Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2018 03 19, 13:53)
Jie paskelbe ir saskaita fb,atsiras zmoniu,kas parems pinigais.Tik ne taip greitai viskas darosi.Svarbu usvesta muzika,pasieks siuntiniai tikrai ja,jie padeda daug kam,labai faina grupe.Antra grupe dar neatsake,bet manau atsakys veliau.

Dusia,ale tai visokiu ismislu,negana,kad vaikams dideli kruviai mokytis,dar dailes visokios.Nebent jai patinka ir ji pati to nori.

Ačiū, tau, labai labai. Žmonės kartu viską gali.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 19, 11:32)
Luety Tu šaunuolė. Labai gerai parama per labdaros fondą jei pinigai . Žmogui neatsiranda GPM ...
Dėl parodos : kadangi 2 metus mano mergytė mokos dailės, tai baigimo proga turi surengti parodą su pristatymu.  Paskui tos parodos darbų fotografijas  ir aprašymus siųs kažkur ...  Vienžo dalis egzamino .

QUOTE(ate42 @ 2018 03 19, 12:00)
Ačiū, tau, labai labai. Žmonės kartu viską gali.

gavau atsakyma is Pagalba visos Lietuvos zmonems .Jie raso,kad pirma turite kreiptis i Marijampoles Samarieciu skyriu,Jablonskio g.2A,o ko jie netures,parasys jiems i Uk ir tie atsius.
Tai tiek kol kas is manes.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 19, 14:04)
gavau atsakyma is Pagalba visos Lietuvos zmonems .Jie raso,kad pirma turite kreiptis i Marijampoles  Samarieciu skyriu,Jablonskio g.2A,o ko jie netures,parasys jiems i Uk ir tie atsius.
Tai tiek kol kas is manes.

Ačiū.
Perduosiu.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ate42 šaunuolė esi o va Luety greit ir pagalbą sumislino ech visgi gerų dar yra žmonių čiupkite 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dusia37 na va žiū mergikė šaunuolė, manau jai dar vienas įrodymas, kad ji tikrai gabi ir sugeba ir egzia praeis lengvai čia tikrai įrodymas ir startas puikus čiukit ir jus abi 4u.gif
Luety kaip sveikata bais kažkaip man atrodo, kad jau pomacės reikai ne tik eukalipto ar arbatmedžio...
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Luety , kaip sveikatos ?
Muka , kaip Tavo siuntinys iš iHerb? Gal radai ? Aš laukiu dar vieno , kažkokius B grupės vitaminus užsiakaiu mergytei . Geri atsiliepinai ir daug B grupės nervų Aš nerealų jojobos aliejų atsisiunčiau plaukams. Akyse atsigauna. Abi su dukriuku naudojam .
PS aš savo "išaugtus" ir kt rūbus , kurie dar neblogo stovio vežu į Pagalbą visos Lietuvos šeimoms būstinę Kaune. Te rūbų , daiktų ir tt tai pusę Kauno aprengti galima...
Ate42, jei kreiptusi - tikrai padėtu rūbais ir kitiais daiktais.
Muka - jei žmogus gauna paramą pinigais (per banką į savo sąskaitą ) o ne per labdaros ir paramos fondą tai turi susimokėti GPM ? Ar kažką pakeitė ?

Gražios ir darbingos dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 kovo 2018 - 09:20
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 20, 11:14)
Labas rytas,

kavos ?

Luety , kaip sveikatos ?
Muka , kaip Tavo siuntinys iš iHerb? Gal radai ? Aš laukiu dar vieno , kažkokius B grupės vitaminus užsiakaiu mergytei . Geri atsiliepinai ir daug B grupės nervų Aš nerealų jojobos aliejų atsisiunčiau plaukams. Akyse atsigauna.  Abi su dukriuku naudojam .
PS aš savo "išaugtus" ir kt rūbus , kurie dar neblogo stovio vežu į Pagalbą visos Lietuvos šeimoms būstinę Kaune. Te rūbų , daiktų ir tt tai pusę Kauno aprengti galima...
Ate42, jei kreiptusi - tikrai padėtu  rūbais ir kitiais daiktais.
Muka - jei žmogus gauna paramą pinigais (per banką į savo sąskaitą  ) o ne per labdaros ir paramos fondą tai turi susimokėti GPM ? Ar kažką pakeitė ?

