Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Magnė @ 2018 03 17, 08:16)
Labas 4u.gif
Vakarinis valgymas niekaip negalėtų būti 16 val., nes tokiu laiku būnu dar darbe. Grįžtu namo apie 18 val. Užtat vakarinį valgymą esu išbandžius, kad galiu paskutinį kartą valgyti 19 val. Man taip tinka ir jokių problemų išbūti iki miego.
Žodžiu, reikia bet kokiu atveju kažkaip sudėlioti laikus. Bandyti įvairius variantus ir surasti savąjį.
Pradžiai galvoju pradėti nuo 14 valandų nevalgymo. Kai jau įprasiu prie tokio, bus galima po truputį praplėsti ribas iki 16 valandų nevalgymo laiko.

Viskas,  bėgu ruoštis važiavimui.
Geros ir saulėtos dienos visoms 4u.gif

Labas rytas,
man siandien irgi isbandymas.Anukes atvaziavo 7:30,o mano valgymas po 10:00,tai gana sunku islaukt,labai norisi kavos,verzia galva,bet islaukt imanoma.
Kazin ar 14 val veiks?Bandyk.Tik bandant galima rast savo varianta.
Atsakyti
labos ,
Luety imk kavos smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ne panacėja tas 16 val badavimas ...
Man nepavyksta jo niekaip prisitaikyti - nes kava ryte Būtina. Esu zombis kol neišgeriu kavos smile.gif Neturėčiau jėgų iki darbo nušliaužti ... O svoris krenta , jei po 18,30 vakare nevalgau + kiekiai + mitų , krakmolo, cukraus ir tt šlamšto išmetimas iš raciono .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 17, 09:59)
labos ,
Luety imk kavos smile.gif

Ne panacėja tas 16 val badavimas ...
Man nepavyksta jo niekaip prisitaikyti - nes kava ryte Būtina. Esu zombis kol neišgeriu kavos smile.gif Neturėčiau jėgų  iki darbo nušliaužti ... O svoris krenta , jei po 18,30 vakare nevalgau + kiekiai + mitų , krakmolo, cukraus  ir tt šlamšto išmetimas iš raciono .

Labas,Dusia,

nu gal ir panaceja,bet,kaip bebutu,man veikia kol kas.Islaukiau 10 ryto,tada pasidariau pusrycius ir pavalgiau su kava.Reiktu gal pabandyt anksti atsikelus kava isgert.bet man kava turi but su pienu.O tai jau maistas.Nezinau,bet,kai ilgiau paguliu.tai tie pusryciai net nepajauciu,kaip ateina,bet,kai reikia keltis anksti,kiek komplikuotai,jauciasi kavo stygius ziauriai/Ir dar ,man ,Dusia,kaip tau,nuejo virusas i stygas ir bronchus,negaliu prasneket ir kosulys kankina.Jau sloga pareina,galva skauda.O negaliu nei vieno uzkrest,teveliui but sunku,MB operacija ant nosies,o mergaitem mokyklos.Kuo gydytis toliau liaudiskai?Arbatu su medum nenoriu del medaus,garint bijau,kad vel nenuslinktu gilyn.Ka tu, Dusia, darei?
Atsakyti

Karstas vynas nakciai. Tasku masazas... Kvepavimai. Badavimas +pora litru silto vandens per diena... Man slogos nebuvo. Tik uzkimimas. Ir gerkles neskaudejo.

Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Sultinys išvirtas iš dviejų porcijų kaulų, na.... skonis... man neskanus...MB irgi nelabai patiko, bet yra tai ką suvalgysim smile.gif sriubas virsiu smile.gif
Pomidorai pasėti nežinau jeigu bus taip kaip su paprikom tai... jklmn tikrai mergai pirksiu iš jūsų daigus... na jau net gaila procės iš pasėtų papriko vos trys... ačiū kas liks prigriebsiu 4u.gif
O šiaip Mb po nevalei ištempė iki pirties ... vėl noras buvo gultis ale jis kažkaip išviliojo ir gerai tikrai šiek tike atsigavo kūnas, akyse pašviesėjo 4u.gif
Luety džiugu, kad radai būdą nesikankinant ridenti svorį... man šiuo klausimu pas nesiseka...labai gąsdininantys skaičiai ... Kaip sveikata, mažu per savaitgalį pagerėjo?
mano labai greitai sudygo salierai, per savaitę nepilną... džiugu nors tie greitesni smile.gif
Bučkas

Atsakyti
Labas rytas

Muka aš niekad nevalgau to sultinio vieno smile.gif Skonį galima reguliuoti prieskoniais. Vedu sriubas, dedu į troškinius ir tt. Man to sultinio kaip ir nereiktų - aš linkus kaupti ir pasiimti iš suvalgomo maisto VISKĄ . O mano MB turėtų kas dieną jį valgyti . Jis labai tinka maisto gadintojams smile.gif Valgau dėl sąnarių sveikatos ... Manau yra ten gėrio smile.gif

Kavos?

Luety, kaip sveikatos ?

