Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2018 03 07, 13:01)
As manau,kad nesukyla.Juk tablete praryji su dideliu vandens kiekiu,ji net ant liezuvio nesustoja.Nu nejauciu as,kad sukiltu apetitas po tabletes.
Dusia,porams turbut dar anksti.Pernai sejau juos balandy siltnamyje laikiau dezute,sudygo labai greit,isodinau i lauka ir siltnamyje kelis,turejau anksti siltnami,o ant rudens is lauko,o ir dar lauke yra 3 like.Tik nezinojau,kad juos reikia set giliau.Aciu uz pamoka ir apie salierus.Gal kiek pergiliai pernai ikisau,bet pjausciau saknis visa vasara,o isaugo tik,kaip lauko teniso kamuoliukai.Siemet nebesesiu daugiau,Buroku nekasiu,paliksiu ziemai darze,maciau pas daug ka stovi,atvaziuoji issirauni.Ir dar.burokai buvo sauletoj vietoj pasodinti,dabar skaitau,kad jiems geriau pusioau pavesingoj,o tokia as turiu ir nezinojau,ka sodint,dabar jau zinosiu.Pastarnokus sesiu tiersiai i dirva ten,kur buvo salierai,pastarnokai man skaniau o saliera pirksiu,kiek jo man ten reikia.

Luety pas tave sąlygos geros porams - užaugs ir balandį pasėti. Aš sėsiu apie 20 kovo , pasiklausiau protingo žmogaus ... Noriu sudygusius iš karto nešti į bakona. Tikiuosi nebebus stipraus minuso naktim . Salierams reikia vandens ir maisto smile.gif Ėdrūs . Pastarnokai mano sušalę žemėj smile.gif lauksiu kada galėsiu pasikasti . Koks bus gėris pavasarį - savo šviežios daržovės bigsmile.gif wub.gif . Liko nemažai žiemoti .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 07, 11:07)
Luety pas tave sąlygos geros porams - užaugs ir balandį pasėti. Aš sėsiu apie  20 kovo , pasiklausiau protingo žmogaus ... Noriu sudygusius iš karto  nešti į bakona. Tikiuosi  nebebus stipraus minuso  naktim . Salierams reikia vandens ir maisto smile.gif Ėdrūs . Pastarnokai mano sušalę žemėj smile.gif lauksiu kada galėsiu pasikasti . Koks bus gėris pavasarį - savo šviežios daržovės  bigsmile.gif   wub.gif . Liko nemažai žiemoti .

Ai nu taip,kadangi porai nebijo salcio,tai galima ir anksciau lietuvoj juos set,tada ir as einu pasiset.Protingai tu cia paprotinai. 4u.gif 4u.gif
Va mano darzas
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 kovo 2018 - 13:17
Luety gražūs tavo "vaikai " .
Mano paprikos prastokai šiemet dygo išskyrus Atės geltona . Bet kiek bus tiek užteks smile.gif
Galvoju apie kokia 15 ir pomidorus tupdyti .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 07, 18:33)
Luety gražūs tavo "vaikai " .
Mano paprikos prastokai šiemet dygo išskyrus Atės geltona . Bet kiek bus tiek užteks smile.gif 
Galvoju apie kokia 15  ir pomidorus tupdyti .

Sudygo graziai ir paprikos visos sudygo.Seta vasario 19d.Anais metais sejau kovo 7-8d.d.
Buvau sode,paukstuliai firfia,siltnamyje spinatai,kaip lekstes,o neseniai buvau nuskynus,dvi braskes raudonos,viena zalia,o dauguma zydi.Siltnamyje labai karsta,bet daug voratinkliuku tarp vazonu.Busiu su gelem,inesus i siltnami votarinkline erkute.Daugiau sakiau nebenesiu jokios geles ziema i siltnami.Dabar reikia ieskot kuom ispurkst,kai ateis laikas.Pirma reikia nuplaut is vidaus,kai vanduo atsiras,.tada ispurkst fitoftorinu ir paliet zeme vandeniu,o paskui fitoftorinu.Taip dariau pernai ,darysiu ir siemet.Jei bus toks oras,ispikavus pomidorus grusiu i siltnami.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

