Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2018 03 20, 17:47)
Reiks ant vakaro uzsidet einant i lova.As bronchitais sirgdavau labai,kai vaikas buvau.O dabar kazkuria diena pagalvojau,kaip mano tevai vargo mane gydydami,ir ar neislys pasekmes senatvej ir op.turiu. biggrin.gif  biggrin.gif
Del MB labai neramu.Nu bet negali but vezys jau pazenges,jei pries 6 mebn daryta biopsija nieko nerode.O gal tyrimas buvo blogas,visaip galvoju,cia dabar nezinosi kas ir kaip,svarbu,kad pagalys i ratus pries operacija.Jau taip ilgai laukiam nusiteikinejam jai ir sast ,kazkas islenda nesamoningo.

Ot prisigalvoji : net minties neturėk apie tą ligą!

Paskaityk:
Padidėję limfmazgiai kaklo srityje. Galimos priežastys:

Tonzilių uždegimas. Galimi simptomai – gerklės skausmai, rijimo sunkumas ir karščiavimas.
Vidurinės ausies uždegimas. Galimi simptomai – gerklės, ausų skausmai, sutrikusi klausa, karščiavimas.
Peršalimas. Galimi simptomai – sloga, kosulys, ausų ir galvos skausmai, karščiavimas.
Raudoniukė. Galimi simptomai – būdingas odos išbėrimas, karščiavimas.

APIE .

Pati segi , o jo organizmas kovoja , limfmazgiuose prisikaupė nužudytų virusų ir nieko kito smile.gif

Padidėja jei kraujo žnyplius . O ką MB vangus, miega 14 val ir nieko nevalgo ?
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Luety nu tikrai nė mislės apie tokią ligą... limfazgiai tikrai patinsta ir nuo nuovargio, pergyvenimo pati va virusą nešiojies( tiesa man garstyčių lapeliai labai padeda nežinau ar yra pas jus UK dar druskos kompresai irgi) Juk CRB faktas jam darė ne vieną ir ne du kartus.. taip kad ramiai luety čiupk 4u.gif
Dėl Iherb rašiau jiems man atrodo, kad bus neišsiuntę, reiks paštann pasiskambinti ... tiesa ačiū už nuorodą reiks kažką išsirinkti tik va jau kažkaip baugu unsure.gif
O aš dar vis balansuoju ... kažkaip nelabai sekasi dal liko viena VŠĮ bet ana tik pradėjo veikti tai mažiau bet vistiek yra ką pasikrapštinėti ir paskui konsultuoti konsultuoti konsultuoti smile.gif
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 03 21, 06:10)
Labos iš ryto  4u.gif
Luety nu tikrai nė mislės apie tokią ligą... limfazgiai tikrai patinsta ir nuo nuovargio, pergyvenimo pati va virusą nešiojies( tiesa man garstyčių lapeliai labai padeda nežinau ar yra pas jus UK dar druskos kompresai irgi) Juk CRB faktas jam darė ne vieną ir ne du kartus.. taip kad ramiai luety čiupk  4u.gif
Dėl Iherb rašiau jiems man atrodo, kad bus neišsiuntę, reiks paštann pasiskambinti ... tiesa ačiū už nuorodą reiks kažką išsirinkti tik va jau kažkaip baugu  unsure.gif
O aš dar vis balansuoju ... kažkaip nelabai sekasi dal liko viena VŠĮ bet ana tik pradėjo veikti tai mažiau bet vistiek yra ką pasikrapštinėti ir paskui konsultuoti konsultuoti konsultuoti smile.gif
Bučkas

