Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2018 03 15, 06:05)
Labos iš ryto  4u.gif

Nai nai nai daigeliai jau pas mane smile.gif duok die nenumarinti  biggrin.gif bet tikiu, kad ne smile.gif
Dusios37 ranka kaip nežinau kas superinė daigia tvirti grąžūs.. tai ne mano susitraukėliai daug ką reiškia kad su meile... Ate42 o tu jau ryškiai viską susisėjai smile.gif ar dar murgdaisi kaip aš smile.gif
Svoris... na kaip čia pasakius 83.1 0.6 kg virš priešmiltukinio svorio...  Dusia37 bais grąži šukuosena ir spalva plaukuosenos tau labai tinka  4u.gif
Joo mergikės viskas nuo smegendėžės ... tik kada aš ją susitvarkysiu ...
luety kaip tavo sveikata šiandiena?

Bučkas

Labos,labos,

aciu,kad teiraujates,nugalejau virusa.
yahoo.gif yahoo.gif Zinoma jis devyngalvis,bet kol kas jauciuosi gerai.gerkle jau vakar ryte nebeskaudejo,bet jauciau silpnuma visa diena.Skalavau gal 4x su arbatmedziu,ir dar nusipirkau tokias pastiles Fisherman.tai jos labai irgi padejo.truputi nosis slapiuoja,bet puiki savijauta.vakar ,gryzus is sporto,buvau lyg lapelis virpanti ,be jegu.Istempiau iki pietu ir nuejau atsigult.uzmigau,atsikeliau,kaip agurkelis,sviezias,sveikas.
Svoris juda,tas didziausis variklis viskam.

QUOTE(ate42 @ 2018 03 15, 06:12)
Laba,
šaunuolės merginos.
Koks šiandien gražus pavasaris wub.gif  wub.gif  wub.gif
Paprikos baigia dygi. Hamikai tik po mėnesio vatos diskeliuose pradeda uodeguotis. Gourmentai, nerodo gyvybės, bet ir nepūna. Lauksiu dar. Ponidorai pasėti. Liko 4 veislės uodegyčių neparodžiusios. Šiandien dvi dėžutes sudygusių atvežiau į kaimą. Tegul čia gyvens.
Palergonijos sutvarkytos. Liko gvazdikiukus ir jurginus pasisėt.

Pas mus irgi grazu.Silta,paukstukai cirpia,bet savaitgali zada sibirini salti vel atsiust pas mus.UK premjerministre pykstasi su rusais,isvare 23 rusu diplomatus is salies,tai rusai salciu dvasina anglija. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O po ju jau viskas,leksiu i soda.
Dabar del tu daiginimu diskeliuose,tikrai nepasiteisino.Setos seklos tiesiai i zeme be daiginimo graziai sudygo per 1-2 sav,o tas,kur pora savaiciu,jei ne daugiau,mirkinau siltai ir neiskentus susejau i zeme,tai paskutines tik siandien islindo.Seklos pomiku ir papriku,setos vasario 19d.verkiant prasosi pikiavimo jau.
Dabar mano patarejos,klausimas.Paprikos susetos i dezute nuo kiausiniu tokia kartonine,i viena duobute,viena paprika.Jos lyg tais tirpstancios vandeny,bet zemej ne labai.Kaip man atsargiai ispikuot jas is tu duobuciu,kad nepakenkt?Karpyt lizdeliais,prakirpt dugnelei lizdelio ir kist i vazoneli,ar kaip kitaip?Kas yra ka bandes?Please. ax.gif
Turiu zioveni,turiu liobeliju,siaudinuku,bet turbut pavarysiu viska i zeme tiesiai,nezaisiu as su daigais,kaip pernai,o ir apsunkina mane brolis,atveza teveli siandien,pas juos atvaziuoja sveciu,tai sofa lova kai istiesi,ne labai beprieini prie palangiu,o dar pikuot reikia.Kad neatsaltu,vezciaus i siltnami,ispikuociau ir palikciau,bet dabar tas saltis baugina.
Po pietu einam su MB pas gydytoja priesoperacine apziura.
Papildyta:
Dar pamirsau padekot Dusiai uz nuostabiai serviruotus pusrycius,rijau akimis ta grozi.Indai,tulpes,spalvos,NUOSTABU.Pagerino nuotaika,Aciu.Ir dar labai dziaugiuosi,kad Muka gerai atrodo.Nes jei atrodo graziai,tai ir jauciasi gerai.Ar ne?
Atsakyti
Luety - nebijo paprikos persodinimo . Bent jau pas mane . Tai drasiai nuimk popierių ir sodin su žemių gumulu . Ir per 1 cm gali giliau - dasiaugina šaknų .
Tokie mano patarimai smile.gif Ate42 gal geriau patars ...
Man vatos diskeliuose daiginimas irgi nepatiko . Pirmi ir paskutiniai metai smile.gif Baklažanai po 2 savaičių tupėjimo vatoj įkišti į žemę ėmė dygti ....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 03 15, 08:28)
Na va depersija jau beveik įvaryta  blink.gif palergonijos net nežinau kokios būsenos iki mamuko nenuėjau. o girdėjau, kad tavo gvazdikiukai bais nuostabūs gal liko sėkliukų  blush2.gif