O aš ryte tulpe ant stalo radau smile.gif Taigi su kovo 8 ąją ar kuri švenčiate ar ne vistiek ji yra mirksiukas.gif
Taigi merginai pavasaris ant nosies, o mano mintys dar nesutvarkytos vis blaškausi, bet gal ateis kada nors sveikas protas unsure.gif
Luety tavo augintiniai nuostabūs, o mano kažkaip nekokie augintiniai, skilčialapaii pasiraitę tokie sūsnos, kaikur net parudavę... nieko gero vėl. Jaučiu labai priklauso augintinių būklė ir nuo asmens kuris sėja, sodina, energija niekur nedingsta ji persiduoda.

Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 08 kovo 2018 - 07:55
Labas rytas
Kavos ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Luety nustok nervinti biggrin.gif tongue.gif Valgo jinai braškes kovo mėnesį , kai pas mane šiltnamyje dar sniegas. Šia savaitę MB dar prikasė , manau per daug nebus drėgmės mano smėlynuose smile.gif Kaime sniego tai dvigubai daugiau negu Kaune .
O naktį dar kiek prisnigo unsure.gif ir vėl teks mašiną atsikasti smile.gif Nors tikrai pamenu , kad kovo mėnesį esu sėjusi žirnius...
Muka, mano siuntiniai iš iHerb labai greitai atvažiuoja.... Kol kas smile.gif

Luety kaip anūko koja? Dukriukas pasveiko ? Mažoji nuo mamos nepasigavo viruso ?

Muka kaip tavo mergytė ? Atšilo jau ? O bėdos nuo šalčio tik su rankomis ? Mano sesė turi tokią pačią problemą ... Gydė jai rankas nuo grybelio ir tt. baisiai atrodydavo . Žinai provincijos daktarai . Paskui atrado, kad alergija šalčiui. Liepė truputį atvėsus nešioti odines pirštines . O visokias megztas, nertas , siūtas išmesti . Nesakyčiau , kad aristokratės rankos, bet žmonėms nebebaisu pasirodyti . Odinės pirštinės sulaiko vėją . Žiemą su kailiu, rudenį plonytes.
Magne kaip einasi dalinis badavimas ?
Muka imk 4u.gif Koks skirtumas - pavasaris vasara ruduo ar žiema ? Noras būti lieknai ir tobulai visada vienodas smile.gif Po kursų prireikė pavartyti Svijašo knygas. Išmintingam pasauly pačioj pradžioj atsakymas kodėl nepavyksta būti lieknai ... Bet vienas dalykas suvokti protu , kitas dalykas tai daryti smile.gif
PS akupresūra veikia net namų sąlygom jei ją darau smile.gif jau kosulys praėjo . Ir vėl jokio biliotenio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Tulpių tikiuosi darbe prisirinkti smile.gif
Namie gausim visos 3 tulpių , bet vakare ... Aš, dukra ir katė biggrin.gif Nes MB besąlygiškai myli tik katė smile.gif Kiekvieną rytą griūna po kojom , kad pilvelį paglostytų . Man retai smile.gif Aš tai po kojom MB negriūnu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 kovo 2018 - 08:13
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 08, 10:11)
Labas rytas
Kavos ?

Luety nustok nervinti  biggrin.gif  tongue.gif  Valgo jinai braškes kovo mėnesį , kai pas mane šiltnamyje dar sniegas. Šia savaitę MB dar prikasė , manau per daug nebus drėgmės mano smėlynuose smile.gif Kaime sniego tai dvigubai daugiau negu Kaune .
O naktį dar kiek prisnigo  unsure.gif ir vėl teks mašiną atsikasti smile.gif Nors tikrai pamenu , kad kovo mėnesį esu sėjusi žirnius...

Luety kaip anūko koja? Dukriukas pasveiko ? Mažoji nuo mamos nepasigavo viruso ?

Muka kaip tavo mergytė ? Atšilo jau ? O bėdos nuo šalčio tik su rankomis ? Mano sesė turi tokią pačią problemą ... Gydė jai rankas nuo grybelio ir tt. baisiai atrodydavo . Žinai provincijos daktarai . Paskui atrado, kad alergija šalčiui.  Liepė truputį atvėsus  nešioti odines pirštines .  O visokias megztas, nertas , siūtas išmesti . Nesakyčiau , kad aristokratės rankos, bet žmonėms nebebaisu pasirodyti . Odinės pirštinės sulaiko vėją . Žiemą su kailiu, rudenį plonytes.
Magne  kaip einasi dalinis badavimas ?
Muka imk  4u.gif  Koks skirtumas - pavasaris vasara ruduo ar žiema ? Noras būti lieknai ir tobulai visada vienodas smile.gif Po kursų prireikė pavartyti Svijašo knygas. Išmintingam pasauly pačioj pradžioj atsakymas kodėl nepavyksta būti lieknai ... Bet vienas dalykas suvokti protu , kitas dalykas tai daryti smile.gif
PS akupresūra veikia net namų sąlygom jei ją darau smile.gif jau kosulys praėjo . Ir vėl jokio biliotenio  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .
Namie gausim visos 3 tulpių , bet vakare ... Aš, dukra ir katė  biggrin.gif  Nes MB besąlygiškai myli tik katė smile.gif Kiekvieną rytą griūna po kojom , kad pilvelį paglostytų . Man retai smile.gif Aš tai po kojom MB negriūnu  biggrin.gif

na kaip smagu kad veikia ji tau, manau daug kas priklauso tikrai nuo noro nuo pozytyvo ir t.t.

Mnao dar netėjo vienas isuntinukas, toksia jausmas kaip dariau tą pačią dieną užsakymus tai vieno taip ir neusdeliojo... nes jau rašiau laiškus sakė reikia palaukti dar . o ten mano papildai nuo "rudenio" tai laukiu neuslaukiu... bet kažkaip vis linkstu prie kitokiū priemonių... nes tikrai nėra patogu taip gyventi...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 03 08, 08:51)
na kaip smagu kad veikia ji tau, manau daug kas priklauso tikrai nuo noro nuo pozytyvo ir t.t.

Mnao dar netėjo vienas isuntinukas, toksia jausmas kaip dariau tą pačią dieną užsakymus tai vieno taip ir neusdeliojo... nes jau rašiau laiškus sakė reikia palaukti dar . o ten mano papildai nuo "rudenio" tai laukiu neuslaukiu... bet kažkaip vis linkstu prie kitokiū priemonių... nes tikrai nėra patogu taip gyventi...

Muka , taigi viskas žinoma: Liga tai Auklėjimas . Pagal Svijašą ... O gydyti taigi ne siptomus panaikinti reikia , o šalinti priežastį, priežastis galvoj ... Akupresūra, akupunktūra, ratukai - kažką daugiau mažiau tvako . Jei nepakeisi mąstymo - tai bus tik laikina... Ištekės kaip ir asočio smile.gif
PS tas gydytojas kuris Tau nepatiko , man pasakė nuo ko pas mane mane problemos... Liepė pagalvoti apie tai . Sunku prisipažinti Sau , bet susidėliojau . O kas neturi tų skeltų spintose ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 08, 06:11)
Labas rytas
Kavos ?

1.Luety nustok nervinti    Valgo jinai braškes kovo mėnesį , kai pas mane šiltnamyje dar sniegas. Šia savaitę MB dar prikasė , manau per daug nebus drėgmės mano smėlynuose smile.gif Kaime sniego tai dvigubai daugiau negu Kaune .
O naktį dar kiek prisnigo  unsure.gif ir vėl teks mašiną atsikasti smile.gif Nors tikrai pamenu , kad kovo mėnesį esu sėjusi žirnius...

