Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,

Kam kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Dar šitiek sniego , o pirmadienį jau žada + 9 dieną . Teks paplaukioti smile.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
man man kavutės
Oi labos iš ryto 4u.gif
kaip noriu savaitgalio, vakar vos kojas tavilko namo... auditas ir bla bla bla ... nesinori namuose nieko nei daryti..
dusia37, gal jutu kažkokį nusistatymą tai man ir nesakė nieko tas gydytojas...
kada iki tavęs atlėkti pasiimti daigiukus ?
Aš audžiu mintį iki sodo nulėkti mažu pirtį pasikūrtumėmė...kažkaip jau noriu relaksiuko ...
Luety čiupk 4u.gif šaunuolė.
Bučkas

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 03 09, 11:20)

1. kada iki tavęs atlėkti pasiimti daigiukus ?
2.Aš audžiu mintį iki sodo nulėkti mažu pirtį pasikūrtumėmė...kažkaip jau noriu relaksiuko ...

1. Muka - kitą savaitę, gali iki manęs , galim susitikt kažkur. Maži jie dar skilčialapių stadijoje.

2. MB mane irgi šnekina ryt kaimo palėkt . Nori pirtukę pasikurt .O aš TINGIU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 kovo 2018 - 13:37
Labos ,

Su švente ! lithuania.gif

Kam kavos?

Vakar buvom kaime. Kiek sniego!. Šlapias, sukritęs, bet vis tik iki pusės blauzdų . Labai geras oras buvo , +7 ir jokio vėjo. Kitą savaitę žada iki +10. Tai bus balų balos, sniegas nutirps, o pašalas dar neišėjęs .
Atsakyti

https://www.15min.lt...gas-1028-937094
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Paskaitinėjau per savaitgalį apie tą dalinį badavimą, pažiūrėjau Luety įkeltą nuorodą. Susidariau vienai dienai mitybos planelį. Šiandien pavakarieniavau 19 val. paskutinį kartą ir ryt ryte jau nepusryčiausiu, tik šiltą vandenį gersiu. Matysiu, kaip jausiuosi per dieną. Ir tada dėliosiuosi kitų dienų planus. Bandysiu atrasti, kas man tinka.
Ai, dar pasisvėriau ir pilvo apimtį pasimatavau. Rezultatai - labai labai prasti.

Kaip Jūs laikotės?

Savaitgalis per greitai prabėgo. Ryt vėl darban. O taip norėtųsi dar pailsėt kokią dienukę.

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

O aš taip ir nenuvažiavau iki sodo, buvo diena tokia, kad nieko nieko nieko nenoriu nejudinkit manęs pragulėjau po kaldra... sekamdieniį jau iki bažnyčios nuvažiavau namie pašmirinėjau ir vėl lovon...
Dusia37 gerai atlėksiu iki tavo darbuko gal kokį trečiadienį, nesvarbu kad skilčialapiai juk užaugs... O kada poimidorus sėsi ar jau pasėjai visus... aš kol kas turiu 4 betaliuksus nori duosiu 2...
Magne super, kad suisideliojai būtinai pasidalink kaip sekasi ax.gif žiūrėk luety dar kokį protingą minty skles ji dabar pžengusi šiuo klausimu smile.gif Pritariu dėl polsio, bet man toks jausmas, kad ilsiuosi ir nepailsiu verysad.gif Bet nieko tuoj pavasaris sodas mažu, kaip miunchauzenas save už pakarpos iškelsiu o jeigu ne... teks imtis kitš priemonių o nepapildųverysad.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

kavos ?

Luety kur dingusi ? Pasirodyk , bent žodelį ....
Muka Betaliux turiu savų . Vieniteliai pomidoria kol kas pasėti smile.gif Kitus gal apie 15 -17 . Spės, užaugs. Man jei gali žalio pomidoro kokią sėklą prigriebk .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 12, 11:02)
Labas rytas,

kavos ?