Iš kur gi žinios??? unsure.gif Liko kiek širdis geidžia, nes net nesėta. Tikrai daug turiu. Pasidalinsiu.
vartotojo įkelta nuotrauka
Diskeliuose nelabai, man geriau daiginti skudurėly arba marliui.
Luety, aš su šaukštu imu daigą iš dėkliuko su visa žeme ir tupdau į paruoštą palaistytą duobutę auginimo inde. Užberiu iki skilčialapių ir paprikas. Puikiai auga lug nieko nepajutusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 15 kovo 2018 - 13:52
Vajeeetuuus,koks grozis serenciaus yahoo.gif yahoo.gif doh.gif doh.gif
Tikrai grazus,gaila ir set prie pomidoru,cia reik sodint visiems matomoj vietoj.

Aciu,uz patarimus,taip ir padarysiu.Susimeciau,nes buvau skaicius ar girdejus,jog paprikos nekencia persodinimo.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Luety kaip TB ką daktarai porina?
Ate42 tos žinios skrenda kosminiu greičiu smile.gif aha tokių noriu smile.gif
Mano daigam kuriuos sėjau amen... beveik visi be skilčialapių nu tikrai užvaražyta esu kiba unsure.gif
Ačiū ... oi negalima sakyti ačiū skaičiau SM ir dar Dusia37 pinigėlių nepalikau soriuks ... mažu nenuvaražysiu aš...
Savaitgalis beveik suplanuotas perstatyti kambarį, pervalyti akvariumą o sekmą dieną iki pirtie nulėksiu... mažu neužpuls nelaboji mane ... kad lovoje vėl gulėsiu... tiesa planuose virti kaulų sultinį.. Dusia37 bemaž virei ... ką dar dedi apart kaulų jaučio?
bučkas
Atsakyti
Labos,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Muka , augs ne kur dėsis tie daigai smile.gif Man pradėjo dygti kitos parikos , kur jau galvojau amen ... Gal ir dar per daug turėsiu, galėsiu dalintis ir kitokiais . palaukim dar kokį mėnsiuką. Muka baklažanai Paprastieji baklažanai Classic F1, nes Bonica tik dabar ėmė dygti . Ir visus sukišau į vieną induką supykus smile.gif kai išpikiuosiu galėsiu dalintis. Savaitgalį planas - pasėti visus pomidorus , porus svogūnus . Salierai lyg bando dygti . Jei nenusibaigs bedygdami smile.gif
Mano savaitgalis irgi trumpas . Ryt dukrytės paroda . Tai liks "sau" tik sekmadienis.

Sultinį verdu apie 12 valandų. Druskos nededu , nes šaldau kas lieka. Kartais įdedu kokių žolių , kartais vien iš kaulų verdu. Čia kaip jau sugalvosi .

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 03 16, 05:45)
Labos iš ryto  4u.gif

Luety kaip TB ką daktarai porina?
Ate42 tos žinios skrenda kosminiu greičiu smile.gif aha tokių noriu smile.gif
Mano daigam kuriuos sėjau amen... beveik visi be skilčialapių nu tikrai užvaražyta esu kiba unsure.gif
Ačiū ... oi negalima sakyti ačiū skaičiau SM ir dar Dusia37 pinigėlių nepalikau soriuks ... mažu nenuvaražysiu aš...
Savaitgalis beveik suplanuotas perstatyti kambarį, pervalyti akvariumą o sekmą dieną iki pirtie nulėksiu... mažu neužpuls nelaboji mane ... kad lovoje vėl gulėsiu... tiesa planuose virti kaulų sultinį.. Dusia37 bemaž virei ... ką dar dedi apart kaulų jaučio?
bučkas

