6 mebn daryta biopsija nieko nerode.O gal tyrimas buvo blogas,visaip galvoju,cia dabar nezinosi kas ir kaip,svarbu,kad pagalys i ratus pries operacija.Jau taip ilgai laukiam nusiteikinejam jai ir sast ,kazkas islenda nesamoningo.
Ot prisigalvoji : net minties neturėk apie tą ligą!
Paskaityk:
Padidėję limfmazgiai kaklo srityje. Galimos priežastys:
Tonzilių uždegimas. Galimi simptomai gerklės skausmai, rijimo sunkumas ir karščiavimas.
Vidurinės ausies uždegimas. Galimi simptomai gerklės, ausų skausmai, sutrikusi klausa, karščiavimas.
Peršalimas. Galimi simptomai sloga, kosulys, ausų ir galvos skausmai, karščiavimas.
Raudoniukė. Galimi simptomai būdingas odos išbėrimas, karščiavimas.
APIE .
Pati segi , o jo organizmas kovoja , limfmazgiuose prisikaupė nužudytų virusų ir nieko kito
Padidėja jei kraujo žnyplius . O ką MB vangus, miega 14 val ir nieko nevalgo ?