Luety kur dingusi ? Pasirodyk , bent žodelį ....
Muka Betaliux turiu savų . Vieniteliai pomidoria kol kas pasėti smile.gif Kitus gal apie 15 -17 . Spės, užaugs. Man jei gali žalio pomidoro kokią sėklą prigriebk .

gerai būtinai prigriebsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2018 03 11, 20:35)
Labas vakaras 4u.gif

Paskaitinėjau per savaitgalį apie tą dalinį badavimą, pažiūrėjau Luety įkeltą nuorodą. Susidariau vienai dienai mitybos planelį. Šiandien pavakarieniavau 19 val. paskutinį kartą ir ryt ryte jau nepusryčiausiu, tik šiltą vandenį gersiu. Matysiu, kaip jausiuosi per dieną. Ir tada dėliosiuosi kitų dienų planus. Bandysiu atrasti, kas man tinka.
Ai, dar pasisvėriau ir pilvo apimtį pasimatavau. Rezultatai - labai labai prasti.

Kaip Jūs laikotės?

Savaitgalis per greitai prabėgo. Ryt vėl darban. O taip norėtųsi dar pailsėt kokią dienukę.

Labanakt 4u.gif

Labas rytas,

pirmiausia atsakau Dusiai,niekur nedingus,Penktadieni paskaiciau,bet neturejau ka pasakyt,apart kasdienes dienotvarkes,tai vel ipuoliau i mezgimus,baigiau dvi leles,tame tarpe ir Bite Maja ir viskas.

Magne,nu saunuole kokia.Man irgi iskart neisejo,galvojau,jog valgau tik 2xd,tai galiu prisiryt daug,naivuole.O kai svoris eme kilt,iskart sumazinau lekstes turini,va tada ir pajudejo.Viskas ME.Ir dabar ieskau ka daryt,kazkiek paspartint norisi,maistas nebeskanus,teks gert viena diena skyscius,tai ir maistas paskanes,kaip sake Kavasucitrina.Bet turiu save nuteikt tam.Zinau,kad nesunku,tik tas toks baisumas,kad est negalesiu. ax.gif tongue.gif

Mukute,man del taves neramu.O kai pagulejai savaitgali,darei ka nori,gal kiek sviesiau akyse?Baisu,kad neuzleistum sitos ligos.Ciupk 4u.gif 4u.gif
Kokia kava geltonam,graziam puodeli ir mano mylima tulpe.O cia i ta pacia spalva mano darbelis.

Ta pati spalva.

O darbstuole bobute sau zadu pasilaikyt,man ji didele pagalbininke.

O siaip,pomidorai dauguma jau su tikrais lapeliais,savaitgaliui jau reik pasiruost pikiavimui.Antra partija,daiginta diskeliuose paprikos nei vienos,nedygo,o pomikai kai kurie.reiskia man toks metodas nepasiteisino.Geriausiai dygo setos seklos tiesiai i zeme vasario 19d.
Pas mus silta12-13 silumos,bet lyja lyja grybu lietumi,tai ir sode negali nieko daryt.O ant pacio sodo darbymecio,MB operuos,tai vel bus daug trukdymo.Pati nevairuioju,teks vazinet i soda autobusu kuri laika.
Na o siaip daugiau viskas po senovei.Ai dar vakar UK buvo mamu diena.Bet as tik viena saldainiuka suvalgiau is to ka turejom ant stalo,net "dusios"kimstu suriu ciliuku. neragavau,pasilikau vakarienei kelis.Svoris nepakito.
Tai ir viskas ka turiu pasakyt siuo metu.
Buckis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 kovo 2018 - 13:10
Luety o jau grožybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bitė Maja biški žvairoka , bet man pats gražumas tame smile.gif tokia natūrali 4u.gif 4u.gif 4u.gif
NUOSTABU !
Daugiau neturiu ką pridurti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 12, 10:50)
Luety o jau grožybės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Bitė Maja biški žvairoka , bet man pats gražumas tame  smile.gif tokia natūrali  4u.gif  4u.gif  4u.gif
NUOSTABU !
Daugiau neturiu ką pridurti smile.gif

Kitaip akiu neidesi lelei,ir originale taip yra. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti