Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2018 03 12, 13:01)
Kitaip akiu neidesi lelei,ir originale taip yra. biggrin.gif  biggrin.gif

Luety , tai ne trūkumas smile.gif Tai mano akim + smile.gif labai miela.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 12, 11:04)
Luety , tai ne trūkumas smile.gif Tai mano akim + smile.gif labai miela.

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Luety grožis tobulas ir akutės ir plaukučiau jazau koks grožis tikrai dievo dovaną turi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O jau pagalbininkė kišeniukų funkcionalumas super tikrai žavingi darbukai 4u.gif
Luety viskas bus gerai aš tikiu dar kol kas smile.gif
Dusia37 kaip tau trečiadienis jeigu iki tavo darbuko atalėkčiau o gal patogaiu tau ketvirtadienis nes turių reikalų Raudondvaryje tai pro šalį galiu atvežti ir pasiimti. smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Muka, man tiks rytoj . Būnu darbe nuo 9 -9,30 iki 17- 17,30 ... Tuo laiku drąsiai . Pietaut nevažiuoju , su dėžutėmis vaikštau smile.gif kaimietė. Nuo 16 val sėdžiu viena.
Koks gi rytas be kavos ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Luety , supratau kodėl man tokios mielos tos nertos lėlės . Dėl akių smile.gif
Nežinau ar pavasaris veikia , ar šiaip - labai noriu atostogų . Ir pabūti viena kokias 3 dienas negyvenamoj saloj smile.gif Kad niekuo rūpintis nereiktų ir niekas į akis nelystų . Gerai būtų be telefono ir interneto smile.gif
Ot užsisvajojau ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 13, 11:27)
Labas rytas,

Muka, man tiks rytoj . Būnu darbe nuo 9 -9,30  iki 17- 17,30 ... Tuo laiku drąsiai . Pietaut nevažiuoju , su dėžutėmis vaikštau smile.gif kaimietė. Nuo 16 val sėdžiu viena.
Koks gi rytas be kavos ?

Nežinau ar pavasaris veikia , ar šiaip - labai noriu atostogų . Ir pabūti viena kokias 3 dienas negyvenamoj saloj smile.gif Kad niekuo rūpintis nereiktų ir niekas į akis nelystų . Gerai būtų be telefono ir interneto smile.gif
Ot užsisvajojau ...

aha pasvajok gal praeis ... žinok mano tokia būsena cypti rėkti bėgti ... papurtau garbanas ir vėl į priekį .. šiandiena MRT pėdos...Geri vitaminą D? ar B grupe susileidai?
gerai ryt tariamės nusirausiu iš darbo apie 14.30 Raudondvarye gal geriati susisuksiu tada pas taviki apie 15.30-16 val. ..tiesa radau sėklas bet pavadinimas "gerai dera žali su pypsiku" ... ar tiks tokie biggrin.gif dar aišku paneršiu vakare, gal rasiu daugiau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 03 13, 09:38)
aha pasvajok gal praeis ... žinok mano tokia būsena cypti rėkti bėgti ... papurtau garbanas ir vėl į priekį .. šiandiena MRT pėdos...Geri vitaminą D? ar B grupe susileidai?
gerai ryt tariamės nusirausiu iš darbo apie 14.30 Raudondvarye gal geriati susisuksiu tada pas taviki apie 15.30-16 val. ..tiesa radau sėklas bet pavadinimas "gerai dera žali su pypsiku" ... ar tiks tokie  biggrin.gif dar aišku paneršiu vakare, gal rasiu daugiau smile.gif

B grupės nesileidau. Kai nepamirštu išgeriu vitamino D ir geležies , kraujui atstatyti, ypač po MM . Nei cypt , nei bėgt nenoriu . Noriu ramybės smile.gif Turėt laiko sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 03 13, 06:23)
Labos iš ryto  4u.gif

Luety grožis tobulas ir akutės ir plaukučiau jazau koks grožis tikrai dievo dovaną turi  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O jau pagalbininkė kišeniukų funkcionalumas super tikrai žavingi darbukai  4u.gif
Luety viskas bus gerai aš tikiu dar kol kas smile.gif
Dusia37 kaip tau trečiadienis jeigu iki tavo darbuko atalėkčiau o gal patogaiu tau ketvirtadienis nes turių reikalų Raudondvaryje tai pro šalį galiu atvežti ir pasiimti. smile.gif
Bučkas

Labas rytas,

iki tobulumo dar tiek,kiek peskom iki Marso. biggrin.gif biggrin.gif
Bobute man labai funkcionali,mazai vietos uzima ir viskas po ranka.

QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 13, 07:27)
Labas rytas,

Muka, man tiks rytoj . Būnu darbe nuo 9 -9,30  iki 17- 17,30 ... Tuo laiku drąsiai . Pietaut nevažiuoju , su dėžutėmis vaikštau smile.gif kaimietė. Nuo 16 val sėdžiu viena.
Koks gi rytas be kavos ?

Ot užsisvajojau ...