Labas rytas,

ateinu apsipatenkinus,si ryta minus 900g.Nukrito ir tie 200g,kurie jau buvo nukrite anksciau,t.y,pasiekiaubuvusi svori ir dar minus 700g. yahoo.gif yahoo.gif
Pastebejau,kai geriu daugiau vandens,svoris rieda geriau,tik,kad to vandens as visai nenoriu,isgeriu tik su vaistais.Labai bijojau,nes pastiles kazkiek turi cukraus,sakiau,jau kai kils svoris,bus baisu,bet jis eme ir nukrito.Oi,kaip dziaugiusi.
Gerkle lyg kosulys slapias,lyg kemsasi,.zodziu virusas ten dar slypi,tik su nukirsta galva. biggrin.gif
MB paeme krauja,ismatavo,spaudima,pasvere.ugi,EKG ,slapima,toliau pas sesele konsultante,paklausinejo si bei ta,uzpilde popierius ir viskas.Pries 3 dienas pries operacija dar kazkoki kraujo tyrima padaryt,o operacijos ryta ,atsinest slapimo tyrimui.daugiau nieko.
Man vakar atveze teveli,ryt paneles anukytes atves ryte,marti bega i darba,sunus su bernais varo i varzybas,tai sestadienis issemtas bus,o sekmadieni but gerai ispikiuot viska,bet tada siandien reikia parsivezt is siltnamio zemiu ir indeliu,nes ryt pas mus sugryzta ziema ir ypac musu regione geltonas perspejimas,nes zada sniego per visa peda iskrentant. bigsmile.gif Tai jau nei i soda nei kur nenuvaziuosim su savo vasarinem padangom.
Magne,kaip sekasi??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 kovo 2018 - 11:25
Sveikos, merginos 4u.gif
Savo susidaryto mitybos plano laikytis visai nesiseka. Vieną dieną viskas buvo gerai, sekančią - jau susimoviau. Įsigalėję įpročiai nugalėjo. Gerai yra sakoma, kad lieknėjimas prasideda nuo smegenų. Matyt, nuo to ir reikia pradėti. Bet aš nepasiduodu, bandysiu vėl.

Luety, Tavo mezginukai - fantastiški. Labai labai gražūs. Šaunuolė 4u.gif Jau pradėjau svajoti, kaip išėjus į pensiją, megsiu savo anūkams žaisliukus.

Merginos, Jūs man - pavyzdžiai, kaip reikia mesti svorį. Semiuosi iš Jūsų įkvėpimo bigsmile.gif

Savaitgalis - ryt visai dienai važiuojam su vyru į Kauną pramogauti. Sekmadienis - kuisiuosi namie. Oras šaltas, laukas dar netraukia
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2018 03 16, 16:32)
Sveikos, merginos 4u.gif
Savo susidaryto mitybos plano laikytis visai nesiseka. Vieną dieną viskas buvo gerai, sekančią - jau susimoviau. Įsigalėję įpročiai nugalėjo. Gerai yra sakoma, kad lieknėjimas prasideda nuo smegenų. Matyt, nuo to ir reikia pradėti. Bet aš nepasiduodu, bandysiu vėl.

Luety, Tavo mezginukai - fantastiški. Labai labai gražūs. Šaunuolė 4u.gif Jau pradėjau svajoti, kaip išėjus į pensiją, megsiu savo anūkams žaisliukus.

Merginos, Jūs man - pavyzdžiai, kaip reikia mesti svorį. Semiuosi iš Jūsų įkvėpimo bigsmile.gif

Savaitgalis - ryt visai dienai važiuojam su vyru į Kauną pramogauti. Sekmadienis - kuisiuosi namie. Oras šaltas, laukas dar netraukia