2.Luety kaip anūko koja? Dukriukas pasveiko ? Mažoji nuo mamos nepasigavo viruso ?

Muka kaip tavo mergytė ? Atšilo jau ? O bėdos nuo šalčio tik su rankomis ? Mano sesė turi tokią pačią problemą ... Gydė jai rankas nuo grybelio ir tt. baisiai atrodydavo . Žinai provincijos daktarai . Paskui atrado, kad alergija šalčiui.  Liepė truputį atvėsus  nešioti odines pirštines .  O visokias megztas, nertas , siūtas išmesti . Nesakyčiau , kad aristokratės rankos, bet žmonėms nebebaisu pasirodyti . Odinės pirštinės sulaiko vėją . Žiemą su kailiu, rudenį plonytes.
Magne  kaip einasi dalinis badavimas ?
Muka imk  4u.gif  Koks skirtumas - pavasaris vasara ruduo ar žiema ? Noras būti lieknai ir tobulai visada vienodas smile.gif Po kursų prireikė pavartyti Svijašo knygas. Išmintingam pasauly pačioj pradžioj atsakymas kodėl nepavyksta būti lieknai ... Bet vienas dalykas suvokti protu , kitas dalykas tai daryti smile.gif
PS akupresūra veikia net namų sąlygom jei ją darau smile.gif jau kosulys praėjo . Ir vėl jokio biliotenio  .
Namie gausim visos 3 tulpių , bet vakare ... Aš, dukra ir katė  biggrin.gif  Nes MB besąlygiškai myli tik katė smile.gif Kiekvieną rytą griūna po kojom , kad pilvelį paglostytų . Man retai smile.gif Aš tai po kojom MB negriūnu 

Labas rytas,
1.Nu nenervinu,cia tik dvi braskes,tokios nupiepe,jos jau rudeni buvo zalios,tik dabar sunoko.Kita mase dar tik zydi. biggrin.gif biggrin.gif
2.Anukui,atsieit ne skiles kaulas,o stiprus raisciu patempimas.Dar vaiksto su langete,krepsio nezaidzia,o jis taip reikalingas su savo ugiu ir meistriskumu.Dabar kaip tik vyksta kovos tarp regionu.Sunus nervinasi,bet yra,kaip yra.Vaikas greit augantis,istyses,kaulai ir raumenys nera matyt stiprus,negerai prisizemino pasokes ir op. wub.gif Gerai,kad neskile.
2.Tai,kad mazoji ir uzkrete mama.
Dukra pasveiko,viskas gerai,aciu. 4u.gif 4u.gif
As jokiom akupresurom netikiu ir man isvis liest taskus,atrodo,jog as siekciau savo energijos klodus ir juos naudociau ne pagal paskirti,svaistyciau. wub.gif
Labai patinka antradieniais chear yoga.Taip vadinasi vuiena klase.Sedim ant kedziu,vedancioji pradeda ramiu balsu kalbet,kaip turim kvepuot,kad issivalytu is organizmo neigiama energija ir uzleistu vieta teigiamai,kaip mintimis isiskverbt i zemes gelmes ir pasiimt jos kuo daugiau,kad musu chakros atsidarytu ir t.t. ir t.p.paskutini karta as uzsnudau beveik,bet mano delnai degte dege.Ji sake ,kad gerai,o kaip is tiesu,kas cia zino.Zinoma,energijos turiu daugiau,amzinai saltos rankos nebesala.bet gal cia pavasaris veikia.
Si ryta minus 500g.Dar iki savaites galo yra kelios dienos,gal dar nukris,bet ir 500g sia savaite man yra labai ir labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 08, 12:11)
Labas rytas,
1.Nu nenervinu,cia tik dvi braskes,tokios nupiepe,jos jau rudeni buvo zalios,tik dabar sunoko.Kita mase dar tik zydi. biggrin.gif  biggrin.gif

2.As jokiom akupresurom netikiu ir man isvis liest taskus,atrodo,jog as siekciau savo energijos klodus ir juos naudociau ne pagal paskirti,svaistyciau. wub.gif

3.Si ryta minus 500g.Dar iki savaites galo yra kelios dienos,gal dar nukris,bet ir 500g sia savaite man yra labai ir labai gerai.