O jau kava kokiame kaustytame puodelyje ,bet grazu.Rozes labai susvelnina pojuti metalo. 4u.gif 4u.gif
Visas leliu grozis akyse ir veidelyje,o cia man dar tobulet ir tobulet.Visam kitam nerimo technika ivaldyta.O cia dar daug dirbt reikia.Bet,kai palyginu su etsy pardavinejamas,tai man mano atrodo tobulos. wub.gif
Saule sviecia,bet i soda negaliu vaziuot,MB uzsiemes.Nu gal ryt.Reik zirnius set,morkas lauke salotas lauke,pastarnokus ,burokus.Nors pranesa dar atsalima.Naktimis dar iki nulio kita savaite ir vos 1-2 silumos,kai siuo metu naktimis 7-8 silumos.tai ir mastau,ar dar palaukt,ar seklos sitos nieko nebijo?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 13, 11:09)
Labas rytas,

iki tobulumo dar tiek,kiek peskom iki Marso. biggrin.gif  biggrin.gif
Bobute man labai funkcionali,mazai vietos uzima ir viskas po ranka.
O jau kava kokiame kaustytame puodelyje ,bet grazu.Rozes labai susvelnina pojuti metalo. 4u.gif  4u.gif
Visas leliu grozis akyse ir veidelyje,o cia man dar tobulet ir tobulet.Visam kitam nerimo technika ivaldyta.O cia dar daug dirbt reikia.Bet,kai palyginu su etsy pardavinejamas,tai man mano atrodo tobulos. wub.gif
Saule sviecia,bet i soda negaliu vaziuot,MB uzsiemes.Nu gal ryt.Reik zirnius set,morkas lauke salotas lauke,pastarnokus ,burokus.Nors pranesa dar atsalima.Naktimis dar iki nulio kita savaite ir vos 1-2 silumos,kai siuo metu naktimis 7-8 silumos.tai ir mastau,ar dar palaukt,ar seklos sitos nieko nebijo?

Luety :
Pastarnokus sėk , jiems patinka šaltis.
Žirniai atlaiko iki -7 šalnas ir sudygę, išbandyta smile.gif kad tik nebūtų labai šlapia ir nesupūtų dirvoje.
Morkos gali būti sėjamos ir iš rudens Lietuvoj , tai UK - uose visą žiemą jas gali sėt ...
Burokėliai ... sako gavę šalnų išeina į žyduolius . Labiausiai mėgsta šilumą iš visų išvardintų .Aš su jais neskubu , sėju apie pusę gegužės. Tik kelis lapinius iš daigų pasisodinu . O jei lapinai ir išeina į židuolius negaila.
Salotos, ridikėliai irgi nebijo šalčio ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 13, 09:34)
Luety :
Pastarnokus sėk , jiems patinka šaltis.
Žirniai atlaiko iki -7 šalnas ir sudygę, išbandyta smile.gif kad tik nebūtų labai šlapia  ir nesupūtų dirvoje.
Morkos gali būti sėjamos ir iš rudens  Lietuvoj , tai UK - uose visą žiemą jas gali sėt ...
Burokėliai ... sako gavę šalnų išeina į žyduolius . Labiausiai mėgsta šilumą iš visų išvardintų .Aš su jais neskubu , sėju apie pusę gegužės.  Tik kelis lapinius iš daigų pasisodinu . O jei lapinai  ir išeina į židuolius negaila.
Salotos, ridikėliai irgi nebijo šalčio ...

Pernai kaimyno burokeliai jau buvo sudyge vasario menesi ir nieko.ok su burokeliais dar palauksiu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 13, 12:23)
Pernai kaimyno burokeliai jau buvo sudyge vasario menesi ir nieko.ok su burokeliais dar palauksiu.

Luety , mano žinios "mėrių metų " , mama taip sakydavo smile.gif Sėk, veislės dabar atsparesnės. Bent pabandymui - nedaug . Juolab ne rudens derliui auginsi - suvalgysite jaunus, nespės žyduoliais išeit .
Žirnius sėt norėčiau smile.gif bet kai pamenu kaip balta pas mane buvo šeštadienį tai suprantu , kad negreit ....
Atsakyti
0k,dusia,as taip ir galvojau.As atsimenu pernai irgi sejau anksti,bet jau po salnu.Bet siemet metai durni,tai kaitina,tai vel atsala.
Tuoj imesiu dar viena beveik baigta lele,liko batu sagas tik isiut.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 13 kovo 2018 - 15:08
Labos iš ryto 4u.gif

Dusia37 radau sėkliukes jau su manimi ne kaži ką radau tikiuosi tie apie kuriuos galvoju, tai anei liuksusiniai buvo smile.gif Nieko nesikeičia susitinkame ? Aš nuo 14.30 išsiraunu o seniūnijoje gal neužsibūsiu smile.gif
Luety nenustosiu sakyti auksinių rankų esi 4u.gif
Dėl sėjos nieko negaliu patarti aš sėju kaip pasako dusia37 ar kitas daugiau žinantis arba kaip šauna į galvą smile.gif
Bučkas
Atsakyti