Sveikute,

oi,kiek laiko as ruosiausi tam.Istikruju zinojau,kad turiu kazko imtis,kol sveikata nepaslijo,bandziau si,bandziau ta,nukrinta keli kilai ir stovi vietoj,pasidaro sunku laukt ir viskas griuna.O sitas man kazkaip lengva.As visai nenoriu valgyt,man patinka velesni pusryciai,2x valgymas,tikrai faina.Pradzioj buvau isitempus,gal ne ta valgau,ka reikia,gal per daug,gal per mazai,o paskui nusispjoviau,valgau viska,ka ir vyras,tik mazinu kiekius.Ir net pati nustembu,kiek nedaug zmogui reikia,kad but sotus,o dar ir svoris krenta.Nuo vasario 16d,beveik per menesi 4,3kg.Zinoma,su Chazanu per menesi pirma numeciau 12kg,bet cia rieda man su prasta medziagu apykaita ir man tai pergale pries save.Visai puiku maitintis taip visa gyvenima.
Nepasiduok,bandyk vel,kol atrasi kas paciai patinka.Pradzioj valgyk 3x,nekankink saves su dviem kartais,svarbu,kad 16 val.tarpas butu nuo vakarienes iki pusryciu,o paskui pati pajausi,pwer daug tau,ar kaip.Prie visko reikia yprast.
Zaislai man kazkaip uzsikabliavo kai gime maziausia anuke.Dukra atvaziavo i svecius,pas mus buvo velykine muge,ji pamate siutus ranku darbo zaisliukus ir sako,mama,tu dabar turi laiko,galetum nert zaislus.Pabandziau ir nebegaliu sustot.Toks kaifas,kad nesuprasit niekada. ax.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti

Matai, Luety, gal Tau, kai nereikia eiti į darbą, tuomet galima kitaip susidėliot valgymus, galų gale - vėliau atsikelti ryte. Aš keliuosi darbo dienom 5.45 val. Ryte valgyti dar nenoriu, buvau įpratus tik išgerti puodelį šilto vandens. Darbe atsirasdavau anksčiau už kitus, pirmutinė ( ne specialiai, tiesiog taip gaunasi, nes kiti ateina gerokai vėliau), tai ten papusryčiaudavau ir išgerdavau kavos. 8-ą valandą aš jau būdavau po pusryčių.
Pagal mano naują planą reikėtų pirmą kartą valgyti 10-11 valandą ir kavą gerti taip pat tik tada. O pas mus jau 12 valandą būna oficialūs pietūs. Va tas, man ir pakišo koją. Man per ilgu būti tiek ilgai ryte be kavos, be to, kol ne oficiali pertrauka, negaliu valgyti, nes visi sėdim bendroj patalpoj, neturim virtuvėlės, nėra įprasta vienai išsitraukti maistą ir valgyti.
Žodžiu, turiu viską gerai sudėlioti pagal esamas darbo sąlygas. Bet aš sugalvosiu vis tiek, kaip tai padaryti. Tik reikia tartis su savo smegenine ir išbandyti kelis variantus, kad rast sau tinkamą.

Aš įsivaizduoju, kad megzti anūkams žaisliukus ar rūbelius yra kaifas. Ypač, kai jie vertina tuos mezginius ir džiaugiasi jais.

O pas Tave svorio metimo rezultatas - labai puikus. Gal dar padėjo ir tai, kad sportuot pradėjai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnė: 16 kovo 2018 - 21:16
Tai jei esi ypratus pavalgyt 8:00,tai tavo vakarinis valgymas turetu but 16:00.Ko gero per didelis laiko tarpas iki miego,gali neistempt.Nebent anksti eini miegot.Tada nuo 16:00 iki 8:00 susidarytu 16 val badavimas.
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Luety @ 2018 03 16, 22:57)
Tai jei esi ypratus pavalgyt 8:00,tai tavo vakarinis valgymas turetu but 16:00.Ko gero per didelis laiko tarpas iki miego,gali neistempt.Nebent anksti eini miegot.Tada nuo 16:00 iki 8:00 susidarytu 16 val badavimas.

Vakarinis valgymas niekaip negalėtų būti 16 val., nes tokiu laiku būnu dar darbe. Grįžtu namo apie 18 val. Užtat vakarinį valgymą esu išbandžius, kad galiu paskutinį kartą valgyti 19 val. Man taip tinka ir jokių problemų išbūti iki miego.
Žodžiu, reikia bet kokiu atveju kažkaip sudėlioti laikus. Bandyti įvairius variantus ir surasti savąjį.
Pradžiai galvoju pradėti nuo 14 valandų nevalgymo. Kai jau įprasiu prie tokio, bus galima po truputį praplėsti ribas iki 16 valandų nevalgymo laiko.

Viskas, bėgu ruoštis važiavimui.
Geros ir saulėtos dienos visoms 4u.gif
Atsakyti