QUOTE(Muka @ 2018 03 15, 06:05)
Labos iš ryto
Nai nai nai daigeliai jau pas mane duok die nenumarinti bet tikiu, kad ne
Dusios37 ranka kaip nežinau kas superinė daigia tvirti grąžūs.. tai ne mano susitraukėliai daug ką reiškia kad su meile... Ate42 o tu jau ryškiai viską susisėjai ar dar murgdaisi kaip aš
Svoris... na kaip čia pasakius 83.1 0.6 kg virš priešmiltukinio svorio... Dusia37 bais grąži šukuosena ir spalva plaukuosenos tau labai tinka
Joo mergikės viskas nuo smegendėžės ... tik kada aš ją susitvarkysiu ...
luety kaip tavo sveikata šiandiena?
Bučkas
Nai nai nai daigeliai jau pas mane duok die nenumarinti bet tikiu, kad ne
Dusios37 ranka kaip nežinau kas superinė daigia tvirti grąžūs.. tai ne mano susitraukėliai daug ką reiškia kad su meile... Ate42 o tu jau ryškiai viską susisėjai ar dar murgdaisi kaip aš
Svoris... na kaip čia pasakius 83.1 0.6 kg virš priešmiltukinio svorio... Dusia37 bais grąži šukuosena ir spalva plaukuosenos tau labai tinka
Joo mergikės viskas nuo smegendėžės ... tik kada aš ją susitvarkysiu ...
luety kaip tavo sveikata šiandiena?
Bučkas
Labos,labos,
aciu,kad teiraujates,nugalejau virusa.
Zinoma jis devyngalvis,bet kol kas jauciuosi gerai.gerkle jau vakar ryte nebeskaudejo,bet jauciau silpnuma visa diena.Skalavau gal 4x su arbatmedziu,ir dar nusipirkau tokias pastiles Fisherman.tai jos labai irgi padejo.truputi nosis slapiuoja,bet puiki savijauta.vakar ,gryzus is sporto,buvau lyg lapelis virpanti ,be jegu.Istempiau iki pietu ir nuejau atsigult.uzmigau,atsikeliau,kaip agurkelis,sviezias,sveikas.
Svoris juda,tas didziausis variklis viskam.
QUOTE(ate42 @ 2018 03 15, 06:12)
Laba,
šaunuolės merginos.
Koks šiandien gražus pavasaris
Paprikos baigia dygi. Hamikai tik po mėnesio vatos diskeliuose pradeda uodeguotis. Gourmentai, nerodo gyvybės, bet ir nepūna. Lauksiu dar. Ponidorai pasėti. Liko 4 veislės uodegyčių neparodžiusios. Šiandien dvi dėžutes sudygusių atvežiau į kaimą. Tegul čia gyvens.
Palergonijos sutvarkytos. Liko gvazdikiukus ir jurginus pasisėt.
šaunuolės merginos.
Koks šiandien gražus pavasaris
Paprikos baigia dygi. Hamikai tik po mėnesio vatos diskeliuose pradeda uodeguotis. Gourmentai, nerodo gyvybės, bet ir nepūna. Lauksiu dar. Ponidorai pasėti. Liko 4 veislės uodegyčių neparodžiusios. Šiandien dvi dėžutes sudygusių atvežiau į kaimą. Tegul čia gyvens.
Palergonijos sutvarkytos. Liko gvazdikiukus ir jurginus pasisėt.
Pas mus irgi grazu.Silta,paukstukai cirpia,bet savaitgali zada sibirini salti vel atsiust pas mus.UK premjerministre pykstasi su rusais,isvare 23 rusu diplomatus is salies,tai rusai salciu dvasina anglija. O po ju jau viskas,leksiu i soda.
Dabar del tu daiginimu diskeliuose,tikrai nepasiteisino.Setos seklos tiesiai i zeme be daiginimo graziai sudygo per 1-2 sav,o tas,kur pora savaiciu,jei ne daugiau,mirkinau siltai ir neiskentus susejau i zeme,tai paskutines tik siandien islindo.Seklos pomiku ir papriku,setos vasario 19d.verkiant prasosi pikiavimo jau.
Dabar mano patarejos,klausimas.Paprikos susetos i dezute nuo kiausiniu tokia kartonine,i viena duobute,viena paprika.Jos lyg tais tirpstancios vandeny,bet zemej ne labai.Kaip man atsargiai ispikuot jas is tu duobuciu,kad nepakenkt?Karpyt lizdeliais,prakirpt dugnelei lizdelio ir kist i vazoneli,ar kaip kitaip?Kas yra ka bandes?Please.
Turiu zioveni,turiu liobeliju,siaudinuku,bet turbut pavarysiu viska i zeme tiesiai,nezaisiu as su daigais,kaip pernai,o ir apsunkina mane brolis,atveza teveli siandien,pas juos atvaziuoja sveciu,tai sofa lova kai istiesi,ne labai beprieini prie palangiu,o dar pikuot reikia.Kad neatsaltu,vezciaus i siltnami,ispikuociau ir palikciau,bet dabar tas saltis baugina.
Po pietu einam su MB pas gydytoja priesoperacine apziura.
Papildyta:
Dar pamirsau padekot Dusiai uz nuostabiai serviruotus pusrycius,rijau akimis ta grozi.Indai,tulpes,spalvos,NUOSTABU.Pagerino nuotaika,Aciu.Ir dar labai dziaugiuosi,kad Muka gerai atrodo.Nes jei atrodo graziai,tai ir jauciasi gerai.Ar ne?