Vakar susėjau visus pomidorus, svogūnus , porus r dar dūmplainių sėklų įpyliau . Gal sudygs ? nežinau ką iš jų darysiu . Sugalvosiu , jei užaugs .

Šeštadienį dukriuko paroda praėjo geriau negu tikėjausi. Gerą koncepciją sumąsčius buvo , taigi viskas susidėliojo į vietas. Netgi jaudulio nesimatė pristatinėjant . Šiaip tai kalbėjimas jos stiprioji pusė, bet labai dažnai tai "suvalgo" jaudulys . Lūžta balsas ir tt... Šį kartą pavyko smile.gif
Man su svoriu reikia susitart , ir mest greituoju būdu smile.gif Bo po Velykų turim eit į jubiliejų ... Taigi likusio advento proga būtų neblogai rimtai pasibadaut smile.gif Svarbu nebūtų didelių darbinių stresų. Nes kils noras jus suvalgyt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 kovo 2018 - 08:16
Labas rytas,
vakar taip išsiilgus pasidariau šaltibarščių. Kaip skaniai pavalgė., o bet tačiau....po valandos viską atidaviau. Vyrams nieko, dar kartojo, o man.....dar ir šiandien nežinau kuo vaduotis. Silpna, akys raibsta, visas kūnas dreba. Nieko darbe neturiu, apart Smectos, gal gert?
Bet mano bėdos mažos palyginus kas žmonėm nutinka.....kaimuke sudegė draugės vaikų namai. Naktį. Liko kaip stovi. Du mokyklinukai. Prašo pagalbos. Rūbų, batų, sąsiuvinių. Nežinau kaip, bet noriu padėt. Eisiu gal per kolektyvą ubagaut pinigėlių, kas kiek gali.
Vargšai lipdė, kaip kregždės tą močiutės namo mansardą, įsikūrė ir še tau.... unsure.gif
Prisidėkim.
Sveiki visi, siandien 2018-03-17d. Marijampoleje, Puskelniu kaime, mano giminaitei (kriksto mamai) nutiko nelaime, sudege namas. Seima liko be nieko. Prasome visuomenes pagalbos kas kuo gali prisideti. Seima neteko visko, kas brangiausia! Du berniukai 8metu(ugis mazdaug 1.40m batu dydis 37) 2klaseje, ir 13metu ( ugis 1.54m batu dydis 38) 6kl,liko be rubeliu, knygu,kupriniu, sasiuviniu.. teveliai be rubu.. mamytes dydis S, batu dydis 38 tecio L. Prasome visu begalines pagalbos, kas kaip gali padeti.. Kas galite pasidalinkite. Aciu visiems..
Daigtus perduoti galite adresu Vasaros g 124g Marijampole. Telefonu susisiekti ‭(8 659) 35 806‬.
❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️ pinigėliais pagelbėti galit Kristina Mockevičienė LT927300010086998476, PASKIRTYJE nurodykite PARAMA!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 19 kovo 2018 - 08:32
Labas rytas,

Ate,parasiau i viena labdaros fb grupe,kuri randasi Uk,Gerio trupunelis,dar paieskosiu kitu labdaros grupiu.Jie siuncia padevetu rubeliu i Lietuva,baldu,zaislu,kartais pinigeliu.

Sveikata,nei sveika nei sergu,Vakar kankino sausas kosulys,labai intensyvus ir skaudus,Kvepavau eukalipto,kazkiek atlego,Blokuoja bronchus,dusina.Nakti atsibudau su pilna gerkle karkalu ir dustanti,tai kosejau kelias valandas,po to vel kvepavau eukalipto,pabaigiau,reik eit pirkt.

Dusia,kas per paroda?Jau ana karta norejau klaust,bet uzmirsau.
Salta pas mus,ziauriai,ir snaigena,bet tirpsta,bet vejas siaurinis labai saltas.
Atsakyti
"Gerio trupinelis jau susiskambino su Kristinos seserimi ir iesko budu,kaip jiems nusiust parama
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 19, 13:11)
"Gerio trupinelis jau susiskambino su Kristinos seserimi ir iesko budu,kaip jiems nusiust parama

Luety Tu šaunuolė. Labai gerai parama per labdaros fondą jei pinigai . Žmogui neatsiranda GPM ...

Dėl parodos : kadangi 2 metus mano mergytė mokos dailės, tai baigimo proga turi surengti parodą su pristatymu. Paskui tos parodos darbų fotografijas ir aprašymus siųs kažkur ... Vienžo dalis egzamino .

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 19, 13:11)

AČIŪ. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 03 19, 11:47)
AČIŪ. wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jie paskelbe ir saskaita fb,atsiras zmoniu,kas parems pinigais.Tik ne taip greitai viskas darosi.Svarbu usvesta muzika,pasieks siuntiniai tikrai ja,jie padeda daug kam,labai faina grupe.Antra grupe dar neatsake,bet manau atsakys veliau.

Dusia,ale tai visokiu ismislu,negana,kad vaikams dideli kruviai mokytis,dar dailes visokios.Nebent jai patinka ir ji pati to nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 kovo 2018 - 13:55