QUOTE(Muka @ 2018 03 13, 06:23)
Labos iš ryto
Luety grožis tobulas ir akutės ir plaukučiau jazau koks grožis tikrai dievo dovaną turi
O jau pagalbininkė kišeniukų funkcionalumas super tikrai žavingi darbukai
Luety viskas bus gerai aš tikiu dar kol kas
Dusia37 kaip tau trečiadienis jeigu iki tavo darbuko atalėkčiau o gal patogaiu tau ketvirtadienis nes turių reikalų Raudondvaryje tai pro šalį galiu atvežti ir pasiimti.
Bučkas
Labas rytas,
iki tobulumo dar tiek,kiek peskom iki Marso.
Bobute man labai funkcionali,mazai vietos uzima ir viskas po ranka.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 13, 07:27)
Labas rytas,
Muka, man tiks rytoj . Būnu darbe nuo 9 -9,30 iki 17- 17,30 ... Tuo laiku drąsiai . Pietaut nevažiuoju , su dėžutėmis vaikštau
kaimietė. Nuo 16 val sėdžiu viena.
Koks gi rytas be kavos ?
Luety , supratau kodėl man tokios mielos tos nertos lėlės . Dėl akių
Nežinau ar pavasaris veikia , ar šiaip - labai noriu atostogų . Ir pabūti viena kokias 3 dienas negyvenamoj saloj
Kad niekuo rūpintis nereiktų ir niekas į akis nelystų . Gerai būtų be telefono ir interneto
Ot užsisvajojau ...
O jau kava kokiame kaustytame puodelyje ,bet grazu.Rozes labai susvelnina pojuti metalo.
Visas leliu grozis akyse ir veidelyje,o cia man dar tobulet ir tobulet.Visam kitam nerimo technika ivaldyta.O cia dar daug dirbt reikia.Bet,kai palyginu su etsy pardavinejamas,tai man mano atrodo tobulos.
Saule sviecia,bet i soda negaliu vaziuot,MB uzsiemes.Nu gal ryt.Reik zirnius set,morkas lauke salotas lauke,pastarnokus ,burokus.Nors pranesa dar atsalima.Naktimis dar iki nulio kita savaite ir vos 1-2 silumos,kai siuo metu naktimis 7-8 silumos.tai ir mastau,ar dar palaukt,ar seklos sitos nieko nebijo?