Gražios ir darbingos dienos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

man man kavelos dar negėriau šiandiena...
žinok negavua siuntinio vėl rašysiu ... blyn 20 eur unsure.gif
o kokį aliejš užsisakei, manoiškis į pabaigą jau?
Manau žinok reikia pačiam deklaruoti ir apsimokestinti, nes jeigu juridinis duoda fiziniui parama vienreikšmiškai apmokestinti turi juridinis asmui jeigu fizinis ... tai manu tas kas gauna tas turi ir apsimokestinti per metinę...
Kiap tavo balansai? mano tai ššš buriu verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 03 20, 12:20)

1. Žinok negavua siuntinio vėl rašysiu ... blyn 20 eur  unsure.gif
2. o kokį aliejš užsisakei, manoiškis į pabaigą jau?
3. Manau žinok reikia pačiam deklaruoti ir apsimokestinti, nes jeigu juridinis duoda fiziniui parama vienreikšmiškai apmokestinti turi juridinis asmui jeigu fizinis ... tai manu tas kas gauna tas turi ir apsimokestinti per metinę...
4. Kiap tavo balansai? mano tai ššš buriu

1. O paštas ? gal lapuką pametė ?
2. Aliejus Šitas.
3. ir aš taip galvoju ....
4. Tu jau darai , o aš dar galus renku ... Vieną "mirusią dūšią " pridaviau , vienas laukia , suvesta viskas , bet pati žinai ... ir 3 IĮ . Balansų nereikia .
Atsakyti
Labas rytas,

nu vakar tai jau sakiau mirsiu nuo kosulio.Net nuo sporto atsisakiau dviem dienom.CVakar vakare pagarinau su eukaliptu,vos akiu neissideginau,esu neveksla,prisilasinau be siko,po to palindau po ranksluosciu,ikvepiau ir vos neuzdusau,eina sau.
Vakare,kol uzmigau kosejau,bet vis tamponiuka su sumirkytu eukaliptu pakvepuoju,praeina ir taip visa nakti.Siandien dar sausas,bet ne toks jau intensyvus.Eisiu garint su druska.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 20, 13:00)
Labas rytas,

nu vakar tai jau sakiau mirsiu nuo kosulio.Net nuo sporto atsisakiau dviem dienom.CVakar vakare pagarinau su eukaliptu,vos akiu neissideginau,esu neveksla,prisilasinau be siko,po to palindau po ranksluosciu,ikvepiau ir vos neuzdusau,eina sau.
Vakare,kol uzmigau kosejau,bet vis tamponiuka su sumirkytu eukaliptu pakvepuoju,praeina ir taip visa nakti.Siandien dar sausas,bet ne toks jau intensyvus.Eisiu garint su druska.

Luety nuo kosulio - svogūnų kompresai . Išbadyta 4u.gif . Supjaustai stambiai riekėm svogūną , geriau 2 ar 3... aš tai pjaustau nemažai Dedi ant keptuvės ir kepi savo sultyse ( galima truputi vandens kokį šaukštą , jei labai sausi ) kol suminkštėja. Žinoma nedegini - neskrudini . Kaip paminkštėja tampa tokie varliai , sudedi į kokį natūralų audinį, padarai tokį blyną ir kai tik gali pakęsti karštį dedi ant krūtinės- bronchų . Ant viršaus plėvelę. Ir šiltai susiklojus paguli . Vieną kartą ant broncų , kitą ant nugaros . Tik nemalonu - smirda namai ir pats smile.gif
Man eukalipo kvapas sukelia tik kosulį , visai netinka nei sveikai nei sergant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 kovo 2018 - 13:14
Yra man deje jaunystej.Tinka ir virtos bulves,bet kas,kas sildo krutine.Bet jau geriau,geriau,jau kazkiek atsikoseju.Bet su MB problemos.Desinej pusej virs sinfizio si ryta atrado pupos dydzio skaudama limfmazgi.Ryt 6 ryto reik ieskot internete talona pas seiminista,nes ismeta laisvus.Siai dienai jau nera nieko nei pas ka.Skambinau i operacini departmenta duotu telefonu,tai ten siuntineja pas 50 konsultantu ir kiekvienas vis pas kita,kai supykus emiau putotis,liepe paslikt savo tel.nr.atsieit issiaiskins ka daryt(nes jam uz sav.operacija)tada paskambins.Jauciu,kad nesulauksiu jokio skambucio.
Negaliu ramiai gyvent.
Atsakyti
Luety svogūnai ne dėl šilumos, jie turi eterinių aliejų ... Ir kažkokių ten medžiagų , man nerealiai padėdavo , kai sirgdavau . kas yra sausas kosulys jau sunkiai bepamenu ... Rimtasi nesirgau gal 10 metų ... pasislogavimai, pakrenkšėjimai ir viskas .

Dėl MB tai nepergyvenk taip labai . Sveikatos jam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Reiks ant vakaro uzsidet einant i lova.As bronchitais sirgdavau labai,kai vaikas buvau.O dabar kazkuria diena pagalvojau,kaip mano tevai vargo mane gydydami,ir ar neislys pasekmes senatvej ir op.turiu. biggrin.gif biggrin.gif
Del MB labai neramu.Nu bet negali but vezys jau pazenges,jei pries 6 mebn daryta biopsija nieko nerode.O gal tyrimas buvo blogas,visaip galvoju,cia dabar nezinosi kas ir kaip,svarbu,kad pagalys i ratus pries operacija.Jau taip ilgai laukiam nusiteikinejam jai ir sast ,kazkas islenda nesamoningo.
Atsakyti