Labas rytas,
aciu Die,kad esu gyva,kad ne sveika,su jo pagalba,manau pasveiksiu.Jau uzsiregistravau abudu pas seiminista.
Vakar.apie 21:30,besedint prie kompo pasijutau negerai,kazkaip galva suktis,drebet.Kol greit nusiprausiau ur uzlipau siaip ne taip i virsu i lova,jau ne drebejau,bet kraciausi.Panos,dar taip nera buve.Drebejau visa ir visas vidus,rankos kojos saltos,ora tik traukiau,galvojau viskas.MB eme sildyt rankas,greit atnese karsta pusle po koju,tai po 40 min drebulys,kratymasis kaip nuo el.sroves eme rimt,bet eme dauzyt skausmas lyg plaktuku i inkstus.WC kas 15 min.o skausmas baisus lyg traukuliai,ir taip 1,5 val.Pagaliau susilo kojos ,rankos,eme must sirdy ir nezmoniskas galvos skausmas,tempera virs 38, eme kilt virs 39,ir taip iki 3:30,po to jau uzmigau.Bijojau ir koki vaista gert,nes nesupratau kas su manim daresi.Atsibudau 5:45 slapia,patalyne slapia,tempera 37:8.galva dar skauda bet ne tiek.Baisi savijauta,ne tai kad saltkretis nuo temperis,bet kazkoks nevalingas draskymas,drebinimas visu organu.Nu bet proneslo.MB sako,kad man auksta tempera yra buvus tik LT,apie 90 ar 95m bet tada irgi is siaubo filmo,drauge platino toki Detox kazkokios firmos,tai mane girde juo ir po 2 sav emiau sveikt.T tada nekroto visai.Jei taip sirdis butu emus virpet,buciau mirus
Na bet gal jau taip nebus,o ir seimyniste aplankysiu.MB taip pat.
Atsakyti
Labas rytas,

Luety imk 4u.gif . Kaip iš saubo filmo ... Ar čia organizmas taip neperneša temperatūros ar inkstai sustreikavo ? prie instų uždegimo būna ir aukšta temperatūra ir šaip labai nekokia savijauta... AA mamukui būdavo . Po daktarėas duok žinoti kas kaip . Laikykitės 4u.gif

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

O jau oro oro baisumas Lietuvoj, vėjas , sniegas ir šaltis ... Truputį išlindo saulė, bet matyt neilgam .
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 21, 08:54)
Labas rytas,
aciu Die,kad esu gyva,kad ne sveika,su jo pagalba,manau pasveiksiu.Jau uzsiregistravau abudu pas seiminista.
Vakar.apie 21:30,besedint prie kompo pasijutau negerai,kazkaip galva suktis,drebet.Kol greit nusiprausiau ur uzlipau siaip ne taip i virsu i lova,jau ne drebejau,bet kraciausi.Panos,dar taip nera buve.Drebejau visa ir visas vidus,rankos kojos saltos,ora tik traukiau,galvojau viskas.MB eme sildyt rankas,greit atnese karsta pusle po koju,tai po 40 min drebulys,kratymasis kaip nuo el.sroves eme rimt,bet eme dauzyt skausmas lyg plaktuku i inkstus.WC kas 15 min.o skausmas baisus lyg traukuliai,ir taip 1,5 val.Pagaliau susilo kojos ,rankos,eme must sirdy ir nezmoniskas galvos skausmas,tempera virs 38, eme kilt virs 39,ir taip iki 3:30,po to jau uzmigau.Bijojau ir koki vaista gert,nes nesupratau kas su manim daresi.Atsibudau 5:45 slapia,patalyne slapia,tempera 37:8.galva dar skauda bet ne tiek.Baisi savijauta,ne tai kad saltkretis nuo temperis,bet kazkoks nevalingas draskymas,drebinimas visu organu.Nu bet proneslo.MB sako,kad man auksta tempera yra buvus tik LT,apie 90 ar 95m bet tada irgi is siaubo filmo,drauge platino toki Detox kazkokios firmos,tai mane girde juo ir po 2 sav emiau sveikt.T tada nekroto visai.Jei taip sirdis butu emus virpet,buciau mirus
Na bet gal jau taip nebus,o ir seimyniste aplankysiu.MB taip pat.

Laba,
ui, Luety, laikykis. Inkstai duoda tokius bjaurius simptomus. Ypač temperatūros svyravimus. Tas purtymasis, debulys virpėjimasgali būt organizmo reakcija į aukštą temperatūrą.
Atsakyti
Kalbejau su broliu si ryta,jis sake,jog jam taip buvo kai inkstu akmenliges priepuolis buvo uzejes.Nu is kur man ta akmenlige?Matyt gimines bruizas,abu broliai turi,dabar ir man.Brolis sake,kad as kantri,jis tuoj skambino kitam broliui su patirtim,jam liepe ikalt sampes,tas ikale ir praejo.As tai tik poterius kalbejau. biggrin.gif
Atsakyti

Na joo Luety tikrai kaip iš siaubo filmo unsure.gif būtinai parašyk kaip sekėsi ir ką sakė šeiministė?