1. Čia aš juokauju smile.gif Ir baltai pavydžiu . Geras pas jus klimatas 4u.gif
2. Ginkdieve nieko nenoriu įtikinti . Tik dalinuosi patirtim . Prieš 10-15 metų man ir joga , ir akupresūra- akupunktūra ir kt dalykai labai durnai atrodė. Juokingai ir baisiai ... PS kiek žinau UK medicina toliau pažengusi , jie pripažįsta Kinų medicinos masažus . Ypač fizioterapijos srity. Jų "ligonių kasos" apmoka tas procedūras. Čia taip mano Mokytoja sakė ....
3. Luety tavo pasiekimai mane įkvepia... 2 diena labai sažininga smile.gif Nuo 2 tortukų darbe atsilaikiau . Turėjau valios ryte pasisverti, tai ką pamačiau nedžiugina verysad.gif .
Atsakyti
Jei kam įdomu apie ką aš mokausi :
Apie .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 08, 10:59)
1. Čia aš juokauju smile.gif Ir baltai pavydžiu . Geras pas jus klimatas  4u.gif
2. Ginkdieve nieko nenoriu įtikinti . Tik dalinuosi patirtim . Prieš 10-15 metų man ir joga , ir akupresūra- akupunktūra  ir kt dalykai labai durnai atrodė. Juokingai ir baisiai ... PS kiek žinau UK medicina toliau pažengusi , jie pripažįsta Kinų medicinos masažus . Ypač  fizioterapijos srity. Jų "ligonių kasos" apmoka tas procedūras. Čia taip mano Mokytoja sakė .... 
3. Luety tavo pasiekimai mane įkvepia... 2 diena labai sažininga smile.gif Nuo 2 tortukų darbe atsilaikiau . Turėjau valios ryte pasisverti, tai ką pamačiau nedžiugina verysad.gif .

Klimatas butu geras,jei maziau lytu ax.gif
Zinau,Dusia,kad tik daliniesi patirtimi.As dziaugiuosi,kad tu randi tai,kas tau patinka ir dar giliniesi i tai.
Jauciu,jei butu kokia liga prikibus,kad visi gydymo budai butu bejegiai,tada griebciausi visko is eiles.
Anglai pripazysta kinu masazus,bet uz juos turi moketi pats,deja.Mase kinu masazo kabinetu,su akupunkturom,zolytem arbatoms ir t.t.Jei nori nemokamo kinu masazo,kad anglu ligoniu kasos apmoketu,turi turet labai gera gyvybes draudima,manau.O toki turi gal 20% gyventoju,o gal ir maziau.Siaip net paprastas fizioterapijos proceduras turi apsimoket pats,rupntis pats.Masazai labai brangus,nuo £30 iki ...uz viena 30 minuciu.
Tie pasiekimai labai lengvai gaunasi,ko netikejau ir nesitikejau.Ir,zinoma,labai dziaugiuosi.Bet dar toli grazu iki tokio svorio,kuris bent jau sirdi dziugintu.Dar 12kg reikia nukrapstyt iki sitos ribos.Dabar dar tik 3,6kg nukrito nuo vasario 16d.Ir tuom dziaugiuosi.Ryskiai sutaupom pinigu ant maisto,kuriuos galesim skirt masazams. mirksiukas.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 08 kovo 2018 - 14:03