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 21, 10:46)
Kalbejau su broliu si ryta,jis sake,jog jam taip buvo  kai inkstu akmenliges priepuolis buvo uzejes.Nu is kur man ta akmenlige?Matyt gimines bruizas,abu broliai turi,dabar ir man.Brolis sake,kad as kantri,jis tuoj skambino kitam broliui su patirtim,jam liepe ikalt sampes,tas ikale ir praejo.As tai tik poterius kalbejau. biggrin.gif

Per akmenligės priepuolį pykina.
Turėjau tą malonumą- gimdyt buvo lengviau...... 4u.gif
Atsakyti
Manes nepykino,tik sss vare gal kas 15 min kokius 5 x
MB seiministas sake kad cia ne limfmazgis,tokioj vietoj limfmazgiai nebuna,itaria isvarza,kas butu dar viena pora kaliosu.Jokiu vaistu,gert Ibuprofena 400 mg 2xd po valgio
Man nezino kas yra.Plauciai svarus,tmp 37,3 nusipirkt miksturos nuo kosulio ir paracetamolio.Tai sakau,kad paracetamoli geria,kai tempera virs 38,5.Sako nepamaisys.Pridaviau slapima analizam tiek ziniu.Sake priepuolio metu reikejo skambinti 111,butu atvaziaves gydytojas i namus,aiskiau mates vaizda.Gyvensim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 kovo 2018 - 14:08
QUOTE(Luety @ 2018 03 21, 16:06)
Manes nepykino,tik sss vare gal kas 15 min kokius 5 x
MB seiministas sake kad cia ne limfmazgis,tokioj vietoj limfmazgiai nebuna,itaria isvarza,kas  butu dar viena pora kaliosu.Jokiu vaistu,gert Ibuprofena 400 mg 2xd po valgio
Man nezino kas yra.Plauciai svarus,tmp 37,3 nusipirkt miksturos nuo kosulio ir paracetamolio.Tai sakau,kad paracetamoli geria,kai tempera virs 38,5.Sako nepamaisys.Pridaviau slapima analizam tiek ziniu.Sake priepuolio metu reikejo skambinti 111,butu atvaziaves gydytojas i namus,aiskiau mates vaizda.Gyvensim

na joo istorija... puiku kad ne limfazgiai o kad išvarža tai ... na ji nebaisi kol nevargina... laikykitės 4u.gif o kad tau nieko plaučiuose puiku čiupk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 03 21, 13:19)
na joo istorija... puiku kad ne limfazgiai o kad išvarža tai ... na ji nebaisi kol nevargina... laikykitės  4u.gif o kad tau nieko plaučiuose puiku čiupk  4u.gif

Jam tempia,eina skausmas i vyriskus organus,o jei istrigtu,tektu lekt i priimamaji ir staigiai operuot.O siaip po jo operacijos,kai atsigaus,liepe ateit ,reiks ruostis kitai operacijai.Neliudna man su juo.O as miegojau daug,lyg sviesiau akyse,bet neturiu jegu,abu ejom padaryt vakarienes seneliui ir sau,tai tik prakaitas pila,ziuri kur sest ar gult.Vakar isinesiau zemes,susidejau i indukus,kad apsiltu,reik pikuot viska,tuoj virs lauk i sonus.Sskiau siandien,nu neiseina siandien.Nu gal ryt bus geriau.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Luety kaip šį ryt jautiesi? Visgi organizmą veikia kažkoks virusas ir silpnumas ir tas besitėsiantis kosulys... laikykis mieloji padabok savi, bo bešokinėdama apie kitus save nuvarysi nuo kojų unsure.gif
Vakar jau šiek tiek tvarkėmės su MB daug reikia vosko išvežti į sodą, tai ir dukters kambarį tvarkėme, kaip sakant daigam nusileidimo taką ruošiu reiks stelažus atsivežti. Žodžiu keliu save už pakarpos smile.gif
Penkatdienį turėsiu svečiu net nežinau kuom vaišinti... sakiau puodeliuose čenakų patroškinsiu o ką dar unsure.gif
Bučkas

Atsakyti